peri majestic the real

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Σοβαρά; The Iraq War Wasn't About Oil

 

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό το τι συμβαίνει στην Αμερική. Ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει Αμερική. Μιλάμε για μια χώρα του Ισραήλ. Για μια πλεκτάνη. Για μια ψύχωση εις βάρος άλλων κρατών.

Ο Μπους Jr ήταν για το Ιράκ. Ο Τραμπ για το Ιράν; 

Το Ιράν; Μια εικόνα από το Ιράν;

Να πούμε ότι η Ιρανική Βιομηχανία IKCO σχεδιάζει και φτιάχνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ιράν. Η δημόσια εταιρεία κατασκευάζει οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων Samand, Peugeot και Renault, καθώς και φορτηγών, μίνι λεωφορείων και λεωφορείων. Η εταιρεία έχει γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων στη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και τη Βόρεια Αφρική. 

Που κολλά η IKCO; Aντίπαλον δέος της IKCO είναι η Αμερικάνικη Tesla...η Tesla που δεν μπορεί να μπει στην Κεντρική Ασία ούτε και στη Μέση Ανατολή..

 Άλλη μια Ιρανική Βιομηχανία αυτοκινήτων είναι η SAIPA...καθώς και η Khodro Diesel, η οποία με την άδεια του Βερολίνου (Daimler-Benz) φτιάχνει φορτηγά και τα εξάγει παντού..

Prime Minister Benjamin Netanyahu and Elon Musk speak at an event in Silicon Valley on Sep. 18, 2023. 

 Να πούμε ότι η IKCO συνεργάζεται με την Γαλλική Total....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σοβαρά; The Iraq War Wasn't About Oil

  Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό το τι συμβαίνει στην Αμερική. Ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει Αμερική. Μιλάμε για μια χώρα του Ισραήλ. Για μια πλεκτάν...