peri majestic the real

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Μια λογική φώνη από έναν Καθηγητή Πυρηνικής Φυσικής & Οπλικών Επιστημών στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Πως θα αντιδράσει το Ισραήλ; Το έχει ξανακάνει μήπως; Δικαιώνεται σε όλα ο Τραιανού.

 

Με «φόβητρο» το Ιράν θέλουν να σκορπίσουν τον «πυρηνικό τρόμο» επάνω από τον αραβικό Κόσμο …Θέλουν, να βάλουν το πυρηνικό Ιράν μαζί με το πυρηνικό Ισραήλ να παραστήσουν τα «βουβάλια» που θα απειλούν με σύγκρουση και που —υποτίθεται— εάν αυτή συμβεί, θα την «πληρώσουν» τα «βατράχια»! …μόνο και μόνο για να τα τρομοκρατήσουν! Αυτό είναι το κόλπο! …Θέλουν να βάλουν το Ιράν να παίξει στη Μέση Ανατολή τον μεταπολεμικό ρόλο τής Σοβιετικής Ένωσης στην Ευρώπη!

 Όπως η πυρηνική Σοβιετική Ένωση «κατασκευάστηκε» από τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές τοκογλύφους, για να διατηρούν υπό την ομηρία τους τη χρεοκοπημένη Ευρώπη, έτσι και το Ιράν «κατασκευάστηκε» με τα ίδια χαρακτηριστικά, για να διατηρούν υπό την ομηρία τους τον επίσης χρεοκοπημένο αραβικό κόσμο! …Να «παίζει» το παιχνίδι τής αντιπαλότητας με το Ισραήλ και η ΑΝΤΙαραβική του φύση να «καθηλώνει» τους πάντες στις θέσεις τους και με το «βλέμμα» τους προς το σιωνιστικό κράτος.

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα έγραφε ο μεγάλος Τραϊανού..... Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες...

«Βόρεια Μακεδονία» 16 Ιουνίου 2018 Ολοκληρώθηκε μια προδοσία κι αποκαλύφθηκαν τόσο οι στόχοι όσο και οι προδότες. ΕΒΡΑΙΟΙ και Κομμουνιστές ...