peri majestic the real

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Έλεος..

Για την Ουκρανία του Ζελένσκι να ακουστή σειρήνα για αεροπορική επίθεση δεν είναι κάτι το νέο ,κάθε φορά που ξένος ηγέτης επισκέπτεται την Ουκρανία ασχέτως πόλης, οι σειρήνες  και οι εκρήξεις είναι κανόνας ,για να δείξουν ότι ο Ζελένσκι είναι ήρωας και δεν φοβάται τους Ρώσους και ο ξένος ηγέτης ότι επισκέφτηκε την Ουκρανία αγνοώντας τον φόβο .Όλα είναι στημένα ,άμα ήθελαν οι Ρώσοι μέχρι τώρα θα τον είχαν ξεκάνει μαζί με τους επισκέπτες του . Η Ελλάδα είναι πάρα πολύ βαθιά στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ο Μητσοτάκης των Τεμπών, των μνημονίων, των υποκλοπών, της ακρίβειας, της αναξιοκρατίας ψάχνει ένα άλλοθι για να δικαιολογηθεί. Τι λέτε; Να δείτε που θα βγει και ο Μακρόν να εκφράσει την οδύνη του.. Ο σύμμαχος Μακρόν της χρεοκοπημένης Γαλλίας που "δεν κρατιέται" και θέλει πόλεμο με τους Ρώσους..Η Ελλάς δεν πτοείται από τους κακούς Ρώσους και τα σχετικά...Όρεξη να έχεις...Δεν είναι τυχαίο ο,τι την είδηση την προβάλλουν με ζήλο Gay του περιβάλλοντος Μητσοτάκη και την αναπαράγουν μπατριωτικά μπλοκς...που δήθεν του ασκούν αντιπολίτευση...

 ανανεωμένο...

 Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ζελένσκι: Ακούσαμε μεγάλη έκρηξη, ο πόλεμος γίνεται και εδώ, όχι μόνο στο μέτωπο 

Ούτε που μπορούμε να διανοηθούμε πόσο βαθιά μας έχει χώσει στον πόλεμο. Μια γεύση πήραμε με το άδειασμα του ελληνισμού της Μαριούπουλης. Ο Μητσοτάκης ξηλώνει με σχέδιο τους Έλληνες της Ουκρανίας προκαλώντας τους Ρώσους , γνωρίζοντας ότι οι Ουκρανοί δεν τους θέλουν. Από μια άποψη ειναι λογικό. Μιλάμε για πολλά ακίνητα στο εξωτερικό...Μιλάμε για ανθρώπους δισεκατομμυριούχους όπου μόνον οι σιωνιστές Τραπεζίτες γνωρίζουν...και σε αυτούς δίνουν λογαριασμό. Από την άλλη δίνει μήνυμα στους Γερμανούς ότι "θα σας στηρίξω μέχρι τέλους αν με στηρίξετε".

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό αποδεικνύεται ότι ο Ελληνικός λαός είναι ορφανός και από Blogs και sites ...Κατοχή κανονική.

4 σχόλια:

  1. Νομίζετε,πώς τυχα'ια το έστησαν; Οι Γερμανοί φανερώθηκαν ,που ήταν κρυμένοι στο παρασκήνιο,μιάς και τα πράγματα ζόρισαν και δεν βγαίνει το σενάριο με την Κριμαία ,και την διεκδικει με σθένος η Ρωσσία. Η Ουκρανία δέν έπρεπε να διασπαστεί,για το σενάριο των Γερμανών. Τούς πήρε δυό χρόνια και έχει εντελώς διαλυθεί,αλλά δεν έχει μείνει ολόκληρη. Την διαδρομή που ήθελαν για να έχουν τον έλεγχο την έχασαν,και έχουν αιμοραγήσει.
    Η Γερμανία εκνευρίζεται γιατί έχει ξεπεράσει τά όρια της..Ο χρόνος για τον Τράμπ πλησιάζει και δεν τού έχουν φτιάξει δεδομένα,άρα είναι στον. αέρα.. Η Χέιλη τελικά αποσύρεται και πάει μόνος του ο Τράμπ.. Η Νούλαντ ,την κάνει..
    Οι αγρότες σε όλην την γή ,πετάζουν κοπριές και είναι αποφασισμένοι.
    Δεν το λές νίκη αυτό στήν καμμία. Πανωλεθρία το λές.
    Ο Μητσοτάκης ,μάλλον παίζει τον ρόλο που η Γερμανία τού έδωσε. Ο Μακρόν μιλάει ανοιχτά για πόλεμο πρός την Ρωσία.. Η Γερμανία το ίδιο..
    Λέτε να πάμε "πόλεμο" γιατί κινδύνευσε ο Μητζοτάκης;
    Για πλάκα το στημένο "εκρηκτικό' δέν έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά έχουν δυό ανοιχτά μέτωπα.. Τό ένα στην Ουκρανία,και το άλλο στην γενέτηρα της Βαβυλώνας,που εκεί παίζεται η κυριαρχία.. Η Μεσόγειος είναι το κλειδί γιά τήν κοσμοκρατορία,και η Ταυρίδα γιά τον θρόνο..
    Από πού θα αρχίσει; Από "πάνω" η από "κάτω"; Γιατί θα αρχίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότερο πιστεύω ότι είναι στημένο, αν όντως οι Ρώσοι ήθελαν ο πύραυλος θα ήταν στοχευμένος δορυφορικά, απλά μου θύμισε το άλλο πυραυλικό κατασκεύασμα της καταστροφής του μαιευτηρίου στην Μαριούπολη, που στο βίντεο φαίνονταν η καταστροφή πλήν όμως τα τζάμια των παραθύρων ήταν άθικτα και η έγκυος η τραυματισμένη απεδείχθη στην συνέχεια ότι ήταν ηθοποιός συνάδελφος του Ζελενσκι, στα πλαίσια της στημένης προπαγάνδας των Ουκρανών για τα τυφλά απάνθρωπα πυραυλικά κτυπήματα των κακών , αιμοσταγών Ρώσων.Στην συνέχεια η Μαριούπολη κατελήφθη από τους Ρώσους, ευτυχώς γιατί αναγκαστικά οι φορολογούμενοι Ελληνες θα πλήρωναν να ανακατασκευαστεί το μαιευτήριο όπως υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Αγωνία» για τον Μητσοτάκη!!!…
    Έφυγε για την Ουκρανία ως ένας κοινός ΒΛΑΚΑΣ
    …και γύρισε ως «ήρωας» ΒΛΑΚΑΣ!!!
    Ο γνωστός «πολιτικός εξόριστος» επί Χούντας
    γύρισε ζωντανός από το «μέτωπο» της Ουκρανίας!!!...
    …Μας «δουλεύουν» τα σκουπίδια
    τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του WEF…
    Το ίδιο σώου με τους ψευδοβομβαρδισμούς
    το είχαν κάνει και με τον Μπάιντεν,
    για να γυρίσει εκείνος στις ΗΠΑ
    ως ο Πρόεδρος που είχε δήθεν τη «γενναιότητα»
    να πάει σε «εμπόλεμη» ζώνη…
    …Τώρα κάνουν τα ίδια με τον μισόχαζο του Αιγαίου!!!…
    …Για να «βελτιώσει» ο ίδιος τη φθαρμένη εικόνα του
    —λόγω Τεμπών, υποκλοπών, ακρίβειας, εξώσεων κλπ.—
    και ταυτόχρονα να βρουν μια ευκαιρία
    να «καταγγείλουν» τους Ρώσους στη διεθνή κοινότητα
    —η οποία πλέον είναι παντελώς αδιάφορη για τον ιδιωτικό πόλεμο της Blackrock—,
    έκαναν αυτό το «σώου».
    …Το θέμα είναι ποιος πληρώνει το κόστος αυτού του «σώου»!!!
    Για να εξυπηρετήσει ο Μητσοτάκης τα προσωπικά του συμφέροντα,
    απειλεί τις παραδοσιακά στενές ελληνορωσικές σχέσεις
    και βάζει τον Ελληνισμό σε θανάσιμο κίνδυνο!!!…
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...