peri majestic the real

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η Ευρώπη «πεθαίνει» εξαιτίας τους και αποτελεί ΥΒΡΗ και μόνον που τολμάνε να ζητάνε την επανεκλογή τους, χωρίς να προτείνουν την παραμικρή αλλαγή!

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ενταξιακές συνομιλίες με την ΕΕ τον Ιούνιο - Παράταση γενικής επιστράτευσης 

Πέντε χρόνια λειτουργούν ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ πίσω από καλά σφραγισμένες «πόρτες» και για λίγες ημέρες δίνουν στο «πόπολο» τη δυνατότητα να «παρέμβει». Πέντε χρόνια «ακούνε» μόνον τους «λομπίστες» και για λίγες ημέρες αναγνωρίζουν δύναμη και στον λαό …Στον ευρωπαϊκό λαό. Αυτός ο λαός τώρα καλείται στην πραγματικότητα να ψηφίσει τους «δήμιούς» του! …Αυτούς, οι οποίοι τον έβαλαν στα Μνημόνια των τοκογλύφων! …Αυτούς, οι οποίοι ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο τον αποκάλεσαν «τεμπέλη»! …Αυτούς, οι οποίοι μας κλείδωσαν στα σπίτια μας, επειδή έτσι το επέλεξαν να αφεντικά τής Φον Ντερ Λάιεν! …Αυτούς, οι οποίοι μας απαγόρευσαν τα ταξίδια, όταν θέλαμε να επισκεφτούμε τους δικούς μας ανθρώπους! Αυτοί οι τύραννοι έρχονται τώρα —«σεμνά και ταπεινά»— να ζητήσουν την ψήφο τού λαού!

Ο λαός καλείται να ψηφίσει ανάμεσα σ’ αυτούς που εδώ και χρόνια διαφθείρονται ατιμώρητα κι εκείνους που θέλουν να τους αντικαταστήσουν για να κάνουν τα ίδια ακριβώς! …Καλείται ν’ «ανταμείψει» αυτούς, οι οποίοι τον «εμβολίασαν» ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ! …Αυτούς, οι οποίοι θησαύρισαν από τις φαρμακοβιομηχανίες! …Αυτούς, οι οποίοι τον έβαλαν στον πόλεμο με την Ουκρανία! …Αυτούς, οι οποίοι κατέστρεψαν την ευρωπαϊκή βιομηχανική παραγωγή! …Αυτούς, οι οποίοι κατέλυσαν το κοινωνικό κράτος για το οποίο οι Ευρωπαίοι ήταν υπερήφανοι! …Αυτούς, οι οποίοι πρόδωσαν τις πόλεις τής Ευρώπης, παραδίδοντάς τες στο Airbnb! .…Αυτούς, οι οποίοι «πλημμύρισαν» την Ευρώπη με ΛΑΘΡΟμετανάστες! …Αυτούς, οι οποίοι γέμισαν τα βουνά τής Ευρώπης με ανεμογεννήτριες! …Αυτούς, οι οποίοι βύθισαν τα κράτη στα χρέη! …Αυτούς! …Αυτούς! …Αυτούς! …Ατελείωτη είναι η λίστα των εγκλημάτων ΑΥΤΩΝ των ακριβοπληρωμένων κομπάρσων τής παγκόσμιας πολιτικής και ΠΡΟΔΟΤΩΝ τής Ευρώπης και του οράματος των λαών της!

Μιλάμε καθαρά για ΠΡΟΔΟΣΙΑ,

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να στείλει ένα «μήνυμα» στην Ευρώπη …Ένα μήνυμα ισχυρό, το οποίο μπορεί να γίνει μήνυμα όλων των Ευρωπαίων, οι οποίοι είναι εξίσου θύματα των διεφθαρμένων φασιστών και ΝΑΖΙ που διευθύνουν τις Βρυξέλες …Ένα μήνυμα του «ΕΩΣ ΕΔΩ»!!! …«ΤΕΛΟΣ»! …Ή θα αλλάξουν το «λειτουργικό» τής διεφθαρμένης, ανίκανης και παράλυτης Ε.Ε. ή θα το κλείσουν το «χαφιεδομάγαζο», γιατί δεν έχει πλέον νόημα ύπαρξης …Δεν έχει νόημα ύπαρξης ο «ουραγός» τής CIA, του ΝΑΤΟ ή της Mossad !!! Περί αυτού πρόκειται …Εάν η Αποχή στις εθνικές εκλογές ήταν πράξη αυτοχειρίας για τον λαό, η ΑΠΟΧΗ από τις Ευρωεκλογές των άχρηστων και των διαπλεκόμενων είναι «Πολιτικό Μήνυμα» με σαφές περιεχόμενο και συγκεκριμένους παραλήπτες!!!

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ #PFIZER - ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ - YouTubeΕίναι άλλο πράγμα με την ΑΠΟΧΗ σου ν’ αφήνεις τα «κλειδιά» από το εθνικό σου «αυτοκίνητο» στα χέρια άχρηστων «Κούληδων» και «Αλέξηδων» και άλλο πράγμα με την ΑΠΟΧΗ να δηλώνεις σε τρίτους ότι, ως λαός, απλά δεν ανεβάζεις το «αυτοκίνητό» σου επάνω στο «σκάφος» τους, εάν δεν αλλάξουν τους κανόνες ασφαλείας σ’ ό,τι αφορά τη λειτουργία του! Μικρό το κακό σε κάθε περίπτωση, εφόσον έτσι κι αλλιώς θα σε «ανεβάσουν» ακόμα και με τη βία! …ΔΕΝ θ’ αλλάξει η τύχη τής Ελλάδας από την ΑΠΟΧΗ στις Ευρωεκλογές! Έτσι κι αλλιώς ΚΑΜΙΑ πολιτική δεν επηρεάζεται απ’ αυτούς που θα «στείλει» ο λαός στις Βρυξέλες εξαιτίας τής συμμετοχής του στις διαδικα­σίες! Ακόμα κι αν αυτοί διορίζονταν απευθείας από τα κόμματα ή τη Γιουροβίζιον, το ίδιο αποτέλεσμα θα παρήγαγαν …Μια καλοστημένη παράσταση ηλιθίων είναι, που απλά έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και τίποτε παραπάνω! …Οι περισσότεροι απ’ αυτούς που πηγαίνουν εκεί ως Ευρωβουλευτές, μέχρι να μάθουν να διαβάζουν τα νομικά κείμενα που τους βάζουν μπροστά τους οι λομπίστες για να ψηφίσουν, τελειώνει η θητεία τους. Αυτοί, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους για περισσότερα χρόνια, είναι εκείνοι που επίτηδες δεν «μαθαίνουν» να διαβάζουν!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Έλληνες πρέπει να πούνε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην Ε.Ε. της Διαπλοκής!

…Να στείλουν ένα εκκωφαντικό ΜΗΝΥΜΑ στους λαούς τής Ευρώπης, οι οποίοι είναι πολύ ισχυρότεροι απ’ αυτούς!

…Να δηλώσουν «ΝΑΙ στην Ευρώπη τής ειρήνης και της ευημερίας» αλλά «ΟΧΙ στους ΝΑΖΙ των Βρυξελών»!

…Μέχρι αυτό το «ΝΑΙ» να βρει κάποτε το «λειτουργικό» εκείνο, το οποίο θα το κάνει χρήσιμο για τους Ευρωπαίους πολίτες!

…ΑΠΟΧΗ, μέχρι να ξανασχεδιαστεί το ευρωπαϊκό σύστημα με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι τα συμφέροντα των φασιστών, των πολεμοκάπηλων, των εμπόρων και των τοκογλύφων!

…ΑΠΟΧΗ, με νόημα και περιεχόμενο!

…Όχι άλλο «κάρβουνο»!

…Όχι άλλη «σαβούρα» στην πολιτική σκηνή τής Ευρώπης, η οποία επηρεάζει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων!

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Νετανιάχου: «Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ» - ΒΙΝΤΕΟΠρέπει να γκρεμίσουμε το «μαγαζί» τού μοχθηρού Σβαμπ και της διεφθαρμένης Φον Ντερ Λάιεν. Πρέπει να τελειώνουμε με τις Βρυξέλες των ανώμαλων, των αλκοολικών και των διεφθαρμένων!

Η Ευρώπη «πεθαίνει» εξαιτίας τους και αποτελεί ΥΒΡΗ και μόνον που τολμάνε να ζητάνε την επανεκλογή τους, χωρίς να προτείνουν την παραμικρή αλλαγή!

Η Ελλάδα, με το τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό της «βάρος» μπορεί με τη στάση της απέναντι στον «βόθρο» των Βρυξελών να επηρεάσει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να γίνει το αίτιο μεγάλων εξελίξεων.

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/05/euroekloges_apoxi.html

2 σχόλια:

  1. Ολοι τους έχουν μιά κοινή πρόταση.... "Οχι ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ" Πρέπει να είναι καποιος εντελώς ανάπηρος για να μην αντιληφθεί πω΄ς ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φοβάται τους επιλέγοντες το κόμμα "Βρούβες " ή το κόμμα " Παραλίες ", τους φοβισμένους νοικοκυραίους τους έχει στο χέρι του ασκώντας τον φόβο από την εγκληματικότητα και τους προσφυγες που οι ίδιοι έφτιαξαν,το καθεστώς δλδ το σύστημα εξουσίας ούτε ο φόβος , ούτε η οργή που ξεθυμαίνει, ούτε προφανέστατα η παραίτηση-απογοήτευση ανησυχεί, άλλωστε από όλους αυτούς τους μαντρωμένους, συμβιβασμένους νοικοκυραίους δεν διατρέχει κίνδυνο,αφού τους έχει χειραγωγήσει με άρτο και θεάματα, με επιδοματάκια κλπ βοηθήματα αποπροσανατολισμού. Το καθεστώς γουστάρει φοβισμένους και απογοητευμένους πολίτες, γιατί μπορεί εύκολα να τους χειραγωγήσει. Τούς με ιδεολογικό υπόβαθρο θυμωμένους,ψαγμένους, που τον λωτό και τον προσφερόμενο σανό δεν το έχουν στο διαιτολόγιό τους, φοβάται, αλλά όσο βλέπει ότι και αυτοί δεν εχουν που να πάνε , προς το παρόν , τρίβει χαιρέκακα τα χέρια του, ως πότε όμως, μεγάλε Βάρναλη 'εγραψες , αλλά οι δουλοπάροικοι,ιθαγενείς,χριστιανοί ορθόδοξοι, αρχαιολάτρεις κλπ κατοικούντες στην νότια Βαλκανική, κάνουν τους κινέζους . απεταξάμην θεωριών που ταρακουνούν τους αρμούς της εξουσίας.Καλό καναπέ στους επιλέγοντες αποχή , αλλά όταν την Δευτέρα δούν κανένα 35αρι στην ΝΔ , μην αρχίσουν τον κλαυσίγελο, στο κάτω κάτω αφού τη έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια από την διαδικασία δεν εχουν το δικαίωμα να ομιλούν , όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο μακαρίτης Κουτσόγιωργας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος…

  Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος είναι το προαπαιτούμενο για τη σωτηρία τής ανθρωπότητας! Το Ιράν, χωρίς να ρίξει σφαίρα, μπορεί να κα...