peri majestic the real

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Η «Κόλαση» της Μέσης Ανατολής μεταφέρεται στην Ευρώπη!…

 

…Οι Σιωνιστές βάζουν «φωτιά» στον ευρωπαϊκό Βορρά,

αλλά τα κράτη τής Μεσογείου θέλουν να «κάψουν»!!

Τώρα θα φανεί η πονηριά τού «Κανονισμού τού Δουβλίνου»!

Τι έπαθαν ξαφνικά όλα τα «εργαλεία» τού Σιωνισμού και το ένα μετά το άλλο υιοθετούν αντιμεταναστευτικές απόψεις κι ακολουθούν απολύτως συντεταγμένα ανάλογες πολιτικές; Τι συνέβη ξαφνικά και όλα αυτά τα «οικόσιτα» των Σιωνιστών και του Σόρος αμφισβητούν τη φιλο­μεταναστευτική πολιτική των «αφεντικών» τους; Πώς τόσο ξαφνικά όλα τα κράτη τού «σκληρού» προτεσταντικού «τόξου» τού ευρωπαϊκού Βορρά και της αποικιοκρατίας «είδαν» ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τους ίδιους εχθρούς; Ακόμα και η Γερμανία, η οποία αποτελεί τον πιο πιστό «υποτακτικό» τού Σιωνισμού «αντέδρασε» στους Μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟμετανάστες, τους οποίους η ίδια το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη προθυμία θέλησε να «διασπείρει» στις γειτονιές της!…

…Η Γερμανία, η οποία πρωταγωνίστησε στον «ανθρωπισμό» τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης! …Η Γερμανία τής Μέρκελ, η οποία «μάλωνε» τους «αφιλόξενους» «βάρβαρους» λαούς τού Νότου! …Η Γερμανία, η οποία ναύλωνε ολόκληρα πλοία, για να μεταφέρουν ΛΑΘΡΟμετα­νάστες στην Ελλάδα και την Ιταλία! …Η Γερμανία, η οποία είχε πληρωμένους πράκτορες των μυστικών της υπηρεσιών να παριστάνουν τους «ευαίσθητους» ακτιβιστές των ΜΚΟ! …Η Γερμανία, η οποία πλήρωνε πανάκριβους δικηγόρους, για να προστατεύουν τα μέλη των ΜΚΟ κάθε φορά που αυτά παράβαιναν τους νόμους των κρατών στα οποία δραστηριο­ποιούνταν! Τώρα ξαφνικά η Γερμανία θέλει να «κλείσει» τα σύνορά της και όχι μόνον δεν θα δέχεται νέους «πρόσφυγες», αλλά προετοιμάζεται να διώξει από την επικράτειά της όσους περισσότερους μπορεί.

Η κυβέρνηση του «αχυράνθρωπου» Σολτς, η οποία εκτελεί κατά γράμμα —ακόμα και εις βάρος τού γερμανικού λαού— την πολιτική των «αλληλέγγυων» Σβαμπ και των «ευαίσθητων» Χαράρι, αλλάζει την πολιτική της. Με πρόφαση-«άλλοθι» τη νίκη των ακροδεξιών στις γερμανικές εκλογές, αποφάσισε ν’ αλλάξει τη συμπεριφορά της απέναντι στην ΛΑΘΡΟμετανάστευση. Όμως, η Γερμανία δεν είναι μόνη της σ’ αυτήν την αλλαγή …ΟΛΟ το προτεσταντικό «τόξο» ξεκινά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να ασκεί την ίδια αντιμεταναστευτική πολιτική! …ΟΛΕΣ οι μεγάλες «δυνάμεις» αυτού του «τόξου»! …Ούτε «συνεννοημένοι» να ήταν! …Βρετανία κι Ολλανδία «πρωταγωνιστούν» σ’ αυτήν την αλλαγή την ώρα που η Δανία ή η Σουηδία ήδη την έχουν δρομολογήσει! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ξαφνική κι αναπάντεχη εξέλιξη, η οποία «αγγίζει» ολόκληρο τον Προτεσταντικό Κόσμο. Ξαφνικά όλοι οι —πληρωμένοι από τους Σιωνιστές— «ακροδεξιοί» τής Ευρώπης αμφισβητούν τον «ανθρωπισμό» και τον «πολυπολιτισμό» των ΜΚΟ, οι οποίες πληρώνονται από τις ίδιες «τσέπες»; Παράξενα πράγματα!

reseauinternational: Υπεύθυνος για τις εμφύλιες ταραχές στο Ηνωμένο  Βασίλειο είναι ο Σιωνιστής Τόμι Ρόμπινσον, ο οποίος είναι πράκτορας της  Μοσάντ – dimpenews.com Στη Βρετανία ο εκφραστής τού «White Supremacy» —στη βρετα­­νι­κή του version— είναι ένας πληρω­μένος πράκτορας της Μο­σάντ …Ένας άνθρω­­πος αγράμ­ματος —καθαρά του υπο­κό­σμου— «μου­τζου­ρωμέ­νος» με δεκάδες τατουάζ ναζιστικής θεματολογίας …Ένας άνθρωπος του υποκόσμου, ο οποίος ζούσε παρα­σιτικά με χαρτζι­λίκια των αφεντικών του μέχρι αυτά να τον χρειαστούν και να τον χρησιμο­ποιήσουν …Ένας κακοποιός, που ακόμα και τ’ όνομά του είναι «ψευδώ­νυμο», για να εξυπηρε­τείται ο ρόλος τού «καθαρού» Άγγλου «πατρι­ώτη» …ΔΕΝ ονομά­ζεται Ρόμπινσον και ΔΕΝ είναι ούτε καν «καθαρός» Άγγλος! …Είναι Ιρλανδός και ονομά­ζεται Γιάκσλεϊ και —προφανώς για λόγους «καριέ­ρας» στον υπόκοσμο— το όνομα αυτό αντικαταστάθηκε με το πολύ «αγγλικό» Ρόμπινσον.

Αυτός λοιπόν ο πράκτορας της Μοσάντ ήταν που οργάνωσε —με τα χρήματα των Σιωνιστών— τις μεγάλες διαδηλώσεις κατά τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης στο Λονδίνο …Της «στοχευμένης ΛΑΘΡΟμετανάστευσης» συγκεκριμένα! Αυτός ο πράκτορας της Μοσάντ —και για να μην γίνει κάποιο λάθος στη «μετάφραση» και καταλάβουν «λάθος» πράγματα οι Βρετανοί— ανέλαβε κι επισήμως να ορίσει ο ίδιος και την ταυτότητα του «ανεπι­θύμητου ΛΑΘΡΟμετανά­στη»: …Τέτοιοι ανεπιθύμητοι είναι μόνον οι Μωαμε­θανοί! …Μόνον αυτοί οι οποίοι συμφέ­ρουν τους Σιωνιστές προστάτες και χρηματοδότες του! Στη Βρετανία, δηλαδή, η οποία τους τελευταίους αιώνες στην κυριολεξία «βίασε» το Ισλάμ παντοιοτρόπως, «εχθροί» είναι μόνον οι Ισλαμιστές! …Στην αποικιοκρατική Βρετανία, η οποία φιλοξενεί εκατομμύρια «μέλη» τής πολυθρησκευτικής και πολυφυλετικής βρετανικής κοινοπολιτείας, ΜΟΝΟΝ οι Ισλαμιστές είναι «ανεπιθύμητοι! …ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ δείχνει με το «δάκτυλο» ο πρώην διαβόητος κακοποιός Ρόμπινσον και νυν διάσημος πολιτικός ακτιβιστής μέσα από τα σιωνιστικής ιδιοκτησίας διεθνή ΜΜΕ!

Geert Wilders is de Mol…!! – WantToKnow.nl Τα ίδια ακριβώς γίνονται και από την απέναντι πλευρά της Βόρειας Θάλασσας. Στην επί­σης αποικιοκρατική Ολλαν­δία, η οποία επίσης «φιλο­ξενεί» νομί­μως εκατομ­μύρια «μέλη» τής πρώην αυτοκρα­τορίας της, ΜΟΝΟΝ οι Ισλαμιστές είναι «εχθροί»! …Εκεί πρωταγω­νιστεί ο Χέερτ Βίλντερς …Άλλος ένας αλά καρτ «υπερ­πατριώτης» …Ένας Ολλαν­­­δός «εθνικιστής», ο οποίος όμως έχει ιδιαίτερες «ευαισθησίες» για το εβραϊκό έθνος! …Ο «πατριώτης», ο οποίος θέλει να μεταφερθεί η πρεσβεία τής Ολλανδίας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ! …Ο «νατιβιστής» Ολλανδός, ο οποίος κάνει πως δεν βλέπει το «ξήλωμα» των Παλαιστινίων τής Γάζας από την πατρίδα τους! …Ο «εθνικιστής», ο οποίος βλέπει με συμπάθεια μόνον τον εβραϊκό «εθνικισμό» …Ο «Χριστιανός» που βλέπει ως εχθρό μόνον τον Μωαμεθανισμό αλλά όχι τον Ιουδαϊσμό! Λογικό είναι αυτό. Όπως κι ο «συνάδελφός» του, ο Ρόμπινσον, υπήρξε κι αυτός επί χρόνια ένα οικόσιτο των Σιωνιστών! …Με δικό τους χαρτζιλίκι «μοίραζε» τον χρόνο του ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισραήλ! …Με τα μέσα τα δικά τους ζούσε μέχρι να τον χρειαστούν! Στην κυριολεξία ζούσε με τα δικά τους μέσα, εφόσον μεγάλο μέρος τής νεανικής του ηλικίας το πέρασε μέσα σε ισραηλινά κιμπούτς!

Αυτός λοιπόν ο «υπερπατριώτης», τώρα που το Ισραήλ δολοφονεί τα παιδιά τής Γάζας, έχει βγει στους δρόμους τής διαμαρτυρίας όχι για να υπερασπιστεί αυτά τα αθώα θύματα του σιωνιστικού ολοκληρωτισμού, αλλά για τον αντίθετο λόγο! …Βγήκε εκ του πονηρού να κατηγορήσει τους Μωαμεθανούς και να προσφέρει εμμέσως «άλλοθι» στους δολοφόνους! …Να «λερώσει» τα παιδιά τής Γάζας και να μας πει στο περίπου ότι: «δικαιούνται» την τιμωρία τους, γιατί, εάν μεγάλωναν, θα γίνονταν κι αυτά «τρομοκράτες»! …Προκαταβολική τιμωρία! Αυτός ο φασίστας είναι που προβάλλεται σήμερα από τα παγκόσμια σιωνιστικά ΜΜΕ σαν η «νέα φωνή» τής Ολλανδίας. Ως δια μαγείας τα γνωστά ΜΜΕ «ξέχασαν» το φασιστικό του υπόβαθρο και τον εμφανίζουν σαν δήθεν «πατριώτη», ο οποίος δίνει τη μάχη του για την πατρίδα του …εναντίον όμως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ξένων και όχι όλων! …Εναντίον των Μουσουλμάνων και όχι εναντίον των Εβραίων για παράδειγμα!

Τι συμβαίνει λοιπόν και στη Βόρεια Ευρώπη των «εργατικών» και «φιλόξενων» λαών έχουμε τέτοιες ραγδαίες εξελίξεις; Έγιναν ξαφνικά οι Προτεστάντες όμοιοι με τους «αφιλόξενους» και τους «τεμπέληδες» του Νότου; Εξαντλήθηκε ο «ανθρωπισμός» και ο «πολιτισμός» τους; …Όχι βέβαια! …Απλά άλλαξαν τα δεδομένα και άλλαξαν και οι εντολές των «αφεντικών» τους! Αυτοί οι οποίοι ελέγχουν τους Προτεστάντες και οι οποίοι ήταν εκείνοι που προκάλεσαν την τεράστια ανθρωπιστική κρίση στη Μέση Ανατολή και την Αφρική —προκειμένου να δημιουργήσουν τα μεγαλύτερα μεταναστευτικά «κύματα» στην ανθρώπινη ιστορία—, προφανώς κατάφεραν και πέτυχαν αυτά τα οποία είχαν θέσει ως αρχικό τους στόχο και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν στην επόμενη «φάση»! Μετέφεραν και εναπόθεσαν δεκάδες εκατομμύρια Μωαμεθανών ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ευρώπη και τώρα θα προχωρήσουν στην επόμενη «φάση», που είναι αυτή της διαχείρισής των πληθυσμών αυτών.

Έχουν δημιουργήσει τα επιθυμητά δεδομένα και τώρα θα ξεκινήσει ο «πόλεμος» που τους συμφέρει! …Ο εσωτερικός —εμφυλιοπολεμικών πλέον διαστάσεων— πόλεμος μέσα στα χριστιανικά κράτη! …Πόλεμος μέσα στις κοινωνίες και μεταξύ πολιτών και πόλεμος μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μεταξύ κρατών …Ένας ακήρυχτος πόλεμος, ο οποίος θα γίνει πολύ εύκολα πόλεμος ζωής και θανάτου, εφόσον όλοι θα αγωνίζονται για την επιβίωσή τους εις βάρος των άλλων …Ο πόλεμος ο οποίος σύντομα θα απειλεί με καταστροφή ολόκληρη την Ευρώπη! …Ο πόλεμος ο οποίος θα καθηλώσει τα κράτη τού ευρωπαϊκού Βορρά στην αδυναμία και θα βάλει «φωτιά» στη Μεσόγειο! Πώς θα γίνει αυτό; …Θα το δούμε βήμα-βήμα.

Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουν και μπαίνουν τα θεμέλια της «νέας Ευρώπης» …Τώρα «μπαίνει» η Ευρώπη στη Νέα Τάξη …Η Ευρώπη με το νέο της «πρόσωπο» …Η Ευρώπη, η οποία πλέον δεν θα είναι «λευκή», αλλά ούτε και «χριστιανική»! …Η Ευρώπη-«χωνευτήρι» των πολυεθνικών, πολυφυλετικών και πολυθρησκευτικών κρατών …Η Ευρώπη, όπου μέσα της θα «διαγωνίζονται» όλες οι φυλές τού κόσμου για τα «ψίχουλα» της επιβίωσης κάτω από το «βλέμμα» των επικυρίαρχων! …Η Ευρώπη, η οποία θα παρακαλεί τον Σβαμπ και τον Χαράρι να μην την «τραβήξει από τη πρίζα», για να συνεχίσει να υπάρχει.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο ξεκίνησαν οι Σιωνιστές να «χτίζουν» —με την τεράστια ΛΑΘΡΟ­μετανάστευση Ασιατών κι Αφρικανών μωαμεθανικής θρησκείας—, τώρα θ’ αρχίσει να παίρνει «μορφή» …Αυτό το οποίο άρχισαν να «χτίζουν» όταν ο Μπους —παντελώς αυθαίρετα και παράνομα— επιτέθηκε στο Ιράκ με στόχο να το διαλύσει, ανακοινώνοντάς μας την έναρξη της Νέας Τάξης! …Αυτό το οποίο συνέχιζαν να «χτίζουν» όταν διέλυαν το ιρακινό κράτος και οδηγούσαν στον θάνατο από πείνα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά! …Όταν στη συνέχεια χρηματοδοτούσαν την «Αραβική Άνοιξη» και γέμισε η Μεσόγειος με βάρκες γεμάτες πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή! …Όταν δολοφονούσαν τον Καντάφι, ανοίγοντας διάπλατα την «πόρτα» τής Αφρικής!…

…Τότε που, σύμφωνα με την κτηνάνθρωπο Ολντμπράιτ, «άξιζε» τον κόπο που πέθαναν 500.000 παιδιά στο Ιράκ! Απλά πράγματα! …«Άξιζε» για τα κτήνη εκείνη η τρομερή ανθρωπο­θυσία, γιατί τους έδινε τα αποτε­λέσματα που επιθυμούσαν. Εκείνη η κτηνωδία ήταν που «πυρο­δότησε» το αρχικό «κύμα» τής ΛΑΘΡΟμετα­νάστευσης στην Ευρώπη. Κάποιοι έκαναν αδύνατη την επι­βίωση των ανθρώπων στις πατρίδες τους κι αυτοί πήραν τα παιδιά τους και «μετακι­νήθηκαν» εκεί όπου τους υπέ­δειξαν αυτοί οι οποίοι τους υπόσχονταν σωτηρία! Η ειρωνεία είναι πως αυτοί που τούς υπόσχονταν σωτηρία ήταν οι ίδιοι μ’ αυτούς που είχαν σκοτώσει τα παιδιά τους και είχαν καταστρέψει τις πατρίδες τους! ΟΙ ΙΔΙΟΙ Σιωνιστές, οι οποίοι —σύμφωνα με τη μαρτυρία τού Νετανιάχου— είχαν εξ αρχής ως στόχο να καταστρέψουν όλα αυτά τα κράτη, είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που στην Ευρώπη τούς υποδέχονταν σαν «αλληλέγγυοι» υπάλληλοι του Σόρος!

Τώρα, λοιπόν, που έχουν μεταφέρει τα «υλικά» στην Ευρώπη και μέχρι τώρα τα «φιλοξενούσαν» στα δικά τους «οικόπεδα», θα τα μετακινήσουν …Θα τα πάνε εκεί όπου τα έχουν ανάγκη για την «οικοδόμηση» της «Νέας Ευρώπης»! Τώρα θα φανεί κι ο λόγος που τα ισχυρά κράτη τού ευρωπαϊκού Βορρά είχαν τόσο χαλαρή αντιμετώπιση απέναντι στη ΛΑΘΡΟμετανάστευση. Τώρα θα φανεί ο λόγος που η Γερμανία, για παράδειγμα, υποβοη­θούσε τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση κι έκανε το «κορόιδο» όταν αυτοί οι ΛΑΘΡΟμετανάστες «προσπερνούσαν» την Ελλάδα, για να καταλήξουν στις δικές της γειτονιές. Εκ του πονηρού λοιπόν τα προτεσταντικά «διευθυντήρια» —και για να μην αντιδρούν τα μελλοντικά τους θύματα— επέτρεπαν στους ΛΑΘΡΟμετανάστες να «καταλήγουν» στα δικά τους κράτη, μέχρι τη στιγμή που θ’ αναλάμβαναν να «τακτοποιήσουν» το θέμα. Αυτό ήταν το πρώτο μέρος τού σχεδίου τους!

Αυτοί οι οποίοι προκαλούσαν τις καταστροφές, οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούσαν τη ΛΑΘΡΟ­μετα­νάστευση, επέτρεπαν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες να «προσπερνούν» τα μεσογειακά κράτη εισόδου τους και να καταλήγουν όλοι στα δικά τους κράτη …Εκεί όπου οι ΛΑΘΡΟμετανάστες βολεύονταν με τα τεράστια επιδόματα των «ευαίσθητων» και των «αλληλέγγυων» και γίνονταν πρότυπα επιτυχίας των φτωχών συμπατριωτών τους, προκειμένου να τους «έλξουν» κι αυτούς προς την Ευρώπη! …Προκειμένου να μπουν στον πειρασμό και ν’ ανέβουν κι αυτοί σε μια βάρκα και να ψάξουν την τύχη τους στη «φιλόξενη» και γενναιόδωρη μέχρι αφέλειας Ευρώπη! Αυτό τώρα προφανώς έχει τελειώσει. Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κουβάλησαν κι αρχικά εναπόθεσαν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες στα ισχυρά ευρωπαϊκά κράτη, θέλουν να τους μετακινήσουν απ’ αυτά …Θέλουν ν’ αρχίσουν να τους κατανέμουν εκεί όπου εξ’ αρχής είχαν πρόθεση να τους κατανείμουν …και είναι τα παράλια της ευρωπαϊκής Μεσογείου!

Στόχος τους είναι να επαναφέρουν μουσουλμανικούς πληθυσμούς εκεί απ’ όπου αυτοί είχαν απομακρυνθεί μέσα από καταστροφές, πολέμους κι ανταλλαγές πληθυσμών των προη­γούμενων αιώνων …Εκεί όπου —καλώς ή κακώς— τα πράγματα είχαν ήδη τακτοποιηθεί μεταξύ των δύο μεγάλων θρησκειών τής περιοχής και η μέχρι τώρα κατάσταση έδειχνε να μην μπορεί με καμία δύναμη ν’ αλλάξει! …Χύθηκε αίμα για να διαχωριστούν οι πληθυσμοί μεταξύ τους με βάση τη θρησκεία κατά μήκος των ακτών τής Μεσογείου! …Μέσα από πολέμους οι θρησκείες πήραν το μερίδιο που τους αντιστοιχούσε γύρω απ’ αυτήν! Με αυτόν τον αιματηρό τρόπο τα κράτη τής ευρωπαϊκής Μεσογείου έγιναν κατ’ αποκλειστικότητα χριστιανικά και τα κράτη τής Ασίας και της Αφρικής μωαμεθανικά!

 Ο Σημίτης εξόκειλε σε νησί, ο Τσίπρας σε λίμνη, ο Μητσοτάκης; - slpress.gr

Τώρα τα ίδια αυτά κράτη θα εξισλαμιστούν —ύπουλα— εκ νέου, με πληθυσμούς οι οποίοι θα εισέλθουν από τον Βορρά και όχι από τον Νότο ή την Ανατολή! …Τους πληθυσμούς τους οποίους με τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση έχουν ήδη στη διάθεσή τους και βρίσκονται στα κράτη τής Βόρειας Ευρώπης. Όμως, για να γίνει αυτή η μαζική μετακίνηση, θα πρέπει να είναι σε θέση να τους διώξουν όλους αυτούς από τα κράτη τού Βορρά. Αυτό, στις κλίμακες αυτές, γίνεται μόνον με ενδοκοινωνικές συγκρούσεις! Για να διώξουν τόσο μεγάλους πληθυσμούς, δεν αρκούν τα απλά μέσα τής κρατικής καταστολής! …Πρέπει να βάλουν τις ίδιες τις κοινωνίες να τους διώξουν! …Να στρέψουν τις κοινωνίες εναντίον τους! Αυτό είναι το ζητούμενο …και αυτό τούς αποφέρει διπλό κέρδος! Από τη μία τούς εξασφαλίζει τη μετατόπιση της μάζας που θέλουν να μετακινήσουν και από την άλλη τούς εξασφαλίζει την «ομηρία» αυτών που τους διώχνουν και πρέπει να υποστούν τα κόστη μιας τέτοιας σκληρής εμφυλιοπολεμικού επιπέδου σύγκρουσης!

Αυτήν ακριβώς την πολιτική βλέπουμε να εξελίσσεται σε real time μπροστά στα μάτια μας! …Οι Βρετανοί, οι Ολλανδοί ή οι Γερμανοί, οι οποίοι ήταν οι πιο επωφελημένοι από τις αρπακτικές οικονομικές και ιμπεριαλιστικές πολιτικές τής Νέας Τάξης —και η οποία προκάλεσε το «κύμα» τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης— είναι αυτοί που τώρα ξεσηκώνονται! Αυτοί, που για τα συμφέροντά τους ήταν από τους πρώτους που έπεσαν στην «παγίδα» να ψηφίσουν τούς νεοταξίτες δούλους τού Σβαμπ και των Σιωνιστών, θα μπουν επίσης πρώτοι σε μια «μέγ­γενη», η οποία θα τους διατηρεί μόνιμα παγιδευμένους …Μόνιμα παγιδευ­μένους στην παγίδα των Σιωνιστών, εφόσον δικοί τους είναι οι ακροδεξιοί «φασίστες» που μπαίνουν επικεφαλής τής τοπικής «αντίδρασης»! …Αυτό, δηλαδή, το οποίο είδαμε να συμβαίνει απροκάλυπτα στη Βρετανία!

Εάν καταλάβουμε τι συμβαίνει στη Βρετανία, στην οποία πρώτη επέλεξαν να «ξεδιπλώσουν» τη στρατηγική τους, θα καταλάβουμε τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και ήδη το δρομολογούν σε όλα τα κράτη τής Βόρειας Ευρώπης. Τα πρόσωπα τα οποία διοργανώνουν την αγγλική «αντίδραση» είναι «υπάλληλοι» των Σιωνιστών και «πολεμάνε» εναντίον «ομόσταυλών» τους, επίσης «υπαλλήλων»! …«Υπάλληλοι» των Σιωνιστών είναι οι ακροδεξιοί εθνικιστές «πατριώτες» και δικοί τους επίσης «υπάλληλοι» είναι και οι ακροαριστεροί τής ΑΝΤΙΦΑ, που διαχειρίζεται αυτούς τους Ισλαμιστές ΛΑΘΡΟ­μετα­νά­στες! …Σκληροί μαρξιστές φασίστες τής Δεξιάς από τη μία πλευρά και σκληροί μαρξιστές φασίστες τής Αριστεράς από την άλλη! …Εθνικοσοσιαλιστές από τη μία, Διεθνοσοσιαλιστές από την άλλη! …ΤΟ ΙΔΙΟ παιχνίδι που είχαν χρηματοδοτήσει οι Σιωνιστές στη ναζιστική Γερμανία των κοινωνικών διωγμών, πληρώνοντας ταυτόχρονα καί τους «σωτήρες»-«Χίτλερ» καί τους «διαβόλους»-«Λούξεμπουργκ»! …ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβώς παιχνίδια από ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ «παραγωγούς» με ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ «πρωταγωνιστές» και «κομπάρσους» λαούς, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι το «σενάριο» παραμένει ΤΟ ΙΔΙΟ!

 

Οι πληρωμένοι προβοκά­τορες των άκρων θα παγιδεύσουν όλους τους λαούς των προτεσταντικών κρατών. Θα τους παγιδεύσουν σε μια εσωτερική σύγκρουση με τους πληθυσμούς των ΛΑΘΡΟμετα­ναστών! …Τους μόνιμα εμφανείς πληθυσμούς, εφόσον, λόγω θρησκείας, δεν εντάσσονται στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν! Αυτό είδαμε να συμβαίνει στη Βρετανία. Πληρωμένοι πράκτορες της Μοσσάντ και του Σιωνισμού προκαλούν βίαια φαινόμενα, προκειμένου ο βρετανικός λαός να λειτουργεί σαν κοπάδι προβάτων, που κατευθύνεται εκεί όπου επιθυμούν αυτοί που μπορούν να το κοπανάνε με την «γκλίτσα»! …Αυτοί, οι οποίοι μπορούν να τον τρομάζουν! Έχουν βάλει στη μέση τον βρετανικό λαό, ο οποίος δεν ξέρει ποιον να υποστηρίξει και πού να κατευ­θυνθεί! …Θέλει να προστατεύσει τα δικά του δίκια και πέφτει θύμα των ακροδεξιών πρακτόρων τής Μοσάντ! …Θέλει να υπερα­σπιστεί τα δίκια των παιδιών τής Γάζας και πέφτει θύμα ακροαρι­στερών πρακτόρων —επίσης της Μοσάντ—! Ό,τι και να κάνει χαμένος είναι ανάμεσα στη «σφύρα και τον άκμονα» του παγκόσμιου σιωνι­στικού παρακράτους, το οποίο ελέγχεται από τη Μπίλντερ­μπεργκ και το WEF.

Ποιος είναι ο στόχος; …Να κάνουν «αόρατη» την επίσης ξένη προς τους τοπικούς πληθυ­σμούς και —λόγω θρησκείας— μονίμως ανένταχτη τοπική εβραϊκή κοινότητα! …Να μπορέσουν οι Σιωνιστές να διχάσουν με βίαιο τρόπο την τοπική κοινωνία, για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την «αντάρα» τής σύγκρουσης και να «κρύψουν» την εβραϊκή κοινότητα πίσω από ένα αντιμαχόμενο μέλος της! …Να την «κρύψουν» πίσω από τον ισχυρό αυτής της σύγκρουσης! …Να «κρύψουν» την κοινότητα των αλλοεθνών και των αλλόθρησκων Εβραίων ανάμεσα στους εθνικιστές και τους αντι-ισλαμιστές πατριώτες τού κάθε κράτους! …Να «κρύψουν» αυτούς που λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τις πατρίδες των λαών «πίσω» απ’ αυτούς οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να θυσιαστούν για ν’ ανακτήσουν τις πατρίδες τους! …Να προστατεύσουν τη ληστρική εβραϊκή κοινότητα πριν αυτή κινδυνεύσει να στοχοποιηθεί από εθνικιστές και πατριώτες σε όλα τα κράτη τής Ευρώπης! …Να προστατευτεί από εκείνους, οι οποίοι θ’ αναζητήσουν ακόμα κι ανάμεσα στους ξένους και τις δραστη­ριότητές τους τα αίτια της φτώχειας και της κακοδαιμονίας που μαστίζει τις κοινωνίες τους. Οι τοπικές εβραϊκές κοινότητες γι’ αυτόν τον λόγο κινδυνεύουν παγκοσμίως!

Η διαβόητη εβραϊκή Διασπορά σήμερα είναι πιο πλούσια από ποτέ, αλλά ταυτόχρονα κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε, γιατί εξακολουθεί να παραμένει «ξένο σώμα» σε ΟΛΕΣ τις κοινωνίες! Δεν «ενσωματώθηκε» ποτέ σε καμία κοινωνία και διατήρησε επί αιώνες και με το ίδιο πάθος τα εθνικά και θρησκευτικά συλλογικά της συμφέροντα εις βάρος των γηγενών που τη φιλοξενούσαν. Παραμένει μέσα στους αιώνες τόσο εκδικητική κι αποκρουστική όσο ήταν ο βδελυρός Σάιλοκ στον «έμπορο της Βενετίας»! …Είναι τόσο προκλητική και άπληστη όσο ήταν οι Εβραίοι μέσα στη ναζιστική Γερμανία, η οποία «έβραζε» από μίσος εναντίον τους! Τώρα όμως τα πράγματα για τους Εβραίους δεν είναι απλά στη διαχείρισή τους. Η ανοχή απέναντί τους και η εκ των πραγμάτων επιβαλλόμενη «αναγκαστική συγκατοίκηση» ΔΕΝ είναι μονόδρομος για τους λαούς! Πλέον η ύπαρξη της οντότητας τού κράτους τού Ισραήλ είναι θέμα χρόνου να γίνει ένας μεγάλος πειρασμός για όλους όσους θέλουν να μιμηθούν την Ισπανία τής Ισαβέλλας και να τους στείλουν «πακέτο» στο Ισραήλ!

Θέμα χρόνου είναι ανάμεσα σ’ αυτούς που θέλουν να «διώξουν» τους Μουσουλμάνους από τις πατρίδες τους να μπουν κι αυτοί που θέλουν τα ίδια για τους Ιουδαίους! …Ειδικά τώρα που οι Εβραίοι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ έχουν καταστρέψει την εικόνα τους σε ολόκληρο τον κόσμο! Αρκεί μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι όλοι αυτοί, οι οποίοι στην «αυγή» τής τρίτης χιλιετίας —καθημερινά και με όλους τους τρόπους και για όλους τους λόγους— σκοτώνουν ανθρώπους και λαούς —όπως ο Ζελένσκι, ο Νετανιάχου, ο Μπλίνκεν, η Νιούλαντ, ο Σόρος, ο Φινκ, ο Μπουρλά κλπ.—, είναι ΕΒΡΑΙΟΙ, και όλα τα άλλα είναι εύκολα στη δρομολόγησή τους! Ποια «κλάψα» θα πείσει τους λαούς ν’ ανεχθούν να περιφέρονται ανάμεσά τους αυτοί οι οποίοι σκοτώνουν τα παιδιά τής Γάζας; Ποιοι θέλουν να συνυπάρχουν μέσα στην ίδια τους την πατρίδα με φασίστες υποστηρικτές των δολοφόνων τού Τελ Αβίβ; Ποιοι θέλουν να είναι «συγκάτοικοι» με τους θαυμαστές τού Δολοφόνου Παιδιών Νετανιάχου; …Να είναι «συγκάτοικοι» μ’ αυτούς που διαδηλώνουν «…να μην τιμωρηθούν οι βιαστές και βασανιστές των Παλαιστινίων κρατουμένων»;

Αυτοί λοιπόν, οι «πολύ πετυχημένοι» κι απολύτως δολοφονικοί Εβραίοι νοιώθουν κι έχουν καταλάβει ότι —εξαιτίας αυτών των μαζικών εγκλημάτων, στα οποία επιδίδεται η ηγεσία τους, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα εθνικά συλλογικά τους συμφέροντα— είναι συνένοχοι κι έχουν αρχίσει να φοβούνται! …Με την έκθεσή τους σε διαδηλώσεις συμπαράστασης έχουν χαλάσει την «εικόνα» τους κι έχουν επαναφέρει στη «μνήμη» των ανθρώπων την έννοια των «συλλογικών ευθυνών»! …Έχουν αρχίσει να θεωρούν ότι κινδυνεύουν να χάσουν αυτά τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσαν απολύτως δεδομένα. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν αρχίσει τις συνωμοσίες, θέλοντας να εξασφαλίσουν την παραμονή τους ανάμεσα στα θύματά τους! Αυτοί, οι οποίοι είχαν μάθει ν’ απολαμβάνουν προνόμια σαν «μαρτυρικές» «ιερές αγελάδες» τού Χριστιανισμού, φοβούνται ότι αυτό πλέον δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα! Τρέμουν στην ιδέα ότι έχουν πλέον σχηματίσει πολύ άσχημη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, η οποία κάνει το «όπλο τής κλάψας» τους αναποτελεσματικό! …Το ισχυρότερο «όπλο» τους μέσα στους αιώνες!

Θέλοντας λοιπόν να παραμείνουν στην Ευρώπη, χωρίς να χάσουν μέσα από τα «χέρια» τους την τρομερή τους «λεία», χρησιμοποιούν τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση αλλόθρησκων, για να εξασφαλίσουν αλλόθρησκους συμμάχους μέσα στη χριστιανική Ευρώπη. Με μέσον τους Ισλαμιστές θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν μέσα από τον διχασμό που προκαλεί η ύπαρξή τους μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες! …Το «κακό» θέλει να επενδύσει στο «χειρότερο», για να διαφύγει της προσοχής των διωκτών του! Για να το επιτύχουν αυτό, επενδύουν στον παροιμιώδη συμφεροντολογισμό των Προτεσταντών και στα εσωτερικά χριστιανικά μίση! …Τα μίση που δικαιολογούν στον έναν Χριστιανό να φορτώνει τα προβλήματά του στον άλλο! Με τον τρόπο αυτόν θα εκμεταλλευτούν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Θα τους χρησι­μοποιήσουν για να διχάσουν αρχικά τις χριστιανικές κοινωνίες τού Βορρά και στη συνέχεια θα διχάσουν τα κράτη τής Ευρώπης σε «Βόρεια» και «Νότια»!

Μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να επιβιώσουν μέσα στις κοινωνίες οι οποίες είχαν την αφέλεια να τους «φιλοξενούν» —κι αυτοί τις βίασαν στην κυριολεξία—! …Τις λεηλάτησαν σε εξευτελιστικό βαθμό και τις φτωχοποίησαν απόλυτα! Έχοντας χρησιμοποιήσει ως «δούρειο ίππο» τον δανεισμό και το αμερικανικό «δολάριο», κατόρθωσαν και μετέτρεψαν την Ευρώπη σε μια αποικία χρέους! …Το δικό τους «δολάριο», εφόσον ο Γκρίνσπαν, η Γέλεν, ο Μπενράνκε, ο Στρος Καν ή ο Ζαν Κλοντ Τρισέ ήταν οι Εβραίοι Κεντρικοί Τραπεζίτες, οι οποίοι παγίδευσαν ολόκληρη την Ευρώπη. Ελέγχοντας απόλυτα την Ε.Ε. των διεφθαρμένων και των αλκοολικών ΝΑΖΙ, τους οποίους οι ίδιοι διόρισαν στις Βρυξέλες, παραβίασαν ταυτόχρονα ΟΛΕΣ τις ασφαλιστικές «δικλείδες» ΟΛΩΝ των μελών της! Διαφθείροντας ΟΛΕΣ τις ηγεσίες των κρατών —και υπό τον συντονισμό των Σιωνιστών τοκογλύφων—, «φόρτωσαν» με παράνομα χρέη όλα τα ευρωπαϊκή κράτη και τα έβαλαν —είτε τυπικά είτε άτυπα— σε Μνημόνια! Με αυτόν τον ύπουλο και βδελυρό τρόπο μετέτρεψαν όλη την Ευρώπη σε «αποικία» χρέους!

Το κόλπο ήταν απλό …κι απλά για την εφαρμογή του απαιτούσε μόνον την προδοσία των ηγετών των λαών! Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι έβαλαν τα κράτη σε μια «πυραμίδα» απάτης και τα διέλυσαν. Δεν χρειάζεται δηλαδή κάποια ιδιαίτερη γνώση ή «επιστη­μοσύνη» για να περιγραφεί το μυστικό τής «επιτυχίας» τους …Απατεώνες ήταν πάντα οι Σιωνιστές και απατεω­νιές έκαναν! Πρώτες οι δικές τους ιδιωτικές τράπεζες μπήκαν μόνες τους στον υπεραποδοτικό υπερδανεισμό από τη FED —η οποία απλά τύπωνε δολάρια— και στη συνέχεια παρέ­συραν στην ίδια τακτική και τα κράτη. Δανείζονταν τεράστια ποσά και κατόρθωναν, μέσω της διαφθοράς, να φορτώνουν με δάνεια τα κράτη. Έπαιρναν στα χέρια τους οικειοθελώς έναν «μουτζούρη» και προσπαθούσαν να τον περάσουν στα «χέρια» των λαών. Αυτή ήταν η «παγίδα» για τα κράτη! Γι’ αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι της Goldman Sachs, της Lehman Brothers ή της Deutsche Bank περιφέρονταν στον κόσμο σαν «πλασιέ» επιτυχίας κι ανάπτυξης …αγκαλιά με τους διεφθαρμένους πολιτικούς! Έτσι «μεθούσαν» τους λαούς με ονειρικές «αναπτύξεις» …χωρίς επενδύσεις και χωρίς εργασία! Όταν η «παγίδα» ήταν έτοιμη να «σκάσει» επάνω από τα κεφάλια των τοκογλύφων, αυτοί «απεγκλωβίστηκαν» απ’ αυτήν χάρη στα χρήματα των Αμερικανών πολιτών και μέσα στην «παγίδα» «εγκλωβίστηκαν» μόνον τα κράτη! …Αυτούς μόνον έσωσε ο Ομπάμα, καταστρέφοντας όλους τους λαούς! Γι’ αυτόν τον λόγο άνθρωποι σαν τον Ομπάμα, τον Παπανδρέου κλπ. ακόμα «ξεπλένουν» χρήματα από τα τεράστια κέρδη των προμηθειών τους.

Αυτή ήταν η «πυραμίδα» …Ένα «σχήμα Πόντζι». Απλά, αυτό, το οποίο μέχρι τώρα έκαναν οι τοκο­γλύφοι των δρόμων εις βάρος αφελών πολιτών, το έκαναν οι διάσημοι «χρημα­τι­στές» εις βάρος ολόκληρων κρατών! …Οι κλίμακες αλλάζουν και όχι το κόλπο τής συγκεκριμένης απάτης. Αυτό, το οποίο έκανε ο Εβραίος χρηματιστής Μέιντοφ σε απλούς πολίτες, το έκαναν οι επίσης Εβραίοι τραπεζίτες σε ολόκληρα κράτη. Ελέγχον­τας τους διεφθαρμένους ηγέτες, μπό­ρεσαν κι επέβαλαν πολιτικές, οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ! Με «άλλοθι» το κοινό νόμισμα της Ευρώπης, άνοιξαν τις εθνικές αγορές και τις λεηλάτησαν! Κατέστρεψαν τις εθνικές παραγωγές, οδηγώντας στην ανεργία και τη φτώχεια δεκάδες εκατομμύρια Ευρωπαίων!

Τα κράτη έχασαν χιλιάδες παραγωγικές επιχειρήσεις με πολύτιμη τεχνογνωσία …και το ακόμα χειρότερο ήταν ότι έχασαν ένα υπερπολύτιμο κι εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το οποίο δεν μπορεί πλέον ν’ αντικατασταθεί. Δεκάδες χιλιάδες εργατοτεχνίτες, εξειδι­κευμένους σε προϊόντα ύψιστης ποιότητας και πολυτέλειας, έχασαν χώρες όπως η Ιταλία ή η Γαλλία. Τα εργοστάσια όπου αυτοί εργάζονταν ξεπουλήθηκαν για παλιοσίδερα και οι ίδιοι «ανταμεί­φθηκαν» με πρόωρες συντάξεις, χωρίς ν’ αφήσουν πίσω τους αντικαταστάτες, εφόσον δεν υπήρχε πλέον αντικείμενο. Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουν να χειρίζονται οι νέες γενιές των Ευρωπαίων είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δίσκους σερβιτόρων. Σε όλα τ’ άλλα είναι ανεκπαίδευτοι σε βαθμό «παραλυσίας»! Όλα αυτά έγιναν εσκεμμένα εις βάρος τής Ευρώπης με μέσον το «πέτσινο» χρήμα των Σιωνιστών τοκογλύφων και την προδοσία τής «επιδοτούμενης» Γερμανίας, η οποία «σάρωνε» τα πάντα…

…Η μεγαλύτερη οικονομική απάτη στην ανθρώπινη ιστορία! …Μια ασήμαντη θρησκευτική μειονότητα έκανε «πειρατεία» στην πιο ισχυρή θρησκεία που γνώρισε ο κόσμος! …Μια συμμορία τοκογλύφων «κατάπιε» ολόκληρη την οικονομία τού Χριστιανισμού! …Μια συμμορία εκβιαστών έβαλε τα κράτη σε Μνημόνια! …Μια συμμορία συνωμοτών και προδοτών εξαπάτησε και πρόδωσε όσους τους εμπιστεύτηκαν ως άτομα στον εκάστοτε ρόλο τους, γιατί απλούστατα δεν τους γνώριζαν. Όλοι τους Εβραίοι και όλοι τους συνεργάτες στην πιο μεγάλη συνωμοσία στην ιστορία! Ο καθένας στον ρόλο του και από το δικό του πόστο βοήθησε στη δρομολόγηση και ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου. Όλοι τους Εβραίοι και φανατικοί Σιωνιστές …Κεντρικοί τραπεζίτες, όπως ο Γκρίνσπαν, ο Μπενράνκε, ο Κλωντ Τρισέ, ο Στρος Καν …Τραπεζίτες τοκογλύφοι, όπως ο Μπλανκφάιν ή ο Άκερμαν …«Επενδυτές», όπως ο Μπάφετ, ο Φινκ, ο Σόρος κλπ. …Προπαγανδιστές, όπως ο Μπλού­μπεργκ, ο Ζούγκεμπεργκ ή ο Μπριν …Πολιτικοί «ηγέτες» όλων των κρατών, οι οποίοι έπαιζαν «κομβικό» ρόλο στον σχεδιασμό …Σαρκοζί, Μέρκελ, Παπανδρέου.

 2011 10 31 ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΝΕΣ | Παρατηρητήριο για την ...

Όλο το μυστικό τής συνωμοσίας αυτής ήταν η τρομερή και «πρωτοφανής» απόφαση του Ομπάμα να σώσει με κρατικά χρήματα τις ιδιωτικές τράπεζες των Σιωνιστών! Όλο το μυστικό ήταν που ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ Ομπάμα ενήργησε «κομμουνιστικά» μέσα στη μητρόπολη του καπιταλισμού! Από τη στιγμή που εκείνες οι τράπεζες σώθηκαν, τη ζημιά θα την «φορτώνονταν» τα κράτη και οι πολίτες τους …και θα καταστρέφονταν! Από τη στιγμή που με το σκουπίδι τον Ομπάμα μπόρεσαν κι έσωσαν τον «πρώτο» τής στημένης «πυραμίδας» —που ήταν οι εβραϊκές τράπεζες της Wall Street— όλοι οι υπόλοιποι —μη εξαιρουμένων και των ίδιων των ΗΠΑ— θα την «πατούσαν». Αυτό ήταν το κόλπο που έκανε τους τζογαδόρους Σιωνιστές τραπεζίτες δισεκατομμυριούχους και, αντί να σαπίζουν σήμερα στη φυλακή, μας «δουλεύουν» κιόλας! «Πουλάνε» ευαισθησία για το περιβάλλον, «φιλανθρωπία» και βέβαια τη «φιλοσοφία» τού πόσο ευτυχής μπορεί να είναι κάποιος επειδή δεν έχει τη μέριμνα της ιδιοκτησίας! …Οι «φιλάνθρωποι» που πήραν όλα τα «άγχη» πάνω τους!

Αυτοί έβαλαν τα κράτη τής Ευρώπης σ’ αυτήν την «πυραμίδα» και τα διέλυσαν. Στην κυριολεξία δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΕ στους Ευρωπαίους! Είτε επισήμως είτε ανεπισήμως, έχουν βάλει όλους τους λαούς σε Μνημόνια και τους έχουν αρπάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Έχοντας τρομερή ρευστότητα —λόγω Ομπάμα— και έχοντας βάλει τα κράτη στο «σφαγείο» των αναγκαστικών πολιτικών, δεν άργησαν να τα λεηλατήσουν. Με το «κόλπο» των «αναγκαστικών ιδιωτικοποιήσεων» οι λαοί έχασαν κεφάλαια μοναδικής στρατηγικής και κοινωνικής σημασίας —και άρα ανυπολόγιστης αξίας—, για τη δημιουργία των οποίων μόχθησαν επί αιώνες! Στην κυριολεξία τα κεφάλαιά τους βγήκαν στο «σφυρί» των αναγκαστικών πλειστηριασμών και μάλιστα μόνον με τους τοκογλύφους ως «ενδιαφερόμενους» αγοραστές!!!

Top 10 Multinational Companies In Nigeria | by My Two Cents | Medium Την ίδια ώρα οι ίδιοι Σιωνιστές —και στο όνομα της «ελεύθερης» οικονομίας— σάρωσαν και το real estate! …Και εκεί άρπαξαν τα πάντα τζάμπα! «Κρυπτόμενοι» πίσω από ανώνυμα Funds, επέβαλαν νόμους που ευνοούσαν τους «δανειστές» των λαών και άρα τους ίδιους. Στα χρήματα που πήραν οι τοκογλύφοι από τον Ομπάμα προστέθηκαν και τα πέντε τρισεκατομμύρια που —λόγω «Πανδημίας»— πήραν από τον Μπάιντεν και «σάρωσαν» τα πάντα. Με τον τρόπο αυτόν κατόρθωσαν και στην κυριολεξία «ξεσπίτωσαν» τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς! …Δεν τους άρπαξαν μόνον το πρώην δημόσιο κεφάλαιο, αλλά και τα ίδια τους τα σπίτια! …Δεν τους «ξεσπίτωσαν» μόνον ως λαούς, αλλά και ως άτομα! Όλα τζάμπα! Με τα χρήματα που έδιναν στα κράτη ως αγοραστές —και τα οποία ποτέ δεν «αντίκρυσαν» οι λαοί—, τα κράτη ξεπλήρωναν μόνον τους δανειστές τους και άρα τους ίδιους!

Οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, αεροδρόμια, λιμάνια, νοσοκομεία, δίκτυα ύδρευσης, ενεργειακοί αγωγοί και ό,τι άλλο υπάρχει στον τομέα των υποδομών, το έχουν αρπάξει μέσω της διαφθοράς δια της ΜΕΘΟΔΟΥ των «ιδιωτικοποιήσεων! Ό,τι δεν τους βόλευε ή δεν τους ενδιέφερε, το κατέστρεφαν, για να «σώσουν» βέβαια και το περιβάλλον! Η ευρωπαϊκή παραγωγή σε όλα τα επίπεδα έχει διαλυθεί και η αγορά τής Ευρώπης έχει παραδοθεί στην ολότητά της στις πολυεθνικές, τις οποίες οι ίδιοι άνθρωποι —μέσω του χρηματιστηρίου τής Νέας Υόρκης— έχουν εξαγοράσει στο σύνολό τους! …Από τις βιομηχανίες τροφίμων και τις φαρμακοβιομηχανίες μέχρι τις πολεμικές βιομηχανίες τα πάντα έχουν μπει στα «χαρτοφυλάκια» τους! Ό,τι έχει ανάγκη ένας άνθρωπος σήμερα για να ζήσει, εξυπηρετείται από πέντε-έξι μεγάλες «οικογένειες» πολυεθνικών, οι οποίες ανήκουν στους Μπάφετ, τους Φινκ και το κακό συναπάντημα…

Εάν τώρα αυτό συνδυαστεί και με τη μεγάλη επίθεση των Σιωνιστών στο real estate, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν «σκουπίσει» τα πάντα! …Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πάλαι ποτέ κραταιοί ευρωπαϊκοί λαοί δεν είναι τίποτε παραπάνω από «οικόσιτα»! Δεν υπάρχει τίποτε αξίας σήμερα στην Ευρώπη, το οποίο να μην ανήκει σε Σιωνιστές μέσω κάποιας εταιρείας, η οποία προστατεύει την ανωνυμία των ιδιοκτητών της. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «οικόσιτα», τα οποία συντηρούνται στα όρια της επιβίωσης με τα «επιδόματα» …και σύντομα με τις «φωτοτυπίες» τροφής από τα «εκτυπωτικά μηχανήματα» του Γκέιτς. Μιλάμε για τραγική κατάσταση, που όμοιά της δεν υπήρξε ούτε καν στον Μεσαίωνα των «ελέω θεού» Παπών και Καρδιναλίων! Έφτασαν στο σημείο να μην αναγνωρίζουν στους πολίτες «κυριαρχικά» δικαιώματα επάνω στα ίδια τους τα σώματα και τους «εμβολίασαν» υποχρεωτικά! Αμφισβητούν τα δικαιώματα των γονέων επάνω στα παιδιά τους και τους τα αρπάζουν όταν αυτοί δεν συμβιβάζονται με τις οδηγίες τους! Έφτασαν στο σημείο να επιβάλουν νόμους, οι οποίοι απειλούν ακόμα και με φυλάκιση όσους αντιδρούν ή ακόμα και διαφωνούν με τις απόψεις τους!

Τελικά έγινε αυτό το οποίο «οραματιζόταν» η Νέα Τάξη και ο Σβαμπ …«Σκόρπισαν» την «ευτυχία», αρπάζοντας από τους λαούς τα πάντα! …Έκαναν τους ανθρώπους «ευτυχισμένους», αφαιρώντας τους τα πάντα! Πίσω από αυτήν την πρωτοφανούς μεγέθους και θράσους «ληστεία» κρύβεται η Νέα Τάξη των Κίσινγκερ, Φινκ και των άλλων Σιωνιστών! Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια άπληστη και πληθυσμιακά ασήμαντη μειονότητα φοβάται την ίδια της την «επιτυχία»! …Φοβάται την περίπτωση που οι λαοί αντιληφθούν τι έχει συμβεί και την τιμωρήσουν! …Φοβάται την κακή τύχη των «παπατζήδων»-τοκογλύφων, όταν τα θύματά τους αντιληφθούν τη δραστηριότητά τους! …Φοβάται την πρώτη «κραυγή» τού πρώτου θύματος, που οδηγεί τον τοκογλύφο στο μαζικό «λιντσάρισμα» καταμεσής τού δρόμου! Αυτό ακριβώς φοβούνται οι Σιωνιστές σ’ όλον τον κόσμο! …Φοβούνται τον πρώτο λαό που θα θελήσει να τους «διαολοστείλει» και θα γίνει πρότυπο για όλους τους άλλους.

«Είδαν» και άρα ξέρουν το πώς αντιδρούν οι Χριστιανοί σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί «είδαν» τη Γερμανία τού Μεσοπολέμου να μισεί τους Εβραίους τοκογλύφους «δανειστές» και «σπιτονοικοκύρηδες» και να στοιχίζεται με ευκολία πίσω από τους εθνικιστές ΝΑΖΙ. Ακριβώς επειδή το «είδαν» αυτό και το βίωσαν, δεν θέλουν να το ξαναβιώσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο επιδίδονται σ’ αυτές τις υψηλής τεχνικής και σημασίας συνωμοσίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την άμυνά τους. Θέλουν λοιπόν να διατηρήσουν υπό καθεστώς εκβιασμού και άρα «ομηρίας» όλες τις προτεσταντικές κοινωνίες και ταυτόχρονα να μετακινήσουν τα εκατομμύρια των αλλόθρησκων ΛΑΘΡΟ­μεταναστών προς την κατεύθυνση που τους βολεύει …Να «ευεργετήσουν» τα κράτη τού Βορρά με μια «μελετημένη «ανακούφιση» από το «βάρος» των ΛΑΘΡΟμεταναστών και να τους «φορτώσουν» όλους αυτούς στα κράτη τού Νότου, προκειμένου να τα απειλούν με «έκρηξη».

Αυτόν τον στόχο έχουν οι συνωμότες. Ελέγχοντας στην κυριολεξία ΟΛΑ τα διεθνή ΜΜΕ και τα social media, προσπαθούν σήμερα να τακτοποιήσουν την κατάσταση με τον τρόπο που τους βολεύει. Έχουν συγκεντρωμένα τα «οικοδομικά υλικά» στη Βόρεια Ευρώπη και τώρα θα «χτίσουν» τη νέα κατάσταση με την «ησυχία» τους. Για να το καταφέρουν αυτό, θα κάνουν «πλύση» εγκεφάλου στους λαούς, προκειμένου αυτοί να μην αντιδρούν. «Φιμώνουν» όσους διαφωνούν με τις δικές τους απόψεις και, εάν δεν το καταφέρουν αυτό, τους απειλούν με καινοφανείς νόμους, οι οποίοι κάνουν τον Μεσαίωνα να φαντάζει φιλικός προς την «αντίδραση» και τη «διαφωνία». Με μέσον αυτά τα ΜΜΕ και τους χαφιέδες τους, ξεκίνησαν να δρομολογούν τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση που τους βολεύει. Θα «αδειάσουν» τώρα τις μεγάλες «δεξαμενές» τού Βορρά, για να φανούν «ευεργετικοί» στους λαούς τού Βορρά και θ’ αρχίσουν να δείχνουν το σκληρό ιμπερια­λιστικό τους πρόσωπο στους λαούς τού Νότου, οι οποίοι θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες και άρα να φορτωθούν το κόστος αυτών των «ευεργεσιών»!

Prisoners in Tiger Cage in Vietnam Τι κάνουν στον Βορρά τής Ευρώπης; …Το κόλπο των «tiger cages» τού Βιετνάμ! Τι ακριβώς είναι αυτό το κόλπο; …Σε κλου­βιά, τα οποία μετά βίας μπο­ρούν να «φιλοξε­νή­σουν» δύο κρατούμενους, βάζεις πέντε …Σε κλουβιά, όπου, αν βάλεις δύο κρατούμενους, αντι­δρούν και διαμαρτύρονται για την απάν­θρωπη αντιμετώπισή τους, βάζεις τους διπλάσιους. Οι συνθή­κες γίνονται στη συνέχεια τόσο ανυπόφορες, που οι κρατούμενοι στην κυριολεξία θέλουν να πεθάνουν από την απόγνωση. Αυτό ήταν που έκαναν στο Βιετνάμ! …Τρελαίνονταν οι κρατούμενοι! …Έκλαιγαν κι ούρλιαζαν! …Αφού τους έφταναν στα όριά τους, οι δεσμοφύλακές τους τούς «λυπόταν» κι έβγαζαν τους μισούς από εκεί μέσα …Τούς «ανακούφιζαν» από το τρομερό μαρτύριο. Αυτοί, οι οποίοι παρέμεναν μέσα, ήταν «σχεδόν ευτυχείς» …Σε «σουίτα» νόμιζαν ότι μένουν! …Έπαιρναν με χαρά αυτό το οποίο λίγες ημέρες πριν δεν το αποδέχονταν ούτε με απειλή περιστρόφου. Κάτι ανάλογο κάνουν τώρα οι Σιωνιστές στις χώρες τού ευρωπαϊκού Βορρά. Όλα αυτά τα χρόνια που προηγήθηκαν τους «στρίμωξαν» τόσο πολύ με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες, που, εάν τώρα οι προδοτικές τους ηγεσίες διώξουν ένα μέρος απ’ αυτούς, θα αντιμετωπιστούν περίπου σαν υπερπατριώτες κι ευεργέτιδες. Το πού θα τους «στείλουν» (όλους αυτούς), δεν νοιάζει κανέναν …Τους αρκεί που θα τους διώξουν! Κάπως έτσι θα «χτίσουν» στη συνέχεια το παιχνίδι των εντάσεων μεταξύ των κρατών και των λαών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτοί είναι που «πυροδοτούν» τώρα τις εσωτερικές εντάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ελεγχόμενες από τους ίδιους συγκρούσεις. Αυτοί είναι που έχουν δώσει εντολές στους διάφορους «Ρόμπινσον» και «Βίλντερς» να προκαλέσουν αντιισλαμική «υστερία» στις πατρίδες τους …Υπάρχει σχέδιο πίσω απ’ όλες αυτές τις εντάσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν από κοινωνικές και θα καταλήξουν σε εθνικές! …Θα ξεκινήσουν από κοινωνικές, για να «ξεφορτωθούν» οι Βόρειοι μεγάλο μέρος των ΛΑΘΡΟμεταναστών και θα μετατραπούν σε εθνικές, εφόσον όλους αυτούς θα τους «φορτώνουν» στους Νότιους. Υπάρχει δηλαδή ολόκληρος σχεδιασμός γι’ αυτές τις αντιδράσεις, τις οποίες προκαλούν σήμερα οι πράκτορες της Μοσάντ στον ευρωπαϊκό χριστιανικό Βορρά! …Δεν είναι «τυφλές» δράσεις, που κανένας δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσουν, γιατί είναι δήθεν αυθόρμητες και δεν εξυπηρετούν κάποιον σχεδιασμό με συγκεκριμένη στόχευση.

Ποια είναι όμως αυτή η στόχευση; …Να «μοιραστούν» εκ νέου οι πληθυσμοί των Μωαμε­θανών ΛΑΘΡΟμεταναστών στα κράτη τής Ευρώπης, ώστε με διαφορετικό τρόπο να ελέγχονται όλοι εξίσου κι απόλυτα. Στο παρελθόν —και για να μεταφέρουν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες αρχικά χωρίς αντιδράσεις— τούς επέτρεπαν να «παρακάμπτουν» τα εχθρικά προς τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση κράτη και τώρα θα τους ξαναστείλουν πίσω σ’ αυτά. Θέμα χρόνου είναι να εξασφαλίσουν τη «συμπάθεια» των λαών τού Βορρά γιατί όλοι τους θέλουν να ξεφορτωθούν το πρόβλημα των ΛΑΘΡΟμεταναστών από το εσωτερικό τους …Όλοι θέλουν να διώξουν από τις «αυλές» τους τούς ισλαμιστές ΛΑΘΡΟμετανάστες. Πού θα τους στείλουν; …Εκεί όπου μπορούν! …Όπου «επιτρέπεται», γιατί οι «διεθνείς νόμοι» είναι σαφείς στο πού απαγορεύεται να τους στείλουν!!! Όλη η Μέση Ανατολή, εξαιτίας των Σιωνιστών, «φλέγεται» και άρα δεν μπορούν να τους στείλουν πίσω στις πατρίδες τους …Απαγορεύεται δια ροπάλου …Το απαγορεύει ο ανθρώπινος πολιτισμός …Δεν μπορείς κάποιον, που αιτείται άσυλο, να τον στείλεις πίσω στην πατρίδα του, όταν εκεί, λόγω πολέμου, κινδυνεύει η ζωή του.

Europe Surrenders to Radical Islam :: Gatestone Institute 

Τι μπορείς να κάνεις; …Το μόνο που απομένει …«Ξεφορτώνεσαι» το πρόβλημά σου στην «αυλή» τού «γείτονα»! …Ειδικά όταν ο γείτονας είναι τόσο βλάκας, που έχει υπογράψει διακρατική συμφωνία, η οποία δεν του επιτρέπει ν’ αντιδράσει ή να διαμαρτυρηθεί. Τώρα θα φανεί τι επεδίωκαν οι «εμπνευστές» τού «Κανονισμού τού Δουβλίνου»! …Θα φανεί τι υπέγραψαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ηγέτες» τού Νότου! …Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, που κυβερνάνε τα κράτη εκείνα, τα οποία οι ίδιες δυνάμεις έχουν «αλυσοδέσει» σε Μνημόνια. Την ώρα δηλαδή που τα «κλουβιά τής τίγρης» θα αδειάζουν μερικώς και οι λαοί τού Βορρά θ’ «ανακου­φίζονται», το αντίθετο θα γίνε­ται στα κράτη τού Νότου. Τα καταπονημένα από οικονο­μική κρίση κράτη θ’ αρχίσουν να «φορτώνονται» με νέους εκνευρισμένους, εχθρικούς και προκλητικούς πληθυ­σμούς. Οι εξαντλημένοι από τη φτώχεια λαοί θα εξαναγκαστούν να συγκατοικήσουν με ακόμα πιο φτωχούς πληθυσμούς. Τα διαλυμένα από την έλλειψη πόρων ασφαλιστικά συστήματα και συστήματα υγείας, θα επιβαρυνθούν ακόμα περισσότερο, ξεφεύγοντας πέρα από κάθε όριο βιωσιμότητας! Ποιος ο στόχος; …Να δημιουργηθούν κοινωνικές συνθήκες εντάσεων και συγκρούσεων, οι οποίες μέχρι τώρα ΔΕΝ υπήρχαν! Εθνικά και θρησκευτικά ομοιογενή κράτη θα βρεθούν ξαφνικά σε κοινωνική κρίση εξαιτίας εσωτερικών συγκρούσεων θρησκευτικών μειονοτήτων …Σκληρών συγκρού­σεων, εφόσον θα συγκρουστούν μεταξύ τους οι πυρήνες των φανατικών τους.

Quadriga | πιτσιρίκος Όλα τα κράτη τού ευρωπαϊκού Νότου θα «ισραηλοποιηθούν» —στην κυριολεξία—, εφόσον τα κεφάλαιά τους θα ανήκουν στους Σιωνιστές και οι λαοί από «κάτω» θα είναι διχασμένοι …Οι μισοί θα «παριστάνουν» τους φτωχούς «Ισραηλινούς» οι άλλοι μισοί τους αντιδραστικούς «Παλαιστίνιους» …Ξανά στο ίδιο έργο θεατές! Οι Χριστιανοί απέναντι στους Μωα­μεθανούς και οι προβοκάτορες να υποδαυλίζουν τα θρησκευτικά πάθη, απει­λώντας τους πάντες με αιματοκύλισμα! …Ο ένας θα «σκίζει» Κοράνια κι ο άλλος θα σπάζει Σταυρούς! Εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι οργανώσεις τύπου Σόρος ελέγχουν όλους τους «εσωτερικούς» μηχανισμούς αυτών των μωαμεθανικών πληθυσμών των ΛΑΘΡΟμετα­ναστών, αντιλαμβανόμαστε πως είναι εύκολο να «κατασκευάσουν» μια νέα «Χαμάς» σε ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη τής Μεσογείου …

Τα κράτη που είναι ξέφραγα αμπέλια για τη Μοσάντ …Τα κράτη που στο όνομα της ασφάλειας των τοπικών εβραϊκών κοινοτήτων αφήνουν τη Μοσάντ ν’ «αλωνίζει». Αρκεί μια προβοκάτσια από τους έμπειρους πράκτορες της Μοσάντ και πήρε «φωτιά» η Μεσόγειος. Αρκεί μια ισλαμιστική βομβιστική επίθεση ή μια απαγωγή πολιτών και όλα τα κράτη μπορούν να γίνουν «Ισραήλ» και οι λαοί τους «ομοιοπαθείς» με τους Εβραίους. Μετά ανοίγει «ο ασκός τού Αιόλου» …και τελειώνει η υπόθεση! …Όλοι στον «δρόμο» που «χάραξε» ο Μπίμπι!

 Turkish intelligence uncovers 'ghost' Mossad network | Daily Sabah

Τώρα θα καταλάβουν όλοι τη δήλωση της κτηνώδους Ολντμπράιτ …Θα καταλάβουν για ποιους «άξιζε» η θυσία των παιδιών τού Ιράκ και όλης της ευρύτερης περιοχής. Η «ισραηλοποίηση» των κρατών τής Μεσογείου ήταν το ζητούμενο των μεγάλων «κυμάτων» των Ισλαμιστών ΛΑΘΡΟμεταναστών. Τώρα, που η «μεταφορά» αυτή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, πάμε στη δεύτερη φάση τού σχεδίου. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τώρα τούς «μετέφεραν» σαν «κακομοίρηδες», θα τους παρουσιάσουν ως «εγκληματίες»! Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι —σαν δήθεν «φιλάνθρωποι»— τους «μετέφεραν» στην Ευρώπη εις βάρος των «ρατσιστών» Ευρωπαίων, θα πουλήσουν «σωτηρία» στους «ρατσιστές»!…

…Οι Εβραίοι, δηλαδή, «ξανάφεραν» τους Ισλαμιστές έξω από τη «Βιέννη» και τώρα θα «ξαναπουλήσουν» στους Χριστιανούς αντιισλαμική «εξειδίκευση» …Εκμεταλλευόμενοι την πολιτική δύναμη των ΗΠΑ —οι διάφοροι «ευαίσθητοι» «Σόρος»— θα εξαναγκάσουν τους λαούς τού μεσογειακού Νότου ν’ αποδεχτούν να βάλουν μόνοι τους στις γειτονιές τους τούς μελλοντικούς εχθρούς τους. Θα τους αναγκάσουν να δημιουργήσουν μόνοι τους μέσα στις χώρες τους μουσουλμανικές «νησίδες» τύπου «Γάζας» ή «Δυτικής όχθης» …Προκλητικές «νησίδες», οι οποίες θα απαιτούν μέσα σε ξένα κι αλλόθρησκα κράτη την αυτοδιαχείρισή τους και την επιβολή τού θρησκευτικού νόμου τής Σαρία! …Αυτό το οποίο έχουν δοκιμάσει να κάνουν επιτυχώς στη Βρετανία, όπου η κεντρική Κυβέρνηση έχει αναγκαστεί ν’ ανέχεται συμπεριφορές, οι οποίες δεν προβλέπονται για ένα ευνομούμενο κράτος.

 

 Αυτές οι δοκιμασμένες προκλήσεις των υπαλλήλων τού Σόρος θα μεταφερθούν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τού Νότου. Αφού τους εξανάγκασαν να υπογράψουν τις διάφορες «συμφωνίες» τύπου «Δουβλίνου», τώρα θα τους πιέσουν να πληρώσουν τα κόστη αυτών των «συμφω­νιών». Στη συνέχεια —και επιστρατεύοντας όλη την υποκρισία τους— θα «συμπάσχουν» μ’ αυτούς! …Θα «συμπάσχουν» όμως πολυτελώς μέσα από τις επαύλεις τους την ώρα που οι Χριστια­νοί θα είναι νηστικοί και τρομοκρατημένοι μέσα στις ενοικιασμένες τρώγλες τους, φοβούμενοι τους «αλλόθρησκους» γείτονές τους, οι οποίοι θα είναι εξίσου φτωχοί και τρομοκρατημένοι. Οι λαοί θα διχαστούν εκ νέου. Οι Βόρειοι, στην αγωνία τους να σωθούν οι ίδιοι από το πρόβλημά τους, θα στηρίξουν αυτούς που θα «μεταφέρουν» το πρόβλημα αυτό στον Νότο …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα συμπαραστέκεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ!

Στην κυριολεξία επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους! …Οι «Καρχηδόνιοι» της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής θα «αλώσουν» τη Μεσογειακή Ευρώπη, επιτιθέμενοι από την πλευρά των Άλπεων! …Όπως δύο χιλιάδες χρόνια πριν έκανε ο πρόγονός τους ο Αννίβας …Ο Αννίβας, του οποίου το όνομα σήμαινε «η χάρη τού Βάαλ». Οι Εβραίοι, οι οποίοι είναι τα παιδιά τής Βαβυλώνας και του Βάαλ αυτήν την «επιχείρηση» κατάκτησης της Ευρώπης επανα­λαμβάνουν! Θα κατακτήσουν την «εύκολη» Βόρεια Ευρώπη με την κατά μέτωπο επίθεση της τοκογλυφίας και στη Μεσογειακή Ευρώπη θα εισβάλουν με τους Μωαμεθανούς, τους οποίους τους κουβαλάνε επάνω στους «ελέφαντες» των ΜΚΟ …Των δικών τους ΜΚΟ! … Ξανά το ίδιο «έργο» με τους Περσικούς και τους Καρχηδονιακούς Πολέμους!

Η Ευρώπη απειλείται με έναν θρησκευτικό πόλεμο, τον οποίο δεν έχει ξαναδεί στην ιστορία της! …Έναν πόλεμο, ο οποίος θα είναι ο πιο επικίνδυνος απ’ όλους τους πολέμους —ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές της— …Έναν πόλεμο, τον οποίο είναι βέβαιο ότι θα χάσει, γιατί κάποιοι έχουν βάλει μέσα σ’ αυτήν μια «πέμπτη φάλαγγα», η οποία δεν μπορεί να νικηθεί χωρίς γενικό αιματοκύλισμα. Η Ευρώπη κινδυνεύει, γιατί η χριστιανική Ρώμη των διεφθαρμένων Παπών και Πατριαρχών έχει αλωθεί …Κινδυνεύει, γιατί οδεύει σ’ αυτόν τον πόλεμο με ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ηγέτες», οι οποίοι είναι απλά υποχείρια των εχθρών της! …Των πραγματικών εχθρών της, τους οποίους όμως δεν τους «βλέπει»! …Οδεύει σ’ έναν πόλεμο με επικεφαλής διεφθαρ­μένους «ηγέτες», οι οποίοι ελέγχονται απόλυτα από τα διευθυ­ντή­ρια της WEF …Διεφθαρμένους Σιωνιστές, όπως ο Γιωργάκης κι ο Κούλης, οι οποίοι όπου βρεθούν κι όπου σταθούν αναζητούν την «παγκόσμια διακυ­βέρ­νηση» και θεωρούν ότι τα συμφέροντα των αφεντικών τους είναι υπεράνω των εθνικών συμφερόντων των λαών τους …«Βραβευ­μένους» «ηγέτες», οι οποίοι έχουν γίνει οικονομικοί μεγιστάνες χάρη στα «αργύρια» των προδοσιών τους.

Αυτοί θα είναι οι μόνιμοι «κυβερ­νήτες» μας, «διορισμένοι» απευθείας από τους «δανειστές» μας …«Διορι­σμένοι», εφόσον θ’ αποτελούν επιλογές-μονόδρομο ως αρχηγοί κομ­μάτων που χρωστάνε δισεκατομμύρια στα «αφεντικά» τους. Αυτοί θα μας πουλάνε «σωτηρία» και θα μας εξαναγκάσουν να ζούμε με τους όρους τους. Ποιοι είναι οι όροι τους; …Ότι οι λαοί, ως γνήσιες αγέλες «γκοέμ», θα αναγνωρίζουν την κυριότητα του συνόλου τού κεφα­λαίου τους στους Σιωνιστές κυρίους τους! …Θα είναι «ευτυχισμένοι και χωρίς να κατέχουν τίποτε», όπως εγκαίρως μάς ενημέρωσε ο Σβαμπ …Οι λαοί θα τους αναγνωρίζουν δικαιώ­ματα επάνω τους, τα οποία θα είναι ζωής και θανάτου, εφόσον οι υποχρεωτικοί «εμβολιασμοί» όλων των τύπων τώρα μόλις ξεκίνησαν —και ΔΕΝ τελειώνουν τώρα—! …Οι λαοί θα τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα να «λογοκρίνουν» τα πάντα και να μην αντιδρούν! …Οι λαοί θα τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα να επιβάλουν στους πολίτες ακόμα κι απαγόρευση ελεύθερης κυκλοφορίας!

 ΗΠΑ: Και Ο Άδωνις Γεωργιάδης Πήγε Στην Νέα Υόρκη. Εννοείται, Μακριά Από  “Περίεργους” Έλληνες… Και Όχι Φυσικά Για Την Μακεδονία Μας…! (Photos) | DER  KAMERAD

Ειδικά για την Ελλάδα, η οποία είναι η «αδυναμία» των Σιωνιστών, το μέλλον της είναι ζοφερό. ΠΡΩΤΗ την έβαλαν στο Μνημόνιο, συκοφαντώντας την παγκοσμίως και λεηλατώντας την χωρίς έλεος και ΠΡΩΤΗ θα τη βάλουν σε συνθήκες «Γάζας»! Λογικό είναι αυτό …Τη μισούν γι’ αυτό που είναι και γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει …Τη φοβούνται, γιατί μπορεί ν’ αντιδράσει και να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους λαούς. Στην Ελλάδα θα πρέπει και πάλι να δώσουν τον υπερπάντων αγώνα τους! …Την Ελλάδα θα πρέπει να νικήσουν και πάλι τα «παιδιά» τού Βάαλ, του Αννίβα ή του Ξέρξη. Εάν δεν νικήσουν την Ελλάδα, οι προηγούμενες νίκες τους δεν έχουν την παραμικρή αξία. Όμως, στην Ελλάδα υπάρχουν οι «Θερμοπύλες» και κανένας δεν γνωρίζει τι «εκπλήξεις» κρύβουν οι Έλληνες πίσω απ’ αυτές!

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν σκοπό να τη διαλύσουν εντελώς. Θέλουν να τελειώνουν άπαξ με τους Έλληνες, γιατί γνωρίζουν ότι, για όσο διάστημα αυτοί υπάρχουν, οι ίδιοι θα κινδυνεύουν. Για όσο διάστημα υπάρχει η Ελλάδα, πάντα η Νέα Τάξη θα φοβάται ότι έχει στο εσωτερικό της μια «ωρολογιακή βόμβα», που κανένας δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν βάλει ως στόχο τους την απόλυτη καταστροφή της. Στις εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις που έχουν δρομολογήσει να συμβούν στο εσωτερικό της, έχουν σκοπό να προσθέσουν κι άλλες εθνικού τύπου! Γι’ αυτόν τον λόγο οι ίδιοι Σιωνιστές, με τη συνεργασία των ίδιων προδοτών και τη βοήθεια της τοπικής εβραϊκής κοινότητας μεθόδευσαν το «Μακεδονικό Ζήτημα»! Κομμουνιστές των Σκοπίων, σε συνεργασία με τους τοπικούς κομμουνιστές τού κόμματος του Μπεναρόγια, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟμετανάστες και θα απειλούν να διαλύσουν τη χώρα.

Ο Τσίπρας με κιπά στο Μουσείο Ολοκαυτώματος του Ισραήλ | LiFO Αυτός είναι ο νέος κόσμος που ονει­ρεύονται! …Ο κόσμος τού Βάαλ και της πόρνης Βαβυ­λώ­νας! …και, αυτός ο κόσμος, ο οποίος θα λει­τουργεί υπό το καθεστώς τής μόνιμης απειλής —και άρα της μόνιμης τρομο­κρατίας—, θα στηρίζεται στην πάντα πιθανή θρη­σκευτική «τριβή», η οποία μπο­ρεί να οδηγήσει στο αιματο­κύλισμα …Θα στηρί­ζεται στους «ανθρω­πι­στές» και τους «ευαί­σθητους» ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, οι οποίοι θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να υπακούσουν στις εντολές των «αφεντικών» τους και να βάλουν «φωτιά» στην κοινωνία με την απειλή τής τρομοκρατίας. Γι’ αυτόν τον λόγο ο κτηνάνθρωπος Νετανιάχου δεν διστάζει να εγκληματεί καθημερινά, έχοντας ήδη σκοτώσει χιλιάδες παιδιά! Δεν φοβούνται τη διεθνή κατακραυγή και ειδικά αυτήν των Ευρωπαίων. Ξέρουν ότι μπορούν μέσα στον χρόνο να τη «ρυθμίσουν» και στο τέλος να την αντιστρέψουν. Θα την αφήσουν να «φθίνει» και στο τέλος —με την πολιτική που έχουν δρομολογήσει— θα τη μετατρέψουν σε αντι-ισλαμικό μένος, το οποίο θα «καπελώσει» τη συμπάθεια απέναντι στα αθώα θύματα της Παλαιστίνης.

Οι Σιωνιστές καθημερινά πλέον αποδεικνύουν πως είναι κτήνη, που ΤΙΠΟΤΕ ανθρώπινο δεν τους αφορά!!! …Δολοφόνοι ανθρώπων, λαών και κρατών!!! …Αχάριστοι, άπληστοι και δολοφονικοί, όπως ήταν πάντα από την εποχή τής Αιγύπτου και των Φαραώ …Αχάριστοι απέναντι στους Χριστιανούς, οι οποίοι τους έβαλαν στα «σαλόνια» τους …Άπληστοι, γιατί δεν τους έφτανε που πλούτιζαν από τα κεφάλαια των ευεργετών τους, αλλά τους οδήγησαν και στην πείνα …«Νοσηροί», γιατί, στην ανάγκη τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους, «αρρώστησαν» την κοινωνία με ανωμαλίες και διαφθορά …Δολοφονικοί, εάν σκεφτεί κάποιος ότι μόνον για τις τελευταίες «μπίζνες» τους σκότωσαν πάνω από ένα εκατομμύριο Χριστιανών στον «ιδιωτικό» Πόλεμο της Ουκρανίας.

Τώρα όμως όλα αυτά έχουν αρχίσει ν’ «αποκαλύπτονται». Από εδώ και στο εξής θα έχουν μπροστά τους να διαβούν μια «έρημο» προβλημάτων και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να τους σώσει …Να τους ξανασώσει για την ακρίβεια! …Στοιχισμένοι πίσω από τον δολοφόνο των παιδιών «Μπίμπι» θα κρύβονται από τους ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι πλέον τους μισούν ….Τους μισούν και θέμα χρόνου είναι να τους καταδιώξουν. Ό,τι έχουν στα χέρια τους θα το χάσουν, γιατί κανένας δεν μπορεί να «τρέχει» να σωθεί στην «έρημο» κουβαλώντας την «πραμάτειά» του …Η Ρώμη δεν έχει «πει» ακόμα την τελευταία της «κουβέντα»! …Πάντα μετά τους καρχηδονιακούς και τους περσικούς πολέμους αρχίζουν οι ιουδαϊκοί πόλεμοι των αυτοκρατόρων! Η Νέα Τάξη είναι υποχρεωμένη να περάσει από την ελληνική «στενωπό» …κι αυτό ΔΕΝ…

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η «Κόλαση» της Μέσης Ανατολής μεταφέρεται στην Ευρώπη!…

  …Οι Σιωνιστές βάζουν «φωτιά» στον ευρωπαϊκό Βορρά, αλλά τα κράτη τής Μεσογείου θέλουν να «κάψουν»!! Τώρα θα φανεί η πονηριά τού «Κανονισμο...