peri majestic the real

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ

Είναι λογικό αρκετός κόσμος να είναι απογοητευμένος, μπερδεμένος και αηδιασμένος με τους  πολιτικούς. Μόνο που δεν υπάρχουν πολιτικοί. Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα. Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Τα λεφτά της Ελλάδος βρίσκονται στο εξωτερικό. Κρυφός στόχος  είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Για αυτό εξάλλου  ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει. Το Αγγλικό Δίκαιο αυτόματα μεταφέρει τα ιδιωτικά και κρατικά περιουσιακά στοιχεία σε τρίτους, χωρίς να το γνωρίζουν οι θιγόμενοι..

Το ΤΑΙΠΕΔ ανησύχησε για την κατολίσθηση στα Θηρασιά της Σαντορίνης και όχι οι γεωλόγοι.. Τα Θηρασιά είναι για ξεπούλημα...Η Μαρίνα Λευκίμμης στην Κέρκυρα...και οπουδήποτε αλλού. Το οργανωμένο έγκλημα είναι αυτό που επιλέγει ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν...ποιοι θα προοδεύσουν και ποιοι θα χαθούν...Η χώρα έχει πέσει σε σκοτεινά κυκλώματα..

Οι εκλογές είναι απλά για ξεκάρφωμα. Είναι η νομιμοποίηση στην ληστεία που συντελείται με την ακρίβεια..Όλοι αυτοί που κατεβαίνουν είναι άτομα με σκελετούς στην ντουλάπα τους

Όλη η πολιτική Δομή του Ισραήλ κατηγορείται για τρομακτικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μέχρι και ομαδικούς τάφους έχει το μενού... Ποια χώρα είναι αυτή που έχει σκοτεινούς δεσμούς με το Ισραήλ μετά την Αμερική του σιωνιστή Μπάιντεν; Ποια; Ποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι αυτοί που έχουν πρότυπο το Ισραήλ; Ποιοι κάνουν δουλειές με το Ισραήλ; Θα τα παίξουν όλα για όλα στην Ελλάδα..το επόμενο διάστημα..

Το μνημονιακό καθεστώς του ΔΝΤ είναι αυτό που κρατά όρθιο το Ισραήλ και ΟΧΙ η Αμερική.

Τι απαντά ο Γιάννης Καλλιάνος για το απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε στον αγγειοχειρουργό του πατέρα του 

Έπαθε σοκ. Δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Νόμιζε ότι τον κάλυπτε η βουλευτική του κρατικοδίαιτη ιδιότητα. Οι δημόσιες σχέσεις. Ανόητος . Η Ελλάδα είναι μαρτύριο για όλους...

Ποιον δικηγόρο έβαλε το καθεστώς κατά του βουλευτή; Μιλάμε για καθεστώς και όχι για κυβέρνηση. Μιλάμε για κυκλώματα...

Image

Δεν υπάρχει Μάτι..Δεν παίζει ρόλο η ανθρώπινη ζωή. Τίποτα απολύτως...Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι περιουσίες μας...Με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή στο ΦΕΚ 3475/2023 περί «υποχρεωτικής πυρασφάλειας κατοικιών πλησίον και εντός δασών ή χορτολιβαδικών εκτάσεων»  το οργανωμένο έγκλημα  επιταχύνει τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας μέσω της υπερφορολόγησης...Αυτό σημαίνει Γολγοθάς από χρόνο, μεροκάματα, γραφειοκρατία. Ελάχιστοι θα αντέξουν με τόσους φόρους ( κρατικοδίαιτοι και κομματόσκυλα). Και αν διαμαρτυρηθείς με τον ΝΕΟ Ποινικό Κώδικα θα πας φυλακή!!!! 

Είδατε κανένα κόμμα να λέει κάτι τώρα στις Ευρωεκλογές; Δεν μας θέλουν στην Ελλάδα. Θέλουν να αποχωρήσουμε είτε με θάνατο ( όποτε έρθει) είτε να δραπετεύσουμε στο εξωτερικό. 

Να χαθούμε για πάντα...να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο. Αλλά το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία. 

Βόμβες και σφαίρες στην Γάζα, φόροι και νέοι φόροι στην Ελλάδα με τρομερή ακρίβεια. . Νεκροί όλων των ηλικιών στην Γάζα, νεκροί όλων των ηλικιών στην Ελλάδα...χιλιάδες πεταμένοι στα νεκροκρέβατα του ΔΝΤ...Νετανιάχου πρότυπο στην Γάζα , Νετανιάχου πρότυπο και στην Ελλάδα... 

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Τα ίδια τράβηξαν και οι Ελληνορθόδοξοι Σύριοι που τους έκλεισαν την πρεσβεία στην Αθήνα...τους ήθελαν χωρίς φωνή απέναντι στους Ισλαμιστές του Ομπάμα και του Μπάιντεν. Τα ίδια και στην Αν Ουκρανία των Ρωμιών με πρωταγωνιστή τον Ζελένσκι του Μητσοτάκη. 

Ερημώνει όλη η χώρα. Λιγοστεύουν οι καθαρές φωνές...

https://noumer.blogspot.com/2024/04/blog-post_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αχαλίνωτο μίσος

  Mε αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, το Ινστιτούτο που ίδρυσε ο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα «...