peri majestic the real

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο Θεός έσωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον εμφύλιο πόλεμο... ...και τον κόσμο από το χάος!

 Ο Θεός έσωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον εμφύλιο πόλεμο...
...και τον κόσμο από το χάος!

.
-1-WhatsApp__2_

Όταν ρωτάμε ποιος πυροβόλησε τον Τραμπ, η απάντηση είναι πολύ απλή... Όποιος μπορεί! Σε ένα δωμάτιο γεμάτο κατάκοιτους και παραπληγικούς και έναν γυμνασμένο φρουρό, ποιος θα μπορούσε να φάει το μέλι από ένα βάζο σε ένα ψηλό ράφι που απαιτεί σκαρφάλωμα για να το φτάσει κανείς; Πόσοι σε αυτόν τον κόσμο μπορούν να οργανώσουν και να εκτελέσουν μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ και σημερινού υποψηφίου για επανεκλογή στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας; ...Μια απόπειρα εναντίον ενός προσώπου που προκαλεί "πάθος" και υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να φυλάσσεται με αστυνομικά μέτρα που ξεπερνούν τον κανόνα -ακόμη και για επίπεδα που αφορούν Προέδρους των ΗΠΑ- ...Μια απόπειρα εναντίον ενός προσώπου που είναι πιθανό να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ σε λίγους μήνες. Μιλάμε για οργάνωση και εκτέλεση μιας απόπειρας δολοφονίας γιατί όλα έγιναν σχολαστικά... και ο Τραμπ απλά επέζησε από τύχη. Ό,τι χρειαζόταν για την οργάνωση και εκτέλεση ενός τέτοιου χτυπήματος έγινε τέλεια και ήταν απλά μια "λεπτομέρεια" που κράτησε τον Τραμπ ζωντανό. Έτσι, το ερώτημα δεν έχει πολλές απαντήσεις! ...Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να το κάνει αυτό μέσα στις ΗΠΑ είναι το FBI 

Εφόσον διαπιστώσαμε ότι ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι το FBI, το επόμενο απαραίτητο βήμα είναι να μάθουμε αν είχε λόγο να το κάνει... Αν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον σε σχέση με το θύμα. Απλή αστυνομική λογική. Αφού ανακαλύψαμε ποιος είχε την ικανότητα να το κάνει, πρέπει να ανακαλύψουμε το κίνητρο που είναι απαραίτητο για να εκτελέσει αυτό που είναι ικανός να κάνει. Το κρατικό FBI έχει δώσει "λόγο" -σε κάποιον που το κρίνει- ότι ΔΕΝ είναι "αντικειμενικό" και ΔΕΝ σέβεται τον καταστατικό του ρόλο; Πού βρίσκεται το FBI σε σχέση με τον Τραμπ; Στο "στρατόπεδό" του ή σε εκείνο των αντιπάλων του; Είναι δυνατόν ένας κρατικός φορέας, του οποίου καταστατικός στόχος είναι να υπηρετεί την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη, να επιλέγει "στρατόπεδο" μεταξύ πολιτικών αντιπάλων; ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ όταν βρίσκεται στην πιο βρώμικη μορφή του στα χέρια του Σιωνιστή Γκάρλαντ!!! Το FBI σήμερα ΔΕΝ υπηρετεί το κράτος και τον λαό των ΗΠΑ! Εξυπηρετεί καθαρά τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες του Δημοκρατικού Κόμματος. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει το ρόλο του "εκτελεστή" της τρομοκρατίας. Στις ΗΠΑ -δυστυχώς για τον αμερικανικό λαό και την ανθρωπότητα που εξαρτάται από την πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ- έχει επιλέξει "στρατόπεδο"! ...Την "πλευρά" της Νέας Τάξης, του Σιωνισμού και της WΕΦ!

Με τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων, εξυπηρετεί τα "αφεντικά" που καταστρέφουν τις ΗΠΑ! Τρομοκρατεί τους γονείς που αντιδρούν στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σχέδια της Νέας Τάξης! Προστατεύει τους "εμπόρους" των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ μεταναστών! Καλύπτει τους εμπόρους ναρκωτικών! Διευκολύνει τα μέλη της Antifa σε αποσταθεροποιητικές "απόπειρες"! Είναι αυτή που οργανώνει τις δράσεις της BLM! Είναι η ίδια που διατηρεί τον έλεγχο της λειτουργίας των στρατοπέδων συγκέντρωσης παιδιών εντός των ΗΠΑ και εξασφαλίζει τη διασπορά τους μέσω μυστικών νυχτερινών πτήσεων! Είναι ο μόνιμος "συνεργάτης" του Επστάιν και των "πιτσαδόρων"! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Διευθυντής περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου "απολογούμενος" ενώπιον επιτροπών της Βουλής των Αντιπροσώπων αντί να βρίσκεται στο γραφείο του! Αυτό το FBI, το οποίο λειτουργεί ως "κακοποιός" του Σιωνιστικού Δημοκρατικού Κόμματος, έχει κηρύξει "πόλεμο" στην αμερικανική κοινωνία και "κατασκευάζει" μεθοδικά τους μελλοντικούς "εφιάλτες" της, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ίδιο FBI χαρακτήρισε την Καθολική Εκκλησία ως "τρομοκρατική" οργάνωση εντός των ΗΠΑ!!!

 Αυτό το «βρώμικο» FBI, που έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει μια τέτοια δολοφονική αποστολή, έχει και τα δικά του «συμφέροντα» -παράνομα για τον καταστατικό του ρόλο-! …Συμφέροντα τα οποία, αν συγκρούονται με αυτά του Τραμπ και των υποστηρικτών του, «κλειδώνουν» αυτό που ονομάζουμε «κίνητρο». Το FBI έχει «βεντέτα» με τον Τραμπ! …Κατηγορείται ότι οργάνωσε την «εισβολή» στο Καπιτώλιο για να ενοχοποιήσει τον Τραμπ και να τον «δαιμονοποιήσει» στην κοινή γνώμη! …Πραγματοποίησε την αδικαιολόγητη και αδικαιολόγητη «έφοδο» στην κατοικία του για να «βρει» τα απόρρητα αρχεία που «κράτησε» από την προεδρία του! …Είναι το «εργαλείο» μιας Κεντρικής Εισαγγελίας που έχει εμμονή με τον Τραμπ και τον κυνηγάει νομικά με οποιοδήποτε πρόσχημα! …Είναι ο κύριος μοχλός της κρατικής τρομοκρατίας από ένα σιωνιστικό Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο σήμερα ανησυχεί για τη διατήρηση της εξουσίας του καθώς κινδυνεύει με αποσύνθεση!
 
 Ο Τραμπ «πληρώνει» το δικό του λάθος! Όταν ήταν Πρόεδρος -και άρα όταν είχε εξουσία- δεν «ξεφούσκωσε» το «θηρίο». . . Δεν δημοσιοποίησε τα αρχεία σχετικά με τη δολοφονία του Κένεντι, τα οποία σίγουρα εξέθεσαν το FBI. Στο όνομα μιας αμφίβολης άποψης για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, «κάλυψε» το FBI και δεν άνοιξε τους φακέλους για τη δολοφονία του Κένεντι, παρόλο που το είχε υποσχεθεί όχι μόνο στους υποστηρικτές του αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν επέτρεψε τη μελέτη της κατάστασης που οδήγησε στη σημερινή ντροπή. Πώς σχετίζεται αυτή η δολοφονία με τη σημερινή παγκόσμια κατάσταση; …Σημαντικά! …Πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί ακόμα και ο μεγαλύτερος «συνωμοσιολόγος»! "Ακολουθήστε τα χρήματα», λένε οι Αμερικανοί, και σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα είναι άφθονα και «ομιλητικά»! …Ο πρόεδρος Κένεντι συνδέθηκε άμεσα και απόλυτα με τον πόλεμο του Βιετνάμ!
 
 
 
 Αλλά τι ήταν αυτός ο πόλεμος σε σχέση με το «χρήμα»; Ποιος ήταν ο στόχος αυτού του πολέμου και πώς φτάνουν οι «κυματισμοί» του στις μέρες μας; Στόχος αυτού του «αδικαιολόγητου» πολέμου ήταν η προστασία της Δημοκρατίας στην άλλη άκρη του κόσμου ή μήπως η «εγκατάσταση» του δικτύου ναρκωτικών στις ΗΠΑ; Πριν από αυτόν τον πόλεμο, δεν υπήρχαν ναρκωτικά στις ΗΠΑ! Εξαιτίας αυτού του πολέμου, οι ΗΠΑ γέμισαν με «βετεράνους» τοξικομανείς και εμπόρους ναρκωτικών! Εξαιτίας αυτού του πολέμου, τα ναρκωτικά εισήλθαν στις ΗΠΑ με απόλυτα «οργανωμένο» τρόπο σε όλα τα είδη και από όλες τις «πηγές»! Ο «πόλεμος του Βιετνάμ» είχε για τις ΗΠΑ το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα που είχε ο «πόλεμος του οπίου» για την Κίνα, τον οποίο είχε «κηρύξει» η βρετανική αυτοκρατορία. Οι ΗΠΑ, εξαιτίας αυτού του πολέμου, «μολύνθηκαν» με μια «ασθένεια» που -ειδικά σήμερα- φαίνεται «ανίατη».
 
Τώρα τα χρήματα αρχίζουν να «μιλούν». Ποιος είχε το σημαντικότερο κέρδος από αυτή τη «μάστιγα»; …Οι έμποροι ναρκωτικών; …Οι νταβατζήδες που τους προμήθευαν τις επισκέψεις ή τα «μουλάρια» που έπαιρναν τις δόσεις τους δωρεάν; …Φυσικά και όχι! …Τη μερίδα του λέοντος πήραν οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !! …Οι ίδιοι που πλήρωσαν τους πολιτικούς για να φέρουν ναρκωτικά στις ΗΠΑ ήταν αυτοί που τους «ενθάρρυναν» ως δήθεν «ηθικολόγους» να τους «κυνηγήσουν» σκληρά; Γιατί? …Γιατί όσο σκληρότερη είναι η καταστολή, τόσο μεγαλύτερα είναι τα κέρδη και άρα τόσο πιο ακριβό είναι το «ξέπλυμα»! Όταν, ως «πλυντήριο», λαμβάνετε το 80 και το 90% του παγκόσμιου κύκλου εργασιών της διακίνησης ναρκωτικών, καταλαβαίνουμε τα μεγέθη! Αλλά αυτό το τεράστιο «κύμα» πλούτου που εισήλθε παράνομα στην αμερικανική οικονομία άλλαξε τη δυναμική ισχύος μέσα σε αυτήν.
 
 Μέσα σε λίγα χρόνια, οι άλλοτε κυρίαρχοι και παντοδύναμοι βιομήχανοι έγιναν φτωχοί «συγγενείς» των τραπεζιτών. . . Οι ισχυροί βιομήχανοι, που μέχρι τότε ήταν ιδιοκτήτες των ΗΠΑ και χρηματοδότες των πολιτικών τους, έγιναν ξαφνικά ζητιάνοι των τραπεζιτών. Ο πλούτος που διαχειρίζονταν οι τραπεζίτες λόγω των ναρκωτικών ήταν τόσο μεγάλος που ο πλούτος των βιομηχάνων έμοιαζε με «ψίχουλα». Σε λίγες μέρες, οι τράπεζες συγκέντρωσαν χρήματα για να αγοράσουν όλες τις μετοχές της General Motors! Μέσα σε λίγες μέρες, έφτασαν δοχεία με δολάρια, περισσότερα από τον πλούτο που συγκέντρωσαν οι βιομήχανοι σε ολόκληρη τη ζωή τους. Μέσα σε λίγους μήνες άρχισαν να δίνονται «δάνεια» και «εγγυήσεις» που «κατασκεύαζαν» «επενδυτές» απευθείας από τα γνωστά γκέτο της Νέας Υόρκης.
 
 Αλλά ποιοι ήταν αυτοί οι τραπεζίτες; …Οι γνωστοί μας! …Οι χρηματοδότες του Ρούσβελτ, που έδωσαν την FED στους Σιωνιστές! …Οι χρηματοδότες του Χίτλερ! …Οι χρηματοδότες του ΟΗΕ! …Οι δημιουργοί του "πετροδολαρίου" του Bretton Woods! …Οι ιδρυτές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας! …Οι «πατέρες» ΟΛΩΝ των πραξικοπημάτων της μεταπολεμικής εποχής! …Οι διαφθορείς ΟΛΩΝ των «δημοκρατικών» καθεστώτων! …Οι «εμπνευστές» της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, που τους επέτρεψε να εισβάλουν στο Ιράκ! …Τα αντιτορπιλικά της Γιουγκοσλαβίας! …Οι χρηματοδότες των «Ρώσων» κομμουνιστών, που μέσα σε λίγες μέρες έγιναν οι γνωστοί «ολιγάρχες»! …Οι δολοφόνοι του Καντάφι και της Λιβύης! …Οι διακινητές εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη! …Οι εμπνευστές ΟΛΩΝ των Μνημονίων που μέσω του ΔΝΤ παραδίδουν κράτη στην γνωστή Black Rock!
Key Speakers At IIF Annual Membership Meeting 
Οι ίδιοι που σήμερα είναι οι ιδιοκτήτες του Δημοκρατικού Κόμματος! …Τα αφεντικά του FBI! …Οι χρηματοδότες του Μπάιντεν, του Ομπάμα και της Χίλαρι! …Οι «φίλοι» του Schwab! …Οι «εμβολιαστές» μας! …Οι φανατικοί του πολέμου στην Ουκρανία! …Οι προστάτες του Νετανιάχου! …Αυτοί που τώρα δεν μπορούν να «ξεφορτωθούν» τον Μπάιντεν και προσπάθησαν να «ξεφορτωθούν» τον αντίπαλό του! …Αυτοί που δεν μπορούν να «ξεφορτωθούν» κάποιον που γνωρίζει όλα τα «βρώμικα άπλυτα» των διεστραμμένων και παιδεραστών της Ουάσιγκτον και αρνείται να εγκαταλείψει τη θέση του. Πώς θα «ξεφορτωθούν» έναν διεφθαρμένο Μπάιντεν που αγωνίζεται για την επιβίωση της οικογένειάς του; Δεδομένου ότι δεν μπορούν να τον «ξεφορτωθούν», αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» τον Τραμπ και να επενδύσουν στην πόλωση τύπου εμφυλίου πολέμου. . . που, μέσα από την εδραίωση του φανατισμού και την υποστήριξη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που έφεραν στη χώρα, ελπίζουν να διατηρήσουν την εξουσία ακόμα και σε συνθήκες αταξίας!

Κέβιν Μακάρθι: Χάος στην Βουλή μετά την αποπομπή του προέδρου
Αν «ξεφορτωθούν» τον Τραμπ, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους άλλους Ρεπουμπλικάνους. . . Το απέδειξαν με την αντικατάσταση του «Προέδρου της Βουλής». . . Το αποδεικνύουν με την καθημερινή υποστήριξη των Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών και εκπροσώπων για όλες τις πολιτικές της Νέας Τάξης. Ο Τραμπ είναι το πρόβλημά τους γιατί ταυτίζεται με μια συγκεκριμένη πολιτική. . . Μια πατριωτική και εθνοκεντρική πολιτική που μισούν γιατί τους απειλεί θανάσιμα. Είναι προσωπικά ταυτισμένος με αυτή την πολιτική και κανείς άλλος δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει -τουλάχιστον αμέσως-. Αν τον «ξεφορτωθούν», θα έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους, καθώς τότε δεν θα ενοχλούνται από το «λαχανικό» που λέγεται Μπάιντεν. Είτε κερδίσει τις εκλογές είτε τις χάσει, δεν θα τους προκαλέσει κακό με έναν «ψεύτικο» Ρεπουμπλικάνο στη θέση του. Ο Τραμπ είναι το πρόβλημά τους, και αυτό θα μπορούσε να λυθεί με το κόστος των λίγων σεντς ανά σφαίρα.
 
Σε λίγες μέρες -και στο όνομα των εθνικών συμφερόντων και της κοινωνικής ειρήνης- θα έλυναν όλα τα προβλήματά τους. Αν τον σκότωναν, θα προκαλούσαν τεχνητό χάος και θα επένδυαν στη διαχείρισή του. Ένοπλοι προβοκάτορες του FBI, προστατευόμενοι έμποροι ναρκωτικών και αφελείς θερμοκέφαλοι ένοπλοι υποστηρικτές του Τραμπ θα ξεχυθούν στους δρόμους και το χάος θα κυριαρχήσει. Με τον έλεγχο της Antifa, του BLM και των εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών -που εξοπλίζονται γρήγορα- θα μετέτρεπαν αυτό το χάος σε προοίμιο εμφυλίου πολέμου, τον οποίο, ως «λογικό», θα απέφευγαν! Με «όπλο» τον εμφύλιο πόλεμο θα εκβίαζαν τον αμερικανικό λαό και θα τον ακινητοποιούσαν στο «σφαγείο» του! Η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και το Σικάγο -και οπουδήποτε αλλού οι σιωνιστές και οι «εκλεκτοί» τους είναι ισχυροί- θα γίνουν μια «αρένα» εμφυλίου πολέμου μέσα σε λίγες ώρες!
Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να καταλάβεις πόσο εύκολα μπορούν να εκτροχιαστούν οι καταστάσεις. Οι εκλογές ενδέχεται να αναβληθούν ακόμη και λόγω «αταξίας» και από «αγάπη» για τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι, λόγω της απώλειας του υποψηφίου τους, θα έδιναν χρόνο να βρουν τον διάδοχό του. Τόσο απλό! ...Πολεμικός νόμος και τέλος! Θα έκαναν στον Τραμπ μια μεγαλειώδη κηδεία με δακρύβρεχτες «δοξολογίες» για εθνική «ενότητα», παγκόσμια «ειρήνη» κ.λπ., και όλοι θα ήταν «ευτυχισμένοι»! …Θα τον τιμούσαν με μια κηδεία για έναν δραστήριο Πρόεδρο και όλα θα τακτοποιούνταν στο πνεύμα της «αδελφότητας». Οι φάκελοι για τη δολοφονία του θα έμπαιναν στο ίδιο «συρτάρι» με εκείνους του Κένεντι! Θα «σφραγίζονταν» για άλλα εκατό χρόνια και η Αμερική θα ασχολιόταν με το αν ταιριάζει το μαύρο στην όμορφη χήρα…Το μελλοντικό «τρόπαιο» των μεγιστάνων των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Γι' αυτό τους χρησιμεύει η χρήση του FBI ...Το απόλυτο "όπλο" των Σιωνιστών και του αμερικανικού βαθέος κράτους! ...Το "εργαλείο" που εξυπηρετεί τον Γκάρλαντ και τη συμμορία των τοκογλύφων πίσω του. Αυτό το FBI προστατεύτηκε από τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του και αυτό το FBI ήθελε να τον εξοντώσει από "ευγνωμοσύνη"! Το FBI, το οποίο από την αρχή ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί συμφέροντα που μπορεί να είναι αντίθετα με αυτά του αμερικανικού λαού! Το FBI, το οποίο από την ίδρυσή του ήταν συγκοινωνούντα δοχεία με τη CIA και, φυσικά, με τη Μοσάντ!!! ...Με ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, που από την ίδρυσή του στελεχώθηκε και παρέμεινε έτσι μέχρι σήμερα! ...Αυτές είναι οι μόνες τρεις "γάτες" που μπορούν να "νιαουρίζουν" σε μια "στέγη" όπου κανείς άλλος δεν μπορεί να "ανέβει"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...