peri majestic the real

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος…

 


Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος είναι το προαπαιτούμενο για τη σωτηρία τής ανθρωπότητας!

Το Ιράν, χωρίς να ρίξει σφαίρα, μπορεί να καταστρέψει το Ισραήλ και τον παγκόσμιο Σιωνισμό!…

…Οι άχρηστοι και δολοφονικοί Μουλάδες θα μπορούσαν να δώσουν ένα τέλος στην τεράστια ανθρωποσφαγή, αλλά, δυστυχώς, είναι «μαριονέτες» των Σιωνιστών!

 

Εάν το Ιράν ήταν «καθαρό» και δεν λειτουργούσε με βάση τις εντολές αυτών που χρηματοδοτούν το φασιστικό καθεστώς του —και οι οποίοι είναι οι ΗΠΑ και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι—, θα μπορούσε ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ να «νικήσει» το Ισραήλ και να δώσει τέλος στην ανθρωποσφαγή στη Μέση Ανατολή! Αυτό, όσο κι αν φαίνεται υπερβολικό, δεν παύει να είναι μία αλήθεια! …Μια τραγική αλήθεια, η οποία δυστυχώς δεν εφαρμόζεται και κοστίζει σε ανθρώπινο αίμα! Καθημερινά δολοφονούνται παιδιά και επάνω στα πτώματά τους οι φασίστες τής περιοχής παίζουν παιχνίδια εις βάρος όχι μόνον των Παλαιστινίων, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας …Οι φασίστες όλων των ειδών, είτε μιλάμε για Μουλάδες είτε για Σιωνιστές! …ΟΛΟΙ τους είναι δολοφόνοι, που για τα συμφέροντά τους χύνουν ανθρώπινο αίμα χωρίς κανένα έλεος!

Russell Drew on X:

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν δεν επιτρεπόταν στο Ισραήλ να «κατα­σκευάσει» το «άλλοθι» του και να λειτουργεί ως ο ανεξέλεγκτος τραμπούκος κι ο νταβατζής τής Μέσης Ανατολής …Ένας εγκληματίας, ο οποίος χτυπάει τους άλλους όποτε θέλει με τον πιο απόλυτο και φασιστικό τρόπο, που ούτε οι ΝΑΖΙ θ’ αποτολμούσαν να επιχειρήσουν. Δυστυχώς όμως γίνονται τα χειρότερα, γιατί επιτράπηκε στους Σιωνιστές να χρησιμο­ποιούν το Ισραήλ ως φονικό «όπλο» έχοντας φτιάξει ως «άλλοθι» το εθνικό τους «παραμύθι». Αυτό το «παραμύθι» θα μπορούσαν να διαλύσουν οι Μουλάδες τού Ιράν! …χωρίς καμία βόμβα παρά μόνον με μία απόφασή τους!

 

Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί, γιατί το Ισραήλ ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική, που του δίνει τη δυνατότητα να είναι φονικό, χωρίς να πληρώνει τις συνέπειες, όπως θα συνέβαινε με ένα κοινό κράτος. Το Ισραήλ εγκληματεί από τότε που ιδρύθηκε, γιατί μόνο του έχει «εφεύρει» το «δίκιο» του! Ένα «δίκιο» το οποίο δεν μεταβάλλεται εξαιτίας των γενικότερων καταστάσεων και των δικών του συμπεριφορών …Το «δίκιο» τού μικρού και ταπεινού, που ψάχνει μια «μοίρα» στον ήλιο …Το «δίκιο» αυτού που υποτίθεται κινδύ­νευ­σε να «εξαφανιστεί» κι αγωνί­ζεται για το δικαίωμά του να «υπάρ­χει» και να μην βρεθεί ξανά σε ανάλογη θέση …Το «δίκιο» αυτού που αποβι­βάστηκε στην Παλαι­στίνη ως «ικέτης» και, μόλις πάτησε επάνω στη γη της, τα «ξέχασε» όλα, έβγαλε τα όπλα του κι άρχισε να σφάζει αυτούς που προη­γου­μέ­νως παρα­καλούσε να τον «φιλο­ξενήσουν».

Επάνω σ’ αυτό το «σενάριο» στηρίζεται το Ισραήλ και μάλιστα βάζει και λίγο «θεολογία» μέσα στην κατάσταση με σκοπό να το «γυαλίσει» με λίγη θεία «ευλογία». Θεωρεί ότι ιδρύθηκε από τους ταπεινούς και βασανισμένους Εβραίους εποίκους των στρατοπέδων συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ, οι οποίοι αναζη­τούσαν μια πατρίδα —κι εξαιτίας τής υπό­σχεσης του Θεού— επεδίωξαν και τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν στην αρχαία «εστία» τους. Παραβλέπει το γεγονός ότι το κράτος των βασανισμένων και των κατατρεγ­μένων ιδρύθηκε εξαιτίας των σχεδίων των πάμπλουτων ιμπεριαλιστών για τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας …Ιδρύθηκε όχι εξαιτίας φτωχών θυμάτων τού «Ολοκαυτώματος», αλλά εξαιτίας των πανίσχυρων Σιω­νιστών, οι οποίοι στην πραγματι­κότητα ήταν οι χρηματοδότες τού Χίτλερ …Εξαιτίας των ισχυρών επικυρίαρ­χων, οι οποίοι είχαν μεγάλα σχέδια για την περιοχή και δεν τους πείραζε που αυτά θα εξελίσσονταν εις βάρος των ανθρώπων που την κατοικούσαν! «Εργαλείο» ισχυρών ήταν από ιδρύσεώς του το Ισραήλ και όχι «καταφύγιο» καταφρο­νημένων! Συμβαίνει δηλαδή το αντίθετο απ’ αυτό το οποίο επικαλούνται.

Το ανάλογο «άκυρο» αφορά και την «επίκληση» μιας Θείας Υπόσχεσης, κάτι το οποίο δεν έχει κανένα νόημα όταν εκφράζεται, δρομολογείται κι ολοκλη­ρώνεται από ανθρώπους ετεροχρονισμένα …και οι οποίοι μάλιστα, εκτός όλων των άλλων, είναι και άθεοι μαρξιστές! ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα ότι «τούς ανήκει η Παλαιστίνη, γιατί εκεί βρισκόταν η «πατρίδα» τους πριν από χιλιάδες χρόνια»! Είναι σαν να πάνε οι σύγχρονοι Έλληνες στη Magna Grecia ή τη Μασσαλία και να ξεσπιτώνουν ή να σκοτώνουν κόσμο, επειδή αυτά τα μέρη υπήρξαν κάποτε ακμάζουσες ελληνικές «κτήσεις» και άρα έχουν ιστορικό «δικαίωμα» κάποιοι απ’ αυτούς να γυρίσουν στην παλιά τους την «εστία»! …Σαν να έλεγαν οι Έλληνες —και ο κόσμος να τους πίστευε— ότι ανακάλυψαν σε κάποιον «χρησμό» τού Μαντείου των Δελφών κάποια «υπόσχεση» του Δία, η οποία να τους διαβεβαίωνε ότι ο Θεός τους θα τους διασφάλιζε το real estate στην Κυανή Ακτή και το Κάπρι.

Αυτό είναι που κάνουν οι Εβραίοι —και μάλιστα πετυχημένα—, γιατί απλά έχουν τα «εργαλεία» να το υποστηρίξουν. Από τον καιρό τού υποτιθέμενου «Ολοκαυτώματος» έχουν μάθει να παριστάνουν τους κακομοίρηδες και παίζουν πάντα τον ρόλο τού «αδικημένου» …Να πλουτίζουν και να ισχυροποιούνται παίζοντας τον ρόλο τού «αδικημένου». Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύονται την κοινή «προέλευση» των μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών και «παίζουν» έναν συγκεκριμένο ρόλο σε ένα πολύ συγκεκριμένο «σενάριο». Εκμεταλλεύονται τον εγγενή ιουδαϊσμό αυτών των θρησκειών και «πουλάνε» εύκολα το «παραμύθι» τους. Γνωρίζουν δηλαδή το «ακροατήριό» τους κι εκμεταλλεύονται αυτά τα οποία, λόγω της Παλαιάς Διαθήκης, αυτό το «ακροατήριο» ήδη γνωρίζει!

Ένας λαός με μηδενική ιστορία στο επίπεδο της γενναιότητας και του ηρωισμού εκμεταλλεύεται το μοναδικό ίσως κι —ας πούμε— ηρωικό συμβάν σε μια κατά κανόνα ταπεινωτική «πορεία», η οποία περνούσε αποκλειστικά και μόνον μέσα από τα γκέτο, τα πορνεία και τα χαμαιτυπεία τού Χριστιανισμού …Το μοναδικό ηρωικό συμβάν ενός λαού, το οποίο ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το πορνογράφημα του Ταλμούδ κάποιων γέρων παιδεραστών και κάποιων «δικαιολογημένων» πορνών …Το Ταλμούδ, το οποίο μέσα στους αιώνες «κατασκευάζει» Έπσταϊν, Γούντι Άλεν ή Πολάνσκι. Αυτό το δήθεν ηρωικό γεγονός το εκμεταλλεύεται ο Σιωνισμός, γιατί απλά το γνωρίζουν ως «ιστορικό» γεγονός οι «ακροατές» του…

Ποιος Χριστιανός δεν γνωρίζει την ιστορία τού Δαυίδ; Αυτό είναι που εκμεταλλεύονται οι Σιωνιστές! Γιατί λέμε «σχεδόν» ηρωικό συμβάν; …Γιατί πόσο ηρωικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο λαός τού Έπσταϊν επέτρεψε σε ένα παιδί να τον υπερασπιστεί σε μια μονομαχία με έναν θηριώδη ενήλικο άνδρα; Πόσο ηρωικό μπορεί να είναι που ένας λαός «πόνταρε» την επιβίωσή του σε μια «σφεντόνα» ανηλίκου; …—εάν βέβαια αυτό ήταν «σφεντόνα» …κι αν μέσω τής λέξης αυτής δεν εννοείται αλληγορικά κάτι «άλλο»—. Για ποιον ακριβώς λόγο θα μπορούσε ν’ αποτελεί ηρωική ιστορία ενός λαού αυτή η εκκωφαντική πράξη συλλογικής δειλίας; Τα περί «πίστης στον Θεό» δεν έχουν καμία σημασία για έναν λαό ο οποίος Σταύρωσε τον Υιό τού Θεού επειδή απλά τον «συνέφερε»! Το ανάλογο, όπως φαίνεται, ίσχυε και σ’ αυτήν την περίπτωση! …Συνέφερε τους δειλούς να στείλουν σε μια βέβαιη σφαγή ένα ανήλικο, όπως συνέφερε τους ίδιους ανθρώπους να σταυρώσουν Κάποιον, που θεωρούσαν ότι με τον τρόπο αυτόν θα μπορούσαν να γλιτώσουν τα «οφειλόμενα» σ’ Αυτόν!

Δαβίδ και Γολιάθ | Πεμπτουσία

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, οι οποίοι μέσα στην ιστορία κάνουν ΜΟΝΟΝ ό,τι τους συμφέρει, έρχονται σήμερα και, ως άθεοι μαρξιστές, επικαλούνται μια «υπόσχεση» του Θεού και πάλι για λόγους συμφέροντος!!! Αυτό το συμφέρον είναι ο λόγος που οι άθεοι μαρξιστές τού Σιωνισμού «θυμήθηκαν» τον Θεό και τις «Υποσχέσεις» Του! Αυτός είναι ο λόγος που «θυμήθηκαν» τον Δαυίδ και φέρονται με τον φανατισμό των «Ταλιμπάν»! …Αυτό είναι το «παραμύθι» που «πουλάνε» σε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί να το «αγοράζουν»! …Το εθνικό «παραμύθι», που «δικαιολογεί» τα ΠΑΝΤΑ! …Το εθνικό «παραμύθι» τού κατατρεγμένου και του αδύναμου, ο οποίος δίνει τη μάχη τού δικαιώματος στη ζωή, παριστάνοντας τον Δαυίδ απέναντι σ’ έναν Γολιάθ! …Ένα «παραμύθι» το οποίο θα τους απέφερε σίγουρο κέρδος, εάν κατόρθωναν και είχαν απέναντί τους έναν «στημένο» Γολιάθ!

Αυτό είναι όλο το μυστικό τής στρατηγικής τους …Η «παράσταση» μιας «στημένης» μονομαχίας! Αυτό είναι το «θεμέλιο» του Ισραήλ από την ίδρυσή του! …Ένας δήθεν κατα­τρεγμένος «Δαυίδ», ο οποίος αγωνίζεται για την επιβίωση απέναντι σ’ έναν θηριώδη «Γολιάθ», που είναι ο Κόσμος τού Ισλάμ. Όταν γνωρίζεις ότι ένα «παραμύθι» «πουλάει», το εκμεταλλεύεσαι …Δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη, προκειμένου ν’ αρπάξεις το κέρδος που αναζητάς! …Το δρομολογείς μόνος σου! …Το επιτυχημένο σενάριο μιας παράστασης το γνωρίζεις, «κλαψιάρης» έτσι κι αλλιώς είσαι …κι απλά ψάχνεις έναν «κομπάρσο» να παριστάνει τον Γολιάθ! …Οι «κομπάρσοι» χρήματα χρειάζονται για να προσληφθούν …και τα χρήματα δεν λείπουν από τους Σιωνιστές! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Ότι Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΣΤΗΜΕΝΟ» ΙΣΛΑΜ. Τα μεγάλα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα καθηλώνουν το Ισλάμ στην αδυναμία για να φαίνεται «γενναίο» το Ισραήλ. Τα μεγάλα συμφέροντα είναι αυτά τα οποία «κρύβονται» πίσω από τον «κατατρεγμένο» Δαυίδ, ο οποίος παριστάνει τον «γενναίο» μονομάχο. Όλα είναι «στημένα» με την ακρίβεια που «στήνεται» μια θεατρική παράσταση.

Στην πραγματικότητα όλα τα φασιστικά καθεστώτα τής περιοχής, τα οποία παριστάνουν τα —κατ’ όνομα μόνον— «αντισιωνιστικά» και θέλουν υποτίθεται το τέλος τού Ισραήλ, είναι ελεγχόμενα από τους Σιωνιστές! …Οι ίδιοι οι τοκογλύφοι Σιωνιστές τα στηρίζουν! …Οι ίδιοι διαχειρίζονται τα παράνομα χρήματά τους, για να μπορούν να τα εκβιάζουν! …Οι ίδιοι είναι που ως τραπεζίτες «κρύβουν» και προστατεύουν τα πλούτη των καθεστωτικών σε όλους τους φορολογικούς «παραδείσους», προκειμένου αυτοί να αισθάνονται ασφαλείς και βέβαια να παραμένουν υπάκουοι. Οι λαοί τού Ισλάμ είναι εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε «γυφτο­πρίγκιπες» και «βασιλιάδες» τής βρετανικής αποικιοκρατίας και φανατικούς «μουλάδες». Όλα αυτά τα καθεστώτα τού «μεσαίωνα» επιβιώνουν, γιατί εξυπηρετούν τη σιωνιστική και την αμερικανική πολιτική στην περιοχή! …Ιδιωτικές επιχειρήσεις με «ζωικό» κεφάλαιο είναι όλα τους και όχι εθνικά κράτη με τη συμβατική σημασία τού όρου …«Μαριονέτες» τού Σιω­νισμού, που προστατεύονται από τις αμερικανικές βάσεις τής περιοχής!

ΟΛΟΙ οι ισλαμιστές ηγέτες τού παρελθόντος —από τον Σάχη και τον Ανουάρ Σαντάτ μέχρι τον Σαντάμ Χουσεΐν και τον Καντάφι— οι οποίοι προ­σπάθησαν ν’ αναπτύ­ξουν τα μουσουλμανικά κράτη και να τα ευθυγραμ­μίσουν με τη γενικότερη πανανθρώ­πινη πρό­οδο, εξοντώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Όλοι τους ήταν θύμα­τα του Σιωνισμού, που ο ένας μετά τον άλλο «έπεσαν», για να διαλυ­θούν τα κράτη τους και να γίνουν εύκολες «λείες» για τον Σιωνισμό! Παντού τούς διαδέ­χθη­καν φανα­τικοί Μουλάδες —παν­τε­λώς άσχετοι με την οικονομία και την ανάπτυξη— και οι οποίοι, μέσω των πετροδολαρίων, ήταν εύ­κολα ελεγχό­μενοι από τους Σιωνιστές. Μόνον ο Άσαντ τούς γλίτωσε, αλλά κι αυτός, εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα, γρήγορα θα υποκύψει στην αγέλη των «λύκων», που έχουν στρέψει εναντίον του οι Σιωνιστές…

…«Δαιμονοποιήθηκαν» από τα σιω­νιστικά ΜΜΕ, έτσι ώστε η διεθνής κοινωνία να μην αντι­δράσει στην εξόντωσή τους. Είναι μαθηματικά βέ­βαιο πως, αυτοί οι οποίοι τους δια­δέχθηκαν, όσο πιο «αντισιωνιστές» εμφα­νίστηκαν, τόσο πιο σίγουρο είναι πως ήταν πράκτορες της Μοσάντ, οι οποίοι με σιωνιστικά χρήματα προωθήθηκαν στην εξουσία. Άνθρωποι αγράμματοι και φανατικοί, οι οποίοι εκβιάζονται ακόμα και για τα πιο βασικά θέματα. Άνθρωποι βίαιοι κι ανώμαλοι, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερες διαφορές και μίση μ’ αυτούς που κυβερνάνε και καταπιέζουν παρά μ’ αυτούς που για το «ξεκάρφωμα» εμφανίζουν σαν δήθεν εχθρούς τους. Άνθρωποι τόσο ασήμαντοι που οι Σιωνιστές, δεν διστάζουν να τους σκοτώ­σουν χωρίς καμία δικαιολογία, προκειμένου να δείχνουν στους Ισραη­λινούς και στον υπό­λοιπο κόσμο ότι υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος στην περιοχή. Τους υποτιμάνε τόσο πολύ που δεν τους αντιλαμβάνονται καν ως ανθρώπους! …Τους «ανανεώνουν» με άλλους απο­λύτως ίδιους, μέχρι να τους «αλλά­ξουν» κι αυτούς με τους επόμενους! Ας παρακολουθήσει κάποιος τις δηλώσεις τού Νετανιάχου για τον Νασράλα και τους διαδόχους του και θα το καταλάβει αυτό στον απόλυτο βαθμό.

Σ’ αυτόν τον σχεδιασμό ελέγχου τού Ισλάμ η «εθνικοϊσλαμική» Τουρκία έχει έναν «ειδικό» ρόλο. Ο εθνικοταλιμπάν Ερντογάν είναι κι αυτός ελεγχόμενος από τους Σιωνιστές, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τους δώσει αυτό το οποίο επιθυμούν από την Τουρκία. Γιατί; …Γιατί στην Τουρκία οι Σιωνιστές έχουν δώσει τον ειδικό ρόλο τού «παιδονόμου» τής Ελλάδας. Την Ελλάδα τη φοβούνται και θέλουν να έχουν πάντα ένα «φόβητρο» για να την απειλούν και να την ελέγχουν. Τους Έλληνες τους μισούν —από την εποχή του Μαρδόνιου και του Αντιόχου— και θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να τους χαλάσουν τα σχέδια. Αυτό το «φόβητρο» όμως δεν μπορεί να έχει τυχαία χαρακτηριστικά …Πρέπει να έχει ισλαμικά χαρακτηριστικά, που να ευθυγραμμίζουν την Τουρκία με τα «αδερφά» κράτη τής περιοχής, αλλά ταυτόχρονα να έχει και εθνικά χαρακτηριστικά τα οποία να μοιάζουν και μ’ αυτά της Ελλάδας. Αυτά τα διπλά χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα γιατί τα μουσουλμανικά χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν θα επέτρεπαν στην Τουρκία να ασκεί μεγάλη και μόνιμη «πίεση» στην Ελλάδα. Έπρεπε να έχει ταυτόχρονα και ισχυρά εθνικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι δύσκολο ν’ αναπτυχθούν σε συμβατικά μουσουλμανικά κράτη.

H πρώτη δήλωση Ερντογάν μετά τη φιέστα που έστησε: H Αγία Σοφιά έγινε και  πάλι τζαμί -Στην προσευχή συμμετείχαν 350.000 μουσουλμάνοι |  Fortunegreece.comΑυτήν την «υβριδική» κατάσταση μπορεί να τους την προσφέρει μόνον η σημερινή Τουρκία τού αγράμματου κι απολύτως διεφθαρμένου εθνικοταλιμπάν Ερντογάν …Του απολύτως χρήσιμου Ερντογάν, ο οποίος ήταν αυτός ο οποίος «στέγνωσε» στην κυριολεξία τη Μεσοποταμία και οδήγησε το Ιράκ στη λιμοκτονία, η οποία εξόντωσε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και προκάλεσε το πρώτο μεγάλο ρεύμα προσφύγων προς την Ευρώπη! …Ο χρήσιμος Ερντογάν, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό τους να «φάει» και τον Άσαντ και να μετατρέψει τη Συρία σε εύκολη «λεία» για το Ισραήλ! …Ο «πιστός» Μωαμεθανός Ερντογάν, που εξαιτίας του έχουν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες Μωαμεθανοί και σήμερα παριστάνει τον «υπερασπιστή» τού Ισλάμ και των Παλαιστινίων! …Ο άπληστος Ερντογάν, ο οποίος γίνεται διαρκώς πλουσιότερος από τους λιμούς, τους σεισμούς και τους καταποντισμούς που «ματώνουν» το Ισλάμ! …Ο μεγαλύτερος —σε απόλυτα μεγέθη— δολοφόνος Μωαμεθανών στην ιστορία! …Ο διεφθαρμένος μεγαλοπελάτης των Εβραίων τοκογλύφων! …Ο «ευσεβής», που μόνος του φτωχοποίησε το πιο πλούσιο μέρος τού Ισλάμ και ίσως του Πλανήτη!

Αυτό είναι το «σενάριο» της μελλοντικής «λειτουργίας» τής ευρύτερης περιοχής τής Μέσης Ανατολής. Όλοι οι ηγέτες τής περιοχής, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς «αντισιωνιστές» —με πρώτο πλέον τον υποκριτή Ερντογάν— είναι «μαριονέτες» των Σιωνιστών! Μέσω των προδοτών των λαών τους το Ισραήλ καταφέρνει κι ελέγχει όλα τα κράτη γύρω του …Καταφέρνει κι ελέγχει μια θηριώδη θρησκεία τού ενός και πλέον δισεκατομμυρίου πιστών! …Καταφέρνει ο μικρόσωμος «Δαυίδ» και στέκεται όρθιος σε μια μόνιμη σύγκρουση μ’ έναν «λοβοτομημένο» «Γολιάθ»! Τούς βγαίνει «φτηνότερα» να ελέγχουν λαούς-«κατοικίδια», «ταΐζοντας» τους διεφθαρ­μένους «ηγέτες» τους με πετροδολάρια και πόρνες, παρά να τους προσφέρουν ανάπτυξη και μεροκάματο, ώστε να τους διατηρούν ήρεμους και ικανοποιημένους! Ακόμα και η οικονομική «υποστήριξη» των ταλιμπανοφασιστών «πριγκίπων» τής περιοχής απέναντι στον λαό τής Παλαιστίνης γίνεται με την ενθάρρυνση και τη βοήθεια του Ισραήλ! …Ο Νετανιάχου ανάγκασε τον Εμίρη τού Κατάρ να χρηματο­δοτήσει τη Χαμάς!

Αυτό γίνεται γιατί αυτό είναι που απαιτεί το «σενάριο» του «ηρωικού» «Δαυίδ» …Το «σενάριο» της ελεγχόμενης βίας απέναντι σε «στημένο» αντίπαλο. Με «άλλοθι» την απειλητική «σκιά» του «κομπάρσου», ο οποίος παριστάνει τον «Γολιάθ», κάνουν ό,τι θέλουν …και ειδικά αυτά τα οποία δεν θα μπο­ρούσαν με διαφορετικό τρόπο να κάνουν, γιατί θα προκαλούσαν την παγκόσμια κοινωνία. «Δείχνοντας» σε όλους έναν άγριο, φανατικό κι απολίτιστο «Γολιάθ», ο οποίος όμως ποτέ δεν τους «χτυπάει» —γιατί απλά είναι δικός τους—, αυτοί βρίσκουν την ευκαιρία και χτυπάνε καθημερινά τούς αδύναμους τριγύρω τους …«Δείχνοντας» έναν στρατιωτικό γίγαντα με πυρηνικά όπλα που θέλει δήθεν να τους «αφανίσει», αυτοί αφανίζουν γύρω τους με στρατιωτικά μέσα γυναίκες και παιδιά, για να τους αρπάξουν τις πατρίδες! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για δουλεμένο «σενάριο» με δουλεμένη «κλάψα»! Εάν στηθεί η «παράσταση» κι εξασφαλιστούν οι «κομπάρσοι», όλα είναι εύκολα!

Από εκεί και πέρα οι Σιωνιστές ακολουθούν τις γνωστές τους στρατηγικές από τότε που ήταν αλήτες των γκέτο και των πεζοδρομίων …Ακολουθούν πιστά τη στρατηγική τού Μάρξ …Τη στρατηγική των γύφτων και των οπαδών του …Ποια είναι αυτήν; …Οι γύφτοι είναι αυτοί που κλέβουν και στη συνέχεια ουρλιάζουν σαν δήθεν θύμα­τα! …Το ίδιο που κάνουν οι μαρξιστές, οι οποίοι καταγ­γέλλουν τους άλλους για ό,τι οι ίδιοι κάνουν, επιδιώκοντας να προ­κα­λέσουν σύγχυση! …Αυτό είναι που κάνουν μόνιμα οι Σιωνιστές, γιατί είναι γύφτοι και μαρξιστές ταυτόχρονα! …Καταγ­γέλλουν τους άλλους γι’ αυτά που κάνουν οι ίδιοι! Για ό,τι «κλαίνε» κι «οδύρονται» οι Σιωνιστές ότι δήθεν είχαν κάνει οι φασίστες εναντίον τους, είναι τα ίδια ακριβώς που κάνουν οι ίδιοι απέναντι στα θύματά τους! Ελέγχοντας τα ΜΜΕ παγκο­σμί­ως, η «κλάψα» τους ακούγεται πιο δυνατά απ’ τον θρήνο των θυμάτων τους κι έτσι κατα­φέρνουν να είναι δολοφονικοί και ταυτόχρονα να καπηλεύ­ονται την εικόνα τού θύματος …Στην καλύτερη περίπτωση του γενναίου «Δαυίδ», ο οποίος αγωνίζεται επιτυχώς και με όλα τα μέσα για τη ζωή του.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ μέσα σε λίγες ημέρες πάνω από 40.000 ανθρώπους —στην πλειοψηφία τους παιδιά— και «μυξοκλαίνε» δήθεν για τους απαχθέντες, που είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι για τις περισσότερες απώλειές που τους αφορούσαν υπεύθυνος ήταν ο ίδιος ο στρατός τού Ισραήλ. Δεν έχουν αφήσει πλατεία για πλατεία στη Δύση που να μην βγήκαν να δώσουν την «παράσταση» που έχουν ανάγκη, για να δημιουργήσουν ένα «άλλοθι». Γιατί μιλάμε για «άλλοθι»; …Γιατί απλούστατα —όπως πλέον έχει αποδειχθεί— είναι υποκριτές αυτοί οι οποίοι παρίσταναν τους έκπληκτους και τους αιφνιδιασμένους …Οι πάντες είχαν υπόψη τους ως πιθανή μια τέτοια ενέργεια τής Χαμάς, γιατί γνώριζαν τον σκοπό για τον οποίο αυτή θα γινόταν πριν καν αυτήν γίνει. Δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές και το οποίο αγνοούσε η εβραϊκή κοινωνία κι ως εκ τούτου την αιφνιδίασε. Αυτού του είδους η ενέργεια αποτελούσε πάγια τακτική μεταξύ τού Ισραήλ και των Παλαιστινίων! Όταν γνωρίζουμε ότι το ίδιο το Ισραήλ κι ο ίδιος ο Νετανιάχου προσωπικά συνετέλεσαν στην ίδρυση, τη λειτουργία και την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της Χαμάς, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ακόμα και τα περίφημα «τούνελ» της Γάζας κατασκευάστηκαν με ισραηλινή τεχνική υποστήριξη και χρηματοδότηση.

Η διαρκής κακοποίηση Παλαιστίνιων παιδιών στο ισραηλινό σύστημα φυλακών -  INFO-WAR 

 Επάνω σ’ αυτήν τη «σχέση» έχει «χτιστεί» η ισραηλινή πολιτική απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους. Μέσα στα πλαίσια αυτής της «σχέσης» έγινε και η απαγωγή των ομήρων! …Εις γνώση τής ισραηλινής κυβέρνησης έγινε! …και απόδειξη αυτού είναι η εσκεμμένα πλημμελής φύλαξη των συνόρων, η οποία ήταν απαραίτητη τη συγκεκριμένη εκείνη ημέρα για να επιτευχθεί η απαγωγή αυτή. Γιατί έγινε —ή τουλάχιστον είχε ως αρχικό στόχο να πετύχει— αυτή η μαζική απαγωγή πολιτών από τη Χαμάς; …Έγινε ώστε να δρομολογηθεί ανταλλαγή κρατουμένων …Μία ακόμα από τις δεκάδες ανταλλαγές που έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Γιατί γίνονται αυτές οι ανταλλαγές; …Γίνονται, γιατί αυτό συμφέρει την πολιτική τού κράτους τού Ισραήλ …Γίνονται, γιατί το κράτος τού Ισραήλ δεν θέλει να δείχνει σημάδια «αδυναμίας» ή «χαλάρωσης» κι ως εκ τούτου δεν θέλει ν’ απελευθερώνει κανέναν εξαιτίας μιας κάποιας «ευαισθησίας» του.

Ακόμα κι όταν το κάνει, γιατί θέλει ν’ «αποφορτίσει» τις φυλακές του, θέλει να το κάνει με «βίαιο» τρόπο, που να διαιωνίζει την κατάσταση και να συσκοτίζει την «αλήθεια». Ποια είναι αυτή η αλήθεια; …Οι φυλακές για το Ισραήλ ΔΕΝ είναι «σωφρονιστικά» ιδρύματα! …Οι φυλακές τού Ισραήλ είναι τα κέντρα «στρατολόγησης» πρακτόρων και χαφιέδων τού Σιωνισμού! …Από εκεί «ψωνίζουν» χαφιέδες, προδότες, δολοφόνους κλπ. η Μοσάντ, η Σιν Μπετ ή Σαμπάκ και άλλα «ευαγή» ιδρύματα του Ισραήλ. Αυτήν την ανάγκη του θέλει να καλύψει το Ισραήλ κι απλά την «καλύπτει» μέσα από τους δήθεν «εκβιασμούς» των «απαγωγέων», οι οποίοι είναι οι παλιοί του «έγκλειστοι». Αναπόφευκτα δηλαδή πρέπει να συντηρεί τέτοιου είδους «δοσοληψίες» με τους Παλαιστίνιους, για να υπάρχει μια «ροή» σε μια προβληματική καθημερινότητα. Ένα κράτος, το οποίο αποδεδειγμένα συλλαμβάνει αυθαίρετα όποιον θέλει, χωρίς να σέβεται κανένα από τα παγκοσμίως κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα, μόνο του ανοίγει «διόδους» για τέτοιου είδους «εκτονωτικές» πρακτικές!

Ένα κράτος, το οποίο αποδεδειγμένα βιάζει, βασανίζει και σακατεύει τους κρατούμενούς του, εύκολα ανοίγει «αλισβερίσι» με τους «απέναντι»! Γιατί; …Γιατί «φορτώνεται» υπεράριθμους κρατουμένους, τους οποίους δεν θέλει να τους «επιμορφώνει» για πάντα. Μετά την «επιμόρφωση» θέλει να τους διώξει, για να «επιμορφώσει» άλλους …Να φύγει η προηγούμενη «σειρά», να έρθει η «επόμενη»! …Τα προβλήματα που έχουν όλα τα «κέντρα εκπαίδευσης»! Επειδή οι συλλήψεις γίνονται χωρίς κανένα μέτρο και περιορισμό, όπως εύκολα οι φυλακές γεμίζουν έτσι σε κάποια στιγμή πρέπει το ίδιο εύκολα και ν’ αδειάζουν! …Απλά χρειάζεται κάποια δικαιολογία …για το «ξεκάρφωμα». Η δικαιολογία σ’ αυτήν την κατάσταση είναι η μαζική απαγωγή ισραηλινών πολιτών και η ανταλλαγή τους με Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Το ίδιο έγινε και σ’ αυτήν την περίπτωση. Πάντα όταν οι Παλαιστίνιοι «τρομοκράτες» —σε συνεργασία με το Ισραήλ και για τη δική τους προσωπική «ηρωοποίηση»— ήθελαν να εμφανίζονται ότι δήθεν «σώζουν» κάποιους ομοεθνείς τους κρατούμενους, έμπαιναν στη διαδικασία «ανταλλαγής» κρα­τουμένων. Πού θα τους έβρισκαν όμως αυτούς τους κρατούμενους για να τους ανταλλάξουν; Πού θα τους βρουν τους κρατούμενους άνθρωποι οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε «σφραγισμένες» περιοχές —οι οποίες στην πραγματικότητα αποτελούν ανοικτά στρατόπεδα συγκέντρωσης—, που ελέγχονται απόλυτα από τους Ισραηλινούς; Άρα, έπρεπε με κάποιον τρόπο να τους αποκτήσουν! …Έπρεπε οι ίδιοι οι Ισραηλινοί να τους βοηθήσουν να τους αποκτήσουν! …Έπρεπε οι ίδιοι οι Ισραηλινοί να επέλεγαν ποιους απ’ αυτούς θα κάνουν «ήρωες»!Έπρεπε οι ίδιοι οι Ισραηλινοί να επιλέξουν ποιους Ισραηλινούς πολίτες θα επέτρεπαν να γίνουν «θύματα» αυτής της κατάστασης!

Αυτό ήταν που έκαναν πάντα οι Ισραηλινοί όταν ήθελαν να «εκτονώσουν» την πίεση εξαιτίας των υπεράριθμων κρατουμένων κι έπρεπε να βρουν έναν θεαματικό και «διαφημιστικό» τρόπο να τους «ξεφορτώνονται»! …Έναν τρόπο τέτοιο, ο οποίος να μην αλλοιώνει την πολιτική τους! …Έναν τρόπο που να «δικαιώνει» την κρατική βία που ασκούν! …Το τερπνόν μετά τού ωφελίμου. «Ξεφορτώνονταν» κρατούμενους που έτσι κι αλλιώς δεν τους ήταν χρήσιμοι και ταυτόχρονα προσέδιδαν ένα «άγριο» προφίλ στη δική τους Χαμάς! Με τον τρόπο αυτόν «φόρτωναν» και στη Χαμάς κι αυτούς τους οποίους στις φυλακές τούς μετέτρεπαν σε συνεργάτες τους και τους έστελναν σαν «ήρωες» στη Γάζα. Αυτό ήταν που γινόταν μ’ αυτήν την πρακτική, γιατί απλά συνέφερε το Ισραήλ. Με τον τρόπο αυτόν το Ισραήλ δεν χαλούσε την εικόνα τού «σκληρού» και ταυτόχρονα διατηρούσε την «τρομοκρατική» απειλή των Παλαιστινίων ακμαία! …Μόνο του αποφάσιζε ποιους από τους Παλαιστίνιους θα «ηρωοποιήσει» και ποιους θα σκοτώσει, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν!

Armed resistance only way to confront aggression': Hezbollah praises Hamas  Op against Israel | Free Press KashmirΣε αυτό το «ηρωικό» παιχνίδι έπαιζε η Χαμάς τού Νετα­νιάχου. Αυτό το ίδιο «παιχνίδι» ρουτίνας πήγε να «παίξει» η Χαμάς και στις 7 Οκτωβρίου 2023, εφόσον στρατηγικά δεν είχε κάποιο άλλο νόημα η αρπαγή κάποιων τυχαίων Ισραη­λινών.  Απλά όλοι αυτοί δεν γνώριζαν σε ποια στιγμή το δολοφονικό Ισραήλ θα το εκλάμ­βανε αυτό σαν «αφορμή» —και εν συνεχεία σαν «άλλοθι»— για να τους καταστρέψει ολοσχερώς. Πολλές φορές πήγαν την ίδια «στάμνα» στην «πηγή», αλλά αυτήν τη φορά οι Ισραηλινοί είχαν αποφασίσει να τη «σπάσουν». Αυτό και έγινε στην περίπτωση αυτήν …Παγιδεύτηκαν ακόμα και οι πράκτορες Πα­λαι­στίνιοι οι οποίοι δούλευαν για τη Μοσάντ!

Θεωρούμε απο­λύ­τως βέβαιο ότι το Ισραήλ κι ο Νετανιάχου προσωπικά αποφάσισαν για την απαγωγή!Αυτοί ήταν που επέλεξαν να «θυσιάσουν» τους Εβραίους εκείνης της συγκεκριμένης μουσικής εκδήλωσης! Αυτοί ήταν που διευκόλυναν τους Παλαιστίνιους «τρομοκράτες» να περάσουν τα απολύτως ελεγχόμενα «σύνορα» της Γάζας και να κάνουν την απαγωγή! Όλα τα άλλα ήταν μια «παράσταση» τρόμου, «στημένη» από τη Μοσάντ και τον ισραηλινό στρατό …Οι ίδιοι οι Ισραηλινοί ήταν αυτοί οι οποίοι έκαναν όλες τις αιματηρές ακρότητες εις βάρος των ισραηλινών ομήρων, προκειμένου να εξασφαλίσουν το οπτικοακουστικό υλικό για την προπαγάνδα που τους βόλευε! «Βιασμοί», αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί, εκτελέσεις βρεφών κλπ. ήταν όλα «προπαγάνδα»! …Ό,τι απ’ αυτά δεν ήταν ψέμα και ήταν αληθινή ωμότητα, ήταν έγκλημα των ίδιων των Ισραηλινών!

Από τη στιγμή που εξασφάλισαν το «άλλοθι» που χρειάζονταν πολιτικά η κυβέρνηση του διεφθαρμένου Νετανιάχου και τα σιωνιστικά ΜΜΕ, ήταν εύκολο να ξεκινήσουν τα μαζικά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων μέσα στη Γάζα …Όλα με τη δικαιολογία τής καταστροφής τής τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς …Βομβάρδιζαν με F16 αμάχους και παιδιά γιατί «κρύβονταν» ανάμεσά τους «τρομοκράτες». Σε έναν ερμητικά κλειστό κι ελεγχόμενο χώρο αυτοί ανακάλυψαν τα «τυφλά» τούνελ …Οι ίδιοι, οι οποίοι προμήθευαν τους «τρομοκράτες» με υλικά, για να παράγουν τις ψευδορουκέτες που σπάνε κεραμίδια …Οι ίδιοι που «διόριζαν» τις «νόμιμες» ηγεσίες των «τρομοκρατών»! Το σύνολο της εξέλιξης και της διαχείρισης της κατάστασης αποκαλύπτει δουλεμένο «σενάριο»! …Όλα γίνονται ΜΟΝΟΝ με τον τρόπο και στον χρόνο που βολεύει τον Νετανιάχου και το Ισραήλ! Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε και τη «σαλαμοποίηση» της απελευθέρωσης των ομήρων! …Το Ισραήλ αποφάσισε οι Παλαιστίνιοι να είναι οι «κακοί» που ξεκίνησαν την όλη ιστορία και να είναι επίσης οι «κακοί» που θ’ αναγκαστούν να την τελειώσουν με την απελευθέρωση του τελευταίου ομήρου! Στο μεταξύ όμως το Ισραήλ, εξαιτίας τού δήθεν «δίκιου» του, έχει σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες παιδιά, τα οποία δεν «μετράνε» σε καμία «εξίσωση» των Διεθνών  Δικαστηρίων!

Bring my baby back alive': Families of Israeli hostages cling to hopeΑυτό είναι το «παραμύθι». Οι Σιωνιστές άρχισαν να «κλαψουρίζουν» πρώτοι εξαιτίας τής «απαγωγής» και οι ίδιοι θα είναι που θα «κλαψουρίζουν» και τελευταίοι μέχρι την απελευθέρωση και του τελευταίου ομήρου. Τα κλάματα των παιδιών τής Παλαιστίνης προφανώς δεν μετράνε ποτέ και πουθενά. Αυτά είναι κατώτερα «γκοέμ», που δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σκοτώνονται ή αν ακρωτηριάζονται. Αυτό είναι το κόλπο των «μαρτύρων» τού «Ολοκαυτώματος». «Στήνουν» μια κατάσταση όπως τους βολεύει και στη συνέχεια τη ρυθμίζουν ώστε να μην χάνουν ποτέ την ιδιότητα του «θύματος» …ό,τι έγκλημα κι ακρότητα και να κάνουν! Γιατί μιλάμε για «στήσιμο»; …Γιατί αυτοί, οι οποίοι είναι σε θέση και βρίσκουν κρυμμένους τρομοκράτες σε υπόγεια πυκνοκατοικημένων περιοχών τής Τεχεράνης, της Βαγδάτης ή της Βηρυτού, για έναν «παράξενο» λόγο δεν μπορούν να εντοπίσουν τους ομήρους σε μια περιοχή ερμητικά αποκλεισμένων φουκαράδων, στην οποία δεν έχει μείνει ούτε καλύβα όρθια! Παράξενο δεν είναι αυτό; Επειδή όμως σ’ αυτόν τον κόσμο που ζούμε παράξενα ΔΕΝ υπάρχουν, είναι βέβαιο ότι γίνεται εκ του πονηρού!

 

Αυτό είναι που κάνουν οι Σιωνιστές, γιατί αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζουν από την αρχή τής ίδρυσης του Ισραήλ και δεν την αλλάζουν γιατί τη θεωρούν αποδοτική … Δολοφονούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και επίσης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε κάποιο μέρος τού κόσμου βγαίνουν, κλαψουρίζοντας, να τελέσουν «μνημόσυνο» του «Ολοκαυτώματος» …ΚΑΘΗ­ΜΕΡΙΝΑ δολοφονούν ανθρώπους και δεν παύουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να κλαψουρίζουν, επειδή οι ΝΑΖΙ —ΚΑΠΟΤΕ— τους «ταλαιπώρησαν»! …ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αρπάζουν σπίτια φτωχών Παλαιστινίων και επίσης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ απαιτούν χώρους σ’ όλα τα κράτη, για να στήσουν «μνημεία» τού «Ολοκαυτώματος» ώστε να μην τους «ξεχάσει» ο κόσμος. Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, γίνονται μ’ έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό …Γίνονται γιατί έχουν εξασφαλισμένο το «άλλοθι» του αδύναμου, ο οποίος διεκδικεί το δικαίωμά του να υπάρχει …Το «άλλοθι» αυτού, ο οποίος δήθεν άγγιξε την καταστροφή κι έχει το δικαίωμα να μην επιτρέψει να βιώσει εκ νέου μια τέτοια κατάσταση …Το «παραμύθι» τού Δαυίδ, ο οποίος έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα!

Meanwhile in Canada on X: Γνωρίζοντας κάποιος αυτά τα δεδομένα, εύκολα μπορεί ν’ αντιληφθεί τις λεπτομέρειες του σιωνιστικού σχεδιασμού. Στην απόλυτη ανάπτυξη αυτού του «παραμυθιού» το Ιράν είναι αυτό το οποίο έχει πάρει τον ρόλο τού «Γολιάθ». Οι Σιωνιστές έχουν «επενδύσει» στο Ιράν και του έχουν δώσει τον κορυφαίο ρόλο τού «σεναρίου» τους. Γι’ αυτόν τον λόγο εξαρτώνται απόλυτα από τη συμπεριφορά του. Εξαρτώνται, γιατί απλούστατα το Ιράν είναι ο μόνος παράγοντας του σχεδιασμού που μπορεί να καταστρέψει όλα τους τα σχέδια και μαζί μ’ αυτά και το ίδιο το Ισραήλ. Γιατί; …Γιατί το Ιράν είναι το «άλλοθι» του Ισραήλ! …Αυτός είναι ο χρήσιμος ηλίθιος που παριστάνει τον «Γολιάθ»! …Αυτός είναι ο «κομπάρσος» που φοράει τα «όπλα» που του αγό­ρασαν οι Σιωνιστές και οι Αμερικανοί!

AP WAS THERE: Ayatollah Ruhollah Khomeini returns to Iran | AP News Μιλάμε καθαρά για «κομπάρ­σο», γιατί το σημερινό Ιράν είναι εξ’ αρχής «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ» έτσι ώστε να είναι «κομπάρσος» τού Ισραήλ. Από τότε που οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές «έριξαν» το καθεστώς τού Σάχη, αυτόν τον ρόλο τού επιφύλασ­σαν …Αυτό θα ήταν το κρυφό «έρεισμα» του σιωνιστικού Ισραήλ …Το πρώτο απολύτως ελεγχόμενο καθεστώς από μια «αλυσίδα» κρατών που το Ισραήλ κατέστρεψε, όπως μας είχε «προφητεύσει» ο Νετανιά­χου για τη Λιβύη, τη Συρία ή το Ιράκ …Η «αλυσίδα» των κρατών που «έπρεπε» οι Αμερικανοί να καταστρέψουν και ο ίδιος ο στρατηγός Ουέσλι Κλαρκ —όπως δήλωσε δημοσίως σε συνέντευξή του— δεν καταλάβαινε τον λόγο που έπρεπε να γίνει αυτό Δεν καταλάβαινε βέβαια γιατί ήταν Αμερικανός, που δεν γνώριζε τα σχέδια των Σιωνιστών τύπου Κίσινγκερ. Αυτοί οι συνωμότες Σιωνιστές είναι που στηρίζουν το λαομίσητο κι απεχθές καθεστώς των Μουλά­δων …Αυτοί είναι που έστειλαν εκεί τον Χομεϊνί, για να γυρίσει αιώνες «πίσω» ένα από τα πιο οργανωμένα και πλούσια κράτη τής εποχής εκείνης! Γιατί τούς ήταν χρήσιμο συγκε­κριμένα το Ιράν; …Γιατί ΔΕΝ «ακουμπού­σε» το Ισραήλ και ταυτόχρονα ΔΕΝ ήταν αραβικό κράτος! Τι σημαίνει αυτό; …Ότι μπορούν να παίζουν «αιωνίως» το παιχνί­δι τής  «αντιπα­λό­­τη­τας» …μέχρι θεω­ρη­τικά ν’ «ακουμπή­σουν» μεταξύ τους!

How does modern-day Iran compare to pre-revolution Iran? - QuoraΗ Αίγυπτος, για παράδειγμα, δεν τους είναι χρήσιμη ως εχθρός, γιατί «ακουμπά» το Ισραήλ …Έχουν «επιφάνεια» τριβής μεταξύ τους κι ο πόλεμος είναι μέσα στα πλαίσια του δυνατού να συμβεί, πράγμα το οποίο δεν συμφέρει τους Σιωνιστές …Δεν μπορούν ν’ ανταλλάσσουν αιωνίως απειλές και να παίζουν με «πυραυλάκια» το παιχνίδι των εντυπώσεων. Απλά πράγματα. Όταν θέλεις να έχεις στημένο ΜΟΝΙΜΟ σκηνικό ψευδοφασαρίας και μόνον, πρέπει να εξασφαλίσεις τους ενδιάμεσους οι οποίοι ποτέ ΔΕΝ θα της επιτρέπουν να ξεφύγει από το λεκτικό επίπεδο και να εξελιχθεί σε πραγματική συμπλοκή! …Που θα δίνουν την ευκαιρία να φωνάζει ο τραμπούκος «αφήστε με να τον χτυπήσω», χωρίς ποτέ να γίνεται τίποτε! Εάν οι αντι­μαχό­μενοι βρίσκονται σε επαφή, δεν γίνεται να στηθεί μια ψευδο­φα­σαρία …Δεν σε εμπο­δίζει κανένας να ολοκληρώσεις την απειλή σου. Η Αίγυπτος γι’ αυτόν τον λόγο δεν βόλευε ως εχθρός τού «αφήστε με να τους χτυπήσω»-Ισραήλ «Γιατί δεν με πιάνετε; …Πιάστε με γιατί θα τον χτυπήσω!».

Εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική, θα μιλούσαμε για κωμωδία. Επιπλέον η Αίγυπτος είναι αραβική κι αυτό φέρνει ΟΛΟΥΣ τους Άραβες «απέναντι» στο Ισραήλ …και άρα δεν μπορεί το Ισραήλ μετά από κάθε ψευδοφασαρία να «καταπίνει» αυτούς που θέλει …Στην κυριολεξία να τους «καταπίνει», εφόσον το Ισραήλ και η κοινωνία του έχει πλέον την «τεχνογνωσία» να λειτουργεί σαν Δύναμη Κατοχής απέναντι σε «κατακτημένους»! …Ένα φασιστικό κράτος το οποίο ασκεί τη σκληρή πολιτική τού «απαρτχάιντ», στήνοντας από μόνο του τις ελεγχόμενες «Χαμάς» που δήθεν το απειλούν …Ένα κράτος δολοφονικό, που κατασκευάζει τα «άλλοθί» του, για να σκοτώνει όποιον θεωρεί πραγματική απειλή για το ίδιο και δεν ανήκει στον δικό του «θίασο»…

…Ένα κράτος «υπερανθρώπων», εφόσον όλους τους άλλους τούς αντιλαμβάνονται σαν «γκοέμ», γεννημένους να τους υπηρετούν και να έχουν επάνω τους δικαιώματα ζωής και θανάτου.

Η συνύπαρξη δηλαδή των Σιωνιστών με τα θύματά τους εντός των ίδιων κοινωνιών δεν είναι κάτι το παράξενο …Αυτό είναι το φυσιολογικό γι’ αυτούς! …Επί αιώνες υπό αυτές τις συνθήκες ζούν! Απλά, όταν είναι αδύναμοι, λειτουργούν ως άπληστα «παράσιτα», ενώ, όταν είναι ισχυροί, ως αιμοβόρα «θηρία»! Στην ιδανική εξέλιξη του σεναρίου τους θα φτάσουν να «πουλάνε» και πολιτισμό κι ελευθερία στα θύματά τους …Οι «ευεργέτες» τού κατά­πιεσμένου Ισλάμ! …Οι «εκπολιτιστές» του! …Οι νέοι «Αλέξανδροι» της περιοχής. Ήδη το ξεκίνησε το «παραμύθι» ο Νετανιάχου, «απευθυνόμενος» στον καταπιεσμένο ιρανικό λαό, τον οποίο οι Ισραηλινοί θα «βοηθήσουν» ν’ απελευθερωθεί από τη βαρβαρό­τητα!

Όλα αυτά γίνονται βάση σχεδίου. Έχουν ένα έτοιμο σχέδιο και το δρομολογούν βήμα προς βήμα. Στην πραγματικότητα θέλουν να επιβά­λουν τον σχεδιασμό των «Επιγόνων» τού Αλεξάνδρου, που έδινε τον απόλυτο έλεγχο της περιοχής σε μια συγκεκριμένη εθνική μειονότητα, η οποία έλεγχε αφ’ υψηλού διαφορετικά βασίλεια βαρβάρων. Ελέγχ­οντας απόλυτα τις ηγεσίες των πρω­τό­γονων «ταλιμπάνηδων» —οι οποίοι καθηλώνουν τους λαούς τους στον θρησκευτικό Μεσαίωνα—, οι Εβραίοι θα δίνουν «ελπίδα» στους υποτελείς τους …Θα ξεχωρίζουν ανάμεσα σ’ αυτούς τούς «πολιτι­σμένους», οι οποίοι θα δικαιούνται να είναι «ομοτράπεζοί» τους και θα στήνουν συλλογικές «άμυνες» τύπου Ελληνιστικών Βασιλείων τής εποχής των Διαδόχων. Τον παλιό εξελληνισμό των «νεοφώτιστων» συνεργατών των επικυρίαρχων θα τον αντικαταστήσουν με τον «εκμαρξισμό» τους! …Όλα copy-paste σ’ ένα σχέδιο αιώνων, το οποίο ο Νετανιάχου το έβαλε στην τελική του ευθεία.

Το Ιράν γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ιδανικός «κομπάρσος» για την τελική εκδοχή τής «παράστασης» …Αρκετά μακριά, για να γίνει ένας «άκμο­νας», που θα επιτρέπει στη «σφύρα» τού Ισραήλ να χτυπάει όλα τα αρα­βικά έθνη που βρίσκονται ανάμεσά τους! …Αρκετά μακριά, για να «προχωράει» το Ισραήλ προς τον Περσικό Κόλπο …και άρα με όλον τον χώρο που το ενδιαφέρει να κατακτήσει ανάμεσά τους μέχρι να τον «ακουμπήσει»! …Μέχρι το Ισραήλ να «καταπιεί» ολόκληρο τον αραβικό κόσμο, ο οποίος στην ουσία όχι μόνον δεν αφορά το Ιράν, αλλά είναι κι εχθρός του …Μισητός εχθρός του αν σκεφτεί κάποιος ότι το Σιιτικό Ιράν δεν είναι αραβικό κι έχει πολεμήσει με τον Σουνιτικό Αραβικό Κόσμο για όλες τις διαφορετικότητες μεταξύ τους! Στην αραβοϊσραηλινή αντιπαλό­τητα, δηλαδή, το Ιράν έχει πιο πολλά κοινά σημεία με το Ισραήλ το οποίο δήθεν μισεί και αντιμάχεται παρά με τους Άραβες τους οποίους δήθεν αγαπά και υπερασπίζεται. Αυτές οι διαφορές αποκαλύπτουν το «τεχνητό» τού «στησίματος» του «Γολιάθ», ο οποίος αυθαίρετα παριστάνει τον προστάτη τού Αραβικού Κόσμου.

Επειδή λοιπόν το Ιράν τού Σάχη δεν θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει σ’ αυτό το «σενάριο», αντικαταστάθηκε ο Σάχης από τους αγράμματους Μουλάδες. Άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τότε βρίσκονταν στο κοινωνικό περιθώριο των φανατικών, των άχρηστων, των ανώμαλων και των ανεπρόκοπων, «ανέβηκαν» στην κοινωνική ιεραρχία …Τους «ανέβασαν» συγκεκριμένα αυτοί, οι οποίοι τούς έστειλαν «πακέτο» τον Χομεϊνί για να τους κυβερνήσει. Στην κυριολεξία όλη αυτή η ανθρώπινη «σαβούρα», που βασανίζει τον λαό τού Ιράν στο όνομα του Αλάχ, επιβιώνει χάρη στους Σιωνιστές και τις ΗΠΑ! Αυτοί είναι που τους στέλνουν διαρκώς χρήματα για να ταϊζουν το ιρανικό παρακράτος και με τα διάφορα «εμπάργκο» και τους αποκλεισμούς τούς δίνουν το δικαί­ωμα ν’ ασκούν σκληρή καταστολή, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και να εκτίθενται στη διεθνή κοινότητα. Αυτοί είναι που επιτρέπουν σ’ ένα καθεστώς αγράμματων ν’ αναπτύσουν πυρηνική και πυραυλική τεχνολογία, για να είναι ευθυγραμ­μισμένοι με τον ρόλο τους. Χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ και του Ισραήλ το καθεστώς τής Τεχεράνης θα «διακο­σμούσε» παλούκια στις πλατείες τής χώρας.

Ταξίδι στην... κόλαση στέλνει το Ισραήλ ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ | in.gr Αυτό το ΙΡΑΝ, εξαιτίας τού «ρόλου» του σ’ αυτήν την «παράσταση» τού τρόμου, έχει τώρα τη δυνατότητα να καταστρέψει την «παράσταση» των Σιωνιστών! …Να την καταστρέψει με την απολυτότητα που μπορεί να το κάνει κάποιος ο οποίος —έστω κι ως «κομπάρσος»— αποτελεί απαραίτητο στοιχείο τής «παράστασης». Πώς μπορεί να γίνει αυτό; …Με τον πιο απλό τρόπο …Να παραιτηθεί ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ από τον ρόλο του! …Να βγει η ηγεσία τού Ιράν και να δηλώσει δημοσίως —και μάλιστα να το «αποτυ­πώσει» και στο «Σύνταγμά» του— ότι το κράτος τού Ιράν παύει να «στοχεύει» το Ισραήλ! …Ότι παύει ν’ αποτελεί εθνικό του στόχο η εξαφάνιση τού Ισραήλ! …Δεν έχει ούτε θρησκευτικό ούτε εθνικό ούτε ιδεολογικό λόγο να παρι­στάνει τον προστάτη τού Σουνιτικού Αραβικού Κόσμου! …Τα προβλήματα αυτής της περιοχής τού Πλανήτη το αφορούν τόσο όσο και τα υπόλοιπα έθνη τού κόσμου κι ως εκ τούτου από εδώ και στο εξής θα παραμείνει «παρατηρητής», όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι! …Όπως συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα έθνη τού κόσμου. Ως εκ τούτου το Ιράν «συστρατεύεται» με τη διεθνή κοινότητα κι ακολουθεί τη δική της πολιτική έναντι του Ισραήλ!

Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευασμένος από τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές «Γολιάθ» παύει να δίνει το «άλλοθι» στον δολοφόνο τής περιοχής «Δαυίδ». Να αποδειχθεί ότι ο «Δαυίδ» είναι ένας κοινός «αλήτης» τού πεζοδρομίου …Ένας «νταβατζής» που στήνει «φασαρίες» με «κομπάρσους» για να παριστάνει τον «ήρωα», ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας δολοφόνος γυναικών και μικρών παιδιών! Αυτό ακριβώς είναι το Ισραήλ! …Με τις «πλάτες» των ΗΠΑ και τη «βοήθεια» του Ιράν χρησιμοποιεί μια υπερσύγχρονη πολεμική «μηχανή» εις βάρος παιδιών και αμάχων απλά για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του! …Ένας τρομοκράτης, ο οποίος αρπάζει τα πάντα στο «όνομα» του δήθεν «δίκιου» του, εφευρίσκοντας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τον «εχθρό» που απειλεί το δικαίωμά του στην ύπαρξη! …Ένας πραγματικός «νταβατζής», που χτυπάει αδύναμες γυναίκες στο όνομα της «προστασίας» τους. Αυτό θα είναι το τέλος τού διεφθαρμένου Νετανιάχου και του δολοφονικού Ισραήλ που ο ίδιος έφτιαξε…

Εάν το Ιράν πάψει να δίνει «άλλοθι» κι επιχειρήματα στο Ισραήλ να δικαιολογεί την καθημερινή βιαιότητά του, θα έχει πρόβλημα. Δεν θα έχει τη δυνατότητα στο όνομα της ασφάλειας να δεσμεύει ολόκληρες εκτάσεις και να στήνει «κινητές» ζώνες «άμυνας», οι οποίες διαρκώς επεκτείνονται και «καταπίνουν» τη γη των Παλαιστινίων. Σε μια τέτοια περίπτωση το ισχυρό Ισραήλ των δολοφόνων θα πρέπει να «επιζήσει» επάνω στα «πτώματα» που «έσπειρε» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής επικράτειάς του! Τι θα κάνει το Ισραήλ χωρίς τον χρήσιμο «Γολιάθ»; Πώς θα ζήσει ανάμεσα στα πτώματα; Πώς θα ζήσει ο ψυχοπαθής δολοφόνος τής περιοχής ανάμεσα στα θύματά του; Πώς θα δικαιολογήσει τη στάση του μπροστά στην παγκόσμια κοινωνία, η οποία ήδη τον έχει στοχοποιήσει και βρίσκει συνέχεια νέους «σκελετούς» στη «ντουλάπα» του;…

…Θα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες των πράξεων του ενώπιον μιας ανθρωπότητας, η οποία θα πάρει τον «μεγεθυντικό φακό» για να μετρήσει τα εγκλήματά του! …Θα πρέπει να ζήσει ανάμεσα στα πτώματα των παιδιών που σκότωσε! …Θα πρέπει να ζήσει ανάμεσα στα χαλάσματα των δικών του βομβαρδισμών! Αυτό, όμως, τι σημαίνει; …Ακυρώνει τον μυστικό στόχο τής στρατηγικής του! Πώς θα «φάει» τη Γάζα από τους Παλαιστίνιους; Όχι μόνον θα πρέπει ν’ αναβάλει αυτήν την ενέργεια, αλλά θα πρέπει ν’ αποκαταστήσει τις ζημιές και να την καταστήσει εκ νέου κατοικήσιμη! Θα πιέζεται από την παγκόσμια κοινή γνώμη να το κάνει! Θα πρέπει το ίδιο το Ισραήλ ως κράτος ν’ αντιμετωπίσει την τεράστια και άρα πολυδάπανη ανθρωπιστική κρίση την οποία το ίδιο προκάλεσε! …Έχει γκρε­μίσει νοσοκομεία κι έχει γεμίσει τον τόπο με ανάπη­ρους! …Έχει γκρεμίσει τις κατοικίες των ανθρώπων κι έχει γεμίσει τον τόπο με άστεγους! Ποιος θα τα αποκαταστήσει όλα αυτά;

Οι Σιωνιστές ξεκίνησαν όλη αυτήν την αθλιότητα, ώστε, κάτω από την «αντάρα» τής δήθεν ιρανικής απει­λής, ν’ αρχίζουν ν’ απαλλο­τριώνουν τη Λωρίδα τής Γάζας και να ξεκινούν προγράμματα εποικισμού της. Έχουν ξεκινήσει ήδη τις μελέτες των έργων για τη μελλοντική κατασκευή τού καναλιού τού Γκουριόν! Τι θα γίνει εάν αποδειχθεί ότι εβραϊκά Funds, πολλούς μήνες πριν την «απαγωγή» των ομήρων, είχαν οικο­πεδοποιήσει τη Γάζα κι έπαιρναν προκαταβολές από πλούσιους Εβραίους για σπίτια παραθα­λάσσια; Τι συμβαίνει; Οι σύγχρονοι «προφή­τες» τού Ισραήλ ασχολούνται με το real estate; Εάν το Ιράν «παραιτηθεί» από εχθρός τους, πώς θα εξελιχθούν αυτά τα σχέδια; Πώς θα λειτουργήσει το ίδιο το Ισραήλ ως κράτος; Πώς θα λειτουργήσει ο δολοφόνος «Δαυίδ», ο οποίος είχε στήσει «παράσταση» μ’ έναν Ψευδο­γολιάθ και στην ουσία ρήμαζε χήρες κι ορφανά; Πόσο μπορεί ν’ αντέξει το Ισραήλ μια διεθνή κατακραυγή, εάν αποδειχθεί ότι τα πάντα ήταν προβοκάτσιες κι αθλιότητες ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ και ΑΠΛΗΣΤΩΝ κτηνών, προκειμένου ν’ αρπάξουν τη γη των  

 κακόμοιρων Παλαιστινίων; …Για ποιους δουλεύ­ουν μέρα-νύχτα οι μπουλντόζες στη Γάζα; …Στρατηγοί αποφασίζουν για τον ισραηλινό στρατό ή εργολάβοι;D9, η ισραηλινή μπουλντόζα μάχης «ανοίγει δρόμο» στη Γάζα - Πτήση

Ο Σιωνισμός παγκοσμίως σήμερα κινδυνεύει …Κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε από τη σημερινή αθλιότητα της εισβολής στη Γάζα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρε ο Νετανιάχου. Με την πολιτική του δεν απειλεί μόνον την επιβίωση του κράτους τού Ισραήλ, αλλά απειλεί και τους Εβραίους τής Διασποράς! Στην κυριολεξία έπαιξε την τύχη και το μέλλον τού παγκόσμιου Σιωνισμού σε ένα «νούμερο»! …«Τζόγαρε»! …Ανάγκασε όλον τον Εβραϊσμό —παγκοσμίως— να βγει στους δρόμους και να υποστηρίξει τη δολοφονική πολιτική τού Ισραήλ …Τους ανέβασε ΟΛΟΥΣ στην ίδια εθνική «πλατφόρμα» κι αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί, εάν το κράτος τού Ισραήλ «καταδικαστεί» στη συνείδηση της διεθνούς κοινότητας ως κράτος-δολοφόνος, η «καταδίκη» αυτή μεταφέρεται και στην εβραϊκή Διασπορά, η οποία στήριξε και υποστήριξε αυτήν την εγκληματική πολιτική για λόγους συμφέροντος.

Αυτό είναι το επικίνδυνο! …Αποδείχθηκε αυτό το οποίο έως τώρα αποκρύπτονταν επιμελώς! …Αποδείχθηκε ότι ο Εβραϊσμός παγκοσμίως έχει αναπτύξει μια κοινή «πλατφόρμα» συμφερόντων! …Τα ίδια συμφέροντα υπηρετούν οι Ισραηλινοί δολοφόνοι των παιδιών τής Γάζας με τους αρπακτικούς Εβραίους Σιωνιστές τού χρηματιστηρίου τής Νέας Υόρκης και τους κατά τόπους «επενδυτές» στο παγκόσμιο real estate! Όταν πανηγυρίζεις τον θάνατο χιλιάδων παιδιών, γιατί θεωρείς ότι πρέπει να τιμωρείς τους ανθρώπους οι οποίοι αντιδρούν στις αυθαιρεσίες σου, σημαίνει ότι είσαι συνένοχος με τους εγκληματίες Σιωνιστές. Όταν θεωρείς «ισοδύναμο» των μερικών δεκάδων ομήρων —οι περισσότεροι των οποίων εξακολουθούν να είναι ζωντανοί— τον θάνατο χιλιάδων αμάχων, σημαίνει ότι έχεις την ίδια άποψη με τους φανατικούς Σιωνιστές για την αξία των «γκοέμ» σε σχέση μ’ αυτήν των «εκλεκτών». Όλα αυτά, όμως, τα οποία μέχρι τώρα οι «βασανισμένοι μάρτυρες» τα απέκρυπταν, πήγαν και τα αποκάλυψαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.

Οι Σιωνιστές Εβραίοι τής Διασποράς «αποκα­λύφθηκαν» κι έχασαν την προστατευτική «ασπίδα» τής θρησκείας …Απέδειξαν με τις πράξεις τους πως δεν είναι απλοί πιστοί μιας ακόμα θρησκείας, όπως τόσες άλλες! …Απέδειξαν ότι είναι εθνικά Εβραίοι, που εκ του πονηρού παρουσιάζονται και πλασάρονται με διάφορες εθνικές ταυτότητες ως πιστοί τού Ιουδαϊσμού! Γιατί είναι σημαντικό αυτό; …Γιατί δεν μπορούν πλέον να παριστάνουν τους «Έλληνες» ή τους «Αμερικανούς» ή τους «Γάλλους» ή τους «Ιταλούς» ιουδαϊκού θρη­σκεύματος, όπως υπάρχουν για παράδειγμα Ιάπωνες Χριστιανοί ή Καναδοί Βουδιστές κλπ.. …Αυτοί είναι Εβραίοι παντού! …και, ανάμεσα στα κοινά που μοιράζονται μεταξύ τους, είναι και η θρησκεία! ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο παραμένουν μόνιμα θρησκευτικά και εθνικά Εβραίοι, «αδερφοί» ΜΟΝΟΝ με τους Ισραηλινούς. Αυτό σημαίνει ότι, εάν καταδικαστεί το κράτος τού Ισραήλ, αυτόματα η καταδίκη αφορά και τον Εβραϊσμό τής Διασποράς.

Αυτή είναι η ζημιά που τους προκάλεσε ο Νετανιάχου και είναι μη αναστρέψιμη! …Τους «υποβίβασε» από το επίπεδο της θρησκείας —το οποίο είναι προστατευμένο απ’ άκρη σ’ άκρη τού Πλανήτη με τους νόμους περί ανεξιθρησκείας— στο επίπεδο του έθνους, όπου τα πάντα είναι σχετικά και τα δικαιώματά τους καθορίζονται από ειδικούς όρους εξαιτίας ειδικών συμφωνιών …Τους «υποβίβασε» από το επίπεδο της θρησκευτικής μειονότητας —το οποίο τούς εξασφάλιζε εύκολη συλλογική άμυνα— στο επίπεδο της εθνικής μειονότητας, το οποίο δεν εξασφαλίζει τίποτε και τους εμφανίζει μόνιμα ως εθνικά ξένους όπου κι αν κατοικούν …Τους «υποβίβασε» στο επίπεδο του «Ισραηλινού», εφόσον —όπως εύκολα θ’ αποδειχθεί σύντομα— οι περισ­σότεροι απ’ αυτούς έχουν ταυτόχρονα και την ισραηλινή υπηκοότητα …Το ασφαλές «καταφύγιο» της συμμορίας τους, όταν διώκονται για απάτες εκεί όπου ζούνε.

Τώρα θα έχουν «τριβές» παντού, γιατί κανένας δεν ανέχεται έναν ξένο «συγκάτοικο» ο οποίος υποστηρίζει τούς εγκληματίες «αδερφούς» του, για να «κονομάνε» όλοι μαζί εις βάρος άλλων. Δεν μπορούν να «κρύβονται» και να «χάνονται», υποδυόμενοι άλλες εθνικές ιδιότητες και στηριζόμενοι σε νόμους περί ανεξιθρησκείας. Είναι πλέον «εντοπίσημοι» ως εθνικά Εβραίοι και αυτή η έννοια είναι εφιαλτική για τους εγκληματίες που κρύβονται πίσω από κατοχυρωμένα θρησκευτικά δικαιώματα! Ο διεφθαρμένος Νετανιάχου τούς παρέσυρε στα εγκλήματά του και τώρα θα έρθει ο «λογαριασμός», γιατί τα παιδιά τής Παλαιστίνης δεν θα τους αφήσουν να γλιτώσουν. Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί ο διεφθαρμένος Νετανιάχου να ισχυρίζεται ότι μάχεται για να προστατεύσει τον πολιτισμό και την ελευθερία. Σε λίγο καιρό θ’ αποδειχθεί ότι στο «θρίλερ» τής Μέσης Ανατολής ο δολοφόνος είναι αυτός ο οποίος μέχρι τώρα κατόρθωνε και ήταν υπεράνω πάσης υποψίας! Ο δολοφόνος είναι αυτός ο οποίος δήθεν μάχεται για το δίκιο του και το δικαίωμά του στην επιβίωση.

Επειδή βέβαια «ενός κακού μύρια έπονται», τώρα υπάρχει ο κίνδυνος —και μπροστά στην παγκόσμια αντιπάθεια που προκάλεσαν με τη στάση τους— ν’ «ανοίξουν» όλα τα θέματα που τους αφορούν. Θα ανοίξει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το «μυστικό» τής «επιτυχίας» τους …Το επτασφράγιστο «μυστικό», που είναι το αίτιο του «εκρηκτικού» πλουτισμού τους …Το «μυστικό» τού «Ολοκαυτώματος», το οποίο τους έκανε βαθύπλουτους …Του «Ολοκαυ­τώματος», που κάποιους, από τα βρωμερά γκέτο των ανοικτών τουαλετών στην πίσω αυλή, τούς πήγε κατ’ ευθείαν στο Σανς Ελιζέ και την Πέμπτη Λεωφόρο …Του «Ολοκαυτώματος», το οποίο τούς εξασφάλισε αποζημιώσεις, υποτροφίες, αφορολόγητα, επιδοτήσεις κλπ.. Κάποιοι Εβραίοι —σε όποια χώρα κι αν τοποθετήθηκαν από τα «αδέρφια» τους—, για να εξυπηρε­τήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα, εξασφάλισαν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με παραμονή λίγων ωρών στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» των ΝΑΖΙ …Ίσα-ίσα για να προλάβουν να τους μαρκάρουν με τον αριθμό …Τον αριθμό τού «λόττο», που εξασφάλιζε σίγουρα κέρδη. Και, έρχονται και χειρότερα!…

Για κακή τους τύχη έρχονται οσονούπω και οι λίστες τού Επστάιν και του Puff Daddy, οι οποίες θα τους εκθέσουν άπαξ και δια παντός! …ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ παιδεραστές, τοκογλύφοι, εκμαυλιστές, εκβιαστές, δολοφόνοι! Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι η σημερινή μάστιγα της παιδεραστίας είναι το ύψιστο «εργαλείο» ελέγχου τής εξουσίας, προκειμένου οι Σιωνιστές να εκβιάζουν και να ελέγχουν τους πάντες σε όλα τα σημεία τού κόσμου, εφόσον αυτό είναι ένα πρόβλημα που ενοχλεί θανάσιμα ΟΛΕΣ τις θρησκείες και όλες τις ιδεολογίες ταυτόχρονα! …ΠΑΝΤΟΥ «νοσηροί» ΕΒΡΑΙΟΙ διαφθορείς, που «αρρώστησαν» τη χριστιανική κοινωνία και την οδηγούν —όπως διαβεβαίωσε ο Σούμερ τους Αμερικανούς— στην υπογεννητικότητα, την εξάρτηση και την εξαθλίωση …και πρέπει οι Χριστιανοί ν’ αποδεχθούν τη μοίρα τους να ζουν σαν υποτελείς τού Σιωνισμού, με όποιους «συγκά­τοικους» επιλέξουν οι Σιωνιστές να συνυπάρχουν! …«Συγκάτοικους» φανατικούς «Ταλιμπάν», τους οποίους τους στέλνουν οι ίδιοι στη χριστιανική επικράτεια και τους διασκορπίζουν κατά βούληση.

Ισλαμική Ανατολή και Χριστιανική Δύση θ’ αποκτήσουν απολύτως κοινά χαρακτηριστικά με απλά διαφορετική τη θρησκεία των «κατώτερων», που όμως καί στις δύο περιπτώσεις θα είναι συμβατή μ’ αυτήν του «ταπεινού» και «ηρωικού» Δαυίδ! …Ο απόλυτος θρίαμβος των «εκλεκτών» …Πραγματικοί «εκλεκτοί» …αλλά του Διαβόλου! …Του Διαβόλου, που έχει ως στόχο την κατάκτηση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας …τόσο στην Ανατολή όσο και στη Δύση …Οι «εκλεκτοί» τού Βάαλ, οι οποίοι δοκίμασαν να κατακτήσουν τον κόσμο αιώνες πριν με τους Περσικούς Πολέμους και το ξαναδοκιμάζουν και τώρα. Όμως, δυστυχώς γι’ αυτούς, όπως συμβαίνει πάντα όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά! Τους σταμάτησαν τότε οι Έλληνες και θα το ξανακάνουν και τώρα! Ας πρόσεχαν! …έβαλαν τα «χέρια» τους εκεί που δεν έπρεπε και οι Χριστιανοί δεν είναι και τα «καλύτερα» παιδιά που έχει καταγράψει η ανθρώπινη ιστορία.

 

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος…

  Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος είναι το προαπαιτούμενο για τη σωτηρία τής ανθρωπότητας! Το Ιράν, χωρίς να ρίξει σφαίρα, μπορεί να κα...