peri majestic the real

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ποιος να μιλήσει; Ο Μπάιντεν της νοθείας; Στα 34 τρισ. δολάρια το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ. Ποιος να πει κάτι; Ο Μητσοτάκης των offshore; Των δεκάδων χιλιάδων νεκρών στα νοσοκομεία; Κι αν ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας τραβήξει την πρίζα; Ο Πούτιν της Ουκρανίας; Έχει άλλα θέματα εντός της Μόσχας μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα...Ο σατράπης Σι Τζινπίνγκ; Ο Ερντογάν της Συρίας; Ο Σίσι της Αιγύπτου; Να μην χαρεί το πρόσφατο δάνειο της Ευρωπαικής Ένωσης; Ο διεφθαρμένος Μακρόν της Τράπεζας Ρότσιλντ;; Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν των εμβολίων της Pfizer του Μπουρλά ; Ποιος; Όλοι τους είναι εκβιαζόμενοι από τους σιωνιστές. Μόνος του παίζει ο Νετανιάχου...χωρίς καθυστέρηση και χωρίς όρους! .

 


1 σχόλιο:

  1. Τούς έχουν εξαφανίσει απο προσώπου γής τους Παλαιστίνιους. Και μιάς και η κοινή γνώμη τους λέει ξεκάθαρα δολοφόνους,προσπαθούν τα βωθροκάναλα,να κάνου πώς στήν Παλαιστίνη δέν τρέχει τίποτα. Τραβάνε τα βλέματα των λαών αλλού. Για να σώσουν τον Νετανιάχου,σκοτώνουν αθώους στην Ρωσία,και δέν μπορούν να συμφωνήσουν τελικά ποιός χτύπησε. Οι ίδιοι ,σκότωσαν αθώους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η «Κόλαση» της Μέσης Ανατολής μεταφέρεται στην Ευρώπη!…

  …Οι Σιωνιστές βάζουν «φωτιά» στον ευρωπαϊκό Βορρά, αλλά τα κράτη τής Μεσογείου θέλουν να «κάψουν»!! Τώρα θα φανεί η πονηριά τού «Κανονισμο...