peri majestic the real

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Rolling Stones - Whole Wide World, Seattle WA, 5/15/2024 Live

1 σχόλιο:

  1. Αντε να σου ανεβάσω το ηθικό , να επαναλάβω πόσο υπερβατικός μουσικά είσαι, όμως Περικλέα, ας ξεκινήσω με μια παραδοχή, δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να μπορεί να δικαιολογήσει μια γενοκτονία, ακόμα και μια γενοκτονία δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια γενοκτονία.Οποιοδήποτε και νομίζω θα συμφωνήσεις επιχείρημα, οποιαδήποτε δικαιολογία σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην Γάζα από το καθεστώς Νετανιάχου, στηριζόμενο από ΗΠΑ από Μπάιντεν και του ερχόμενου ίσως Ντόναλντ, ίδιος ο δικομματισμός παντού και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ όπου στηρίζεται από το λόμπι το Ισραηλινό , δλδ το σιωνιστικό, και τους δυτικούς ευρισκόμενους πάντα στο πλευρό του θείου Σαμ , στην κατ αυτούς σωστή πλευρά της ιστορίας , οι δυτικοί σωστοπλευρίτες κολαούζοι, όλα λοιπόν τα συμβαίνοντα στην πολύπαθη Παλαιστίνη ηχούν σαν μια εγκληματική παραδοχή. Οσοι υποστηρίζουν το έωλο επιχείρημα του δικαιώματος στην νόμιμη ΄'αμυνα, δεν αντιλαμβάνονται ότι γίνονται συνένοχοι, η στάση τους δεν είναι απλά ένας αμοραλισμός, μια κυνική συμπόρευση με τον ρεαλισμό της πολιτικής όπως τουλάχιστον τον αντιλαμβάνονται, αλλά αποτελεί την επιτομή της ίδιας της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής, προφανώς όχι μόνο στη Γάζα αλλά παντού όπου επικρατεί καταπίεση, φτώχεια, κλπ παθογένειες του καπιταλισμού ως το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα της παγκοσμιοποιημένης νέας τάξης. Ομως υπάρχει μια ακόμα ικμάδα ελπίδας, η σκληρότητα του πολέμου, οι εικόνες των σκοτωμένων παιδιών, φτάνει μέσω της τηλεόρασης στα μάτια μας, σαν κομμάτι της καθημερινότητας, ευελπιστώ οι εικόνες να ταρακουνήσουν τις συνειδήσεις των απλών πολιτών,να διαμορφώσουν και να επανακινήσουν την έννοια της ηθικής, να αποτελέσουν τον καταλύτη , στην απαίτηση σταματήστε την γενοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εναντι 18 εκατομμυρίων από την Engel & Völkers. Καταλάβατε;;; H Engel & Völkers μετρά περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας ως παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της μεσιτείας ακινήτων.

    16 Μαΐου 2023 Στον Τόμας Φλορ ( Thomas Flohr ) , Ελβετό επιχειρηματία, κατέληξε το ακριβότερο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, που πωλήθηκε ...