peri majestic the real

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Δικαιώνεται για μια ακόμη φορά ο Τραιανού....

 

Όλα αυτά ΔΕΝ είναι φυσιολογικά και μπορούν από μόνα τους να οδηγήσουν στην αλήθεια των όσων συνέβησαν. Ποιος ήταν ο αστυνομικός που δέχθηκε την καταγγελία των πολιτών και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον οπλοφόρο «ύποπτο»; Με ποιους επικοινώνησε και σε ποιους ανέφερε το συμβάν; Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία; Ποιοι αποφάσισαν να ΜΗΝ ενημερωθεί η φρουρά τού Τραμπ για το συμβάν; Ακόμα όμως και χωρίς αυτήν την επικοινωνία τού «ασήμαντου» αστυνομικού, η ίδια η φρουρά φαίνεται να μην εκτελεί σωστά τα καθήκοντά της. Υπάρχουν βίντεο —αρκετά δευτερόλεπτα πριν τους πυροβολισμούς— που δείχνουν τους ελεύθερους σκοπευτές των μυστικών υπηρεσιών να έχουν εντοπίσει τον «κουμπουροφόρο» ύποπτο και να του επιτρέπουν να ολοκληρώσει αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει να κάνει …Βίντεο, τα οποία δείχνουν να τον πυροβολούν μόνον μετά από την απόπειρα!!!…

Σε κανονικές συνθήκες οι ελεύθεροι σκοπευτές, οι οποίοι σκότωσαν τον δράστη, τώρα θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί και ν’ ανακρίνονται. Γιατί; …Γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που μια δολοφονική επίθεση έφτασε στο σημείο να εκδηλωθεί! …Είδαν τρία λεπτά νωρίτερα —και με τις υποδείξεις τού κόσμου— έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ανήκε στην ομάδα τους, να σημαδεύει με όπλο τον Πρόεδρο. Είχαν όλες τις επιλογές μπροστά τους. Μπορούσαν να ενημερώσουν τη φρουρά του να τον «κατεβάσει» από το πόντιουμ μέχρι να διαπιστωθεί η ταυτότητα του υπόπτου. Μπορούσαν να τον πυροβολήσουν, εφόσον ήταν οπλισμένος σ’ έναν χώρο στον οποίο οι μυστικές υπηρεσίες θεωρούσαν «σφραγισμένο». Δεν χρειαζόταν να τον σκοτώσουν! …Μπορούσαν να τον πυροβολήσουν απλά για να τον εξουδετερώσουν. Τι έκαναν απ’ όλα αυτά; …ΤΙΠΟΤΕ! …Τον άφησαν να σημαδέψει με την ησυχία του και μόνον μετά από τους πυροβολισμούς τον εκτέλεσαν …όπως οι μαφιόζοι, οι οποίοι δεν αφήνουν μάρτυρες πίσω τους! …Τρία ολόκληρα λεπτά είχαν ν’ αποφασίσουν …και μάλιστα μ’ έναν κόσμο να τους «πιέζει» με τις φωνές του να εξουδετερώσουν την απειλή.

Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε τώρα να έχουν συλληφθεί και ν’ ανακρίνονται …Να μελετηθούν όλες οι επικοινωνίες τους για όλο το διάστημα που οι μυστικές υπηρεσίες ενδιαφέρονται. Με ποιον συνεννοήθηκαν για να ενεργήσουν με τον τρόπο που ενήργησαν; Ποιοι ήταν οι κανόνες εμπλοκής και σε ποια σημεία τούς παραβίασαν; Ποιον ενημέρωσαν μόλις εντόπισαν την «απειλή»; Ποιος τους έδωσε εντολή να περιμένουν; Ψάχνουν δήθεν —ακόμα και τώρα— να βρουν εάν ο δράστης έδρασε μόνος του. Όχι βέβαια! …ΔΕΝ έδρασε μόνος του! …Απλά οι συνεργάτες του δεν βρίσκονται από την «πλευρά» που ψάχνουν! …Αυτός έδρασε μ’ αυτούς που τον βοήθησαν και ήταν εκείνοι που «φρουρούσαν» τον Τραμπ! Συνεργάτης δεν είναι μόνον αυτός ο οποίος παίρνει «φορτίο» για τον ίδιο στόχο …Συνεργάτης είναι κι αυτός που κάνει «πλάτες», για να ολοκληρώσει κάποιος μόνος του τον στόχο του. Γι’ αυτόν τον λόγο —και μόλις ο εκτελεστής απέτυχε στην εκτέλεση του στόχου— μέσα σε δευτερόλεπτα κάποιοι έδωσαν εντολή να σηκώσουν τον Τραμπ, για να τον βάλουν στο αυτοκίνητο και να τον φυγαδεύσουν. Πώς ήταν τόσο σίγουροι ότι δεν υπήρχε απειλή; …Ότι δεν υπήρχε και κάποιο άλλο όπλο στημένο να σημαδεύει το κεφάλι του;

Για το τέλος αφήσαμε και το πιο γελοίο τής υπόθεσης! …Αφήσαμε το γελοίο, το οποίο εκθέτει τη WOKE Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία σήμερα θέλει να κυριαρχήσει στον Κόσμο και είναι αυτή η οποία κυρίως εχθρεύεται τον Τραμπ! …Αφήσαμε την αξιολόγηση του προσωπικού, που διατέθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες για τη φύλαξη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ! Εκεί —ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ— τα πράγματα άγγιξαν τη γελοιότητα …Είδαμε —μετά τους πυροβολισμούς— τρεις κοντές, χοντρές κι ανεκπαίδευτες γυναίκες να τρέχουν ασκόπως δεξιά κι αριστερά σαν ακέφαλες κότες! …Να μην κάνουν τίποτε με μεγάλη «βιασύνη», παριστάνοντας τις πρακτόρισσες! …Τις καθαρίστριες του Λάνγκλεϋ διέθεσαν στον Τραμπ για την ασφάλεια του; …Αυτές ούτε security σε παιδικό πάρτι δεν τις βάζεις!

 

 Αναφερόμαστε στο ύψος τους όχι για λόγους ρατσισμού, αλλά για αντικειμενικούς λόγους! …Δεν προσλαμβάνεις για ασφάλεια —πιθανών στόχων— με ποσοστώσεις, για να μην «αδικηθούν» οι γυναίκες σ’ έναν επαγγελματικό χώρο. Το ύψος ενός ανθρώπου, ο οποίος επιλέγεται να εκτελέσει τον ρόλο τού σωματοφύλακα, είναι ανάλογο του ύψους αυτού που καλείται να προστατεύσει. Όταν το ύστατο σημείο αυτής της φύλαξης είναι το να συνθέσουν οι σωματοφύλακες ένα «τείχος» ασφάλειας με τα κορμιά τους, εννοείται ότι πρέπει να καλύπτουν απόλυτα τον φυλασσόμενο! Αυτό το «τείχος» ασφαλείας στην περίπτωση του Τραμπ —του οποίου το ύψος είναι το 1,90— είχε πάντα ένα τεράστιο κενό, λόγω αυτών των γυναικών …Λόγω αυτών των κοντών γυναικών! …Των γυναικών αυτών, που, αντί να καλύψουν με τα σώματά τους τον «στόχο», κρύφτηκαν οι ίδιες πίσω απ’ αυτόν! …Των γυναικών αυτών, που, για λόγους ασφαλείας, έτρεχαν δίπλα από το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Τραμπ και ήταν πιο κοντές κι απ’ τα χερούλια των πορτών του. Ακόμα και να ήθελαν οι άνδρες ασφαλείας του να κάνουν τη δουλειά τους, το «τείχος» το μετέτρεπαν σε «κεφαλογραβιέρα» οι γυναίκες συνάδερφοί τους.

 

Αυτά τα λέμε για να δείξουμε «πόσο πολύ» πήραν στα σοβαρά την ασφάλεια του Τραμπ οι μυστικές υπηρεσίες. Πως αντιμετώπισαν θέσεις τόσο σημαντικές για την ασφάλεια των προσώπων, σαν να επρόκειτο για θέσεις εργασίας σε λογιστήριο ή βιοτεχνία. Το μόνο κέρδος από αυτήν την κατάσταση ήταν οι ωραίες «ηρωικές» φωτογραφίες τού Τράμπ. Αυτό, το οποίο για τους σωματοφύλακες είναι ο εφιάλτης —και είναι η «έκθεση» του κεφαλιού τού προστατευόμενου στη στόχευση του εκτελεστή—, έγινε δυνατό, επειδή πάντα στη ζώνη των ανθρώπινων κορμιών υπήρχε η παρεμβολή μιας κοντής σωματοφύλακα, η οποία άφηνε εκτεθειμένο όλο το κεφάλι τού φυλασσόμενου στόχου. Εάν στη θέση τού φωτογράφου, ο οποίος «πυροβολούσε» με τη μηχανή του για μια τόσο καθαρή φωτογραφία τού προσώπου τού Τράμπ βρισκόταν κάποιος εκτελεστής και πυροβολούσε πραγματικά με όπλο, τότε δεν θα είχαμε μια καλή φωτογραφία, αλλά σίγουρη κηδεία. Κάθε «καθαρή» φωτογραφία τού Τραμπ θα μπορούσε να είναι μια σφαίρα στο κεφάλι του! …ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός τής απόλυτης αποτυχίας της σωματοφυλακής του!

Όμως, για την επιλογή αυτής της σωματοφυλακής κάποιοι δεν είναι υπεύθυνοι; Ποιοι είναι αυτοί που τη συνέθεσαν; Ποιοι αποφάσισαν να επιλέξουν αυτούς τους άχρηστους; Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν παραιτείται από τη θέση της η διευ­θύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών; Γιατί δεν παραιτείται αυτή, η οποία είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία φύλαξης υψηλών προσώπων; …Για ένα φιάσκο, το οποίο εκθέτει τις αμερικανικές υπηρε­σίες στον κόσμο ολόκληρο; …Για ένα φιάσκο, το οποίο τις έχει  κάνει περίγελο όλων των αντίστοιχων υπηρεσιών; Μιλάμε για ένα «κοκτέιλ» προδοσίας κι ανικανότητας, που κανένας δεν μπορεί να πει με ασφάλεια ποιο από τα δύο είναι το χειρότερο! Γιατί όμως να παραιτηθεί η υπεύθυνη αυτού του «κοκτέιλ», εάν έκανε αυτά τα οποία της έδωσαν εντολή να κάνει; Γιατί να παραιτηθεί, όταν εκτέλεσε τις εντολές των «αφεντικών» της, οι οποίοι είναι οι Σιωνιστές Γκάρλαντ και Μαγιόρκας; Γιατί να παραιτηθεί, όταν απλά συνέβησαν αυτά τα οποία ήταν προβλέψιμα ότι θα συμβούν;

Πού να ξέρει η γυναίκα τι σημαίνει αυτό το οποίο υπέγραψε; …Στην Pepsi εργαζόταν πριν αναλάβει τις Μυστικές Υπηρεσίες τής «Υπερδύναμης»! Αυτή απλά «αποφάσισε» —σε καθαρά υπηρεσιακό επίπεδο— ότι το 30% του προσωπικού ασφαλείας που θα προσλαμβάνεται στις υπηρεσίες ασφαλείας θα είναι γυναίκες. Τι σημασία έχει εάν αυτές δεν μπορούν να διαχειριστούν φασαρία με μεθυσμένους σε καφενείο; …Η «ισότητα» πρέπει να τηρείται!!! …Να προσλάβουν και μερικούς από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για τους ίδιους λόγους! …Άλλωστε κι αυτήν που τους προσλαμβάνει απ’ αυτήν την ποσόστωση πήρε τη θέση της στην κυβέρνηση Μπάιντεν. Πάλι καλά δεν την έβαλαν διευθύντρια σε κάποια τράπεζα σπέρματος, γιατί μπορεί και να επιχειρούσε να πάρει το 30% τού σπέρματος από γυναίκες.

Όλα αυτά τα οποία περιγράφουμε —κι αποκαλύπτουν τα τραγελαφικά που συνέβησαν σ’ αυτήν την από σύμπτωση όχι μοιραία για τον Τραμπ απόπειρα— όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε έγιναν δυνατά εξαιτίας τής τεχνολογίας. Η τεχνολογία μάς επιτρέπει να δούμε όσο πιο καθαρά γίνεται τα πραγματικά γεγονότα και άρα αυτά τα οποία στο μέλλον θα καταγραφούν ως η ιστορική αλήθεια. Εάν δεν υπήρχε τεχνολογία, σήμερα δεν θα είχαμε τα ακριβή κι αληθή δεδομένα, τα οποία μάς επιτρέπουν να μελετήσουμε με μεγάλη άνεση την κατάσταση. Θα είμασταν στο «σκοτάδι» τής παραπληροφόρησης αυτών που γράφουν την ιστορία όπως ακριβώς τούς βολεύει …Στο έλεος των μονοπωλίων τής ενημέρωσης, που είναι καθαρή προπαγάνδα.

Για εμάς —με βάση τα δεδομένα που αναλύσαμε— υπήρχε προδοσία από πολύ «ψηλά» …και από πολύ «μέσα»! …Από την ίδια τη διεύθυνση των κεντρικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και βέβαια από τους προϊσταμένους τους, οι οποίοι βρίσκονται στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ οδηγήθηκε στη «σφαγή» κι απλά ήταν τυχερός. Όμως, εκτός από «ψηλά» πιστεύουμε ότι υπήρξε προδοσία και «μέσα» από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Αναρωτιόμαστε και για το εάν ο Σιωνιστής γαμπρός του —με τις στενές του σχέσεις με τη Μοσάντ— γνώριζε ότι πηγαίνουν τον πεθερό του για «σφαγή» …Εάν γνώριζε ότι η σύζυγός του προοριζόταν να μείνει «ορφανή» …Αν γνώριζε ότι ο παππούς των παιδιών του ετοιμαζόταν για το «μεγάλο ταξίδι» …ΔΕΝ είδαμε αυτόν, ο οποίος ακολουθούσε ΠΑΡΑΤΥΠΑ τον πεθερό του ακόμα και στις επισκέψεις του στο Βατικανό, να περιφέρεται κάπου στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων μετά την απόπειρα! …Μήπως αποστήθιζε κάποιον —αχρεία­στο πλέον— συγκινητικό επικήδειο λόγο;

Donald Trump selects Ohio Sen. JD Vance as his running mate in the presidential election | Pittsburgh Post-Gazette

Είναι πολλά τα σκοτεινά σημεία —δυστυχώς για τον Τραμπ—. Με δεδομένο λοιπόν τη συμμετοχή τόσο ισχυρών υπηρεσιακών παραγόντων —και των εκλογικών αναγκών μιας απόλυτα διεφθαρμένης εξουσίας— ένα πράγμα είναι βέβαιο …Ο Τραμπ ΔΕΝ έχει εξασφαλισμένη τη μακροημέρευσή του …Θα δοκιμάσουν ξανά να τον σκοτώσουν και μάλιστα πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι μπορούμε να φανταστούμε …Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα.

…Inside job !!! …Απόπειρα κατά Τραμπ…

2 σχόλια:

  1. Κάποιοι διακινούν το επιχείρημα ότι ο Τράμπ δεν ξεκίνησε πολέμους,προφανώς είναι άσχετοι με την πραγματικότητα, αγνοούν συνειδητά ότι μια υπερδύναμη μπορεί να σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες αμάχους χωρίς να απογειώσει κανένα αεροπλάνο , ούτε να ρίξει κανένα πύραυλο.Ο Τράμπ χωρίς να εισβάλλει σε νέες χώρες, σκότωσε πολύ περισσότερους αμάχους από τους προκατόχους του, μην έχουμε αυταπάτες για τις πολιτικές αίματος που ασκούν οι δικομματικοί παίκτες.Επί προεδρίας του η αμερικανική αεροπορία βομβάρδισε το Αφγανιστάν,Ιράκ, Σομαλία,Λιβύη Υεμένη, ακριβώς τις ίδιες χώρες που βομβάρδισε και ο προκάτοχός του Ομπάμα. ο μέγας φιλειρηνιστής,Μην μας διαφεύγει και ο άλλος τρόπος χωρίς καμία πιστολιά, πρόκλησης χιλιάδων θανάτων, είναι το καθεστώς των κυρώσεων , με ιστορία δεκαετιών πχ στην Κούβα πάνω από 60 χρόνια,στο Ιράν, στην Β Κορέα,στην Συρία κλπ.οι επιπτώσεις των κυρώσεων επέφεραν χιλιάδες νεκρούς, περισσότερους από αιματηρές πολεμικές επιχειρήσεις , στο Ιράκ επί παραδείγματι σκότωσαν πάνω από μισό εκατομμύριο παιδιά, οι κυρώσεις του Τράμπ στην Βενεζουέλα που δεν βάζει μυαλό σκότωσαν 40.000 ανθρώπους , από έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων κλπ. Το αφήγημα λοιπόν φιλοτραμπικών και κρυφοτραμπικών έχει ημερομηνία λήξης, είναι αφήγημα για εσωτερική κατανάλωση, δευτέρα Παρουσία στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, δεν θα υπάρξει, αν ο Ομπάμα βομβάρδισε ταυτόχρονα έξι χώρες, ο Τράμπ εξόπλισε μια γενοκτονία στην Μ Ανατολή. το γαϊτανάκι της φρίκης δεν έχει τελειωμό δυστυχώς, όσοι λοιπόν ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες από ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές του Τράμπ, απλά είναι καραμπινάτοι ανιστόρητοι προβοκάτορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας το άρθρο προφανώς και δεν θα διαφωνήσει κάποιος ορθολογικά σκεπτόμενος, αλλά να μου επιτρέψεις να καταθέσω την δική μου οπτική για την απόπειρα. Με προβληματίζει που ένας εικοσάχρονος νεαρός από την οροφή ενός κτιρίου, παρά την έντονη παρουσία της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών, στόχευσε και για χιλιοστά ο Τράμπ δεν δολοφονήθηκε, στην συνέχεια εκτελέστηκε ο δράστης, άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε την αιτία. Από την άλλη αν ο ευρισκόμενος όπισθεν της κουρτίνας που είναι εντεταλμένος από το σύστημα , ήθελε τον θάνατο του Τράμπ, δεν υπήρχε περίπτωση αστοχίας,άρα τείνω να πιστέψω ότι ο δράστης ήταν ένας μοναχικός λύκος, άτομο μη πολιτικοποιημένο και ίσως διαταραγμένο.Το επικοινωνιακό παιχνίδι στήθηκε, ο Τράμπ σήκωσε την γροθιά του, σηκώθηκε από το έδαφος, αναφώνησε ότι κάποιες δυνάμεις τον ήθελαν ζωντανό και τον διέσωσαν, προκειμένου να σώσει ο ίδιος την Αμερική.Το τοξικό και επικίνδυνο όμως είναι το χαρακτηριστικό που διέπει όλους τους λαϊκιστές, επενδύουν στα συναισθήματα και ιδιαίτερα στην οργή, το περιβάλλον πολωτικό, τοξικό και διχαστικό βολεύει ανέκαθεν τους ακραίους. Γενικά η ρητορική της οργής που τροφοδοτείται από τον Τράμπ,έχει ευήκοα ώτα, πχ η επικοινωνιακή του επένδυση να κλείσουν τα σύνορα στους μετανάστες, που βέβαια η ίδια η πολιτική των ΗΠΑ στις μπανανίες της λατινικής αμερικής δημιούργησε, μετανάστες που επιζητούν την γη της επαγγελίας,δλδ στην χώρα της δημοκρατίας όπου όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, που απαγορεύεται το ίδιο τόσο στους πλούσιους και στους φτωχούς να κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες και να ζητιανεύουν και να κλέβουν ψωμί. Εκεί ποντάρει η ρητορική του Τράμπ,΄οπου υπάρχουν οργισμένοι και αγανακτισμένοι, καραδοκεί για να εκτινάξει ακόμα περισσότερο την οργή τους.Για την εξωτερική πολιτική είτε βγεί στις εκλογές δημοκρατικός είτε ρεπουμπλικάνος δεν έχω επιφυλάξεις τίποτε δεν θα αλλάξει, αφού αμφότεροι υπηρετούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ,πχ ο Ομπάμα να μην το ξεχνάμε έστελνε στρατεύματα σε χώρες, θώπευε σιωπηρά πραξικοπήματα τύπου Αλ Σίσι στην Αιγυπτο, από τη άλλη ο Τράμπ λατρεύει τις φιλικές δικτατορίες, θαυμάζει τον Νετανιάχου, δεν του άσκησε καμία κριτική για τις πρωτοφανείς βιαιότητες στην Γάζα. Τελικά δεν είμαι σε θέση να εκτιμήσω τι θα προκύψει μετά τις εκλογές, για το μόνο που είμαι απόλυτα πεπεισμένος είναι ότι όποιος και να βγεί, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει στον πλανήτη, ενδεχομένως θέλω να πιστεύω ότι οι ισορροπίες θα αλλάξουν μετά το Ουκρανικό, όταν πλέον ο κόσμος θα είναι πολυπολικός και η παντοδυναμία του ενός θα πάψει να ισχύει , μόνο τότε ίσως να επικρατήσει η λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.