peri majestic the real

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Στηρίζουμε Παναγιώτη Τραϊανού Τraianou.gr

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "Μήπως o θάνατος του Τραμπ ήταν το προαπαιτούμενο για ν' ανακοινωθεί ανακοινωθεί η ηπαραίτηση Μπάιντεν; Μήπως κάποιοι περίμεναν να εξοντωθεί ο Τραμο, για να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στις εκλογές; PENNSYLVANIA TO 88022 FRUMP"Μπορεί να είναι doodle κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ένας θάνατος του Τραμπ θα <<έσωζε>> τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, εφόσον θα έδινε το πλεονέκτημα σ΄ αυτούς! Πολλοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ πρέπει να επιθυμούσαν έναν πιο εύστοχο «σκοπευτή» στην Πενσυλβάνια. Πολλοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ήταν έτοιμοι να <<κλάψουν>> τον Τραμπ και τώρα μάλλον κλαίνε τους εαυτούς τους!"Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο 

https://www.facebook.com/photo?fbid=1095510198763291&set=pcb.1095510498763261

1 σχόλιο:

  1. Ολα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο τους.Η γκαμάλα θα είναι πλέον στην θέση του γεροξεκούτη,που δήθεν τώρα κατάλαβαν πως έχει θέμα. τόσες ¨αποφάσεις' μέχρι τώρα ήταν "λογικες" να πούμε..
    Τί μένει ; Να φάει μιά σφαίρα ο Τράμπ,για να μπορέσει η Γκαμάλα να έχει προβάδισμα. Θα δουμε αμερικανιές με Καμάλα και Βίνς; Μάλλον έτσι τό έχουν σχεδιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή