peri majestic the real

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Τού Παναγιώτη Τραϊανού Traianou.gr

 baerbock 

Τώρα χρησιμοποιούν ξανά τη Ρωσία γι’ αυτό το οποίο ονομάσαμε «ρυθμιστικό πόλεμο» της Ουκρανίας. Ο Πούτιν σήμερα βρίσκεται στη θέση τού Ζούκοφ. Όπως ο Ζούκοφ περίμενε «οδηγίες» από το Μπρέτον Γουντς, έτσι περιμένει και σήμερα ο Πούτιν «οδηγίες» από το Νταβός. Όπως ο Ζούκοφ —μήνες πριν— γνώριζε το «μέχρι πού» θα προέλαυνε «ηρωικά» μέσα στην Ευρώπη, έτσι γνωρίζει κι ο Πούτιν σήμερα μέχρι πού θα επιτρέψουν τ’ «αφεντικά» του να «προελαύσει» το «ξανθό γένος». Γιατί να μην το κάνουν; …ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ είναι ο Πόλεμος, και ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ είναι κι ο Πούτιν …Ο «ταραχοποιός» Πούτιν, ο οποίος για κάποιον μυστηριώδη λόγο δεν φοβάται τα Διεθνή Δικαστήρια κι έχει τα «κλεμμένα» χρήματά του «κρυμμένα» στους γνωστούς φορολογικούς «παραδείσους» …Αυτός είναι δήθεν ο «εχθρός» των Εβραίων, του οποίου την «τσέπη» την ελέγχουν οι ίδιοι …Ο πάντα υποτακτικός Πούτιν, ο οποίος με τη «σιωπή» του τούς «κάλυψε» τόσο με τον Τραμπ όσο και με τον Μπάιντεν, ο οποίος δήθεν τον «απείλησε» με «ανατροπή» …Μαρξιστής πρώην πράκτορας της KGB και συνάδερφος της Μέρκελ …όταν καί οι δύο βρίσκονταν στην Ανατολική Γερμανία.

 

Απλά είναι τα πράγματα. Εάν γνωρίζεις το σενάριο, δεν υπάρχει αιφνιδιασμός στο έργο. Εάν γνωρίζεις ποιος κρύβεται πίσω από την «κουρτίνα» και ποιος κάτω από τον «καναπέ», το θρίλερ παύει να είναι τέτοιο και γίνεται κωμωδία. Αυτήν την κωμωδία βλέπουμε σήμερα …Το «θρίλερ» έγινε «Scary movie». Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε από την αρχή τού κειμένου για τεράστιο ρίσκο από την πλευρά των Εβραίων σ’ ό,τι αφορά την απόφασή τους για επανάληψη ενός πετυχημένου σχεδίου. Δεν αμφισβητούμε την «επιτυχία» τής εκτέλεσης του σχεδίου αυτού …Αμφισβητούμε την αποτελεσματικότητά του, σε περίπτωση που αυτό επαναληφθεί. Μέχρι τότε θα κάνουν αυτό το οποίο προβλέπει το «σενάριο», στο οποίο αναγκαστικά πρωταγωνιστεί η Ρωσία …Η «οπλισμένη» δήθεν Ρωσία με τις «κρυφές» φιλοδοξίες …και την οποία δεν φοβούνται να τη χρησιμοποιήσουν …Έτσι κι αλλιώς τούς ανήκει το ίδιο της το κράτος …Το κράτος αυτό, που —μέσω του Τσουμπάις— το «έκλεψαν» από τον ρωσικό λαό και το παρέδωσαν ατόφιο στους «ολιγάρχες», οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κοινοί εγκληματίες, όπως ο Μπερεζόφσκι. Αυτή η Ρωσία τού Τσουμπάις, του Αμπράμοβιτς και των Εβραίων μεγιστάνων πολεμάει την Ουκρανία τού Εβραίου «ήρωα» της Ουκρανίας Ζελένσκι.

Ζελένσκι: Η επίσκεψη Μπλίνκεν στέλνει σημαντικό μήνυμα εν μέσω της ουκρανικής αντεπίθεσης 

Μιλάμε για τραγικά πράγματα, που σε άλλη περίπτωση θα ήταν μια γελοία παρωδία εξαπάτησης. Εβραίοι είναι όλοι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές τού πολέμου τής Ουκρανίας. Μόνον τα θύματα και οι νεκροί είναι Χριστιανοί, είτε Ουκρανοί είτε Ρώσοι …Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, ο οποίος τον «εμπνεύστηκε» …Εβραία είναι η Νούλαντ, η οποία τον προετοίμασε …Εβραίος είναι ο Ζελένσκι, ο οποίος τον δρομολόγησε …Εβραίος είναι ο Μπλίνκεν, ο οποίος τον επέτρεψε …Εβραίος είναι ο Σον Πεν, ο οποίος έχει αναλάβει την παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ του …Εβραίοι είναι τέλος κι αυτοί, οι οποίοι θα βγάλουν κέρδη επάνω στα χιλιάδες πτώματα των Ουκρανών και των Ρώσων Χριστιανών. Ο Ζελένσκι ήδη υπέγραψε τα συμβόλαια για τη μελλοντική ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, την οποία ο ίδιος και τα αφεντικά του τη γκρέμισαν …Υπέγραψε συμβόλαια με τη Μπλακ-Ροκ τού Εβραίου Φινκ και τη Γκόλντμαν Σαξ του Εβραίου Σόλομον.

Γιατί ήταν αναπόφευκτος ο πόλεμος αυτός; …Γιατί η Δύση και άρα αυτοί που «συναρμο­λόγησαν» το «όπλο» τής Γερμανίας, ήταν εκείνοι που δεν σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στη Ρωσία, προκειμένου αυτή να τους επιτρέψει τη «συναρμολόγηση». Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι υποσχέθηκαν στη Ρωσία ΑΣΦΑΛΕΙΑ από το αρπακτικό ΝΑΤΟ, προκειμένου να τους επιτρέψει την επανένωση της Γερμανίας, ήταν οι ίδιοι που παραβίασαν τη συμφωνία αυτή. Τι άλλο μας «αποκάλυψε» ο Κίσινγκερ; …Ότι τώρα υπάρχει «υποχρεωτικότητα» και για τα κράτη …Ότι, άσχετα με το γεγονός ότι δεν φταίνε οι Ρώσοι για τον πόλεμο —εφόσον οι ίδιοι σύρθηκαν από το ΝΑΤΟ σ’ αυτόν—, οι χριστιανικοί λαοί θα πρέπει να εμπλακούν στον πόλεμο αυτόν. Δεν έχει σημασία, δηλαδή, που ο πόλεμος είναι «λάθος», οι Χριστιανοί θα πρέπει να συμμετάσχουν στο «λάθος» αυτό κι όχι να προσπαθήσουν να το διορθώσουν.

 

  Ο πόλεμος ήταν εβραϊκό «λάθος», αλλά οι χριστιανικοί λαοί θα «πρέπει» υποχρεωτικά να το πληρώσουν. Όμως, αυτό το «υποχρεωτικό» επάνω σ’ ένα «λάθος» από πού θα το ξεκινήσουν; Πρέπει να βρουν έναν βλάκα, για να «χτίσει» ο ίδιος επάνω στο «λάθος» αυτό. Ποιον θα βάλουν πρώτο οι Εβραίοι να κάνει τον βλάκα «καμπόι», που θα επενδύσει εν γνώση του επάνω σ’ ένα κοινώς αποδεκτό «λάθος»; …Αυτόν, τον οποίο πάντα χρησιμοποιούν στο «κόλπο» αυτό, είτε μιλάμε για τον Πρώτο είτε μιλάμε για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Θα χρησιμοποιήσουν τη δική τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Γερμανία …Το «χαϊβάνι» τής παγκόσμιας ιστορίας. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε και τη δημιούργησαν κάποτε, και τη «συναρμολόγησαν» ξανά στις ημέρες μας…

[82]

…Με αυτήν θα «πυροβολήσουν» τη Ρωσία, για να ξεκινήσει ο νέος Ευρωπαϊκός Πόλεμος, τον οποίο κάποιοι ήδη ονομάζουν ως «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο». Δικαίως τον ονομάζουν έτσι, εφόσον είναι ακριβής επανάληψη της επίθεσης της γερμανοκρατούμενης και θεωρητικά ναζιστικής Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία. Η επίθεση λοιπόν του εθνικού κράτους τής Γερμανίας απέναντι στη Ρωσία είναι ο «πυροκροτητής» του πολέμου αυτού, ο οποίος στη συνέχειά του θα εξελιχθεί σε πανευρωπαϊκό. Και πάλι βλέπουμε πόσο αδίστακτοι είναι  οι Εβραίοι και πόσο πολύ υποτιμούν τους λαούς, προκειμένου να κατορθώσουν ν’ αναγκάσουν τη Γερμανία να στραφεί εναντίον τής Ρωσίας. Οι Εβραίοι μόνοι τους αποφάσισαν ν’ ανατινάξουν τον αγωγό «North Stream», για να βάλουν τη Γερμανία «απέναντι» στη Ρωσία —και κατ’ επέκταση το ίδιο το ΝΑΤΟ—. Οι Εβραίοι Μπλίνκεν, Νούλαντ και Σάλιβαν πήραν μια απόφαση με τραγικά αποτελέσματα και μεγάλα ρίσκα σε όλα τα επίπεδα. Κατ’ αρχάς ανατίναξαν έναν αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου, προκαλώντας τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή τής ιστορίας, η οποία προκλήθηκε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ από ανθρώπους …Αυτό από μόνο του είναι έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας.

 Εικόνα

Με τον τρόπο αυτόν οι Εβραίοι χρησιμοποιούν τους Γερμανούς «ηγέτες» στους σχεδιασμούς τους …Η Γερμανία των ατιμώρητων ΝΑΖΙ είναι το «κρυφό» τους «όπλο». Βάζοντας οι νεοταξίτες Εβραίοι τη Γερμανία να κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία, θεωρούν ότι είναι εύκολο, λόγω του μεγάλου «ειδικού βάρους» της στην Ευρωζώνη, να παρασύρει «μαζί» της το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία ελέγχουν απόλυτα. Εάν κάποιος έχει γνώσεις, μπορεί να τους «παρακολουθεί» σε όλες τις φάσεις τού σχεδιασμού τους. Πότε «πυροδοτήθηκε» η δρομολόγηση όλου αυτού του συνωμοτικού σχεδιασμού; …Μόλις συνεννοήθηκαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές …Τα «αφεντικά» και τα «δουλικά». Όλα αυτά έγιναν μετά τη συνάντηση της Γερμανίδας «Πρωθυπουργού» τής Ε.Ε. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Γερμανό Σβαμπ στη «μάζωξη» του Νταβός …Μετά τη συνάντηση των ΝΑΖΙ δουλικών των Εβραίων …«Καθαρόαιμη» ΝΑΖΙ είναι και η Φον ντερ Λάιεν …της ίδιας ποιότητας με τον Σβαμπ…

…Η διαβόητη Ούρσουλα των Βρυξελών —με το ψευδώνυμο Φον ντερ Λάιεν— είναι ΝΑΖΙ κόρη τού ναζιστή Έρνστ Άλμπρεχτ …Ο ορισμός τού νεποτισμού και της αναξιοκρατίας, εφόσον ο πατέρας τής σημερινής Προέδρου τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο πρώτος —και για πολλά χρόνια— Διευθυντής τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής …Γερμανός διευθυντής τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής …Διευθυντής τού «Διευθυντηρίου» τής Ε.Ε. στην εποχή που αυτή προσπαθούσε να «κρύψει» το γεγονός ότι ήταν ένα καθαρά ναζιστικό μόρφωμα-«κόνσεπτ» …Μια άθλια γυναίκα, που, εκτός από το κλεμμένο επίθετο —απαράδεκτο για μια υποτίθεται καριερίστρια αυτού του επιπέδου— έγινε διάσημη και για το κλεμμένο της διδακτορικό.

WEF Annual Meeting 2022 held in Davos, Switzerland-Xinhua Εάν δεν ήταν Γερμανίδα και ΝΑΖΙ, αυτήν τη στιγμή θα είχε καταστραφεί πλήρως τόσο η καριέρα της όσο και η φήμη της και θα ήταν σπίτι της αγκαλιά μ’ έναν κουβά παγωτό …Κι όμως, αυτήν τη φασίστρια —κι αποδεδειγμένα απατεώνισσα— την έκαναν Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άρα «Πρωθυπουργό» τής Ε.Ε.. Αυτή η εκβιαζόμενη για τις «αμαρτίες» τής προώθησης της καριέρας της —εκτός όλων των άλλων— είναι κι απολύτως διεφθαρμένη. Αυτή είναι που έκανε τις μυστικές ιδιωτικές συμφωνίες με τον Εβραίο Μπουρλά για εκατοντάδες εκατομμύρια πανάκριβων εμβολίων τού Κόβιντ-19. Αγοράστηκαν εμβόλια αξίας δισεκατομμυρίων με συνεννοήσεις οι οποίες γίνονταν με μηνύματα κινητού …Ούτε αναλώσιμα καθαριότητας σε μικρές εταιρείες δεν αγοράζουν έτσι !

Αυτά είναι τα κατορθώματα αυτής της «ηγέτιδας» της Ε.Ε.. Αυτή, η οποία δεν έχει ψηφιστεί από κανέναν πολίτη τής Ευρωπαϊκής Ένωσης —και άρα δεν είναι εκλεγμένη παρά επιλεγμένη από εξωθεσμικά «διευθυντήρια» τύπου Μπίλντερμπεργκ ή Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ—, «κήρυξε» τον πόλεμο της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. στη Ρωσία. Αυτή είναι που πίεσε τον αχυράνθρωπο Καγκελάριο της Γερμανίας να στείλει άρματα μάχης στην Ουκρανία. Αυτή είναι που επέβαλε στη Γερμανία να ηγηθεί του Πολέμου αυτού, αναγκάζοντάς την να παραβιάσει το σύνολο των όρων της «Συνθηκολόγησής» της στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Το σύνολο των όρων, τους οποίους η ίδια γνώριζε καλύτερα από τον καθένα, εφόσον έχει διατελέσει και Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας. Με την αποστολή των γερμανικών τανκ και τυπικά πλέον η Γερμανία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία …Το τέταρτο Ράιχ, δηλαδή, στην πανευρωπαϊκή του υποτίθεται μορφή, ξαναμπήκε σε πόλεμο με τη Ρωσία …Ξανά οι Γερμανοί —επικεφαλής άλλων Ευρωπαίων— επιτίθενται στη Ρωσία !…

Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ ήταν Ναζί – Pronews.gr

…Αυτό είναι που αποτελεί την αντιγραφή τής προηγούμενης κατάστασης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Αυτό είναι που κάνει την κατάσταση επικίνδυνη, γιατί αυτό το αυθαίρετο και «βουβό» Τέταρτο Ράιχ εμπλέκει με όλους τους δυνατούς τρόπους και την Ευρώπη σ’ αυτήν την κατάσταση. Ακριβώς όπως αυτό συνέβη και με τον Χίτλερ, ο οποίος στις τάξεις τού στρατού του απέναντι στη Ρωσία είχε συμπεριλάβει και στρατιωτικά σώματα απ’ όλες τις ευρωπαϊκές του κτήσεις …Τότε, που ο ανθός τής ευρωπαϊκής και ρωσικής νεολαίας γέμιζε τα «χαντάκια» έξω από το Λένινγκραντ και οι Εβραίοι «βασανίζονταν» στο «Ολοκαύτωμα». Όλο το μυστικό δηλαδή για την εξέλιξη του σχεδίου είναι η δημόσια σύνδεση της Γερμανίας με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους …Η δημόσια σύνδεση των δουλικών των Εβραίων, οι οποίοι έχουν τεράστια συμφέροντα από τον πόλεμο της Ουκρανίας, μ’ εκείνους που έχουν μόνον ζημιά από τον πόλεμο αυτόν κι απλά «σέρνονται» σαν άβουλο «έρμα».

Πώς έγινε αυτή η δημόσια σύνδεση μεταξύ των πονηρών και των κορόιδων απέναντι στη Ρωσία; …Με άλλο ένα αγράμματο ναζιστικό «παρτάλι», που ακούσει στο όνομα Μπέρμποκ. Το κτήνος αυτό, που έγινε «διάσημη» πολιτικός «αγωνιώντας» για το CO2 των πορδών των αγελάδων, έκανε πολιτική καριέρα χωρίς ποτέ να ψηφιστεί από τους πολίτες, παρά μόνον «σπρώχτηκε» μέσα από προωθήσεις και λίστες των γνωστών Λεσχών. Ως γνήσια «πράσινη» «πολιτική επιστήμων», μόλις ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών τής Γερμανίας, μεταλλάχτηκε σ’ ένα «μίγμα» Ναπολέοντα και Χίτλερ και «κήρυξε» τον πόλεμο στη Ρωσία …Άλλη μία μαρξίστρια με όλα τα γνωστά συμπλέγματα της συνομοταξίας της …Άλλη μία μαρξίστρια, η οποία έδειξε την πίστη και την αφοσίωσή της στα πραγματικά αφεντικά της και όχι στον γερμανικό λαό.

Αυτή δήλωσε απόλυτη πίστη —με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο— στις πιο ακραίες θέσεις των αφεντικών της. Η υπουργός εξωτερικών τής Γερμανίας δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου εάν ο γερμανικός λαός υποφέρει ήδη και εάν θα υποφέρει παραπάνω εξαιτίας τής εμπλοκής τής Γερμανίας στον πόλεμο της Ουκρανίας …Η Γερμανία θα κάνει το «χρέος» της απέναντι στα αφεντικά της και θα εμπλακεί στον πόλεμο, υποστηρίζοντας την Ουκρανία. Η πολιτικός αυτή, η οποία έγινε Υπουργός ως βουλευτής των «Πρασίνων», αγνόησε παντελώς το μέγα περιβαλλοντικό έγκλημα που έγινε στην «αυλή» τής Γερμανίας κι έθεσε σε κίνδυνο ολόκληρο το γερμανικό «οικοδόμημα», είτε μιλάμε για το περιβάλλον είτε την οικονομία είτε την κοινωνία. Η Υπουργός Εξωτερικών τής Γερμανίας, η οποία είναι βέβαιο ότι γνώριζε τις προθέσεις των Εβραίων και των Αμερικανών πριν καν αυτοί ανατινάξουν τον αγωγό, προτίμησε να τους εξυπηρετήσει, παρά να επιχειρήσει να τους σταματήσει, υπηρετώντας τον λαό στον οποίο ανήκει.

Αυτό το γελοίο υποκείμενο, υπό το «βλέμμα» τής ναζίστριας Φον ντερ Λάιεν, κήρυξε κι επισήμως τον πόλεμο της Ευρώπης εναντίον τής Ρωσίας. Δεν τον κήρυξε όμως μέσα από τη γερμανική Βουλή ως Γερμανίδα, αλλά τον κήρυξε ως Ευρωπαία γερμανικής καταγωγής εκπρόσωπος της Ευρώπης μέσα από χώρους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να υπάρχει κι ο ανάλογος συμβολισμός. Η Υπουργός Εξωτερικών μιας Γερμανίας, που κατέστρεψε δύο φορές την Ευρώπη —και δεν πλήρωσε ΠΟΤΕ τις οφειλές της— επιχειρεί ξανά το ίδιο πράγμα …Το ίδιο πράγμα ΑΚΡΙΒΩΣ. Η υπουργός μιας Γερμανίας, που —για παράδειγμα— δεν έχει αποζημιώσει ακόμα τη σφαγή τού Διστόμου, αυθαίρετα, και χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν, έμπλεξε την Ελλάδα σε νέο πόλεμο με τη Ρωσία.

Κάπου εδώ όμως τα «έξυπνα» γίνονται επικίνδυνα γι’ αυτούς που τα μεθοδεύουν.....

 

Γι’ αυτόν τον λόγο σε ολόκληρο το κείμενό μας επιμένουμε να λέμε ότι η επανάληψη ακόμα και του πιο πετυχημένου κόλπου είναι τρομερά επικίνδυνη γι’ αυτούς που την επιχειρούν. Όταν για τον οποιονδήποτε λόγο τα δεδομένα αλλάζουν, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιτυχία τού εγχειρήματός σου, όταν αυτή η επιτυχία εξαρτάται άμεσα από τα δεδομένα αυτά …Δεν μπορείς για παράδειγμα να στήσεις παράσταση θεάτρου σκιών σ’ ένα δωμάτιο, στο οποίο για τον οποιονδήποτε λόγο υπάρχει άπλετο φως και άρα δεν μπορεί να γίνει «παιχνίδι» με τις σκιές. Όσο κι αν ακολουθείς κατά γράμμα την προηγούμενη εκτέλεση, η οποία σε έκανε πετυχημένο και «τρόμαξε» ή «συγκίνησε» το κοινό, δεν σημαίνει ότι πάλι θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα, γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το φως ακυρώνει την ίδια τη φύση τού εγχειρήματος …Ο κόσμος «βλέπει» πλέον τόσο μπροστά όσο και πίσω από το πάνινο «παραπέτασμα» της παράστασης. Αυτό που εξαιτίας τού σκότους τον αιφνιδίαζε, τον συγκινούσε ή τον τρόμαζε, δεν υπάρχει πλέον κι επιπλέον γνωρίζει και το σενάριο, εφόσον το έχει ξαναδεί.

Εδώ βρίσκεται κι ο κίνδυνος της γενικής και παταγώδους αποτυχίας. Εφόσον το σενάριο είναι ίδιο, ίδια θα είναι η πλοκή και ίδια θα είναι και τ’ αποτελέσματα …Όταν βλέπεις το ίδιο έργο, πάντα τα ίδια συμβαίνουν …Δεν αλλάζει κάτι με την επανάληψή του …Σε όποια «εκτέλεση» και να παρακολουθείς την Οδύσσεια, πάντα ο Οδυσσέας θα επιστρέφει στην Ιθάκη, για να «παραμένει» αυτή «Οδύσσεια» …Τόσο απλά. Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί θέλουν να «δέσουν» την Ευρώπη στο «άρμα» τους και προκαλούν τον πόλεμο στην Ουκρανία, γνωρίζουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα αυτού του πολέμου, γιατί έκαναν το ίδιο και στην περίπτωση του Χίτλερ. Στον πόλεμο αυτόν, του οποίου την εξέλιξή παρακολουθούμε με δήθεν «αγωνία», η Ρωσία προβλέπεται να νικήσει και η Ευρώπη —εξαιτίας και υπό την ηγεσία τής «στημένης» Γερμανίας— προβλέπεται να χάσει, όπως προβλεπόταν και η ήττα τού Χίτλερ…

…Είναι σίγουρη —σε πρώτη φάση— η ήττα τής Ευρώπης. Γιατί; …Για να εξυπηρετηθεί ο «πρωταγωνιστής» τού «σεναρίου» …Για ν’ αναδειχθεί η αξία τού «ήρωα» που θα τη σώσει …Για να δημιουργηθεί η ανάγκη να «σώσει» την Ευρώπη το αμερικανικό «ιππικό» …Να έχουν οι Ευρωπαίοι την ανάγκη των «νταβατζήδων», οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ευρώπη …Να έχουν την ανάγκη αυτών που προκάλεσαν έναν πόλεμο εναντίον τής Ρωσίας και ο οποίος δεν συνέφερε και άρα δεν τον επιθυμούσαν οι Ευρωπαίοι. Ο πόλεμος αυτός συμφέρει μόνον εκείνους, οι οποίοι έβαλαν την Ουκρανία ν’ αναζητά την εισαγωγή της στο ΝΑΤΟ, ενώ γνώριζαν ότι αυτό θα προκαλούσε τη ρωσική αντίδραση …Αυτούς, που «επιτάχυναν» την ήττα τής Ευρώπης με την καταστροφή των αγωγών φυσικού αερίου …Αυτούς, που «εξασθένισαν» την Ευρώπη με τις «αυτοκτονικές» πολιτικές των κυρώσεων απέναντι στη Ρωσία.

Όμως, εφόσον ξέρουμε το σενάριο, τι άλλο μπορούμε ν’ αντιληφθούμε; …Μπορούμε ν’ αντιληφθούμε και όλα εκείνα τα στοιχεία, που αφορούν την πλοκή του …Μπορούμε ν’ αντιληφθούμε για παράδειγμα και τον πραγματικό ρόλο των «θυμάτων» στην πετυχημένη «παράσταση» του παρελθόντος. Όταν βλέπεις τα «παρασκήνια» μιας τέτοιας αποτυχημένης δραματικής «παράστασης», το πιο πιθανό είναι ν’ αρχίσει να σου φαίνεται σαν κωμωδία. Όταν τα τραγικά «πρόσωπα» του σεναρίου πίσω από το πάνινο «παραπέτασμα» είναι ορατά και δεν είναι τόσο «τραγικά» όσο θα έπρεπε για να παριστάνουν τα «θύματα», δεν μπορούν να σε συγκινήσουν …Σαν να πηγαίνεις πίσω από την οθόνη και να βλέπεις ζωντανά τον μεταγλωττισμό ταινιών, όπου κάποιος κάθεται στην καρέκλα σταυροπόδι, με το τσιγάρο στο χέρι και ουρλιάζει, γιατί στο «έργο» τον «σφάζουν». Όταν το βλέπεις αυτό είναι σαν κωμωδία…

…Κωμωδία είναι όταν βλέπεις τους «τραγικούς» πρωταγωνιστές να κάθονται και να διασκεδάζουν, μετρώντας κέρδη πίσω στα παρασκήνια …Κωμωδία είναι να βλέπεις τους «θανάσιμους» εχθρούς μεταξύ τους να έχουν κρυμμένα τα «μαύρα» χρήματα των παράνομων δραστηριοτήτων τους στις ίδιες τράπεζες των ίδιων φορολογικών «παραδείσων» …Κωμωδία είναι όταν βλέπεις τον ίδιο τον «καραγκιοζοπαίχτη» να κάνει τις φωνές όλων των ρόλων, και, άλλες φορές να «διατάζει» ως τρομερός ΝΑΖΙ κι άλλες φορές να «θρηνεί» ως Εβραίος, που είναι «θύμα» «διωγμών». Στο ίδιο έργο, του οποίου την πλοκή γνωρίζουμε και οι Εβραίοι θα έπρεπε να παριστάνουν τα «θύματα», αυτοί φαίνονται σαν αποθρασυμένοι θύτες.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα …Παντού φαίνονται αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι «αόρατοι». Όταν βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο να παίζει όλους τους ρόλους, πόσο μπορεί να σε «συγκινήσει» το «έργο»; Όταν βλέπεις τον ίδιο τον Κίσινγκερ να μοιράζει μόνος του σε όλους τους πρωταγωνιστές το δικό του σενάριο, ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Μπάιντεν, Φον ντερ Λάιεν, Σι Τζιν Πινγκ, Πούτιν κλπ., είναι μέλη τού ίδιου μαρξιστικού «θιάσου» τής ίδιας εβραϊκής «παραγωγής». Δεν υπάρχει ούτε ένας «καθαρός» από τους σημερινούς μεγάλους «πρωταγωνιστές» τής παγκόσμιας σκηνής. Όλοι βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας με μεθόδους που δεν σέβονται καμία δημοκρατική νομιμότητα, πράγμα το οποίο τούς καθιστά όλους ευάλωτους σε εκβιασμούς και άρα εύκολα «υποχείρια» των —επαγγελματιών τού πολιτικού εκβιασμού— Εβραίων …ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είναι «καθαρός».

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε και τι να πρωτογράψουμε. Τόσο ο «άγριος» Πούτιν όσο και ο «φιλόδοξος» Σι Τζιν Πινγκ είναι «γατάκια» τους, εφόσον με τις «ευλογίες» τους μετέτρεψαν τους συνταγματικούς νόμους των κρατών τους σε «πατσαβούρες», για να παραμείνουν στην εξουσία. Παράνομα βρίσκεται στην εξουσία τής Ρωσίας ο Πούτιν …Παράνομα βρίσκεται στην εξουσία τής Κίνας ο Σι Τζιν Πινγκ. Την παρουσία τους στη διεθνή «σκακιέρα» τη «χρωστάνε» στους ευεργέτες τους, οι οποίοι «αναγνώρισαν» τη νομιμότητά τους στη διεθνή πολιτική σκηνή …Τη «χρωστάνε» στους ευεργέτες τους, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση θα ξεσήκωναν «θύελλα» αντιδράσεων για τις αντιδημοκρατικές κι αντιλαϊκές τους αυθαιρεσίες.

Κάποιοι δηλαδή τους επιτρέπουν να «δηλητηριάζουν» ή να πάνε συνεδριακό «καρότσι» τους αντιπάλους τους και αυτοί είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …Οι Σιωνιστές είναι εκείνοι που τους κάνουν «πλάτες», για να παραμένουν δήθεν σαν «νόμιμοι» παίκτες στη διεθνή πολιτική «σκακιέρα» και αυτοί με τη σειρά τους υπακούν τυφλά στις εντολές του Κίσινγκερ, όταν αυτός μιλάει σαν «θεός» στον «Όλυμπο» των Άλπεων. Εάν οι Σιωνιστές αντιληφθούν ανυπακοή, έχουν πάντα έτοιμες τις «έγχρωμες» επαναστάσεις για το «καλό» τής παγκόσμιας «Δημοκρατίας» και «Ειρήνης» …Εύκολα οι «δηλητηριασμένοι» και οι «σερνόμενοι» γίνονται οι «ελπίδες» των λαών τους, που η Δύση τούς «βοηθά» για το «καλό» τής παγκόσμιας ειρήνης …Εύκολα αρχίζουν τα παραμύθια των «Τιεν-Αν-Μεν», των «Πολυτεχνείων» και των «Ανοίξεων» με τους ρομαντικούς «επαναστάτες», που κρατάνε «λουλούδια»

Πάντα έτοιμους τους έχουν αυτούς τους μαρξιστές τύπου Γιέλτσιν ή Τιμοσένκο ή ακόμα και Τσίπρα, οι οποίοι περιμένουν κάπου «παρκαρισμένοι», για να έρθει η «σειρά» τους να βάλουν χέρι στην εξουσία και στα «βαρέλια» με το «μέλι» της …Έχουν έτοιμο «πάγκο» με «ήρωες», οι οποίοι θα «δουλέψουν» τους λαούς, χωρίς ν’ αλλάζει τίποτε γι’ αυτούς. Για όσο διάστημα οι Πούτιν ή Σι Τζι Πινγκ τούς κάνουν τη «δουλειά» και δεν αντιδρούν στις εντολές τους, τούς βαστάνε στις θέσεις τους. Για όσο διάστημα οι λαοί δεν αντιδρούν, επίσης δεν σκέφτονται την αντικατάστασή τους. Εάν κάτι από αυτά τα δύο αλλάξει, τότε πηγαίνουν στο plan-b, το οποίο πάντα είναι κάποιος δικός τους «επαναστάτης» που δίνει «λύσεις» στον λαό …Το μαρξιστικό «μοναστήρι» να ‘ναι καλά …Προς το παρόν Πούτιν και Σι Τζι Πινγκ είναι μια χαρά και δεν «βλέπουν» τον «πάγκο» γι’ αντικατάστασή τους.

Άρα, μαζί με τη διορισμένη Φον Ντερ Λάιεν και τον Μπάιντεν —ο οποίος «έκλεψε» τις εκλογές στις ΗΠΑ— όλοι τους είναι εκβιάσιμοι και όχι μόνον για τον φασισμό τους …Είναι εκβιάσιμοι, γιατί είναι ταυτόχρονα και διεφθαρμένοι. Όποιος δεν είναι στο pay-roll κάποιας Φάιζερ, θα είναι σ’ αυτό της Μπλακ-Ροκ ή κάποιας άλλης εβραϊκής εταιρείας. Ας ψάξει κάποιος να δει πού έχουν όλοι αυτοί —οι «εχθροί» μεταξύ τους— «κρυμμένα» τα προσωπικά τους χρήματα της διαφθοράς …Στις ίδιες εβραϊκές τράπεζες με τους ίδιους Εβραίους τραπεζίτες μιλάει τόσο ο Ζελένσκι όσο κι ο Πούτιν όσο και η οικογένεια Μπάιντεν και τα άλλα τα «παιδιά» …Από τις ίδιες τράπεζες «φορτώνονται» οι κυρίες των κυρίων, για να βγουν στην αγορά για ψώνια …Από τις ίδιες τράπεζες «ξεπλένονται» τα χρήματα που επενδύονται στο παγκόσμιο πλέον real estate. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος τού Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, που να μην έχει φυγαδεύσει τα χρήματά του στη Δύση. Πώς θα μπορούσαν να το καταφέρουν αυτό οι «επαναστάτες» χωρίς τις «πλάτες» των τοκογλύφων; Δεν γνωρίζουν αυτοί οι τοκογλύφοι σε τι και σε ποιο σημείο τού Πλανήτη «επένδυσαν» τα «κλεμμένα» τους οι Κινέζοι κομμουνιστές; …Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να κάνουν «πόλεμο» με τις ΗΠΑ για την Ταϊβάν …Οι όμοιοι με τους διεφθαρμένους Ρώσους αξιωματούχους, οι οποίοι κάνουν «πόλεμο» στην Ουκρανία.

Όλα αυτά είναι πλέον ορατά …Οι Εβραίοι φαίνονται και είναι οι «σεναριογράφοι» όλων των σημερινών δεινών τής ανθρωπότητας …Αυτοί είναι που κάνουν το «casting» στη σημερινή «υπερπαραγωγή» την οποία βλέπουμε και κοστίζει σε ανθρώπινο αίμα …Αυτοί είναι που «διορίζουν» στην κυριολεξία ΟΛΟΥΣ εκείνους τους ηγέτες, οι οποίοι πρωταγωνιστούν και σέβονται τα «λάθη» τού Κίσινγκερ εις βάρος τής ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος …Αυτοί είναι που δρομολογούν όλα τα σύγχρονα τρομερά κι ανθρωποκτόνα «θρίλερ», μοιράζοντας στους άλλους τους ρόλους των «κακών» και κρατώντας για τους εαυτούς τους πάντα τον ρόλο τού «θύματος» …Αυτοί είναι που κάνουν όλες τις ανθρωποκτόνες πολιτικές, και για τους εαυτούς τους κρατάνε τον ρόλο τού «ταπεινού» και του «καλού». Αυτό είναι το μόνιμο σενάριο, το οποίο πλέον έχει γίνει βαρετό. Πόσο μπορεί ν’ αντέξει ένα ψέμα σε μια περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας, στην οποία όλα φαίνονται; …Σε μια περίοδο της ιστορίας, που ο κόσμος έχει γίνει ένα μικρό «χωριό»;

Εβραίοι προκαλούν τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και οι ίδιοι Εβραίοι είναι που «πουλάνε» τη φιλομεταναστευτική πολιτική στην Ευρώπη …Εβραίοι προκαλούν την αναρχία στις ΗΠΑ και οι ίδιοι Εβραίοι είναι εκείνοι που «καταγγέλλουν» τους Maga republicans για βιαιότητες …Εβραίοι προκαλούν τον πόλεμο στην Ουκρανία και οι ίδιοι Εβραίοι θέλουν να παραστήσουν τους ειρηνοποιούς. Επειδή στις παλαιότερες εποχές οι εγκληματίες και οι προβοκάτορες ήταν «αόρατοι» —λόγω του «σκότους» και της έλλειψης επικοινωνίας— η «παράσταση» είχε απόλυτη επιτυχία και δεν ήταν «βαρετή». Σήμερα αυτό όμως δεν ισχύει. Όλα αυτά τώρα έρχονται και γίνονται απόλυτα φανερά ακόμα και στους πιο άσχετους παρατηρητές, γιατί υπάρχει μεγάλη διάχυση της πληροφορίας …Ανεξέλεγκτη διάχυση, που κανένας δεν γνωρίζει πότε θα φανούν τα αρνητικά αποτελέσματά της για τους παραγωγούς τής παράστασης του Θεάτρου Σκιών.

 Traianou.gr

3 σχόλια:

  1. Το κείμενο αυτό δεν είναι "ορφανό". Έχει συντάκτη και αυτός είναι ο Παναγιώτης Τραϊανού. Το πρέπον και το ελάχιστο απέναντι στον συγγραφέα είναι στην αρχή και στο τέλος της ανάρτησης να υπάρχει το όνομά του και στο τέλος ένας ακόμη ενεργός σύνδεσμος, ο οποίος να οδηγεί στην ολοκληρωμένη κύρια ανάρτηση στην "πηγή" της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μου βγάζει τον ενεργό σύνδεσμο του κειμένου, Αν θες στείλε για να τον βάλω

      peri

      Διαγραφή
    2. Καποτε σε μαλωσα γιατι ειχες κανει μια αναρτηση με εναν εβραιο και την φωτογραφια του......θυμα των Ναζι (δεν θυμαμαι το αντικειμενο) και μουκανες μουτρα.
      Ελπιζω τωρα να συμφωνεις μαζι μου για το ΠΟΙΟΙ ειναι οι παγκοσμιοι εγκληματιες.
      Ακομα κι ο Τραϊανου στην τελευταια παραγραφο του τους ξεσκεπαζει.

      Οποτε το ερωτημα ερχεται αυτεπαγγελτα: Αν πισω απο καθε Εγκλημα, μεγαλο η μικρο κρυβονται οι εβραιοι, λες ναταν τοσο κακος ο Χιτλερ;

      Διαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...