peri majestic the real

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Όλοι οι πάμφτωχοι του ντουνιά τραγουδάνε για τα Ευρωπαικά και όλα τα κτήνη των μνημονίων και των εθνικών παραχωρήσεων το διασκεδάζουν με μπόλικη δόση lifestyle. Εδώ η καλή ανάπτυξη, για διαλέξτε! Με μια κλειστή βουλή, να ξεπουλάμε ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουμε. Τις αξίες μας, τον ίδιο μας τον εαυτό...

 Η φωτογραφία του Μαρινάκη στην Τούμπα που θα κάνει θραύση! 

Δεν με πείθετε...Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο υπάρχει μια περίεργη κινητοποίηση... μια αφύσικη κινητοποίηση που φανερώθηκε με το άνετο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ.

Ο υπόκοσμος τα βρήκε για μια ακόμη φορά. Έδωσε τα χέρια. Οι μπίζνες είναι μπίζνες. Το βάζο με την μαρμελάδα στην Νέα Ελλάδα των βενιζελικών έχει για όλους.. Και ο λαός; Νηστικός και εκδιδόμενος τρέχει για ένα εισιτήριο, τρέχει στα κύπελλα, με ένα σικέ χαμογελάκι .Αίμα, δάκρυα, ιδρώτας, Τατουάζ, κάμερα, φώτα πάμεεεεεεεεε

 savvidis-0

Οι υπόλοιποι; Αυτοί που χαζεύουν το θέαμα;  Ζουν με μυθεύματα και ατάκες, κι άγονται και φέρονται από κάθε πατριδοκάπηλο. 

Έχουμε βουλή; Έχουμε Ευρωεκλογές; Από πότε;

"Ένα λίτρο Παρθένο ελαιόλαδο και μισό κιλό φέτα είναι η ζωή σας" 


Asylum Party - Together In The Fall

 

5 σχόλια:

  1. 8η και ταλαιπωρημένη είναι η Φιορεντίνα στην Ιταλία...αυτό γτ δεν μας το λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Οίκος των Ρούφο δεν διεκδικεί ΠΟΤΕ πρωτάθλημα....εκτός κι αν συντρέχει μεγάλος λόγος...

      peri

      Διαγραφή
    2. Ο Οίκος των Ρούφο? Αυτοί στην Καλαβρία δεν ήταν? Έχουν σχέση με τη Φλωρεντία?

      Διαγραφή
    3. είναι ο πρόεδρος από εκεί

      peri

      Διαγραφή
  2. Και το δικο μας εθνικο συνολακι 8 ο κατω απο τον πατο ...
    Υπομονη με τον καθελακη θα βγουμε μπροστα κατω απο το 3 ο υπογειο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι εφημερίδες που δεν έχουν γράψει το παραμικρό για την εποπτεία συνολικά της ελληνικής οικονομίας, για τον «αφελληνισμό των ελληνικών Τραπεζών». Η μάχη για την σταθερότητα των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, περνά μέσα από τον ΜΗ μηδενισμό του ΦΠΑ. Και αυτό γιατί αν μηδενιστεί ο ΦΠΑ θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις μιας και Η Ελλάδα ΔΕΝ παράγει. ΜΟΝΟ ξεπουλά. Η Ελλάδα ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΝΤ. Έχει χάσει την ανεξαρτησία της. Η Ισπανία δεν μπήκε στα μνημόνια. Δεν θυσίασε μέχρι θανάτου, τον λαό της. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη είναι δολοφονική. Είναι εμμονική. Είναι κρατική βία ( σε ένα λαό χτυπημένο από τα μνημόνια). Φέρνει Λιμοκτονία και Κακοποίηση. Δεν έχει σχέση με τον απόλυτο μηδενισμό του ΦΠΑ που έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε. Όλα τα προιόντα έχουν ΦΠΑ. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη έχει σχέση με το μέλλον του ελληνικού λαού. Με την επιβίωσή του....η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και αντιλαική γιατί αυτό θέλει το αφεντικό!