peri majestic the real

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Γιατί έχουν ντροπές; Ποια πολιτική τάξη; Ξυπνάτε όλοι σας. Από τύχη ζούμε. Πολύ χειρότερα η Ελλάδα από την Ουκρανία...

 Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Σιωπή και αμηχανία μετά την ολομέτωπη επίθεση του  Βαγγέλη Μαρινάκη | Αυγή  

 O Deranged περνάει από τη Βουλή συμφωνία που προβλέπει ότι Ελλήνες στρατιώτες θα υπηρετούν σε αμερικανικές μονάδες, οπότε θέλουν και για όσο θέλουν οι Αμερικανοί για να αποκτήσουν εμπειρίες!! Θα παίρνουν δηλαδή τους δικούς μας στρατιώτες, για να κάνουν τους δικούς τους πολέμους! Θα μπορούν να στέλνουν στρατιώτες π.χ στην Ουκρανία! Και το καλύτερο... Αυτούς θα τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!! Μάλιστα προβλέπεται ότι σε περίπτωση θανάτου Έλληνα στρατιώτη, ο ελληνικός στρατός θα αναλάβει τα έξοδα για την μεταφορά και την ταφή του(!!!)

Που ζούμε ρε; Ξυπνάτε!  

Είναι σαμποτέρ οι άνθρωποι. Αφήνουν παντού νάρκες!!

Το μνημόνιο τύπου «μπανανίας» κατατέθηκε στη Βουλή στις 8 Μαρτίου 2024 με υπογραφές των Κ. Χατζηδάκη (ΥΠΟΙΚ), Γ. Γεραπετρίτη (ΥΠΕΞ), Ν. Δένδια (Εθνικής Αμυνας) και Γ. Φλωρίδη (Δικαιοσύνης).

Περισσότερα, εδώ

9 σχόλια:

  1. Κοίτα δεν θα διαφωνήσω , απλά θα καταθέσω τον προσωπικό μου προβληματισμό. Αρχικά θεωρώ στημένη και στοχευμένη την παρέμβαση Τσίπρα στο πρόσφταο συνέδριο, που έγινε για να ισχυροποιηθεί ο Κασσελάκης πάνω στα υπολείμματα της παλιάς ηγεσίας και προφανέστατα επιβεβαίωσε την οριστική πλέον πολιτική και πολιτισμική μετάλλαξη αυτού του κόμματος σε παραπολιτικό one man show, όπως λένε και οι προτεστάντες, κόμματος με μπόλικες δόσεις ξεκατινιάσματος που βέβαια απέδειξαν αυτό που κατά καιρούς σχολιάζω ότι το συγκεκριμένο κόμμα ήρθε για να δώσει ανάσες στο δικομματικό, διπολικό σύστημα εξουσίας , όταν το 15 είχε πέσει στα πατώματα λόγω ακριβώς της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής και των μνημονίων, ένα κόμμα με αριστερή ρητορική απλά για το ιδεολογικό περιτύλιγμα που τραγικά ήρθε και κούμπωσε σε αυτό που λέμε όλοι ίδιοι είναι. Ενα συνέδριο που θύμιζε πολύ τις εικόνες που βλέπουμε στην τηλεόραση από τις μαζώξεις στο Αμέρικα κάποιων επισφαλών θρησκευτικά που με ιουδαϊκή ευλάβεια ακούν κάποιον ταλαντούχο αυτοχριζόμενο σωτήρα τηλευαγγελιστή.Κάπως έτσι φθάσαμε στην μετεξέλιξη ενός απροσδιόριστου ακόμα ιδεολογικά μορφώματος κόμματος.Ομως εκτιμώ πως η ανάδυση ή καλύτερα εμφύτευση του νέου ηγέτη, η επικοινωνιακή υποστήριξη από τα συστημικά μμε, η στόχευση στο ακροατήριο που σήμερα διακατέχεται από την " σιωπή " και την δυσφορία, που ψάχνει ενδεχομένως κάτι νέο να πειραματιστεί,δεν αποκλείεται λοιπόν το νέο κόμμα με τα παλιά υλικά ο μεταλλαγμένος Συριζα, να αποτελεί και αυτό Περι κράτησέ το στο οπίσθιο μέρος του μυαλού σου,σαν ένα προληπτικό εγχείρημα έγκαιρης απορρόφησης πρός την σωστή για το σύστημα, του πολιτικού σεισμού που αναμένεται να έρθει, δλδ να απορροφήσει την οργή, αγανάκτηση, θυμό που σταδιακά αλλά με γεωμετρική πρόοδο συσσωρεύεται στην ελληνική κοινωνία και οσονούπω θα εκραγεί, οπότε απαιτείται η εναλλακτική να παίξει τον ρόλο του αποσυμπιεστή ή την ασφαλιστική δικλείδα, κάτι παρόμοιο ιστορικά έγινε και το 1981. Επομένως όταν διαπιστώνεις την ανυπαρξία εναλλακτικής μάλλον δεν πορεύεσαι στην σωστή κατεύθυνση, ο σχεδιασμός είναι δρομολογημένος με τέτοιο τρόπο, που είτε με την επιλογή του μικρότερου κακού, είτε μέσω της αποχής που έδωσε στην κυβερνώσα παράταξη μια εύκολη και αυτοδύναμη νίκη, να κάνουν τον πολίτη να σηκωθεί μέν από τον καναπέ όχι για ανατροπές, αλλά να εκφράσει την οργή του στρέφοντας την επιλογή του σε θεόσταλτες εξ Αμερικής λύσεις εκτόνωσης και προφανώς όχι αμφισβήτησης, πολύ μιζέρια θα πέσει ξανά Περι , πολύ κλαυσίγελος και πολύ στάχτη , κονταροκτυπήματα, άσφαιρα πυρά, κτυπήματα κάτωθεν της μέσης, πολιτική της κλειδαρότρυπας που τόσο πολύ αρέσει στην άνευ παιδείας πλέμπα , αντιπαράθεση στα μανταλάκια και στην πραγματικότητα μάχη χαρακωμάτων για την ασφάλεια του ιδίου πολιτικού σκηνικού, από το ίδιο πολιτικό προσωπικό με την ίδια στόχευση δλδ πως να κρατήσουμε το σαθρό οικοδόμημα όρθιο. Είπαμε θέσφατο είμαστε οι επιλογές μας, ας τις λουστούμε υπομονετικά χωρίς κλαψουρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντελως Συφλιασμενος Πολιτης14 Μαρτίου 2024 στις 4:49 π.μ.

    Δηλα δη, θες να πεις οτι στον Β' ΠΠ πολεμησαμε τον λαθος λαο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα πλαίσια του διπολικού συστήματος της αστικής τάξης, θα αλλάξει και το όνομα από Συριζα σε δημοκρατικό κόμμα στα πρότυπα των ΗΠΑ, οπότε ο δικομματισμός θα λάβει την αμερικανική εικόνα δλδ Ρεπουμπλικάνοι ΝΔ και σοσιαλδημοκράτες πρώην αριστεροί του Συριζα. Και η μετάλλαξη ήδη έχει δρομολογηθεί, ατενίζοντας λοιπόν το προφίλ των οπαδών που έδωσαν και την νίκη στο συνέδριο, διαπιστώνει κανείς, ότι η νέα κομματική βάση θυμίζει περισσότερο οπαδούς ακροδεξιάς εκδοχής, άπειρες αναρτήσεις εθνικοθρησκευτικού περιεχομένου, αποθέωση του νέου αρχηγού,με όρους τύπου ΄' αγιος' , άλλοτε με όρους ριάλιτι " έχεις αστρική ενέργεια ",με έκδηλη αγραμματοσύνη συνοδευόμενη με μίσος για τα " μαρξιστικά ιερατεία ", αμετροεπής αναγόρευση σε ύψιστη προσωπική θυσία το δίωρο που έφαγαν στην ουρά για να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό,αναπαραγωγή ρατσιστικών αναρτήσεων χρυσαυγίτικης έμπνευσης και ρητορικής,νεοναζιστικά κελεύσματα για "μυοκτονία "απαλλαγή από τα " φιδια και τους αριστερούς αρουραίους" , από τα " παράσιτα της φασιστεράς ". Η καινούργια φουρνιά κομματικών μελών αναρτά και απόψεις του στυλ. " οι ζωές μας δεν αλλάζουν με φωνές από τα πεζοδρόμια ", εκστασιάζονται που ο νέος αρχηγός μιλά χωρίς χειρόγραφο, μη γνωρίζοντας το οτοκιού, ακούστηκε στο συνέδριο και το αμίμητο " ο αρχηγός ακόμα και στα ζώα τραβά μπροστά δείχνοντας τον δρόμο " θεωρώντας η ομιλήτρια ότι είναι αυτονόητη η ταύτιση του κόμματος με την αγέλη. Ανατριχιάζει κανείς στην ιδέα πως αυτό το είδος εκφοράς του λόγου και η ρητορική , γεμάτη από ανορθολογισμό, που ταυτίζει τον αρχηγό και τον λαό, ενάντια σε όσους συνωμοτούν βλέποντας εσωτερικούς εχθρούς που τολμούν να αμφισβητούν τον αρχηγό και από την άλλη ο αρχηγός με πρόταγμα τις αναγκαίες απολύσεις στην οικονομική πολιτική που ευαγγελίζεται να εφαρμόσει όποτε πάρει το πράσινο φως για να κυβερνήσει, ανακοινώνει ως όραμά του, πολύ ελκυστικό στα κατώτερα στρώματα της πλέμπας,την " επιστροφή στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα, που ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες και τους νόμους " , δλδ οι νοικοκύρηδες που ενίοτε δίνουν αυτοδυναμίες και μετατρέπονται στους υπάκουους συμβιβασμένους καναπεδάτους υπηκόους του συστήματος. Αραγε Περι μπορεί αυτό το εγχείρημα να απορροφήσει εγκαίρως το τσουνάμι του ακροδεξιού " αντισυστημισμού " αποτρέποντας τους πολίτες να αυτοπαγιδευτούν σε κομματικά μορφώματα λαικίστικα και ακροδεξιά, δίνοντας λύσεις εκτόνωσης με βολικά αφηγήματα, θα μου πεις κοντός ψαλμός, αληλούια και θα σου απαντήσω προφητικά αντικοινωνικός δικαιωματισμός μια παρένθετης αριστεράς, για να θυμηθούμε και το γάμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν λεει για ΝΑΤΟ δεν λεει για ΝΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέει για ΝΑΤΟ γιατί θέλουν στρατό στην Ουκρανία και οπουδήποτε. ΔΕΝ ασχολούμαι άλλο. Τέλος. Τα ζώα δεν ξυπνάνε. Είναι τραγική η κατάσταση.

      peri

      Διαγραφή
    2. Εντελως Συφλιασμενος Πολιτης15 Μαρτίου 2024 στις 4:31 π.μ.

      Σκεψου καλε μου φιλε peri, ΑΝ ειχανε κερδισει τον πολεμο οι Γερμανοι, ΠΩΣ θα ηταν η ζωη μας σημερα.
      Αλλα σκεψου το σοβαρα πριν απαντησεις.

      Διαγραφή
    3. Επειδή λοιπόν τόν πόλεμο ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ σκέψου πρίν ρωτήσεις.!
      Και τον κέρδισαν και μας δούλεψαν όλους. Και μαζί με τούς Εβραίους ακόμα μάς δουλεύουν .Και συγκεκριμένα ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ. Ολοι αυτοί που στόν πόλεμο τότε σκότωναν δίχως ανθρωπιά ,σήμερα σαν μεγιστάνες πλέον σκοτώνουν και στραγγίζουν και την τελέυταία δεκάρα,κάθε χώρας. Στήν τρίτη φάση τού πολέμου.Σέ αυτήν ζούμε εμείς.

      Διαγραφή
    4. Εντελως Συφλιασμενος Πολιτης17 Μαρτίου 2024 στις 9:02 π.μ.

      @ Ανώνυμος16 Μαρτίου 2024 στις 10:02 π.μ.

      Σιγα φιλε μου θα με πνιξεις.....με το καφε που επινα και σε διαβαζα.

      Λοιπον:
      Τον Β' ΠΠ τον κερδισαν οι εβραιοι και τον εχασε η ανθρωποτητα.
      Ολα τ' αλλα που μου λες ειναι αποσταγμα κατηχητικου και πλυσης εγκεφαλου που εφαγαν τοσα χρονια τα φυτα, οι τοτε ...."Ρηγαδες".
      Οι Γερμανοι απ το '45 και δωθε ειναι ενας εκφυλισμενος και υποδουλος λαος απ τους εβραιους η δε "γερμανια" μια Ε.Π.Ε. των εβραιων.

      Οποτε επαναλαμβανω το ερωτημα:
      Σκεψου ΠΩΣ θαταν η ζωη μας αν τον πολεμο τον ειχε κερδισει ο Χιτλερ.
      Για να σε βοηθησω "τροφη για σκεψη":
      Σκεψου αν ο Πουτιν εριχνε μια στην γιαφκα τους και την εκανε γυαλινο παρκινγκ να βλεπες ΠΩΣ θα απελευθερωνοταν μονομιας ολος ο κοσμος.

      ΥΓ1
      Οι Αμερικανοι κερδισαν τιποτα εκτος απ τα αμετρητα φερετρα που γυρισαν πισω στην Αμερικη; ή μονο οι Ναζι τα πηραν ολα μαζι με τα μπαζα της τοτε Γερμανιας;

      ΥΓ2
      Σταματα να διαβαζεις "Το Βημα" τα "Τα Νεα" και τις υπολοιπες χαρτοπατσαβουρες που βλεπουν "Ναζιδες" και "ακροδεξιες" παντου.

      Διαγραφή
  5. Μα καλά τι πίνουν εκεί στο μέγαρο των Ιλισίων πριν καλά περάσει ένα δεκαπενθήμερο από την απίθανη βόμβα Μακρόν για πιθανή αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία , άρα την έναρξη Γ παγκόσμιου που για να τριτώσει αποκλείεται να αρχίσει από τους Γάλλους δεν θα τους αφήσουν οι γερμανοί,όλοι οι ηγέτες της ΕΕ αποστασιοποίηθηκαν από τον Μακρόν και τις παραληρηματικές του δηλώσεις, που για εσωτερική κατανάλωση θέλει να το παίξει Ναπολέων μόνο στην ρητορική γιατί στην πολεμική εκδοχή ούτε να το διανοηθεί αναφορικά με το αποτέλεσμα εμπλοκής σε πόλεμο με την Ρωσία, υπόψη και οι Γερμανοί όταν θυμούνται το στραπάτσο τρελαίνονται για αυτό και έχουν τόσο αντιρωσικό μένος συσσωρευμένο.. Καραμπινάτες αντιφάσεις από τον σταυροφόρο πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ για την γονατισμένη Ουκρανία, τώρα που τα ψέματα τελείωσαν, που αφού μέσα σε μια πενταετία κατάφερε να χάσει ολόκληρη την παραδοσιακή γαλλική επιρροή στην Δυτική Αφρική, προσπαθεί να ρεφάρει κάνοντας το λιοντάρι στην αγριεμένη ρωσική αρκούδα, πλάκα πλάκα ας ξανασκεφτούμε αν όντως είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, ας θυμηθούμε και εμείς τις εκστρατείες του Βενιζέλου στον ΚριμαΪκό πόλεμο εναντίον των μπολσεβίκων της τότε Σοβιετικής Ενωσης την οδυνηρή μας ήττα και στην συνέχεια την μκρασιατική καταστροφή όταν και ο Βενιζέλος πήγε να ρεφάρει την αποτυχημένη εκστρατεία κατά των μπολσεβίκων , αφού είχε πάρει και αυτός την διαβεβαίωση των γάλλων ότι θα μας στηρίξουν. Θα μου πει κάποιος εθνικοπατριώτης τι θυμάμαι και τι αντιπαραβολές και συσχετίσεις κάνω, προφανώς δεν φταίω εγώ αλλά οι ιστορικές συγκυρίες αποτυπώνουν ότι ανέκαθεν η σωστή πλευρά της ιστορίας ήταν πάντα στην απέναντι όχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...