peri majestic the real

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Puff Daddy και Epstein …Τα σκάνδαλα που μπορούν ν’ αλλάξουν την πορεία τής ανθρωπότητας!

 

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;

Καταρρέει το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των Δημοκρατικών λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;

 

Όταν συνέλαβαν τον Έπσταϊν, κλονίστηκε όλη η ανατολική ακτή των ΗΠΑ! Σαν να έπεσε μια ατομική βόμβα στην «καρδιά» τής Νέας Υόρκης και από το «τσουνάμι» της να «πνίγηκαν» όχι μόνον η Νέα Υόρκη, αλλά και η Βοστώνη και το Λονδίνο μαζί! …«Λερώθηκε» ολόκληρο το Χάρβαρντ και η νομική του σχολή και ταυτόχρονα «διαβρώθηκε» και το Αγγλικό Παλάτι! Ένας διάσημος νομικός, ο οποίος αποτέλεσε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής για το Χάρβαρντ —εφόσον ανήκε και στο διοικητικό συμβούλιο του πιο διάσημου Κολεγίου στον Κόσμο—, ο Ντέρσοβιτς, εμπλέχθηκε άμεσα σ’ αυτό το κολοσσιαίο σκάνδαλο! …Αποδείχθηκε όχι μόνον νομικός υποστηρικτής τού διάσημου παιδεραστή, αλλά και συνταξιδιώτης του στο «Λολίτα Εξπρές» …Ένας «σοφός» καθοδηγητής, νομικός προστάτης και «κολλητός» τού διάσημου παιδεραστή! …Ο ορισμός τής έννοιας του «Μέντορα»! …«Μέντορας» κανονικός, εφόσον τον «συνόδευε» σε όλες τις φάσεις τής δραστηριότητάς του …καί στα καλά καί στα άσχημα.

Η ταπείνωση και η πτώση του πρίγκιπα Άντριου - Το χρονικό του βασιλικού σκανδάλου που συντάραξε το Παλάτι | LiFO Τα ίδια «ωραία» έφτασαν και από την άλλη μεριά τού Ατλαντικού. Ο δευτερότοκος και αγαπημένος γιος τής βασιλικής «μακαρίτισσας» αποδείχθηκε κι αυτός άλλος ένας τακτικός φιλοξενού­μενος του Έπσταϊν! Επειδή ήταν πολύ «έξυπνος», όχι μόνον δεν αρνήθηκε τη σχέση του με τον διαβόητο παιδερα­στή, αλλά υπερασπίστηκε τη μεταξύ τους συναναστροφή και φιλία! …Το αποτέλεσμα αυτής της «αποκάλυψης»; …Η απόλυτη καταστροφή για τον ίδιο! …Το μεγαλύτερο «αυτογκόλ» στην ιστορία τής βασιλείας στην Αγγλία! Μόνος του «έμπλεξε» σε μια περιττή κι ανώφελη συνέντευξη, η οποία μόνον κακό μπορούσε να του κάνει, χωρίς ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να του δώσει κάποιο κέρδος. Έχοντας τραβήξει επάνω του τεράστια δημοσιότητα για τους λάθος λόγους, οδηγήθηκε σ’ έναν πανάκριβο εξωδικαστικό συμβιβασμό και, επειδή «ταυτίστηκε» με τον Έπσταϊν, έκανε «ζημιά» στη «Firm»! …Έκανε ζημιά στη βασιλική οικογένεια, η οποία τον πέταξε έξω από τις δραστηριότητές της όπως την τρίχα από το ζυμάρι …Καταστράφηκε και μόνον που δήλωσε φίλος τού Έπσταϊν.

Μέσα στον χρόνο —κι εξαιτίας των αποκαλύψεων και των «ψιθύρων» που ακολούθησαν της βασιλικής «καταδίκης»— αποκαλύφθηκε ότι ο παιδε­ρα­στής Έπσταϊν, ο οποίος χρησιμο­ποιούσε τη «βιτρίνα» τού χρη­μα­τιστή στη Νέα Υόρκη, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας πράκτορας της Μοσάντ, ο οποίος, σε συνεργασία με το FBI, είχε εμπλέξει όλο το πολιτικό προσωπικό και τους μεγι­στάνες τής Ανατολικής Ακτής σε ένα κύκλωμα παιδεραστίας, όπου με την καταγραφή των αποτρόπαιων πράξεών τους είχαν βρεθεί σε μια κατάσταση μόνιμης «ομηρίας»! Με χιλιάδες ώρες οπτικοακουστικού υλικού και για εκατοντάδες πρόσωπα, «ευαγή» ιδρύματα, όπως η Μοσάντ, το FBI ή η CIA, μπορούσαν να εκβιάζουν τους πάντες, εφόσον τους απειλούσαν με καταστροφή. Γιατί μιλάμε για χρηματιστηριακή «βιτρίνα»; …Γιατί αυτή είναι η κορυφαία δραστηριότητα στην Ανατολική Ακτή, που επιτρέπει το «ξέπλυμα» του βρώμικου χρήματος! …Του χρήματος που απαιτείται για τη διαφθορά και τον εκμαυλισμό των προσώπων που αποτελούν στόχους τού παρακράτους. Κανένας έλεγχος και καμία ασφαλιστική δικλείδα για δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία αλλάζουν χέρια και κανείς δεν ξέρει εάν αυτά προέρχονται από ναρκωτικά, πορνεία ή προμήθειες διεφθαρ­μένων αξιωματούχων.

Τοποθετώντας τον Έπσταϊν επικε­φαλής μιας εταιρείας-«ετικέτας», μπορούσαν να διακινούν το βρώ­μικο χρήμα κατά βούληση. Του παραχωρούσαν θεω­ρητικά ένα δικό τους «πελατο­λόγιο», το οποίο το διαχειρίζονταν μόνοι τους κι απλά του επέτρεπε να εμφανίζει κέρδη και απέφευγαν όλους τους ελέγχους! Τον εμφά­νιζαν σαν έναν δήθεν δαιμόνιο χρημα­τιστή, ενώ ήταν απλά ένας βλάκας εκβιαστής που όλη την ημέρα ασχολούνταν με το να εντοπίζει και να παγιδεύει «στόχους» με τη βοήθεια της Γκισλέιν Μάξγουελ. Με αυτό το χρήμα έκαναν ό,τι ήθελαν στην «υψηλή» κοινωνία, εφόσον έδιναν σ’ έναν κοινό κακοποιό τη «βιτρίνα» τού «πετυχημένου» χρηματιστή και άρα και την κοινωνική «πίστωση» που αυτός χρειαζόταν για να μπαίνει στα «σαλόνια» τής «υψηλής» κοινωνίας και να «ψαρεύει» πελάτες ανάμεσα στους πλούσιους και ισχυρούς των ΗΠΑ …Πελάτες, οι οποίοι σ’ αυτήν την περίπτωση ήταν πολιτικοί, δικαστικοί, «γαλαζοαίματοι», επιχειρηματίες …Όλο το κύκλωμα των Δημοκρατικών τής Ανατολικής Ακτής ήταν καταγεγραμμένο στην ατζέντα τού Έπσταϊν!

Αυτό το κύκλωμα βρισκόταν σε άμεση σύνδεση και υπό την προστασία τόσο της Μασάντ όσο και του FBI! …Όλοι τους οι «εγκέφαλοι» ήταν Δημοκρατικοί και όλοι τους διάσημοι «ευαίσθητοι» …Όλοι τους —κατά «σύμπτωση»— Εβραίοι τύπου Έπσταϊν, Μάξγουελ, Ντέρσοβιτς Γκάρλαντ, Μαγιόρκας κλπ.! …Όλοι τους κατά «σύμπτωση» πολύ σκληροί Σιωνιστές και φίλοι τού διαβόητου Νετανιάχου! …Όλοι τους —κατά «σύμπτωση»— συνδεόμενοι με τη Μοσάντ κι απολαμβάνοντας την προστασία της! …Όλοι προστα­τευόμενοι από το FBI! …Το FBI, το οποίο από την εποχή τού τραβεστί ιδρυτή του —και δια βίου διευθυντή του—, Έντγκαρ Χούβερ, βρίσκεται υπό τον μόνιμο εκβιασμό των Εβραίων! …«Δώρο» τού διαβόητου Εβραίου μαφιόζου Μέγιερ Λάνσκι στον Σιωνισμό.

Αυτοί είναι οι «κολλητοί» και «φίλοι» όλων των ισχυρών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων των ΗΠΑ και όλοι τους φανατικοί Δημοκρα­τικοί! …Φίλοι και κολλητοί τού Κλίντον, αλλά και του Γκέιτς …Φίλοι τού Ζούγκε­μπεργκ αλλά και της Όπρα. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε πλέον κι αυτό το οποίο περιμέναμε μέχρι τώρα είναι να παρα­δώσει το FBI τις λίστες των επαφών τού Έπσταϊν …Μια ενέργεια που την αποφεύγει και, υπό την εξουσία τού προϊσταμένου του Υπουργού Δικαιοσύνης Γκάρλαντ και τού Μπάιντεν, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για να την κάνει. Το «πετράδι» αυτού του κυκλώματος ήταν ο Κλίντον και βέβαια και η Χίλαρι …Οκτώ χρόνια απόλυτης εξουσίας και όλα τα υπόλοιπα χρόνια που ακολούθησαν μια «σκιώδης» παραεξουσία, η οποία στα χρόνια τού Τραμπ και του Μπάιντεν αποδείχθηκε πανίσχυρη.

BREAKING! | P. DIDDY & SONS ARRESTED - YouTube Όμως, ξαφνικά έγινε το αναπάντεχο. Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα με τους εκβιασμούς των διεφθαρ­μένων προσώπων, ήρθε κι «έσκασε» μια «βόμβα» …Μια άλλη «βόμβα» εξίσου αν όχι ισχυρότερη από αυτήν του σκανδάλου Έπσταϊν. Λίγες ημέρες πριν τις καθοριστικό­τερες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών, ένα παρόμοιο θέμα έρχεται στο προσκήνιο με τη σύλληψη του Puff Daddy …Του γνωστού δισεκατομ­μυ­ριούχου ράπερ. Την ώρα δηλαδή που ένα από τα πιο καυτά και σημαντικά «ερωτήματα» προς τον Τραμπ είναι το εάν θα παραδώσει ή όχι την ατζέντα τού Έπσταϊν στη δημοσιότητα, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία λίστα με μελλοντικές απαιτήσεις δημοσιοποίησής της …Μια άλλη λίστα εξίσου «καυτή»! Την ώρα που το FBI προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην δημοσιοποιηθεί η λίστα ενός ανώμαλου —ο οποίος ταυτόχρονα ήταν και πράκτοράς του—, έρχεται μια άλλη ομοειδούς τύπου λίστα ενός άλλου ανώμαλου! Κατά «σύμπτωση» κι αυτός φέρεται να είναι πράκτοράς του! …Πράκτορας του FBI πολύ πριν γίνει πλούσιος και διάσημος …και μάλλον έτσι εξηγείται το πώς έγινε πλούσιος και διάσημος με τόσες πολλές παρανομίες.

Μα —θα πει κάποιος— τι σχέση έχει το ένα κύκλωμα με το άλλο; Το ένα είναι ένα σιωνιστικό κύκλωμα Εβραίων τής Νέας Υόρκης, το οποίο «περνάει» μέσα από το Χάρβαρντ κι έχει υψηλούς πολιτικούς στόχους …Στόχους, οι οποίοι του επιτρέπουν να ελέγχει την εξουσία στον απόλυτο βαθμό, ελέγχοντας Προέδρους των ΗΠΑ, μεγιστάνες χορηγούς τού Δημοκρατικού Κόμματος και να φτάνει μέχρι τους βασιλικούς πρίγκηπες της Αγγλίας …Ένα κύκλωμα το οποίο αρέσκεται να κάνει «υψηλή» ιμπεριαλιστική πολιτική και το οποίο βγάζει κέρδος προκαλώντας πολέμους και διαλύοντας κράτη …Ένα κύκλωμα το οποίο στόχευε κατ’ ευθείαν στον έλεγχο των «τζακιών» τής Αμερικής …Τα κλειστά «σαλόνια» της …Τα «κονκλάβιά» της …Τα Κολέγια των «εκκολαπτόμενων» ηγετών της …Μέχρι και τον ανάπηρο Στίβεν Χόκινς είχαν εμπλέξει στο κύκλωμα των πορνοεκβιασμών! Τι σχέση έχει αυτό το κύκλωμα της «ελίτ» με αυτό του γραφικού Puff Daddy; …Αυτό το κύκλωμα είναι ένα «μπας-κλας» κύκλωμα! Ένα πορνοκύκλωμα, το οποίο έχει σχέση με τις σόου μπίζνες …Έχει σχέση με το «πεζοδρόμιο» …Έχει σχέση με τον έλεγχο της «πλέμπας», που ζηλεύει τους ράπερ με τις πόρνες και τα ακριβά αυτοκίνητα …Έχει σχέση με τον έλεγχο των ισχυρών αυτού του «πεζοδρομίου» και αυτοί βρίσκονται κυρίως στη Δυτική Ακτή, αλλά και στο Μαϊάμι.

 Diddy Talks Being A Single Father During the Quarantine | No Filter with  Naomi - YouTube

Γιατί όμως αυτή η πολιτική, οικονομική και κοινωνική «ελίτ» θα ήθελε να ελέγχει αυτό το κύκλωμα; …Γιατί να ρισκάρει ν’ ανακατευτεί μ’ αυτήν την αναξιόπιστη «μπασκλασαρία» των πορνών και των ναρκομανών με κίνδυνο να εκτεθεί; …Γιατί απλούστατα σήμερα ζούμε στην εποχή τής κατάρρευσης των ιδεολογιών και της απόλυτης απαξίωσης των κομματικών μηχανισμών! Αυτό σημαίνει πως όλοι οι παραπάνω «ελιτίστες» έχουν πρόβλημα. Μπορούν —μέσω των λιστών τού Έπσταϊν— να ελέγχουν τους κυβερνώντες, αλλά εξίσου μεγάλο πρόβλημά τους ήταν να ελέγχουν κι αυτούς που τους ψηφίζουν όλους αυτούς, για να τους τοποθετήσουν στις θέσεις τους. Το πρόβλημά τους ήταν στον έλεγχο τής κοινωνικής βάσης κι αυτό δεν το είχαν «λυμένο»!

Όσους —στην εποχή τού ίντερνετ, των πνευματικών δικαιωμάτων και των influencers— τούς αντιλαμβάνονταν ως επικίνδυνους, γιατί επηρέαζαν τους ψηφοφόρους και τους οποίους δεν τους έβρισκαν να ρητορεύουν στα «υψηλά σαλόνια» τής Νέας Υόρκης, της Βοστώνης ή του Λονδίνου, θα έπρεπε να τους βρούνε «ΑΛΛΟΥ»! Γιατί μιλάμε για εποχή τού ίντερνετ; …Γιατί σήμερα την πολιτική δύναμη, που επηρεάζει τη νομή τής εξουσίας και την οικονομία, δεν την έχουν μόνον οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ! Σήμερα τη μεγαλύτερη δύναμη πολιτικής επιρροής την έχει το δίκτυο των «επωνύμων» τού διαδικτύου, οι οποίοι επηρεάζουν την κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο που οι πρώτοι τους οποίους πλησίασε το κύκλωμα της Κάμαλα Χάρις, για ν’ αλλάξει το «κλίμα» για τους Δημοκρατικούς, ήταν διάσημοι «τικτόκερς»!

Ηθοποιοί, οι οποίοι έγιναν διάσημοι παλαιότερα, όπως ο Σον Πεν, ο Μπραντ Πιτ, ο Τζώρτζ Κλούνεϊ, η Αντζελίνα Τζολί, σήμερα δρουν περισσότερο ως influencers, οι οποίοι επηρεάζουν την κοινωνία περισσότερο με μέσον την προσωπική τους ζωή παρά με την ηθοποιία τους. Τραγουδιστές, όπως ο Μπόνο, ο Μπίμπερ, η Ριάνα, ο Κάνιε Γουέστ, η Τέιλορ Σουίφτ, δρουν ανάλογα! …Όπως και διάσημοι αθλητές, όπως ο Μπέκαμ, ο Λεμπρόν Τζέιμς ή ο Ρονάλντο. Όλοι αυτοί έχουν δεκάδες εκατομμύρια «ακολούθους» και άρα άμεση πολιτική δύναμη, γιατί, μέσω των social media, επηρεάζουν τη βούληση μεγάλου μέρους τής κοινωνικής βάσης! …Περνάνε πιο εύκολα τα πολιτικά τους «μηνύματα» σε σχέση με τους επίσημους κομματικούς μηχανισμούς τής εξουσίας! …Εύκολα οι επιλογές τους γίνονται επιλογές και των «ακολούθων» τους! Actor Robert De Niro Meets With Shimon Peres in Jerusalem (PHOTO) -  Algemeiner.com

Όλοι μας είδαμε το πώς έδρασε ο Σον Πεν, ο οποίος «διαφήμισε» τον πόλεμο της Ουκρανίας! …Ο Κλούνεϊ, ο οποίος «καρατόμησε» τον Μπάιντεν! …Ο Μπόνο, ο οποίος έχει ιδιαίτερη «αγωνία» για το Ισραήλ και το περιβάλλον! …Η Σουίφτ, η οποία έσπευσε ήδη να «ψηφίσει» Κάμαλα Χάρις! …Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία «πόνεσε» τους ΛΑΘΡΟμετανάστες! …Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο οποίος στήνει συνεντεύξεις, για να βρίσει τον Τραμπ κλπ.. Αυτοί πλέον κάνουν όλη τη «λάντσα» τής εξουσίας …Τη βαριά «αγγαρεία» την οποία παλαιότερα την έκαναν οι κομματικοί καθοδηγητές, οι δημοσιογράφοι και τα κομματόσκυλα.

 

Όλοι αυτοί έπρεπε να ελεγχθούν πριν γίνουν επικίνδυνοι γι’ αυτούς που έλεγχαν τα κόμματα εξουσίας—και θα κινδύνευαν να χάσουν το «φορτίο» τους—! …Κυρίως το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο ελέγχεται από τους «κολλητούς» τού Έπσταϊν και έχει ως κύρια εκλογική του «πελατεία» την «πλέμπα» των ΗΠΑ. Τους δημοσιογράφους τούς ελέγχουν εύκολα, καθώς όλοι αυτοί εργάζονται στα δικά τους ΜΜΕ και εύκολα ή δύσκολα τους ελέγχουν. Όμως, αυτοί δεν αρκούν για να τους δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Αυτοί, οι οποίοι αποτελούσαν στόχους τους, ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν ελέγχονταν εύκολα, γιατί δεν ανήκαν στο προσωπικό των επιχειρήσεών τους. Τικτόκερς, γιουτούμπερς, ινφλουένσερς, τρολ κλπ.. Όλοι αυτοί έγιναν στόχος ελέγχου αυτών που θέλουν να ελέγχουν την εξουσία. Υποχρεωτικά, γιατί όλοι αυτοί επηρεάζουν τους πολίτες και ιδιαίτερα αυτούς των νεότερων ηλικιών.

Φαινόμενα, όπως αυτό του ανεξέλεγκτου Μελ Γκίμπσον, ο οποίος «κατήγγειλε» το παιδερα­στικό κύκλωμα, αλλά και τους Εβραίους τού Χόλυγουντ, είναι απο­λύ­τως ανεπιθύμητα! …Ανεπι­θύμητα, γιατί έχουν τεράστια δύναμη επιρροής και μπορούν ανά πάσα στιγμή να στρέψουν την κοινωνία εναντίον τους. 300.000 παιδιά «έχασε» το FBI, όπως αποκά­λυψε η ανεξάρτητη δημοσιο­γραφική έρευνα και δεν «ευαισθητοποιήθηκε» ΚΑΝΕΝΑΣ με το τρομερό αυτό έγκλημα! Αρκούσε όμως μια διαφημι­στική καμπάνια τού Μελ Γκίμπσον για την ταινία «Sound of Freedom», για να γίνει μέγα κοινωνικό θέμα με τεράστια δημοσιότητα και το οποίο πραγματικά τρομοκράτησε την εξουσία!

Αυτούς τους «πυροκροτητές» τής δημοσιότητας έπρεπε να ελέγξουν και αυτόν τον στόχο είχε αυτό το δευτερεύον κύκλωμα! Επάνω σ’ αυτό το κύκλωμα της «ψευδολάμψης» των celebrities θα στηνόταν μια νέα «βιομηχανία» εκβιασμών! …Μια «βιομηχανία», η οποία θα εξυπηρετούσε τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους, αλλά θα είχε συμπληρωματική λειτουργία σε σχέση με το κύριο κύκλωμα του Έπσταϊν …Μια «βιομηχανία», η οποία θα είχε ως στόχο τούς «ταπεινούς», οι οποίοι όμως με την «επιτυχία» τους επηρέαζαν την «πλέμπα»! …Αυτούς θα καλούσαν στα πάρτι τους …Αυτούς θα έβαζαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών! …Αυτούς θα τους έβαζαν —«φτιαγμένους»— να εμπλακούν σε ανωμαλίες όλων των τύπων και ειδών! …Από απλές ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις μέχρι σεξουαλικές συνευρέσεις με ανήλικα. Γιατί; …Για να τους μαγνητοσκοπήσουν …Για να έχουν βίντεο στη διάθεσή τους, προκειμένου να τους εκβιάζουν …Να τους εκβιάζουν από απλή καταστροφή τής καριέρας τους μέχρι και φυλάκιση.

Όλες οι βίλες όπου γίνονταν όργια έμοιαζαν περισσότερο με κινηματογραφικά στούντιο παρά με χώρους διαμονής. Ο κάθε θαμώνας των πάρτι είχε από «πάνω» του κι από έναν «κινηματογραφιστή» να τον παρακολουθεί. Στόχοι τους ήταν άνθρωποι διάσημοι, που τους έδιναν «λάμψη» …Παγκοσμίως διάσημοι καλλιτέχνες, αθλητές με μεγάλη επιρροή, αλλά κι απλά διάσημοι άνθρωποι όπως ο Πρίγκηπας Χάρι, ο οποίος είχε μπλέξει με μια δική τους celebrity! …Άλλο ένα δευτερότοκο μέλος τής βασιλικής οικογένειας, που θ’ αναζητούσε τα «απαγορευμένα» στα πάρτι τού διαφθορέα! …Είχε κι ο Daddy στις δικές του τις λίστες έναν Πρίγκιπα της Αγγλίας, όπως κι ο Έπσταϊν! …Είχε και το δευτερεύον κύκλωμα μια «επιτυχία», εκβιάζοντας ένα από τα από τα πιο προβεβλημένα μέλη τής παγκόσμιας «ελίτ».

Όλα αυτά όμως, για να είναι χρήσιμα, θα πρέπει να έχουν μια λογική και άρα να εξυπηρετούν μια στρατηγική …Μια υψηλή στρα­­τηγική, γιατί ήταν πανάκριβο κόνσεπτ, που, εκτός από μεγάλο οικονομικό κόστος είχε και πολιτικό, εφόσον πολλοί υπηρε­σια­κοί παράγοντες εμπλέκονταν στην προστασία των πορνο­βοσκών. Αυτό όμως σημαίνει πως η πολιτική αξιοποίηση της «παραγωγής» αυτού του κυκλώματος ήταν πέρα από τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες ενός ναρκομανούς και σεξομανούς ράπερ. Άρα, αναζητούμε τα κοινά σημεία μεταξύ αυτών των κυκλωμάτων, για να βγάλουμε μια άκρη …Για να βρούμε έναν κοινό «τόπο» μεταξύ των εκβιαστών αυτών των δύο διαφορετικών κυκλωμάτων …Για να βρούμε την πολιτική στόχευση αυτού του βρωμερού κυκλώματος, το οποίο παρασέρνει τα πρόσωπα σε ακολασίες και στη συνέχεια τα εκβιάζει.

Snoop Dogg 'drips' it like it's hot at Etam Paris pool show Αναγκαστικά, εφόσον στο επίπεδο αυτό δεν μας λύνει τις απορίες η γνώση τής ύπαρξης του Puff Daddy. Το «βεληνεκές» του ήταν να γνωρίζει και να προσκαλεί στα πάρτι του τη «Σάρα και τη Μάρα» τού Χόλυγουντ και όχι μόνον …Να γνωρίζει αληταράδες τού υποκόσμου, οι οποίοι στήνουν όργια με ναρκωτικά και βίζιτες και κουβαλάνε πάνω τους χρυσά πιστόλια, παριστάνοντας τους σκληρούς προστάτες των κλαμπ τού Λος Άντζελες και του Μαϊάμι …Αληταράδες γόνοι σαν τον γιο τού Μπάιντεν. Ο Puff Daddy σε αυτό το χαμηλό επίπεδο «έπαιζε», εφόσον ήταν απλά ένας κοινός χαφιές τού FBI …Ένας αγράμματος τενεκές τού υποκόσμου τής Νέας Υόρκης. Μπορούσε αυτός ο αλητάμπουρας να πάει στην άλλη άκρη των ΗΠΑ και να στήσει έναν τέτοιο μηχανισμό μόνος του, με στόχο να ελέγχει ολόκληρο το Λος Άντζελες και τους γνωστούς celebrities; …Έναν μηχανισμό ανάλογο της Ανατολικής Ακτής; …Μια «βιομηχανία» εκβιασμών, που κι αυτή στηριζόταν στο άπειρο βρωμικο χρήμα και στον εκμαυλισμό προσώπων;

Και πάλι μιλάμε για βρώμικο χρήμα. Γιατί; …Γιατί πλέον η μουσική βιομηχανία δεν αποδίδει τα κέρδη που θα νόμιζε κάποιος …Ιδίως τα μυθικά κέρδη που εμφανίζονται οι ράπερ να ξοδεύουν αλόγιστα! Αυτά δηλαδή τα χρήματα, τα οποία βλέπουμε να «κινούν» όλη αυτήν τη «βιομη­χανία» τής προπαγάνδας, είναι «μαύρα χρήματα» τα οποία προέρχονται από τα ναρκωτικά και την πορνεία! …ΔΕΝ είναι χρήματα τα οποία προέρχονται από πωλήσεις «δίσκων» ή πνευματικά δικαιώματα μεγάλων καλλιτεχνικών επιτυχιών! …Είναι χρήματα-«επένδυση» εμπόρων ναρκωτικών! Το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών τής Δυτικής Ακτής δίνει τα χρήματα αυτά στον μουσικό «υπόκοσμο» για να «παρτάρει», παρασέρνοντας μέσα στη «μέγγενη» του εκβιασμού όλους αυτούς, τους οποίους στη συνέχεια θα χρειαστούν οι έμποροι ναρκωτικών —και όχι μόνον—, για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη δραστηριοποίησή τους. Δίνουν δηλαδή άχρηστα και «καμένα» χρήματα σε αμόρφωτους και βίαιους ψευδοράπερ, ώστε μέσα από πολυδάπανα πάρτι με ναρκωτικά, πόρνες και μικρά παιδιά να τους εξασφαλίζουν υλικό εκβιασμών για πολιτικούς, δικαστικούς, ανώτατους υπαλλήλους ακόμα και ιερείς.

Κάπου εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: Μπορούσε ένας άχρηστος —σαν τον αγράμματο Puff Daddy— να στήσει ένα τέτοιο κύκλωμα εκβιασμών, το οποίο θα ξεκινούσε από τις επαύλεις τού Χόλυγουντ και θα έφτανε ακόμα και μέχρι τον Λευκό Οίκο; Τι σχέση μπορεί να έχει το δικό του κύκλωμα, το οποίο ήταν καθαρά τού υποκόσμου, με τα «σαλόνια» τής Βοστώνης και του Χάρβαρντ; …«Καμία σχέση» θα έλεγε κανείς! Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Εδώ βρίσκεται το λεπτό σημείο …Ο Puff Daddy δεν ξέρει να μοιράσει άχυρο σε δυο γαϊδούρια —βαριά-βαριά να μοιράζει «γραμμές» κόκας σ’ ένα πάρτι—! Άρα; …Άρα, είναι προφανές πως, όπως κι ο «συνάδερφός» του ο Έπσταϊν, είναι «βιτρίνα» κάποιων! Ο ένας απλά παρίστανε τον πετυχημένο χρηματιστή κι ο άλλος τον επιτυχημένο επιχειρηματία και καλλιτέχνη. «Πίσω» απ’ αυτόν, δηλαδή, θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε εκείνους που κινούν τα «νήματα»! …Εκείνους που μπορούν να κινούν τέτοια «νήματα», γιατί έχουν τις απαιτού­μενες γνώσεις και βέβαια τις ανάλογες βλέψεις και στόχους!

Άρα, αναζητούμε τον «νου» αυτού του κυκλώματος! …Αναζητούμε αυτόν, ο οποίος έχει σχεδιάσει κι έχει δρομολογήσει μια στρατηγική, που —μέσω «βρώμικου» χρήματος— τού δίνει πολιτική δύναμη και πρόσβαση στην ανώτατη εξουσία. Όπως και στην περίπτωση του βλάκα Έπσταϊν αναζητούμε τον «σοφό» Εβραίο «Ντέρσοβιτς», ο οποίος ψύχραιμα και με τις «πλάτες» ενός τεράστιου και πανίσχυρου πολιτικού συστήματος «έστησε» μια «βιομηχανία», που όλη τη βρωμιά και την ανωμαλία θα τη μετέτρεπε σε «εργαλείο» για τη μονοπώληση της εξουσίας! …Ένα «κύκλωμα», το οποίο θα επέτρεπε σε κάποιους να ελέγχουν τις σώου μπίζνες με την απολυτότητα που ελέγχουν το τραπεζικό ή το χρηματιστηριακό σύστημα …Να επιλέγουν μόνοι τους και στη συνέχεια να ελέγχουν αυτούς που θα γίνουν διάσημοι κι εκείνους που θα παραμείνουν στην αφάνεια …Αυτούς που θα πλουτίσουν κι αυτούς που θα αποτύχουν …Αυτούς που θ’ αποκτήσουν την κοινωνική «επιρροή» που οι μέντορές τους χρειάζονται.

Clive Davis on homosexuality in hip-hopΟ απόλυτος «νους» αυτού του κυκλώματος είναι ο Κλάιβ Ντέιβις …Ο ιστορικός πρόεδρος της Columbia Records …Ο ιδιο­κτήτης τής τεράστιας Arista Records …Ο μεγαλύτερος ίσως επιχειρη­ματίας τής παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και βασι­κός υπεύθυνος για το ση­με­­ρινό της «χάλι» …Άνθρωπος της «τέχνης» και της «μου­σικής» ο δικηγόρος! Κατά μία διαβολική «σύμπτωση» είναι Εβραίος από τη Νέα Υόρκη …και, επειδή οι «συμπτώσεις» πάντα κάπου συνυπάρχουν, είναι απόφοιτος και του Χάρβαρντ …σαν τον φίλο του τον Ντέρσοβιτς από το «απέναντι» κύκλωμα! …Μέλος τής «αδελφότητας» ΦΒΚ τού Χάρβαρντ …Μιας «αδελφότητας» η οποία έχει μια «τάση» προς την εξουσία …Έχει μια τάση κυρίως προς το Δημοκρατικό Κόμμα και τα συμφέροντά του! Κατά «σύμπτωση» μέλος τής ίδιας «αδελφότητας» ήταν κι ο Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» της σημερινής Νέας Τάξης και άρα της σημερινής κατάστασης που επιτρέ­πει στους Δημοκρατικούς να ελέγχουν την εξουσία μέσω εκβιασμών. Και πάλι κατά «σύμπτωση» μέλος αυτής της «αδελφότητας» είναι κι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Τσακ Σούμερ. Μέλος είναι επίσης και το «πετράδι» τού κόμματος, ο Μπιλ Κλίντον, αλλά και η «θησαυροφύλακας» Γέλεν. Επίσης κι ο «δικός» μας —και βρωμερός προπαγανδιστής τού κόμματος— Τζορτζ Στεφανόπουλος …κι ο πιο πλούσιος θαυμαστής και χορηγός τού κόμματος, ο Τζεφ Μπέζος …όπως κι ο πιο ένθερμος youtuber υποστηρικτής τού κόμματος, ο Μπεν Σαπίρο…

…Μικρός που είναι ο κόσμος! …Σηκώνεις μια «πέτρα» και δεν ξέρεις τι «σκουλήκια» θα βρεις από κάτω! Όλοι γνωστοί και φίλοι κι «αδερφοί» μεταξύ τους! Όλα όσα κάνουν είναι εμπιστευτικά και μένουν μέσα στην «αδελφότητα». Αυτός λοιπόν ο ΦΒΚ «αδελφός» ΟΛΩΝ των «πραιτοριανών» τού Δημοκρατικού Κόμματος πήρε τον Puff Daddy από τα σοκάκια τής Νέας Υόρκης και τον έκανε παράγοντα. Πήρε ένα «τίποτε» και το «πουθενά» και το έκανε «μεγιστάνα» τής μουσικής «βιομηχανίας», που ασχολείται περισσότερο με πόρνες, βίντεο και παιδικές λοσιόν παρά με τραγούδια και συναυλίες. Αυτός τού «έχτισε» την «Bad Boy Records» «επάνω» στην Arista! Αυτός τού έδωσε την επιχειρηματική «βιτρίνα» νομιμοποίησης και τον εμφάνισε στην πιάτσα σαν πετυχημένο επιχειρηματία. Στη συνέχεια του έδινε «κοντέινερ» με δολάρια για να ψάχνει βίζιτες και να παγιδεύει «επωνύμους», ώστε να του παραδίδει οπτικοακουστικό υλικό για το «κύκλωμα» εξουσίας των «αδερφών» του. Μέχρι και το «κλειδί» τής πόλης τής Νέας Υόρκης τού έδωσε ο Δημοκρατικός Δήμαρχός της! …Τόσο «πετυχημένος».

Προφανώς ο Εβραίος Ντέιβις δεν μπορούσε να βρει λευκό ράπερ πιστολά, που να είναι και Εβραίος όπως ο Έπσταϊν —για να μην χαθεί η «θέση» για την κοινότητα— και βολεύτηκε μ’ αυτόν. Ό,τι γνωρίζει —ή τέλος πάντων ό,τι φαίνεται να γνωρίζει— ο προφυλακισμένος ράπερ, σ’ αυτόν τον Εβραίο δικηγόρο-επιχειρηματία το «χρωστάει» …Αυτός έστησε το κύκλωμα που εκβιάζει και άρα ελέγχει ΟΛΟΥΣ τους celebrities που ενδιαφέρουν το κόμμα. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο «αγαπητοί» οι Δημοκρατικοί πολιτικοί στους διάσημους και τους επώνυμους. Αυτός είναι που κινεί τα «νήματα» σ’ ένα θέατρο «σκιών» όπου ο Puff είναι απλά μια αναλώσιμη μαριονέτα …Μια μαριο­νέτα απλά πιο ακριβή από τις υπόλοιπες, γιατί ο ρόλος της ήταν πιο επικίνδυνος και άρα και οι οικονομικές απαιτήσεις για τη λειτουργία του ήταν ανάλογες.

P. Diddy and Obama. : r/pics

«Πετράδι» αυτού του «κυκλώματος» είναι ο Ομπάμα! …Ο Ομπάμα δεν ανήκει στο «υψηλό» κύκλωμα του Έπσταϊν και των «αδελφών» …Ο Ομπάμα δεν ταξίδευε με το «Λολίτα Εξπρές» τής «Ελίτ» …Ο Ομπάμα είναι της πλέμπας …Βολευόταν με τα πάρτι τής «γειτονιάς» όταν τον καλούσαν …Ένας βρωμιάρης γκέι, που «ψάρευε» εραστές σε φτηνά μπαρ τού Σικάγο —όπως μας αποκάλυψε, χωρίς ποτέ να διαψευστεί, ο Τάκερ Κάρλσον—! Ο Ομπάμα τα τελευταία χρόνια έγινε πλούσιος και προσπαθεί τώρα ν’ «ανέβει» κατηγορία, αγοράζοντας έπαυλη στο Martha’s Vineyard …Τώρα, που δεν προλαβαίνει να «ξεπλένει» χρήμα με τις φανταστικές «πωλήσεις» των βιβλίων του, τα οποία βέβαια δεν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά για κάποιον λόγο «πουλάνε τρελά» …Ο Ομπάμα, ο οποίος ακόμα δεν μας έχει πει ποιος σκότωσε τον όμορφο Σεφ του! …Ο αγαπημένος Πρόεδρος της Show business και των διάσημων «κολλητών» τού Puff Daddy.

Στην κυβέρνηση-Ομπάμα —με Υπουργό Εξωτερικών τη Χίλαρι— αυτά τα δύο κυκλώματα «συναντήθηκαν» και η εξουσία που απόλαυσαν οι Εβραίοι —μέσω των Δημοκρατικών— ήταν ανεπανάληπτη! Μέσα σε λίγα χρόνια κατέστρεψαν τις ΗΠΑ κι έβαλαν ολόκληρο τον Πλανήτη σε περιπέτειες. Με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των χρεωκοπημένων εβραϊκών τραπεζών «απαλλοτρίωσαν» τον πλούτο τού αμερικανικού λαού κι έβαλαν «φωτιά» σε Μέση Ανατολή και Αφρική. Αρκούσαν μερικές «χαριτωμενιές» τού «αγαπητού» Ομπάμα και όλα τα εγκλήματα «σκεπάζονταν» από τους εκβιαζόμενους celebrities, οι οποίοι τον «αποθέωναν». Κάθε νέα καταστροφή σήμαινε και νέα πάρτι —φουλ στην κόκα και τις βίζιτες—. Ίσως και γι’ αυτόν τον λόγο και «μέθυσαν»! …Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο δεν εντόπισαν τον κίνδυνο-Τραμπ και επένδυσαν στη λαομίσητη Χίλαρι, παθαίνοντας το «στραπάτσο» τού αιώνα!

Τώρα κάτι έχει συμβεί και η μία αναποδιά ακολουθεί την άλλη! Εκεί που τούς «γεννούσαν και τα κοκόρια» άρχισαν να τους «ψοφάνε και οι κότες». Κάποιος τους «μάτιαξε»! Μετά την κατάρρευση του κυκλώματος του Έπσταϊν κινδυνεύει κι αυτό του Daddy. Σε περίπτωση που χάσουν τις προσεχείς εκλογές, θα έχουμε δράματα. Θα αποτελεί κοινή απαίτηση να παραδοθούν από τον Τράμπ ΟΛΕΣ οι λίστες των ονομάτων που εμπλέκονται στις υποθέσεις εκβιασμών και τις οποίες τώρα το FBI τις προστατεύει σαν επτασφράγιστα μυστικά. Εάν οι Δημοκρατικοί χάσουν τις εκλογές με το «κουτσάλογο» την Κάμαλα, θα τρέχουν και δεν φτάνουν! …και, όπως φαίνεται, το τέλος θα είναι οδυνηρό γι’ αυτούς. Η αχώνευτη σύζυγος του Εβραίου δικηγόρου Έμχοφ δεν «τραβάει» καθόλου και θα έχουμε «κλάματα».

Στην κυριολεξία θ’ αλλάξει η πορεία τής ανθρωπότητας εάν νικήσει ο Τραμπ και οι Δημοκρατικοί χάσουν το βασικό «εργαλείο» ελέγχου, το οποίο τους επιτρέπει να μονοπωλούν την εξουσία και να εκβιάζουν τους πολιτικούς. Εάν αποκαλυφθούν οι ανώμαλοι και διεφθαρμένοι «επώνυμοι», οι οποίοι «πουλούσαν» τους «ακολούθους» τους στην εξουσία, θα απειληθεί όλη η «λογική» των social media, που τα κάνει χρήσιμα για την εξουσία! …Θα απειληθεί με ανατροπή όλη η σιωνιστική Νέα Τάξη και οι «εκλεκτοί» τού WEF που εκβιάζουν τους πάντες με μέσον αυτά τα κυκλώματα! Ο Ζούγκεμπεργκ δεν θα μπορεί να «λογοκρίνει» την παγκόσμια κοινωνία! Ο Ζελένσκι δεν θα βρίσκει τόσο εύκολα «κατανόηση» και βέβαια χρήμα για να συνεχίσει τον πόλεμό του! Ο Νετανιάχου δεν θα βρίσκει τόσο πρόθυμους χειροκροτητές, όταν θα περιγράφει τα εγκλήματά του!

Αυτά βέβαια στο ανώτατο επίπεδο. Τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν και στο κατώτερο επίπεδο. Αυτό το οποίο περιμένουμε να δούμε τώρα είναι αν κι αυτήν τη φορά τα «αναλώσιμα» θα πάνε γι’ «ανακύκλωση»! …Εάν αλλάξει η πολιτική κατάσταση εξαιτίας των εκλογών, ο Puff Daddy δεν θα είναι καθόλου ασφαλής! Πολλοί θα ήθελαν να μάθουν αυτά τα οποία γνωρίζει και κανένας δεν θα έχει τη δυνατότητα να τον προστατεύσει …Κανένας δεν θα θέλει να τον προστατεύσει! Το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ δεν «αντέχει» τις αποκαλύψεις του. Τα πάντα γι’ αυτόν εξαρτώνται από το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών. Μετά θα περιμένουμε να δούμε πότε θα χαλάσουν οι κάμερες στη φυλακή «υψίστης» ασφαλείας τής Νέας Υόρκης και κατά «σύμπτωση» όλοι οι φύλακες θα έχουν ρεπό, ώστε ν’ «αυτοκτονήσει» ο άνθρωπος με την ησυχία του! …Να μην είναι υποχρεωμένος να μοιραστεί μια τόσο προσωπική του στιγμή με τα εκατομμύρια των «ακολούθων» του…

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aaliyah -Try Again (Original Video)