peri majestic the real

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Τον Τράμπ «πυροβόλησαν» …ο Μπάιντεν «έπεσε»!

 

Στην Πενσυλβάνια «πυροβόλησαν» …στην Ουάσιγκτον βρίσκονται τα «θύματα»!…

Τίποτε όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα…!

…Θα ξαναεπιχειρήσουν να σκοτώσουν τον Τραμπ μέχρι τις Εκλογές!

Πάντα, όταν υπάρχει ένα δολοφονικό «χτύπημα», του οποίου οι πολιτικές συνέπειες απαιτούν ερμηνεία, το μυαλό μας «ταξιδεύει» στη Ρώμη. Κάτι τέτοιο μάλιστα ταιριάζει απόλυτα με την υπόθεση Τραμπ, εφόσον είχαμε την απόπειρα δολοφονίας ενός πρώην «Καίσαρα», ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στον «θρόνο» του! …«Cui bono» λοιπόν; …«Ποιος θα επωφελούνταν» από τον θάνατο του Τραμπ; Για ποιον ο θάνατός του θα ήταν ένα «λαχείο», το οποίο θα τον έσωζε στην κυριολεξία; Επειδή όμως στην πραγματική ζωή τα βολικά «λαχεία» ΔΕΝ υπάρχουν όταν τα χρειαζόμαστε άμεσα, ψάχνουμε να βρούμε μήπως αυτός, ο οποίος «κερδίζει» από τον θάνατο του «Καίσαρα», το έφτιαξε μόνος του …Ψάχνουμε από τα δευτερεύοντα να καταλάβουμε τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει …Ψάχνουμε από τα ανεξήγητα να βρούμε εξηγήσεις. Μήπως τελικά ο θάνατος του Τράμπ ήταν το προαπαιτούμενο για ν’ ανακοινωθεί η πολυαναμενόμενη παραίτηση Μπάιντεν; Γιατί άραγε το πανίσχυρο «διευθυντήριο» του Δημοκρατικού κόμματος ανεχόταν μέχρι τώρα τις ιδιοτροπίες ενός τόσο φθαρμένου πολιτικού;

Τους τελευταίους μήνες βλέπαμε έναν άρρωστο γέρο να παριστάνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και στη δική του παρακμή να παρασέρνει το ίδιο το κράτος …Μια «σκιά» τού παλιού  Μπάιντεν, του οποίου η φθορά έγινε σταδιακά φθορά τού κόμματός του, ενόψει των πιο κρίσιμων εκλογών στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ! …Ενόψει μιας αναμέτρησης τόσο σημαντικής για τα κυκλώματα εξουσίας, που, την τελευταία φορά η έντασή της οδήγησε στην Εισβολή στο Καπιτώλιο! Έχει κάποια εξήγηση αυτή η «ολιγωρία» των κατά τα άλλα παμπόνηρων Δημοκρατικών; Έχει κάποια εξήγηση αυτή η ανοχή στην καθημερινή φθορά για το κόμμα των σκληρών κι αδίστακτων Σιωνιστών; …—Το κόμμα ανθρώπων, οι οποίοι μόνον τα τελευταία χρόνια έχουν διαπράξει αμέτρητα εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας …Το κόμμα τού Κίσινγκερ, του Κλίντον, του Ομπάμα, αλλά και του Επστάιν και της Νιούλαντ— …Όχι βέβαια. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχει κάποια εξήγηση! …Έχει όμως εξήγηση υπό μη φυσιολογικές συνθήκες! …Έχει εξήγηση, εάν κάποιοι ήταν σίγουροι πως κάτι τραγικό θα συνέβαινε στον Τραμπ!

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο «αυτοκτονούσε» ή τον «αυτοκτο­νούσαν» τον Τραμπ είχε νόημα αυτή η «καθυστέρηση» …και μάλιστα μεγάλο! Μήπως λοιπόν κάποιοι περίμεναν να εξοντωθεί ο Τραμπ, για να προχωρήσουν σε ανακοι­νώσεις, προκειμένου να διεκδική­σουν τη νίκη στις προσεχείς εκλογές; Η λογική αυτού του οποίου λέμε είναι απλή! Μετά την απολύτως αποτυχημένη θητεία τού Μπάιντεν η ήττα των Δημοκρατικών ήταν σίγουρη! Πόλεμοι, ακρίβεια, πληθωρισμός, ανεργία, ΛΑΘΡΟμετανάστευση, εγκληματικότητα, ναρκωτικά, ήταν «βαρίδια», τα οποία θα έπαιρναν μαζί τους στο «πάτο» το κόμμα τού διεφθαρμένου Μπάιντεν. Μόνον ένα «θαύμα» θα έσωζε αυτό το κόμμα και θα του έδινε ελπίδες για νίκη. Ήταν βέβαιο λοιπόν πως όποιος και ν’ αντικαθιστούσε τον Μπάιντεν, θα έχανε τις εκλογές από τον Τραμπ …Δεν θα προλάβαινε να «στηθεί» απέναντί του! Όποιον κι αν ανακοίνωναν ως υποψήφιο, θα τον «έκαιγαν».

Γι’ αυτόν τον λόγο και δεν βιάζονταν να κάνουν τέτοια ανακοίνωση και άφηναν τον γέρο να «παριστάνει» τον «ανένδοτο». Τον άφηναν να τους εξευτελίζει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Τον άφηναν, γιατί δεν είχαν καμία άλλη επιλογή …Ήταν ο μόνος, ο οποίος μπορούσε —έστω και θεωρητικά— να διεκδικήσει τη νίκη για τους Δημοκρατικούς …Ο μόνος που τον είχε «νικήσει» στο παρελθόν και θεωρητικά θα μπορούσε με την ιδιότητα αλλά και τα μέσα ενός εν ενεργεία Προέδρου να το επαναλάβει! Με αυτήν την —έστω και σε θεωρητικό επίπεδο— δυνατότητα τον διατηρούσαν σαν το «ζόμπι» μέχρι να συμβεί κάτι το «αναπάντεχο» ή το «απρόβλεπτο», το οποίο θα «ανέτρεπε» την κατάσταση. Άρα, μέχρι να συμβεί αυτό, το απόλυτο πλεονέκτημα το είχαν οι ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ !!!

Τι μπορεί όμως να είναι «απρόβλεπτο» ή «αναπάντεχο», το οποίο θα τα ανέτρεπε όλα υπέρ των Δημοκρατικών; …Η περίπτωση να «απαλειφθεί» η παράμετρος «Τραμπ». Ο θάνατος του Τραμπ θα «έσωζε» τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, εφόσον θα ανέτρεπε την εις βάρος τους κατάσταση και θα έδινε σ’ αυτούς το πλεονέκτημα! Αυτός ο θάνατος αποτελεί τον ορισμό αυτού του οποίου λέμε «game changer». Σε μια τέτοια «αναπάντεχη» περίπτωση τα δύο κόμματα θα έμπαιναν στον ίδιο «παρονομαστή». Μία σφαίρα θα «απέσυρε» τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων και το Αλτσχάιμερ θα «απέσυρε» τον υποψήφιο των Δημοκρατικών. Ο θάνατος μεταφορικά και κυριολεκτικά θα έθετε τη νέα «γραμμή» τής εκλογικής «εκκίνησης». Γι’ αυτόν τον λόγο πήγαν το θέμα τής διαδοχής τού Μπάιντεν στα όριά του. Ήθελαν να φέρουν την κατάσταση στο σημείο εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε τον απόλυτο αιφνιδιασμό των αντιπάλων τους. Καθυστερούσαν, για να καταφέρουν την ανατροπή τής τελευταίας στιγμής, η οποία θα τους επέτρεπε την ολική επαναφορά στη διεκδίκηση της νίκης στις εκλογές.

Μόνον σ’ αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα δύο κόμματα από την ίδια ακριβώς «αφετηρία» την ίδια ακριβώς στιγμή. Μόνον με αυτόν τον τρόπο το «λάθος» τής επιμονής τού Μπάιντεν να διεκδικήσει μια νέα θητεία ακυρώνεται και γίνεται «εξυπνάδα». Με τον τρόπο αυτόν —και ως δια «μαγείας»— θα είχαν καί τα δύο κόμματα νέους κι «απροετοίμαστους» υποψήφιους και άρα, με δεδομένη την υπεροχή των Δημοκρατικών στα ΜΜΕ και τα Social Media, η νίκη «γέρνει» προς την πλευρά τους. Αυτός ο θάνατος θα έδινε το απόλυτο πλεονέκτημα στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ. Ακόμα και η Κάμαλα Χάρις, ως εν ενεργεία Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, θα είχε πλεονέκτημα απέναντι σ’ έναν άγνωστο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο της τελευταίας στιγμής. Με μερικές προβοκάτσιες θα έβγαζαν τους οπαδούς τού νεκρού Τραμπ στον δρόμο να φαίνονται ότι απειλούν τη Δημοκρατία και οι ίδιοι θα φορούσαν το «φωτοστέφανο» των ειρηνοποιών και των προστατών τής Δημοκρατίας. Θα άρχιζαν τις «υστερίες» για φασίστες Maga republicans, οι οποίοι απειλούν τη Δημοκρατία και μέσω της τρομοκρατίας των ΜΜΕ και της λογοκρισίας των δικών τους Social Media θα έκαναν εκλογικό «περίπατο» …Θα «έσωζαν» την αμερικανική κοινωνία από τη White Supremacy «δικτατορία».

Όλα αυτά όμως τα «υπέροχα» θα μπορούσαν να γίνουν μόνον εάν είχαν κατορθώσει να σκοτώσει τον Τραμπ. Μόνον αυτός ο θάνατος θα τους έδινε την εκλογική νίκη, η οποία σε άλλη περίπτωση ήταν «όνειρο» μακρινό. Άρα, είχε νόημα που «καθυστερούσαν» οι Δημοκρατικοί ν’ ανακοινώσουν την απόσυρση του Μπάιντεν. Είχε νόημα που ανέχονταν την τρομερή φθορά και την παγκόσμια ειρωνεία από τις απίστευτες γκάφες και τις ανεπάρκειές του. Μόνον ο θάνατος του Τράμπ όλα αυτά τα «λάθη» θα τα μετέτρεπε σε «πλεονέ­κτημα». Είναι προφα­νές λοιπόν ότι κάτι περίμεναν να συμβεί στη συγκεκριμένη συγκέντρωση της Πενσυλ­βάνια. Είναι προφανές ότι περίμεναν κάποια καλά «άσχημα» νέα από την Πενσυλ­βά­νια. Είναι προφα­νές ότι η διαβό­ητη Νιούλαντ γνώριζε πολύ καλά τι «προφή­τευε», όταν μιλούσε για άσχη­μες «εκπλήξεις», οι οποίες θα εμπόδιζαν τον Τραμπ να ξανα­γίνει Πρόεδρος.

Schumer, Pelosi urge Biden to run in 2024: Public has 'gotten wise' to Trump 

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που η Πελόσι «αμφι­σβήτησε» επιτέ­λους το δικαίωμα του Μπάιντεν για τη διεκδίκηση μιας νέας θητείας ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ τη δολοφονική απόπειρα. Προφα­νώς κάποιοι ισχυροί τού σιω­νιστικού «διευθυντηρίου» των Δημοκρατικών, επειδή έχουν «μαντικές» ικανότητες, περίμε­ναν να «απαλειφθεί» ο Τραμπ, για να φέρουν το «παιχνίδι» των εκλογών στα «ίσα»! …Ειδικά όταν αυτοί οι «μάντεις» κατέχουν το «μαγικό» εργαλείο τού FBI, το οποίο από την εποχή τού Κένεντι έχει πολλές φορές «εκπληρώσει» —μόνο του— «προφητείες», οι οποίες κατά «σύμπτωση» βόλευαν τους Δημοκρατικούς! …Έτσι κι αλλιώς ένας επιπλέον θάνατος δεν είναι κάτι που απα­σχολεί ιδιαίτερα τους γνωστούς δολοφόνους τής Ουάσιγκτον.

 

 Μόνον στην Ουκρανία σκότω­σαν τον τελευταίο καιρό πάνω από 600.000 νέους ανθρώπους, για να μεγαλώ­σουν τα κέρδη τού Φινκ τής Black Rock και του ιδρύματος Κλίντον! Μόνον στην Παλαι­στίνη σκότωσαν για τα κέρδη τους πάνω από 20.000 παιδιά, για να εξυπηρε­τή­σουν τους ομοεθνείς και ομοϊδεά­τες τού Σούμερ! …Θα τους απασχο­λούσε ένας επιπλέον θάνατος, όταν αυτός θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στην εξουσία και άρα τη διαιώνιση της κερδοφορίας τους; …Μικρό το κόστος για ένα τόσο μεγάλο κέρδος. Άρα, το ηθικό ζήτημα δεν τίθεται καν στην υπόθεση. Εφόσον τους βόλευε μια δολοφονία για ένα τόσο μεγάλο κέδρος, δεν υπήρχε περίπτωση να μην την επεδίωκαν! …Για το κόμμα τής Νιούλαντ, που ανατίναξε τον Νορντ Στριμ, «ξεπαγιάζοντας» μια ολόκληρη ήπειρο, ούτε καν τους απασχολούσε ένα τόσο μικρό κόστος! …Για το κόμμα των προστατών τού Νετανιάχου δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Πολλοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ πρέπει να έκαναν πρόβες δακρύβρεκτων και ενωτικών λόγων εκείνη την ημέρα …Πολλοί απ’ αυτούς περίμεναν να είναι πιο εύστοχος ο «σκοπευτής» στην Πενσυλβάνια …Πολλοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ήταν έτοιμοι να «κλάψουν» τον Τραμπ …και τώρα μάλλον κλαίνε τους εαυτούς τους! Τώρα, λογικό είναι να τρέχουν και να μην φτάνουν! Τώρα, αναγκαστικά θα πρέπει το αμερικανικό κράτος —το οποίο εξευτελίστηκε παγκοσμίως με τους ερασιτεχνισμούς του στο θέμα τής ασφάλειας του Τραμπ— ν’ αναζητήσει την αλήθεια στο θέμα τής απόπειρας δολοφονίας ενός πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, που πιθανότατα θα είναι ο επόμενος. Θα αναζητηθούν οι ευθύνες αυτής της εγκληματικής «παρωδίας» και αυτές οι ευθύνες αφορούν συγκεκριμένους ανθρώπους, συγκεκριμένων υπηρεσιών, οι οποίοι ελέγχονται από επίσης συγκεκριμένους ανθρώπους! Ήδη ξεκίνησε η έρευνα και κινδυνεύουν, γιατί πάντα τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται από τη σιγουριά …και σε αυτήν την περίπτωση ήταν ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τη δολοφονία τού Τραμπ!

Έγιναν πολλά λάθη σ’ αυτήν την απόπειρα και αυτά τα λάθη θα «κάψουν» πολλούς τώρα. Επειδή οι έμπειροι στις συνωμοσίες και αδίστακτοι Δημοκρατικοί ήταν ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για την επιχείρηση, στην οποία εμπλέκονταν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, δεν έδωσαν σημασία στη λεπτομέρεια και τώρα θα το πληρώσουν! Γεμάτο είναι το διαδίκτυο με βίντεο ιδιωτών, που δείχνουν την προχειρότητα με την οποία στήθηκε αυτή η δολοφονική απόπειρα, η οποία υποτίθεται πως ήταν το δυνατό «χαρτί» των Δημοκρατικών για την παραμονή τους στην εξουσία. Μιλάμε για τραγικά λάθη, τα οποία εκθέτουν απόλυτα τους εμπλεκόμενους …Τους εκθέτουν τόσο πολύ, που τους ανάγκασαν να ψάξουν να βρουν δικαιολογίες τις οποίες δεν είχαν, εφόσον ήταν σίγουροι πως δεν θα τις χρειάζονταν ποτέ.

Donald Trump calls for President Biden to resign 

 Ήδη το FBI τού Εβραίου Γκάρλαντ προσπάθησε —πολύ βιαστικά και πολύ πρόχειρα— να δώσει ένα προφίλ στον παρ’ ολίγον δολοφόνο τού Τραμπ, το οποίο δεν πείθει κανέναν! Πολύ γρήγορα —και αφελώς— «ανακάλυψε» πως ήταν «Ρεπουμπλικάνος» και οπαδός τής οπλοφορίας, «υπονοώντας» —ούτε λίγο ούτε πολύ— ότι ο Τραμπ θα πλήρωνε τα απότοκα των δικών του πολιτικών. Την ίδια ώρα η Γερουσία ξεκίνησε τις έρευνες γι’ αυτήν την απόπειρα, καλώντας για εξηγήσεις την απολύτως αρμόδια, η οποία είναι η διευθύντρια του Secret Service. Μέσα σ’ ένα κλίμα πανικού και βλακείας ο προϊστάμενός της Εβραίος Μαγιόρκας τής απαγόρευσε να παρουσιαστεί στην Επιτροπή!!! …Ο εγκληματίας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση, που «πνίγει» τις ΗΠΑ, απαγόρευσε στη Νομοθετική Εξουσία να επιτελέσει το ελεγκτικό της καθήκον!!!

Όλα αυτά είναι δείγματα πανικού κι ο πανικός σ’ αυτές τις περιπτώσεις έχει πάντα τραγικές συνέπειες γι’ αυτούς που αφορά. Τώρα ξεκινάνε τα προβλήματα γι’ αυτούς, οι οποίοι νόμιζαν πως ήταν «ευκολάκι» η δολοφονία τού Τραμπ …Του Τραμπ, που ο ίδιος μάς επιβεβαίωσε το γνωστό: «Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά»! Τώρα όλοι αυτοί θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν! Με δεδομένο μάλιστα ότι η εξουσία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αλλάξει χέρια και σύντομα θα καταλήξει στα χέρια των «πυροβολημένων», τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για κάποιους. Σύντομα θα μάθου­με ποιοι γνώριζαν για τη «μοιραία» συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια …Ποιοι είναι αυτοί οι Εβραίοι συγκεκριμένα και μεταξύ αυτών κι ο γαμπρός τού Τράμπ.

Όλα αυτά είναι πολύ εύκολο ν’ αποκαλυφθούν σε περίπτωση που το αμερικανικό κράτος αρχίσει και παίρνει σοβαρά τον ρόλο του κι επιχειρήσει ν’ αναζητήσει την αλήθεια σε μια αλητεία, η οποία θα μπορούσε να το τινάξει στον αέρα. Στην περίπτωση αυτήν είναι βέβαιο ότι το σιωνιστικό «κύκλωμα» θ’ αρχίσει να «σπάει». Το «παρεάκι» των δολοφόνων, των παιδεραστών και των διεφθαρμένων τής Ουάσιγκτον σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπο με τις συνέπειες των πράξεων του! …Οι Ομπάμα, οι Κλίντον, οι Ντέρσοβιτς, οι Σιφ και οι λοιποί συνταξιδιώτες τού Επστάιν τώρα δεν θα μπορούν να «σωθούν» από τις συνωμοσιολογίες και τους δήθεν εμπλεκόμενους Ρώσους. Σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις σ’ έναν λαό, ο οποίος είναι βαθύτατα πληγωμένος και απόλυτα εξοργισμένος!

Υπό αυτήν την πίεση των εξελίξεων φαίνεται πως τώρα οι Δημοκρατικοί έχουν πανικο­βληθεί και ο πανικός στα επίπεδα αυτά μπορεί να είναι καταστρο­φικός. Ανακοί­νωσαν επιτέλους τη «διάδοχο» του Μπάιντεν, αλλά κι αυτό το έκαναν με λάθος τρόπο και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κορυφαίων τής «συμμορίας» …Δεν συμφωνεί για παράδειγμα ο Ομπάμα με την επιλογή τής «έγχρωμης» συζύγου τού Εβραίου Έμχοφ …«Too little, too late», όπως λένε και οι Αμερικανοί και μάλιστα κι αυτό το έκαναν με λάθος τρόπο …Ακύρωσαν όλες τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες για την επιλογή τού προσώπου που θα εκπροσωπήσει τους Δημοκρατικούς στις εκλογές κι επέλεξαν την Κάμαλα Χάρις με «δακτυλίδι» διαδοχής και όχι με «εντολή» των οπαδών τού κόμματος …Διέσπασαν την ενότητα μιας κομματικής βάσης, η οποία έτσι κι αλλιώς «φυλλοροεί»…

Τώρα, μέσα αυτήν από τη βάση, θα εμφανιστούν δυνάμεις να τους απειλούν …Θα ξαναεμφανιστεί στο προσκήνιο ο Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ της γνωστής οικογένειας των Δημοκρατικών να τους καταγγέλλει για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές …Θα αρχίσουν ξανά ν’ ασχολούνται με το «βραχυκυκλωμένο» καταστατικό τού κόμματος, το οποίο στην εποχή τής παντοδυναμίας του το είχαν μετατρέψει σε «πατσαβούρα». Αργά ή γρήγορα θα φανούν οι Εβραίοι Σιωνιστές, οι οποίοι έκαναν «πειρατεία» στο μεγάλο αυτό αμερικανικό κόμμα και φέρονται σαν ιδιοκτήτες του …Δεν θα μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι οι Ομπάμα, οι Κλίντον ή ο Σούμερ, που το διαχειρίζονται σαν «μαγαζί» τους …Οι «γαλαζο­αίματοι», οι οποίοι έχουν μετατρέψει τον Λευκό Οίκο σε ιδιωτικό «τεκέ», όπου μέσα σε αυτόν διακινούν και κάνουν χρήση ναρκωτικών …«Άντρο» ναρκομανών, παιδεραστών, διεφθαρμένων και τοκογλύφων! Όλοι αυτοί θα κινδυνεύσουν! …και ειδικά τώρα, που χρησιμοποιούν την παντελώς ακατάλληλη κι ατάλαντη Χάρις ως αιχμή τού «δόρατός» τους.

Όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο! …Δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τους εγκληματίες! …Δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο να βάλουν «φωτιά στην αμερικανική κοινωνία. Από τη στιγμή που ένας θάνατος του Τραμπ θα τους επιτρέψει ν’ «αναζωογονηθούν» σαν δήθεν προστάτες τής κοινωνικής ειρήνης και της Δημοκρατίας, τίποτε δεν πρέπει να αποκλείεται. Μέχρι τις εκλογές πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να ξαναεπιχειρήσουν να τον σκοτώσουν. Από τη στιγμή που ο θάνατος του Τραμπ είναι η μοναδική τους ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη στις εκλογές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξαναεπιχειρήσουν! Είναι αδίστακτοι, ανήθικοι και δεν έχουν κανέναν περιορισμό.

Είναι γι’ αυτούς θέμα επιβίωσης η παραμονή τους στην εξουσία και ως εκ τούτου είναι περιορισμένες και οι επιλογές τους. Το καλό είναι ότι τους έχει καταλάβει πλέον ο κόσμος και είναι δύσκολα να τον αιφνιδιάσουν εκ νέου. Η σιωνιστική «βασιλεία» των Δημοκρατικών κάπου εδώ αρχίζει να «δύει»! Τελικά, οι «αδέσποτες» σφαίρες από την Πενσυλβάνια δεν χτύπησαν μόνον τον άτυχο πυροσβέστη, αλλά βρήκαν κατακούτελα πολλούς ισχυρούς στην Ουάσιγκτον!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Traianou.gr

5 σχόλια:

  1. Δείπνο προς τιμήν ηγετών και προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης ο Εμανουέλ Μακρόν στο Μουσείο του Λούβρου.

    Στο δείπνο παρακάθησαν περίπου 500 καλεσμένοι, αρχηγοί κρατών -ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων.

    Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος, με τη βασίλισσα Ματθίλδη, οι οποίοι έφτασαν με τα παιδιά τους, το βασιλικό ζεύγος από την Ισπανία, Φίλιππος ΣΤ' και Λετίθια, η πριγκίπισσα Άννα, ο βασιλιάς της Δανίας Φρέντερικ και η βασίλισσα Μαίρη, καθώς και η Τζιλ Μπάιντεν, η οποία εκπροσωπεί τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.Στην τελετή λήξης θα παραστεί ο Ντάγκλας Έμχοφ, σύζυγος της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, που βρίσκεται τώρα στον αγώνα για τον Λευκό Οίκο.

    και η Μελάνια ????? Γιατί οχι??

    Ολοι οι δολοφόνοι δηλ παρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://panagiotistraianou.substack.com/p/has-there-been-a-coup-in-the-usa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια νέα γενιά δισεκατομμυριούχων , της Σίλκον Βάλεϊ, το ονομαζόμενο και βαθύ κράτος, αποφάσισε να δώσει το δαχτυλίδι των προεδρικών εκλογών στον Τράμπ και στους Ρεπουμπλικάνους, ανατρέποντας ισορροπίες δεκαετιών στο πολιτικό σκηνικό του κλάδου υψηλής τεχνολογίας, ας μην γελιόμαστε το χρίσμα τους έχει κυρίως οικονομικά χαρακτηριστικά , που ενίοτε συνοδεύονται από ρατσιστικές και φιλοφασιστικές αντιλήψεις.Βέβαια ας μην μας διαφεύγει οι ιδεολογίες που εδράζονται στο δολάριο γενικά στα χρηματοπιστωτικά εργαλεία του καπιταλισμού, συνήθως έχουν ημερομηνίες λήξης, τα στρατόπεδα στήριξης αλλάζουν κατά το δοκούν, σήμερα στηρίζουν αναφανδόν Τράμπ, αύριο άνετα μπορεί να αλλάξουν ρότα και να στηρίξουν Δημοκρατικό,πχ ο γερουσιαστής που ενδεχομένως με νίκη Τράμπ να γίνει αντιπρόεδρος ονόματι Βάνς, πρίν μερικά χρόνια παρομοίαζε τον Τράμπ μα τον Χίτλερ. μην μας παραξενεύουν λοιπόν τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα και τέλεια δομημένα , πίσω λοιπόν από την εκλογική μάχη πετιούνται με μορφή χρηματοδότησης δισεκατομμύρια , πακτωλός δολαρίων, στήριξης των μηχανισμών, προφανώς δεν πετιούνται για πλάκα αλλά με μορφή ανταποδοτική, επιστρέφουν στην πηγή δεκαπλάσια και όχι μόνο, έτσι είναι ο δικομματισμός σε όλα τα κράτη, έτσι οι σπόνσορες και τα λόμπι λειτουργούν σε συνθήκες αγοράς, στηρίζουν και αναμένουν καλλίτερες μέρες όχι για την πλέμπα, αλλά για το ταμείο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τίποτε δεν θα αλλάξει , οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές θα ακολουθήσουν την πεπατημένη στήριξης των γεωπολιτικών συμφερόντων τους, άλλωστε αλλαγές στο αμερικάνικο δικομματικό παιχνίδι είδαμε πολλάκις, στην τελική μόνο οι λαοί που αντιστέκονται στην αμερικανική κυριαρχία την πλήρωσαν ακριβά πχ Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Ιράκ κλπ.Μην ξεχνάς ότι ο δικομματισμός στις ΗΠΑ , αφήνει πίσω του και απόνερα δλδ μια κοινωνία διχασμένη, εύκολη λεία στον εκάστοτε αυτοκλητο μεσσία, δεν υπάρχουν οράματα να αφυπνίσουν και να βάλουν τον κοινωνικό μηχανισμό σε κίνηση , βαλτωμένες συνειδήσεις , ακριβώς εκεί επένδυσε ο Τράμπ στους δυσαρεστημένους και με την ρητορική του έχει διεισδύσει και σε μέρος του εκλογικού ακροατηρίου των Δημοκρατικών,και κάπως έτσι διαμορφώνεται το τοξικό κλίμα , το τεχνητό αφού στους Δημοκρατικούς υπάρχει αδυναμία να ερμηνεύσουν το φαινόμενο Τράμπ .Ιστορικά μετά την παλινόρθωση των Βουρβόνων το 1815 , για τους εραστές του η ιστορία επαναλαμβάνεται,ο Ταλεϊράνδος κατέληξε στο εξής συμπέρασμα, που αναγωγικά θα μπορούσε να αφορά την πολιτική αμηχανία των Δημοκρατικών απέναντι στον Τραμπισμό, για την γαλλική μοναρχία ' Δεν έμαθαν τίποτε, δεν κατάλαβαν τίποτε ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Λογοκριτά φυσικά του γραπτού λόγου, τουλάχιστον βάλε κεφαλαία στην πρώτη λέξη , ώστε να μην φαίνεται η κραυγαλέα λογοκριτική σου φασίζουσα λογική, ό,τι και να κάνεις οι εχέφρωνες αναγνώστες σχολίων και άρθρων αντιλαμβάνονται την πεμπτουσία του μηνύματος , αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχω ουδεμία πρόθεση να διαβαστώ από τους ημιμαθείς γυρολόγους των ιστοσελίδων ποικίλης πατριωτικής ύλης, δεν με αφορούν απόψεις που μετ επιτάσεως προσπαθείς να περάσεις κρύβοντας αιτίες και παθογένειες του συστήματος που φαινομενικά κτυπάς και αποδομείς αλλά στην ουσία αποδεχόμενος τους υπαλλήλους του σημερινούς και αυριανούς δέχεσαι, ήξεις αφίξεις και τούμπαλιν, δεν θα σου ρίξω το ανάθεμα άξιος ο μισθός σου γιατί στην ουσία είσαι εθελοντής άρα σε χειρίζονται πολύ καλά, τελικά ο λογική του Γκαιπελς έχει πιάσει , τώρα κόψε το σχόλιο, άλλωστε στα ξαναέγραψα αλλά δεν ιδρώνουν τα ώτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.