peri majestic the real

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Αυτό ζούμε και δεν κουνιέται φύλλο...σύντομα θα βγουν προγράμματα από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που θα καλύπτουν τα απογευματινά χειρουργεία!

 https://netakias.files.wordpress.com/2014/09/adonisgeorgiadi.jpghttps://twitter.com/i/status/1768244912527487109

5 σχόλια:

  1. Αφού πέταξες στον καιάδα δλδ το καλάθι ανακύκλωσης το μαθηματικό πάραδειγμά μου αναφορικά με τα της αποχής, που το αποφεύγεις συνειδητά αφού σου αποδεικνύει τις προσωπικές σου ακυρώσεις και ψευδαισθήσεις οκ στην τελική σκέφτομαι αρκετά ασχολήθηκα , δημοκρατία έχουμε έστω και προβληματική, θέλεις να απέχεις οκ πρόβλημά σου, θέλεις να πα΄ς στην κάλπη και να ψηφίσεις μνημονιακά οκ πρόβλημά σου, θέλεις άκυρο κλπ κάνε ότι θες , αλλά μην έρχεσαι εκ των υστέρων σαν βαρυπενθούσα να εγκαλείς την πλέμπα που τους νομιμοποιεί, αν γουστάρουν κανένα πρόβλημα, εγώ καλά είμαι ζω υποφερτά με τον μισθό μου, τι κάθομαι και γράφω, δεν παν να κόψουν άπαντες το λαιμό τους, στον πάτο και ακόμα παρακάτω να πάνε, μυαλό δεν βάζουν, σταματώ λοιπόν να σου αναλύω γιατί η αποχή αυξάνει τα ποσοστά και δίνει αυτοδυναμίες, ενδεχομένως να μην ήσουν καλός στην αριθμητική , να μην γνωρίζεις αναγωγή και απλή μέθοδο των τριών, οπότε είναι φυσικό να μην το αντιλαμβάνεσαι, αλλά δεν θα σου κάνω και τζάμπα ιδιαίτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατα είδα τον κυβερνήτη της χώρας να επισκέπτεται σούπερ μάρκετ, συνοδευόμενος από τους αυλικούς και τα δημοσιογραφικά του παρελκόμενα, για να αξιολογήσει τις τιμές κλπ και να πλασάρει τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας στην εκλογική πελατεία, η οποία με δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης, βλέπει τις τιμές να πέφτουν σε ποσοστά της τάξης του 15%, αφού ήδη είχαν αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια κατά 150%. Σκέφτομαι ότι από πολίτες καταντήσαμε πελάτες, όχι μόνο καταναλωτές προϊόντων, αλλά πελάτες της εκάστοτε εξουσίας είτε δεξιόστροφης εκδοχής , είτε σοσιαλδημοκρατικής δλδ των δύο πυλώνων του δικομματισμού , μάλλον θα καταργήσω αυτή την λέξη γιατί προσκρούει στο τύμπανο των ώτων ορισμένων και δημιουργεί αντίλαλο και βέρτιγκο, θα το ονομάζω δίπολο.Το καθεστώς λοιπόν δεν χρειάζεται σκεπτόμενους, αυτόβουλους ανθρώπους, αλλά όπως όλα τα συστήματα εξουσίας στις δυτικές δημοκρατίες, χρειάζεται εθελόδουλους υπηκόους, που να αποδέχονται πρόθυμα την καθημερινή κομποστοποίηση των εγκεφάλων τους, τι κατεβάζω όταν έχω όρεξη ο ντιγκιτάγκας,με τους καθημερινούς βομβαρδισμούς ευνουχισμού από τα μμε, ώστε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να σηκωθούν από το ανάκλιντρο ,τέρμα ο καναπές, και με την ψήφο τους να επικυρώσουν την εκμετάλλευσή τους από το σύστημα, αποδεικνύοντας ότι διακατέχονται από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, και να πουν και ευχαριστώ προσδοκώντας κάποιοι και ανταλλάγματα μέσα από το πελατειακό σύστημα. προφανώς ευθύνες στην νομιμοποίηση του τεχνητού διπόλου δεν έχουν μόνο οι συμμετέχοντες με την επιλογή του μικρότερου κακού. αλλά δεν ξεπλένω επ ουδενί και τους απέχοντες για τους γνωστούς λόγους που κατά καιρούς έχω καταθέσει αλλά ας μην τους χαλάσω την ύπνωση και ραστώνη τους και βέβαια το καραμέλωμα του αφηγήματός τους.Για όλους αυτούς τους συντηρητές των αρμών δόμησης του συστήματος, ένα μόνο μπορεί να τους ηρεμήσει καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος με όλους αυτούς δεν πρόκειται να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι άσχετοι πλέον γνωρίζουν πώς καμμιά σχέση δέν έχουν τα μαθηματικά με τίς "εκλογές". ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και όχι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά σε αυτή την έρμη όπως την καταντήσαμε χώρα, τι κυριαρχεί ; στην μεταμνημονιακή εποχή που πάλι στην εξουσία τις τύχες μας τις διαχειρίζονται τα ίδια κόμματα που έφεραν με την οικονομική τους πολιτική τα μνημόνια - μάρμαρο που πάντα καλείται να πληρώσει ο μόνος που δεν ευθύνεται δλδ ο πολίτης, βέβαια ευθύνεται στις επιλογές τους αλλά ας μην χαλαστούμε ξανά.Κόμματα μνημονιακά, κόμματα που εκμεταλλευόμενα την συγκυρία βγήκαν από τις ντουλάπες με την ναφθαλίνη που το ίδιο το σύστημα τα συντηρούσε ως εναλλακτική απορρόφησης των κραδασμών , εννοώ τα ακροδεξιά μορφώματα και διάφορα τάγματα εφόδου, έχουμε τα κηρύγματα μίσους των παπάδων σε αναντιστοιχία με τον λόγο αγάπης της εκκλησίας που υποτίθεται είναι ταγμένοι να υπηρετούν,είδαμε τηλεοπτικές δίκες ξεπλύματος παιδοβιαστών. είδαμε μπαζώματα εδάφους και μυαλών προκειμένου να μπαζωθεί και η αλήθεια, ακούμε διχαστικούς πύρινους λόγους από άμβωνος, αφορισμούς και κατάρες από διάφορους αγιατολάχ, είδαμε να συνταράσσεται η κοινωνία για την ψήφιση ενός νόμου που στην τελική αφορά μια μικρή αριθμητικά κάστα πολιτών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, είδαμε κάτι εθνικοπατριώτες να σκίζουν τα ιμάτιά τους στο άκουσμα ότι ο Μ Αλέξανδρος φίλησε τον κολλητό του Ηφαιστίωνα, ζήσαμε ώρες τηλεοπτικής αγωνίας αν η εκκλησία δεν θα προσκαλέσει πολιτικούς την ημέρα της Ορθοδοξίας, αλλά βέβαια δεν ακούσαμε να ζητούν οι ίδιοι οι δεσποτάδες αφού δεν εισακούστηκαν οι απόψεις τους τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, αλλά είπαμε το δημόσιο είναι όντως ασφάλεια,είδαμε και δυστυχώς ΄έναν όχλο στην διαχρονικά συντηρητική Θεσσαλονίκη, την πόλη που έδρασαν παλιότερα οι Γκοτζαμάνηδες, που οπλίστηκε με μίσος, έναν απαίδευτο χυλό νέων ανθρώπων, . Εξυπακούεται υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή που εξακολουθεί να σκέφτεται, να διαβάζει, να παρατηρεί, να αξιολογεί , να στοχάζεται να διαμαρτύρεται, είναι εκείνη η πλευρά που εύχεται να τελειώνουμε κάποτε με όλους αυτούς τους υποτιθέμενους θεματοφύλακες , τους έμπλεους πατριωτισμού του γλυκού ύδατος δλδ μόνο στις εποχές νηνεμίας γιατί στα δύσκολα την κάνουν με ελαφρά πατριωτικά πηδηματάκια μπας και ζήσουμε λίγο φυσιολογικά σαν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Εταιρεία Singular Logic Που Καταμετρά Τις Ψήφους, κτλ., Στην Ελλάδα, Πέρασε Στα Χέρια Της Οικογένειας Ροκφέλερ!!!
    Πόσοι…«αθώοι» Έλληνες ψηφοφόροι που τους θεωρούν «πρόβατα», γνωρίζουν ότι η Εταιρεία ‘Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τους ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ροκφέλλερ και άλλων σκληροπυρηνικών Σιωνιστών ;

    Και το πιο τραγικό, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου… «Α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε»…! στις 30 Μαριτου του 2018!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...