peri majestic the real

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Για πάντα ΕΝΦΙΑ ( κάθε μήνα) χωρίς ανάσα...Ποιος μιλάει; Είδατε πουθενά να λένε κάτι; Δεν έχεις να πληρώσεις τους τοκογλύφους; Έρχεται ο πλειστηριασμός της "ανάπτυξης". Τι σου λένε; Πουλά το νεφρό σου για να ζήσεις. Η λεηλασία που συντελείται είναι μυθικών διαστάσεων. Άρα; Τρέξτε ξανά στις κάλπες....για τα Louis Vuitton και τα Prada των ευρωβουλευτών....τρέξτε για Selfies με τους δήμιους σας....

 

Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν το εκκαθαριστικό ήρθε «φουσκωμένο»

Και εννοείται.

Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ. Γιατί; Είναι θέμα ψήφων...Έχουν βρει κάποιους εκεί πέρα ότι δήθεν και καλά είναι η συνέχεια του έθνους με τα πολλά παιδιά και δεν πληρώνουν τίποτα...

https://noumer.blogspot.com/2024/01/big-brother.html

2 σχόλια:

  1. Ξυπνάτε ζώα!

    Το Ιράν είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου είναι νόμιμη η ανταλλαγή οργάνου με χρήματα. Μπορεί να είναι μόνο νεφρός και πρέπει να γίνει σε συντονισμό με κυβερνητικό ίδρυμα, με όρια στην προσφερόμενη αποζημίωση.

    Παρόλα αυτά, οι πωλητές και οι δωρητές παρακάμπτουν τακτικά τη νομικά εγκεκριμένη διαδικασία, επιλέγοντας αντ ‘αυτού δυνητικά πιο κερδοφόρες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, σύμφωνα με μια μελέτη του 2022 στο περιοδικό Transplant International.

    Είναι επίσης παράνομο να πωλούνται νεφρά εκτός Ιράν, επειδή αυτό θα ισοδυναμούσε με εμπορία οργάνων ή ακόμη και σε μη Ιρανούς στο Ιράν.

    Αλλά σύμφωνα με το Iran International, απελπισμένοι Ιρανοί φτάνουν στο Ιράκ για να πουλήσουν τα νεφρά τους και άλλοι οδηγούνται από μεσάζοντες στο να ταξιδέψουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Τουρκία για να πουλήσουν άλλα μέρη του σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λε ρε παιδι μου;
      Τοσο κακα λοιπον στο Ιραν οπως μας λεει το Transplant International και Iran International;
      Ολα "International"
      Ξερεις εκει δερνουν και τις γυναικες τους, αμα λαχει τις πετανε κι απ τα παρθυρα. Για τους πουστηδες δε σου λεω...
      Αλλα ρε παιδι μου παλι στην υποδουλη Παλαιστινη πουναι πιο κοντα, οι οβραιοι τους καρβουδιζουν μεσα στα βομβαρδισμενα σπιτια τους.

      Αντε γαμησου ρουφιανε που θα μας πεις και ζωα

      Διαγραφή

Αχαλίνωτο μίσος

  Mε αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, το Ινστιτούτο που ίδρυσε ο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα «...