peri majestic the real

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024

 


Οι παγκοσμιοποιητές τής μαρξιστικής Νέας Τάξης «χτύπησαν» τον Δυτικό Πολιτισμό!

Προσχεδιασμένο ήταν το ΑΙΣΧΟΣ τού Παρισιού!!!

 

Το εμετικό θέαμα, το οποίο είδαμε στο Παρίσι για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν ήταν μια τυχαία «αστοχία» των εμπλεκομένων «δημιουργών» και των διοργανωτών που τους επέλεξαν …Ήταν ένα καθ’ όλα μελετημένο κι απολύτως σκόπιμο «χτύπημα» της Νέας Τάξης στα θεμέλια του Κόσμου μας …Στα θεμέλια του Κόσμου που η ίδια μισεί και θέλει ν’ αλλάξει …Ένα «χτύπημα» εις βάρος τού Δυτικού Πολιτισμού στην πιο μεγάλη και λαμπρή γιορτή, την οποία ο πολιτισμός αυτός έχει κατορθώσει να κάνει παγκόσμια και διαθρησκευτική …Ένα «χτύπημα» σε μια Παγκόσμια Γιορτή και υπό το βλέμμα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ολόκληρη η ανθρωπότητα υπήρξε μάρτυρας αυτού του «χτυπήματος»! Ολόκληρη η ανθρωπότητα «είδε» την προσπάθεια των νέων «αφεντικών» να εξευτελίσουν και να ισοπεδώσουν τα «θεμέλια» αυτού που θεωρεί «παλαιό κόσμο» και τον μισεί.

Αυτό ακριβώς είδαμε! Η μαρξιστική Νέα Τάξη τού Νετανιάχου, του Σβαμπ, του Σόρος, της Νιούλαντ ή του Χαράρι, χτυπάει όπως κι όπου μπορεί τους εχθρούς της …Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα παγκόσμια μέσα τής προηγούμενης Τάξης, για να επιβληθεί η ίδια σε μια ανάλογη κλίμακα. Είδαμε λοιπόν την επίθεσή της να έχει ως βασικό της στόχο να διαβρώσει τις άμυνες του Δυτικού Κόσμου, ώστε να τον εντάξει μέσα στο νέο σύστημά της σαν ένα απλό δομικό του στοιχείο, χωρίς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν! Άρα, στόχος για την επίτευξη μιας τέτοιας φιλοδοξίας είναι να αλλοιωθούν τα θρησκευτικά και πολιτισμικά του χαρακτηριστικά, τα οποία λειτουργούν ως «οπλισμός» του …«Οπλισμός», που του δίνει μορφή, αλλά ταυτόχρονα και αντοχή! Θεμέλια αυτού του Δυτικού Κόσμου —και βασικοί «πυλώνες» του— είναι ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός! …Η θρησκεία του και ο βασικός πολιτισμικός του άξονας. Αυτά για τον Δυτικό Κόσμο είναι αλληλένδετα γιατί η ίδια η θρησκεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πολιτισμικό του «υπόβαθρο», το οποίο έχει τη βάση του στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τις πολιτισμικές επιλογές της.

Versus / Beso entre dos hombres y 'drag queens': acento LGBTQ en la apertura de París 2024

Οι στόχοι μπορεί ν’ αποκαλύπτουν τις επιδιώξεις των σκοπευτών, αλλά τα «βέλη» είναι αυτά τα οποία αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που ο Διόνυσος των Ελλήνων και ο Μυστικός Δείπνος των Χριστιανών βρίσκονται στο ίδιο «κάδρο»; Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που αυτοί βρέθηκαν «κάτω» από τις γόβες και τις κιλότες των LGBTQ και των παιδεραστών; Κάποιος τους έβαλε στο ίδιο «κάδρο» για να τους «πυροβολήσει» ταυτόχρονα με τα όπλα που έχει στη διάθεσή του και τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει. Όμως, αυτός ο κάποιος δεν είναι κάποιος μυστηριώδης και άγνωστος εχθρός …ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δυνάμεις έχουν αυτές τις δυνατότητες! …ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δυνάμεις χρησιμοποιούν τους LGBTQ, για να πολεμήσουν, να λερώσουν ή να συκοφαντήσουν αυτούς με τους οποίους δεν μπορούν και δεν τολμούν ν’ αναμετρηθούν απευθείας! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εμπλεκομένους σε μια σύγκρουση, οι οποίοι αποκαλύπτονται από τους στόχους και τα «όπλα» τους.

Οι δυνάμεις που «συγκρούονται» για την πνευματική υπεροχή στον Δυτικό Χριστιανικό Κόσμο —ο οποίος αυτήν τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν— είναι πολύ συγκεκριμένες! Συγκεκριμένα, είναι δύο …Ο Ελληνισμός τής Δημοκρατίας και ο Μαρξισμός τού Φασισμού …Ο Ελληνισμός, ο οποίος έχει δώσει στην ανθρωπότητα τη Δημοκρατία και ο Μαρξισμός, ο οποίος έχει δώσει στην ανθρωπότητα τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό …Ο Ελληνισμός των ευσεβών ανθρώπων και ο Μαρξισμός των άθεων …Ο Ελληνισμός, ο οποίος έχει δώσει στην ανθρωπότητα το κοινό όραμα του Ολυμπισμού και ο Μαρξισμός, ο οποίος διαρκώς αναζητεί διαφοροποιήσεις, για να «πουλάει» οργανωμένες «πάλες» με το αζημίωτο! …Ο Ελληνισμός, ο οποίος προβάλει το κάλλος τού ανθρώπινου κορμιού και ο Μαρξισμός, ο οποίος απλά προκαλεί με τη γύμνια των ανώμαλων και των δύσμορφων …Ο Ελληνισμός, ο οποίος αγαπά τα παιδιά και τα προετοιμάζει για το μέλλον και ο Μαρξισμός, ο οποίος τα παραδίδει σαν «ανταμοιβή» στους ανώμαλους. Αυτές οι δυνάμεις είναι που πολεμούν μεταξύ τους μέχρι θανάτου! …Οι δυνάμεις τού Ελληνισμού και του Ιουδαϊσμού! Αυτών τη σύγκρουση είδαμε να λαμβάνει χώρα στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων!…

Disgusting': Drag performance with children at Olympics opening ceremony sparks outrage

…Μια απροσδόκητη σύγκρουση θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί ποτέ δεν γινόταν γενική κι εναντίον των πάντων. Για όσο διάστημα ο μαρξισμός «βολευόταν» και κρυβόταν πίσω από τον Χριστιανισμό, δεν τον ενοχλούσε. Για όσο διάστημα ο μαρξισμός «άρμεγε» τα χριστιανικά κρατικά συστήματα και «πουλούσε» πολέμους με τεράστιες ανθρωποθυσίες, δεν ενοχλούσε τον Χριστιανισμό, ο οποίος του παρείχε άβουλα «ποίμνια» για «σφαγές». Χτυπούσε τον Ελληνισμό, αλλά όχι την ίδια τη θρησκεία του. Τα χτυπήματά του ήταν «ύπουλα» και πάντα στόχευαν τον Ελληνισμό, ο οποίος είχε την τάση να κάνει αυτά τα «ποίμνια» αντιδραστικά. Εύκολα ή δύσκολα, όμως, όλα ήταν ελεγχόμενα. Όλη η «παραφιλολογία», η οποία έφτασε μέχρι τις ημέρες μας για «ανώμαλους» Ρωμαίους αυτοκράτορες, κίναιδους Αθηναίους, όργια, ομοφυλοφιλίες κλπ., ήταν «χτυπήματα» των εβραϊκών «ιερατείων», τα οποία απλά συκοφαντούσαν τον Ελληνισμό και ήθελαν να τον κάνουν αντιπαθή στο νέο τότε «αφεντικό», που ήταν ο Χριστιανισμός. Λέγε-λέγε οι Εβραίοι «δάσκαλοι» του Γκέμπελς κατάφεραν και τους πολύ αυστηρούς και ευσεβείς Έλληνες τους παρουσίασαν σ’ έναν μεγάλο «κύκλο» αγράμματων κι απαίδευτων Χριστιανών με τον τρόπο που ήθελαν. Λέγε-λέγε οι βρωμύλοι και δύσμορφοι κατάφεραν να εμφανίσουν την καθαριότητα και το κάλλος σαν θανάσιμη «αμαρτία»!

Αυτό, δηλαδή, το οποίο είδαμε στο Παρίσι —και το οποίο αφορούσε μόνον τον ελληνικό Ολυμπισμό—, δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές! …Είναι μέρος μιας τακτικής, η οποία σήμερα πλέον έχει καταντήσει μια καθημερινότητα. Αυτό γινόταν πάντα και δεν μας φαίνεται παράξενο. Τα χτυπήματα των μαρξιστών Σιωνιστών κατά τού ελληνικού πνεύματος είναι συνεχή και όλα συνδέονται μεταξύ τους! Επιδίωξή τους είναι πάντα ο ακρωτηριασμός και η τελική διάλυση του Ελληνισμού. Ειδικά εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες τα έχουμε βιώσει στο πετσί μας από τότε που βγήκαν όλοι και μας δυσφημούσαν σαν δήθεν «τεμπέληδες», προκειμένου να μας βάλουν στο «σφαγείο» των Μνημονίων. Πάντα οι ίδιοι είναι αυτοί, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στις ανθελληνικές εκστρατείες …Οι ίδιοι είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν την ίδρυση της βουλγαρόφωνης «Μακεδονίας»! …Οι ίδιοι είναι που χρηματοδοτούν ταινίες με «μαύρους» Αλέξανδρους και Κλεοπάτρες! …Οι ίδιοι είναι αυτοί που αφήνουν υπονοούμενα για «αδερφές» Ηφαιστίωνες! …Οι ίδιοι είναι αυτοί που επί αιώνες προσπαθούσαν να περάσουν το πνεύμα τού Ολυμπισμού και του θαυμασμού του ανθρώπινου κάλλους σαν κάτι ανάλογο με τα σημερινά Gay-Pride των ανώμαλων.

Αυτό το οποίο ήταν ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ είναι που σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι επιτέθηκαν ταυτόχρονα και στα «αφεντικά». Επιτέθηκαν και στον Χριστιανισμό! …Στον Χριστιανισμό, ο οποίος τους τελευταίους αιώνες τούς «ταΐζει» με την ισχύ του και τα πλούτη του …Επιτέθηκαν μάλιστα πολύ πιο σκληρά και σε περισσότερα μέτωπα απ’ ότι εκ πρώτης όψεων φαίνεται. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι η επίθεση στον Χριστιανισμό και στα ελληνικά του «θεμέλια» είναι πιο πολυμέτωπη απ’ ό,τι θα νόμιζε κάποιος. Δεν ήταν επίθεση που περιοριζόταν μόνον επάνω στον Σηκουάνα …Δεν χτύπησαν μόνον την ελληνική «καρδιά» του, αλλά και το χριστιανικό «μυαλό» του …Δεν χτύπησαν μόνον στην ελληνική «γιορτή» του, που γινόταν στη Γαλλία, χτύπησαν και στην Ουάσιγκτον …στο πολιτικό κέντρο τού Δυτικού Κόσμου και —υποτίθεται— στο κέντρο τής παγκόσμιας Δημοκρατίας!

Νετανιάχου,Κογκρέσο-Standing ovation(όρθια επευφημία)απ'τους βουλευτές-ηθικούς αυτουργούς της γενοκτονίας Οι ίδιοι Εβραίοι μαρξιστές, οι οποίοι επιχείρησαν να εξευτελίσουν γιορτές και σύμβολα της ελληνοχριστιανικής Δύσης στο Παρίσι, πήγαν και στο πολιτικό της κέντρο —στην Ουάσιγκτον— να εξευτελίσουν και τον κορυφαίο θεσμό τής Δημο­κρα­τίας της! …ΑΥΤΟ το νόημα είχε η απολύτως ευθυγραμ­μισμένη «επί­σκε­­ψη» του εγκληματία Νετα­νιάχου στην Ουάσιγκτον την ώρα που ξεκινούσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι! …

Πήγε εκεί, ως Σιωνιστής ηγέτης τής συμμορίας των τοκογλύφων και των δολοφόνων τής Γάζας, ν’ «απαιτήσει» από τους πολιτικούς τής Δημοκρατίας να χειροκροτήσουν και ν’ «αναγνω­ρίσουν» τα εγκλήματά του! …Πήγε εκεί, ως ηγέτης τής Νέας Τάξης, ν’ ανακοινώσει τον ρόλο που θα έχει η πρώην πρώτη δύναμη του Χριστιανισμού στους νέους σχεδιασμούς των βαρβάρων …Ν’ ανακοινώσει στους Αμερικανούς τους νέους πολέμους που θα τους ανατεθούν απέναντι στους νέους εχθρούς που θα τους υποδείξουν! Την ώρα δηλαδή που ο Μακρόν εξευτέλιζε τη γιορτή στην οποία η νεολαία των Χριστιανών θα αγωνιζόταν για τα «Ολυμπιακά Ιδεώδη», ο Νετανιάχου ανακοίνωνε τα μέτωπα των πολέμων στα οποία η νεολαία αυτή θα σακατευόταν, για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους οι Φινκ, οι Σόρος και οι Μπάφετ!

Anti-Israel protesters rip down, burn American flag outside DC train station, put up Palestinian flag after Netanyahu speech Γιατί είχαν τόση ανάγκη αυτήν τη συνδυαστική επίθεση; …Γιατί έπρεπε να εξασφαλίσουν ένα «άλλοθι», όταν θα εκδήλωναν την προσχεδιασμένη επίθεσή τους απέναντι στους εχθρούς τους …Έπρεπε να είναι προστατευμένοι κι ασφαλείς όταν, την ώρα που οι λαοί θα ήταν «ενωμένοι» επάνω σ’ ένα κοινό πανανθρώπινο «όραμα» —όπως ο Ολυμπισμός—, αυτοί θα συνέχιζαν να κάνουν αυτά τα οποία κάνουν, χωρίς να κινδυνεύουν από αντιδράσεις. Είχαν ανάγκη αυτήν την προστασία, γιατί σήμερα ο εβραϊκός Σιωνισμός βρίσκεται στη χειρότερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί…

…Στην κυριολεξία οι Σιωνιστές είναι ο πιο μισητός λαός στον κόσμο! …Είναι οι «ψωριάρηδες», οι οποίοι ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στις γιορτές των λαών, χωρίς να υπάρξει αντίδραση! …Είναι οι θρασύδειλοι δολοφόνοι, οι οποίοι με τα πιο προηγμένα όπλα στον κόσμο «χτυπάνε» Νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησίες και παιδιά! …Πολλά παιδιά! …Το «αίμα» των παιδιών τής Γάζας έχουν «στιγματίσει» τον Σιωνισμό παγκοσμίως και τον έχουν κάνει μισητό σε όλους τους λαούς! Οι «κλάψες» και τα «μαντήλια» τού «Ολοκαυτώματος» ΔΕΝ μπορούν τώρα πλέον να σώσουν τους δολοφόνους! …Δεν μπορούν να καλύψουν τον φασισμό αυτών που πλούτισαν, παριστάνοντας τα «θύματα» του φασισμού …Δεν μπορούν σ’ έναν κόσμο θεόφτωχο να σώσουν τους τοκογλύφους που τον λεηλάτησαν!

Μπορούσε ο Νετανιάχου να παραβρεθεί στο Παρίσι; …Να παραβρεθεί ο ηγέτης ενός κράτους-δολοφόνου, το οποίο —για λόγους συμβολισμού— ούτε την ημέρα έναρξης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας δεν σεβάστηκε και σκοτώνει παιδιά σε σχολεία; …Ο ηγέτης ενός κράτους, το οποίο συμμετέχει μάλιστα και το ίδιο στην πανανθρώπινη γιορτή τού Ολυμπισμού και την ίδια ώρα σκοτώνει παιδιά στα σχολεία; Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος και ηγέτης πολιτισμένου κράτους θα ήθελε να στέκεται δίπλα σ’ αυτό το κτήνος κατά τη διάρκεια της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων; Ποιο κοινό δεν θα έμπαινε στον πειρασμό να τον αποδοκιμάσει —και εκ των πραγμάτων αυτή η αποδοκιμασία να πάει αυτόματα στον Εβραϊσμό και βέβαια στο Ισραήλ—; Πώς όμως είναι δυνατόν οι «ΗΓΕΤΕΣ» τής Νέας Τάξης να μην παρευρίσκονται με τη «δύναμη» και το «κύρος» που τους αντιστοιχεί στο παγκόσμιο προσκήνιο, όταν αυτό μονοπωλείται τη δεδομένη στιγμή από ένα τόσο λαμπερό παγκόσμιο δρώμενο; Πώς είναι δυνατόν ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ του Ισραήλ να μην βρίσκεται υπό συνθήκες υπεροχής ανάμεσα στους «κατώτερους» Γκοέμ;

Ο πανίσχυρος Σιωνισμός τής Νέας Τάξης θα έπρεπε λοιπόν να βρει μια λύση να μπορέσει να βρεθεί στο παγκόσμιο προσκήνιο, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι στις εξέδρες των Ολυμπιακών Αγώνων …Έπρεπε, ΠΡΙΝ «λάμψει» δια της απουσίας του, να βρει μια λύση να δηλώσει την παρουσία του …και μάλιστα με «εμφατικό» τρόπο! …ΠΡΙΝ φανεί ο Κόσμος «φωτεινότερος», χωρίς τη θλιβερή του ύπαρξη, να βρει τρόπο να είναι «παρών» στο παγκόσμιο προσκήνιο, χωρίς να εκτίθεται. Αυτό είναι που κατάφεραν μέσω της επίσκεψης του Νετανιάχου στην Ουάσιγκτον …Έγιναν παγκόσμια είδηση, χωρίς να «εκτεθούν» στην παγκόσμια κρίση ενός κοινού, το οποίο παρακολουθούσε μια γιορτή τής ανθρωπότητας και την ίδια ώρα μάθαινε για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ περιττή ανθρωποσφαγή στη Γάζα. Ο ηγέτης τους βρήκε —έστω και με εκβιασμούς και απειλές— ένα κοινό να τον χειροκροτήσει όρθιο …Ο ηγέτης τους βρήκε τόπο να τον ακούσουν κάποιοι άνθρωποι, χωρίς να θέλουν να τον κάψουν ζωντανό …Τουλάχιστον στον κλειστό χώρο τού Κογκρέσου που τον φιλοξενούσε, γιατί έξω απ’ αυτό οι Αμερικανοί πολίτες έκαιγαν το ομοίωμά του.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι: Η ελληνική αποστολή στον Σηκουάνα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Όπως αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημά τους ήταν πολύ συγκεκριμένο …Έπρεπε ο Σιωνισμός να δυσφημίσει τους εχθρούς του και ο ίδιος να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την κρίσιμη και εξαιρετικά επικίνδυνη γι’ αυτόν χρονική στιγμή …Έπρεπε με ένα άσχημο και καλά προσχεδιασμένο δυσφημιστικό χτύπημα να «χτυπήσει» τους αντιπάλους του εκ του ασφαλούς, χωρίς να ρισκάρει ο ίδιος …Έπρεπε να κάνει κάτι, για να «μετριάσει» την κατάσταση απέναντι στους θανάσιμους αντιπάλους τους, που είναι πρωτίστως ο Ελληνισμός και δευτερευόντως ο Χριστιανισμός! Δεν ήταν δυνατόν όλοι οι λαοί του κόσμου να βρίζουν και να καταριούνται το κράτος-«πρότυπο» των «πατέρων» τής Νέας Τάξης και ταυτόχρονα να χειροκροτούν τους μεγάλους εχθρούς τους, όταν αυτοί θα έμπαιναν επικεφαλής τής Ολυμπιακής Παρέλασης. Δεν τους αρκούσε προφανώς να εξασφαλίσουν έναν πληρωμένο σκηνοθέτη, ο οποίος κατά «λάθος» θα «έχανε» το πλάνο τής εισόδου τής ελληνικής αποστολής στην παρέλαση.

Ο βρώμικος Εβραϊσμός έπρεπε να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί το παγκόσμιο «βεληνεκές» των Ολυμπιακών Αγώνων, ώστε να «λερώσει» τους αντιπάλους του, για να μην φαίνεται στον κόσμο μόνον η δική του «βρώμα»! …Δεν θα μπορούσε ν’ αντέξει την ελληνική «λάμψη» τώρα που ο ίδιος βρίσκεται στα χειρότερα του! …Δεν θα μπορούσε ν’ αντέξει ο βαρβαρικός Εβραϊσμός μια γενική και παγκόσμια κατακραυγή μέσα στην πιο μεγάλη ελληνική γιορτή!!! Αυτό το νόημα είχε η απολύτως στοχευμένη επίσκεψη του Νετανιάχου —των τοκογλύφων και των δολοφόνων— στην Ουάσιγκτον την ώρα που η ανθρωπότητα θα γιόρταζε την ίδια της την ύπαρξη στην Πόλη τού Φωτός! Αυτή η πολυδιαφημισμένη επίσκεψη ήταν το «άλλοθι», για να μην επισκεφτεί ο ηγέτης τού δολοφονικού Ισραήλ το Παρίσι και ό,τι αυτό θα συνεπαγόταν …

Δεν έπρεπε να μείνει μόνος σαν τον «ψωριάρη» στο Τελ Αβίβ, την ώρα που η παγκόσμια πολιτική ηγεσία θα βρίσκονταν στο Παρίσι. Δεν έπρεπε να εκτεθεί σε κίνδυνο σύλληψης το κτήνος τής Γάζας για το οποίο εκκρεμεί Διεθνές Ένταλμα σύλληψης και το γαλλικό σύστημα Δικαιοσύνης, όπως και στην περίπτωση του Κίσινγκερ ή του Σαρκοζί, δεν είναι και τόσο προβλέψιμο. Έπρεπε να «κατασκευάσουν» μια δικαιολογία για να μην πάει στο Παρίσι και χωρίς να ταπεινωθεί στο παγκόσμιο κοινό …Έπρεπε να βρουν μια αιτία να δείξουν εικόνες όπου κάποιοι να τον «χειροκροτούν» την ώρα που ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ανθρωπότητα θα τον καταριόταν. Τον έβαλαν λοιπόν να πάει στην Ουάσιγκτον να πει τις γνωστές ηλιθιότητές του, για να τον χειροκροτήσουν οι Αμερικανοί πολιτικοί, οι οποίοι κάνουν καριέρες με τα χρήματα των Εβραίων χορηγών. Ένας πολύ καλός τρόπος για τους «πατέρες» τού Ισραήλ να αυτοδιαφημιστούν για την ισχύ τους και τη διεθνή τους παρουσία και ταυτόχρονα να κάνουν ζημιά στους εχθρούς τους. Με εξασφαλισμένο το «άλλοθι» του άτυπου ηγέτη τού Σιωνισμού ξεκίνησαν την «επίθεσή» τους στο Παρίσι.

3Dwally: Executioner Τι έκαναν τα παιδιά τού Βάαλ στην καλά προμελετημένη επίθεσή τους; …Ό,τι έκαναν κι όταν επιτέθηκαν ως «παιδιά τής Βαβυλώνας» στους αρχαίους Έλληνες! …Χρησιμοποίησαν τους μηδίσαντες προδότες, για ν’ ανοίξουν τις κλειστές «Θερμοπύλες»! …Χρησιμο­ποίησαν διεφθαρμένους «Εφιάλτες»! …Χρησιμοποίησαν τα σκουπίδια των τοκογλύφων, όπως είναι ο Μακρόν! Αυτός πρόδωσε τη Γαλλία, τον Διαφωτισμό και τον Ολυμπισμό!!! Αυτός θυσίασε την ίδια την ιστορία τής Γαλλίας και την παγκόσμια φήμη της, για να τους εξυπηρετήσει. Εξευτέλισε μπροστά στο παγκόσμιο κοινό τη Γαλλία και τη γαλλική κουλτούρα, παρουσιάζοντας τη δική της ολυμπιακή «προσπάθεια» ως μια κακόγουστη «Γιουροβίζιον» και τίποτε παραπάνω! …Ένα τσίρκο τεράτων με πρωταγωνιστές όλη τη Gay Parade των καταγωγίων τού Παρισιού! Ό,τι είχαν κάνει οι Βαβυλώνιοι στην αρχαία Ελλάδα, το επανέλαβαν και σήμερα οι απόγονοί τους στο Παρίσι! Μόλις τους άνοιξε τις «πόρτες» ο «Εφιάλτης», επιτέθηκαν στους εχθρούς τους! Αμόλησαν εναντίον τους όλους τους ανώμαλους …Όλους τους δύσμορφους …Όλους τους πορνοβοσκούς …Όλους τους παιδεραστές …Όλη την ασχήμια του κόσμου.

 

Επιστράτευσαν όλη την ασχήμια τού κόσμου, για να βρωμίσουν την κορυφαία διοργάνωση του Κόσμου, που γιορτάζει το ανθρώπινο ΚΑΛΛΟΣ και τη φιλία μεταξύ των ανθρώπων. Έβαλαν μπροστά στις κάμερες ένα παιδάκι να «τρίβεται» επάνω σ’ έναν ανώμαλο, του οποίου τα γεννητικά όργανα τις περισσότερες φορές ήταν εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Αυτή είναι η απόδειξη της δολιότητας των κολλητών τού Έπσταϊν …Εμφάνισαν τους δικούς τους έμμισθους ανώμαλους μπροστά στο κοινό και τους «ταύτισαν» με τους αντιπάλους τους! …Εμφάνισαν τους κίναιδους σαν μέλη τού Ελληνικού Κόσμου …Ταύτισαν τους ανώμαλους με τον Διόνυσο! …Παρουσίασαν τον Μυστικό Δείπνο τού Κυρίου σαν «το κλουβί με τις τρελές»! «Εξέθεσαν» στο παγκόσμιο κοινό τον Ελληνο­χριστιανισμό, επιχειρώντας να κάνουν ζημιά στους εχθρούς τους, χωρίς να φαίνονται οι ίδιοι …Οι συνέταιροι του Έπσταϊν πέρασαν τα παιδοφιλικά μηνύματα που ήθελαν να περάσουν, για να «λερώσουν» τη μοναδική κοινή πανανθρώπινη «γιορτή»!

Αυτά είναι που αποκαλύπτουν τον προσχεδιασμό και τις «φονικές» προθέσεις τους. Οι ανθέλληνες Εβραίοι μαρξιστές εκμεταλλεύτηκαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να «πυροβολήσουν» τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! Είχαν ανάγκη να το κάνουν, γιατί τώρα φοβούνται!!! …Φοβούνται καί τους δύο! …Φοβούνται ότι ο Ελληνισμός έχει την πνευματική δύναμη να τους επιτεθεί και ταυτόχρονα φοβούνται ότι ο Χριστιανισμός έχει την οικονομική και πολιτική δύναμη να τους τιμωρήσει!!! …Ο Ελληνισμός έτσι κι αλλιώς τους «κυνηγά». Το καινούριο τώρα είναι ότι ο Χριστιανισμός ΘΕΛΕΙ να τους τιμωρήσει!!! …Τον έχουν λεηλατήσει και τώρα φοβούνται την αντίδρασή του!!! Πριν λοιπόν φτάσει η κατάσταση στο σημείο να λειτουργήσει το ελληνικό «ξυπνητήρι» και «ξυπνήσει» ο Χριστιανισμός, προσπαθούν να την ελέγξουν! Προσπαθούν να εξουδετερώσουν το «ξυπνητήρι» και ταυτόχρονα —με τη δύναμη της υπόλοιπης ανθρωπότητας— ν’ απειλήσουν τον Χριστιανισμό με παγκόσμιο και ολοκληρωτικό πόλεμο! Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους!

Τον Χριστιανισμό, τον οποίο πλέον φοβούνται, προσπαθούν τώρα να τον δαιμονοποιήσουν απέναντι στην παγκόσμια κοινωνία, για να τον εμφανίσουν σαν δήθεν εχθρό ΟΛΩΝ των υπολοίπων θρησκειών! …Τον Χριστιανισμό, τον οποίο προσπαθούν να τον εμφανίσουν σαν δήθεν έκφραση του «White Supremacy» και αποτέλεσμα τεράστιων ανθρωποσφαγών εις βάρος ΟΛΩΝ των υπολοίπων φυλών, λαών και κρατών αυτού του κόσμου! …Τον Χριστιανισμό, τον οποίο οι δικοί τους ανώμαλοι LGBTQ προσπαθούν να τον παρουσιάσουν σαν δήθεν ένα βρωμερό, αποτρόπαιο, φασιστικό και ρατσιστικό πολιτισμικό «εξάμβλωμα»! Αυτήν τη θέση προβλέπουν για τον Χριστιανισμό στη Woke Νέα Τάξη Πραγμάτων! Επιθυμία τους είναι ένας Ελληνισμός «νεκρός» και ένας Χριστιανισμός σε συνθήκες μόνιμης απειλής και εκβιασμών. Ό,τι ακριβώς περιγράφουν με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών»!

Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε εξ αρχής ότι ναι μεν ο στόχος αποκαλύπτει μεν τις προθέσεις των σκοπευτών, αλλά τα «όπλα» που χρησιμοποιούνται είναι εκείνα τα οποία αποκαλύπτουν τις ταυτότητές τους. Θεωρούμε βέβαιο ότι Σιωνιστές μαρξιστές κρύβονται πίσω από το «χτύπημα» αυτό! Αυτοί είναι που χρησιμοποιούν τους ανώμαλους ως «όπλα» εναντίον των ήδη γνωστών εχθρών τους! Όπου βλέπει κάποιος να χρησιμοποιούνται οι LGBTQ ως «όπλα», καταλαβαίνει αμέσως ποιοι κρύβονται πίσω τους …«Όπλα», για να «λερώσουν», ν’ απαξιώσουν, να συκοφαντήσουν, ν’ απειλήσουν ή να εκβιάσουν αυτούς στους οποίους στρέφονται. Αυτοί είναι οι «γενίτσαροι» της Νέας Τάξης. Αυτοί με τις δράσεις τους αποκαλύπτουν τα «αφεντικά» τους, που είναι οι γνωστοί μας Σιωνιστές! …Οι κακόβουλοι Σιωνιστές, οι οποίοι μπάζουν τους ανώμαλους στα σχολεία να «μολύνουν» και ν’ ακρωτηριάσουν τα παιδιά μας! …Οι τοκογλύφοι οι οποίοι κρύβονται πίσω από την παγκόσμια φτώχεια! …Οι «εμβολιαστές» οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη δήθεν «Πανδημία»! …Οι «αλληλέγγυοι» οι οποίοι κρύβονται πίσω από την τεράστια ΛΑΘΡΟμετανάστευση! …Οι διοργανωτές των Gay-Pride! …Οι πολεμοκάπηλοι, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή σκοτώνουν ανθρώπους στην Ουκρανία! …Οι σφαγείς τής Γάζας! …Οι διαφθορείς και εκβιαστές των πολιτικών ηγεσιών τού Χριστιανισμού και συνταξιδιωτών τού Έπσταϊν!

Όλα αυτά, όμως, στην «ένταση» που σήμερα εμφανίζονται —και στην κλίμακα που πλέον είναι παγκόσμια—, δείχνουν κάτι …Δείχνουν ότι φτάνουμε προς το ΤΕΛΟΣ μιας πορείας αιώνων, η οποία αφορά το σύνολο της ανθρωπότητας και όχι μόνον κάποιους συγκεκριμένους λαούς ή συγκεκριμένες θρησκείες. Η τελική μάχη δεν θα δοθεί για τον έλεγχο ή την απελευθέρωση του χριστιανικού ή του Δυτικού Κόσμου μόνον! Η μάχη θα δοθεί για ολόκληρη την ανθρωπότητα! Από αυτήν τη μάχη θα κριθεί το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας! Από την έκβαση αυτής της μάχης θα μάθουμε εάν υποδουλωθεί απόλυτα ή εάν θα απελευθερωθεί άπαξ η ανθρωπότητα! Ο Ελληνισμός θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις των βαρβάρων και ο πιο ισχυρός εκφραστής τού βαρβαρισμού είναι ο Εβραϊσμός …Ο Εβραϊσμός τού Θεού Βάαλ …Ο ίδιος που επιτέθηκε στην Αρχαία Ελλάδα επάνω στην περσική «πλατφόρμα».

Μετά από αιώνες θα «ξανα­συναντηθούν» οι μεγάλοι εχθροί για την τελική τους μάχη! …Θα ολοκληρωθεί η μάχη τού Τραϊανού, η οποία ήταν σε αιώνια εκκρεμότητα. Η ΩΡΑ η ΜΕΓΑΛΗ είναι ΤΩΡΑ! Όποιος νικήσει ΤΩΡΑ θα νικήσει για πάντα και όποιος χάσει θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ για πάντα! Ήταν μέγα στρατηγικό σφάλμα των Σιωνιστών που έβαλαν στο ίδιο «στόχαστρο» τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό! Ήταν μέγα σφάλμα που τους ενοποίησαν σε ένα κοινό «μπλοκ» και θα δώσουν την ευκαιρία στον Ελληνισμό να εκπροσωπήσει στη μάχη του ολόκληρο τον Χριστιανισμό! Μέχρι τώρα βολεύονταν οι Σιωνιστές να κρύβονται πότε πίσω από τον έναν και πότε πίσω από τον άλλον και να μην έρχονται σε απευθείας σύγκρουση μαζί τους. Ήταν ασφαλές γι’ αυτούς να κρύβονται πίσω από τις ελληνικές αρχές και αξίες, όταν οι Χριστιανοί —σαν όμοιοί τους— έψαχναν μολυσματικές «μάγισσες» να τιμωρήσουν. Ήταν ασφαλές γι’ αυτούς να κρύβονται πίσω από τις χριστιανικές δομές, όταν οι Έλληνες αναζητούσαν στα γκέτο και τις κομούνες τους τις «ρίζες» τής κακοδαιμονίας τού Χριστιανισμού. Τώρα, που ένιωσαν αρκετά ισχυροί για να τους χτυπήσουν καί τους δύο, θα καταλάβουν ότι αυτό θα είναι το μοιραίο τους σφάλμα!

Μενέλαος και Πάτροκλος Όλα αυτά, για όσους αρέσκονται να παρακολουθούν τις Ιερές Γραφές, τις Προφητείες και τον Αποκρυφισμό, είναι «γραμμένα» ότι θα γίνουν …ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ όπως ακριβώς περιγρά­φονται. Η Γαλλία, η οποία «έλαμψε» παγκοσμίως με την Επανάσταση και τον Διαφωτισμό, είναι αυτήν που φαίνεται σήμερα ότι πέφτει «νεκρή» στα θολά νερά τού Σηκουάνα! Η Γαλλία, η οποία δοξάστηκε ως σύστημα, δανειζό­μενη τα ελληνικά «όπλα» για να χτυπήσει τις παλιές δομές τής ασιατικής Πατριαρχίας, δεν είναι άλλος από τον γενναίο φίλο τού Αχιλλέα τον Πάτροκλο! Αυτός ο Πάτροκλος σήμερα «έπεσε» νεκρός!

Αυτόν τον Πάτροκλο σήμερα χτύπησαν οι μαρξιστές! Αυτός δείχνει πλέον να έχει χάσει από τους βαρβάρους τα «όπλα» που «δανείστηκε» από τον μεγάλο του φίλο! Τα ελληνικά «όπλα» αυτού του Πατρόκλου χρησιμοποιούν —είτε από την Ουάσιγκτον είτε από το Παρίσι— οι Τρώες τής Ασίας για να χτυπήσουν τους Αχαιούς! Με τα κλεμμένα «όπλα» τής «Δημοκρατίας» και του «Ολυμπισμού» οι βάρβαροι επιχειρούν ένα παγκόσμιο «μακελειό», που όμοιό του δεν έχει δει ο Κόσμος. Αυτό προφανώς εννοούσε ο βάρβαρος Νετανιάχου στον λόγο του στο Κογκρέσο, όταν μας δήλωσε ότι ο πόλεμος στο άμεσο μέλλον θα είναι ανάμεσα στη βαρβαρότητα και τον πολιτισμό, θεωρώντας ότι ο ίδιος και η συμμορία του βρίσκονται στην πλευρά τού πολιτισμού. Με τα «όπλα» τού Ελληνισμού όλοι μπορούν να κάνουν τους έξυπνους και τους γενναίους.

Εφόσον όμως οι βάρβαροι έκαναν την «κίνησή» τους, είναι θέμα χρόνου να δουν την «απάντηση» που αυτήν συνεπάγεται. Ο Ελληνισμός θα απαντήσει και μάλιστα πολύ σκληρά απέναντι στους βαρβάρους! …Όπως κάνει πάντα! Έχει τις δυνάμεις ν’ αντέξει αυτήν την επίθεση τους και είναι θέμα χρόνου ν’ ανταποδώσει! …Όπως έκανε ο Αχιλλέας, ο οποίος τιμώρησε τους φονείς τού Πατρόκλου με τα νέα του Όπλα!!! …Όπως έκανε ο Αλέξανδρος μετά τη γενναία άμυνα των Ελλήνων απέναντι στις ορδές των Περσών!!!

Το ΤΕΛΟΣ όλων των ΠΟΛΕΜΩΝ είναι πολύ κοντά!!!

Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.