peri majestic the real

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Είναι η εποχή της μεγάλης καθυστέρας.

 

Η αξία ενός ανθρώπου πλέον μετριέται σε followers και likes, η ελεύθερη ώρα αναλώνεται σε αυτά (η Ελέτσι είναι πλέον μια μορφή εξουσίας). Ο κίνδυνος βρίσκεται στα νέα παιδιά που τους ακολουθούν και θεωρούν ότι αναίμακτα θα γίνουν billionaires ενώ το πρότυπό τους στηρίζεται στην αμορφωσιά.

 Είναι η εποχή της μεγάλης καθυστέρας. Η εποχή της πίκρας. Η Ελέτσι συγκεκριμένα έχει 876k followers (!), αυτοί χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε να ψηφίσουν. Αυτοί οι άνθρωποι νοιώθουν θεοί...έχουν πρότυπα τον Κούλη, τον Άδωνι, τον Λιάγκα, μια πορνοστάρ και τον φαντάρο Gay Κασσελάκη. Για τους followers στήθηκε το σκηνικό με τον νεοσύλλεκτο των 20 ημερών Κασσελάκη.

 Για τους followers ο Gay αρχηγός θεωρείται κανονικός φαντάρος και μεγάλη προσωπικότητα. Κανονικό "κομάντο" όπως ο σιωνιστής Ζελέσνκι... μέγα πρότυπο των Αμερικανών..

Θλίψη...Είναι μόνο Ελληνικό το φαινόμενο; Όχι. Ας δούμε τους "ηγέτες" της Δύσης και θα καταλάβουμε...

2 σχόλια:

  1. Το λοιπόν μάγκα μου να γίνεις Τικ Τοκερ κ Γιουτιούμπερ που θα δείχνει τι έφαγες σήμερα.. Αυτή ειναι η κοινωνία της νεολαίας .... αυτή είναι η κοινωνία που μας αξίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΆΤΗΣΑΝ ΤΗΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΝΥΚΤΕΡΙΝΉ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ
    Ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ
    ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΖΩΉ
    (ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΩΡΈ ΉΤΑΝ ΠΟΤΈ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ?)
    Ε ΌΣΟ ΝΑΝΑΙ...
    ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΊΠΟΤΑ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΤΗΝ
    ΚΛΕΙΣΟΎΡΑ ΤΑ
    ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ...!
    ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΑ ΝΑΝΑΙ
    ΑΛΛΆ! ΔΕΝ ΞΕΝΥΧΤΟΎΝ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ
    ΠΟΥΝΑΙ 15+ ΩΡΑ
    ΤΙ ΕΊΝΑΙ?

    ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Με fast track διαδικασία...ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ.

  Ιδιώτες ιατροί όλων των ειδικοτήτων δύνανται να συνεργάζονται με νοσοκομεία του δημοσίου συστήματος υγείας για την πραγματοποίηση ιατρι...