peri majestic the real

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η Ελλάδα. Τίποτα άλλο. Αερολογίες, άλογα, κλανιές, χαβαλές, ιθαγενείς, αναλφαβητισμός, καθυστέρα, ευθυνοφοβία, ρουφιανιά.

 kasselakis-m2

Το γονίδιο του ραγιά δε φεύγει εύκολα δυστυχώς και δεν υπάρχει και τίποτα αξιόλογο να το ακολουθήσει η πλειοψηφία του "Κανένα" που κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις. Ήμασταν πάντα προβληματικό αναπτυσσόμενο κράτος, με προβληματικούς ανθρώπους, αλλά από την κρίση μέχρι σήμερα έχουμε ξεπέσει στην κατηγορία "τελείως μπανανία"

 Στο Δρέπανο Αργολίδας βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, από όπου έκανε δηλώσεις για τον αγροτικό τομέα. ...

 

  

Είναι όλα μα όλα προβληματικά...Εάν θελήσεις να κάνεις την διαφορά σε έχουν φάει...Με αυτά τα πρωτοσέλιδα εδώ και πολλές δεκαετίες ζει ο ελληνάκος..

2 σχόλια:

  1. για τον Τσίπρα..

    Ακόμα και τώρα που έχασε με 20 μονάδες διαφορά και έφυγε νύχτα κοροϊδεύει ο Πινόκιο που δεν δούλεψε ποτέ. Λέει για τον Μπαρουφάκη στο συνέδριο της Καθημερινής αλλά δεν λέει για τον εαυτό του που έλεγε με ένα νόμο θα καταργούσε τα μνημόνια. Λέει για το κόμμα του αλλά δεν λέει ότι ο ίδιος έλεγε ότι θα βάραγε τα νταούλια και οι αγορές θα χόρευαν και μετά προσκύνησε τον Σόιμπλε παρά το δημοψήφισμα που ήλπιζε να έλεγε ναι ο λαός! Το όχι δεν το περίμενε στο δημοψήφισμα. Αυτός είσαι Πινόκιο, Πινόκιο μέχρι το τέλος, προδότης της Μακεδονίας, υπέρμαχος της λαθρομετανάστευσης, καταληψίας αλλά με τα παιδιά στο ιδιωτικό και διακοπές σε κότερο!

    Kαι ο λαός; Περιμένει να ντυθεί καρνάβαλος! Μαλάκα μου αυτό που ζούμε είναι κάτι χειρότερο από έναν εφιάλτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καβάλα στο ατι, καβαλάρης στο κόμμα μετά την παρέμβαση του Τσίπρα που προφανώς δεν τον αποδόμησε αντίθετα τον ισχυροποίησε.Κατά την ταπεινή μου γνώμη και εδώ το παιχνίδι είναι στημένο. Πολιτικά προσεγγίζοντας, αλήθεια μπορεί ένα κόμμα να αυτοπροσδιορίζεται αριστερό και να επιβάλει μνημόνια απεχθή στον λαό, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, να εξασφαλίζει την λεγόμενη οικειοθελή φορολόγηση στους πατριώτες εφοπλιστές, που μιλούσε για δημοκρατική ενημέρωση και μοίρασε τις τηλεοπτικές άδειες στους ολιγάρχες, που ως αντιπολίτευση ψήφισε τα κομβικά νομοσχέδια της φιλελεύθερης δεξιάς σε ποσοστό 50 %, που βάπτισε την τρόϊκα σε θεσμούς απλά για λεκτική ξεπέτα και αποπροσανατολισμό, που πούλησε τα τρένα στους Ιταλούς αντί πινακίου φακής,τα δε αεροδρόμια στους Γερμανούς που μόνο στο άκουσμα βγάζω φλύκταινες,που τα ατομικά δικαιώματα πήγαν για βρούβες,που στην τελική η πολιτική που εφάρμοσε ενίσχυσε τις ανισότητες. Αλήθεια ποια είναι η διαφορά από ένα δεξιό νεοφιλελεύθερο κόμμα ; καλύτερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να υπάρξει ένα ενιαίο δεξιστερό να τελειώνουμε με την ιλαροτραγωδία. Διάβασα και έπαθα ορθοτριχίαση,σε συνέντευξη είπε ο καβαλάρης της φωτογραφίας, ότι ο Μητσοτάκης του πρότεινε να αναλάβει το υπουργείο ναυτιλίας, αλλά απέρριψε την πρόταση αφού παρέλαβε ολόκληρο κόμμα προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός, μην ρίξετε την άποψη αυτή στον καιάδα, σκεφτείτε ότι το σύστημα εξουσίας έχει δρομολογημένες εναλλακτικές προκειμένου όταν κουραστεί η δεξιά να πάρει ανάσες και ρεπό ανάπαυσης , βέβαια στα πλαίσια του στημένου δικομματισμού, κάπως έτσι όλα μπορούμε να τα δούμε στην χώρα της Δανιμαρκίας.Πάντως η εσωστρεφής αυτοκριτική γίνεται υπό τα βλέμματα των άλλων και κυρίως των αντιπάλων του τεχνητού δίπολου,που δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά κακά τα ψέματα, το τι συνέβη στο κόμμα της πρώτης φοράς αριστεράς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο πιο ορκισμένος εχθρός του. Δεν αποκλείεται λοιπόν με τον Κασσελάκη να ανακαλύψουμε ότι στο πολιτικό σκηνικό υπάρχουν και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...