peri majestic the real

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ευθαρσώς κοροϊδεύουν την κοινωνία. Μπαινοβγαίνουν από τα κανάλια ( όποτε θέλουν), κατεβαίνουν για βουλευτές όποτε γουστάρουν. Και εσύ; Τρέχεις στον ΟΑΕΔ...

 

Όλα γίνονται μπροστά μας...Είναι μια τρομερή κλίκα που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Αν καθίσεις και ψάξεις τους υποψήφιους στα ευρωψηφοδέλτια το διαπιστώνεις.
 
 Μέχρι και η Μπεκατώρου που μπαινόβγαινε από το Μαξίμου της Μαρέβας κατεβαίνει για ευρωβουλευτής. Με το κόμμα του Κούλη; Όχι, αλλά με το κόμμα του άλλου Χανιώτη...και αυτό απλά γα ξεκάρφωμα..

1 σχόλιο:

  1. Η μυθοπλασία της μεταπολίτευσης , το στημένο παιχνίδι εναλλαγής των συστημικών αστικών κομμάτων,όλοι στην στήριξη του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, όλοι μαζί με τους ταγμένους δημοσιογράφους που υποτίθεται υπηρετούν την ελευθεροτυπία,όλοι οι πατριώτες στην υπηρεσία της τάξης και ηθικής της ραμμένης και κομμένης στα δικά τους μέτρα. Οντως δεν μου προκαλεί ουδεμία έκπληξη, το θέατρο σκιών συνεχίζει ακάθεκτο με θεατές την πλέμπα. στο διάλειμμα σανοφαγία για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...