peri majestic the real

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Το πρότυπο και φίλος του Μητσοτάκη: «Να φύγουν οι ηλικιωμένοι απ'τα σπίτια τους για να μπούνε μετανάστες» Στην Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια αλλάζουμε το σφαλιστικό με συνοπτικές διαδικασίες.!! Μέσα από τα νοσοκομεία του ΔΝΤ!!! Ο Τζαστίν Τριντό απλά είναι ειλικρινής!!

5 σχόλια:

  1. Οι ηλικιωμένοι στην Ελλάδα αυτόν όμως θέλουν που τους σκοτώνει μέσα στα νοσοκομεία του θανάτου σκουριασμένα και κολλημένα μυαλά θα πω σε παρωχημένες ιδεολογίες διαχωρισμού του παρελθόντος που σήμερα είναι ανύπαρκτες αφού όλοι τους είναι ακριβώς το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ηλικίες 18-30 και κάτι να δεις τι καθυστεριό υπάρχει..

      peri

      Διαγραφή
    2. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης29 Ιουλίου 2024 στις 4:43 π.μ.

      Ετσι!
      Υπαρχουν νεοι ανθρωποι (τελος παντων λαμογια τους λες) που δεν ξερουν να κανουν νοερα εναν απλο πολλαπλασιασμο.
      Το εχω διαπιστωσει.

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει ηλικιακός διαχωρισμός στην ηλιθιότητα, όλοι για τα μπάζα ήταν και για τα μπάζα θα είναι.
      Κατά τα άλλα όλοι τους έχουν χάψει το παραμύθι ότι για την κρίση στην ενοικιαζόμενη κατοικία υπεύθυνα είναι τα Airbnb (Ενοικιαζόμενα για διακοπές) και δεν φταίνε όλες αυτές οι ορδές των αλλοφύλων που μας κουβαλάνε συνεχώς και μένουν πλέον στην πατρίδα μας….. (και δεν αναφέρομαι μόνο στους λαθρομετανάστες)
      Αυτά ακούνε …. αυτά διαβάζουν …. αυτά σκέπτονται.
      Τέτοια άκουγαν και από την νικολετα πριν 14 χρονια για το «σωτήριο» μνημόνιο Ότι πιάσαμε πάτο και κάποια στιγμή θα ανεβούμε ξανά στην επιφάνεια.
      Ξέχασαν όμως να βάλουν να δουλέψει το άμυαλο μυαλουδάκι τους και να αντιληφθούν ότι από το βυθό τα μόνα που ανεβαίνουν είναι τα τουμπανιασμένα πτώματα.
      Heil Gap (or mind the GAP)

      Διαγραφή
    4. Heil Gap (or mind the GAP μου λείπει πολύ το μπλόγκ σου...Αρκετά μπλόγκ χάθηκαν τα 2 πρώτα χρόνια του μνημονίου, εσύ επανήλθες για λίγο, αλλά ποιός ξέρει το τράνηξες για να το σταματήσεις.Ευχαριστώ πάντως για τα κείμενα σου

      Διαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.