peri majestic the real

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Έρχεται "αέρας αλλαγής". Έρχεται ο Τραμπ του σιωνιστή Τζάρεντ Κούσνερ...Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ ζητά από το Ισραήλ να εκτοπίσει τους Παλαιστινίους στην έρημο Νεγκέβ!

 

Ισχυρίστηκε πως αν ήταν επικεφαλής του Ισραήλ, η νούμερο ένα προτεραιότητά του θα ήταν να απομακρύνει τους αμάχους από τη νότια πόλη Ράφα και ότι «με διπλωματία» θα ήταν δυνατόν να τους «μεταφέρει» στην Αίγυπτο.  «Αλλά εκτός από αυτό, θα έκανα απλώς ένα πέρασμα με μπουλντόζα στη Νεγκέβ και θα μετέφερα τους ανθρώπους εκεί. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, ώστε να μπορέσεις να μπεις μέσα και να τελειώσεις τη δουλειά» 

9 σχόλια:

  1. Επομένως η άποψη ο Τράμπ είναι η λύση εξαερώνεται για τον όποιον έχει την αφέλεια να θεωρεί ότι η νέα και παλιά τάξη πραγμάτων , δεν έχει εναλλακτικές ώστε να κρατήσει όρθια την παραπαίουσα σε όλα τα επίπεδα χώρα των ΗΠΑ,απλά πάντα το μάρμαρο με εκατόμβες νεκρών το πληρώνουν οι λαοί , άρα στις εκλογές συμμετοχής του 40% και της αποχής του 60% δεν παίζει κανένα ρόλο αν βγεί ρεπουμπλικάνος ή δημοκρατικός, είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, όσοι λοιπόν βλέπουν σιωνιστές και βγάζουν φλύκταινες ας αντιληφθούν ποιός τους στηρίζει και αυτόματα θα βάλουν τους εαυτούς τους στην σωστή πλευρά της ιστορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δέν είπε ποτέ πώς ο Τράμπ είναι η λύση. Ο Τράμπ είναι η μόνη επιλογή,μιάς και δέν ακολουθεί ,ότι όλοι οι άλλοι που είναι μέχρι τά μπούνια στίς διαπλοκές ,και εκβιαζόμενοι, μετά από τόσα χρόνια στήν δήθεν πολιτική.
      Τελικά κανείς δέν διαβάζει τά άρθρα του Τραιανού. Αν τά είχε διαβάσει δέν θα κατέθετε,τέτοιες "απορίες".θα γνώριζε τον λόγο που ευχόμαστε Τράμπ. Και ξανά λέμε καμμιά σχέση με "ακροδεξιές" ,καθώς και πάλι ξαναλέω εάν διάβαζε ΤΡΑΙΑΝΟΥ θα γνώριζε πώς αυτό είναι το "δίπολο",που έντεχνα μέσα σε αυτό,έχουν παγιδεύσει όλον τόν κόσμο. Με διαφορετικές "ονομασίες",σε κάθε χώρα,αλλά "δικοματισμός"..-Που σημαίνει ,πώς στέλνουν ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ -τούς λαούς σε δήθεν "αντιπαλότητες" σε δήθεν "ανταγωνιστές¨,που είναι απλά ΕΝΑ "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ".

      ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ..ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ
      ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΩΛΗΝΑ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ


      https://traianou.gr/2013/12/to-fantasma-pano-apo-ton-planiti.html


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΕΤΣΙ . ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ..

      Διαγραφή
  2. Είναι ο "επενδυτής" τής Αλβανίας. Είναι αυτός ο "επιχειρηματίας",που όταν ρώτησε Αλβανή δημοσιογράφος τον Κουμουνιστή Ράμα τής έσπρωξε το μικρόφωνο και το πρόσωπο. Εγινε σάλος στήν Αλβανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν ο Ράμα είναι κομμουνιστής εγώ πρέπει από μηδενική βάση να κάνω επαναξιολόγηση και επανεκκίνηση μήπως τελικά είμαι ντιγκιτάγκας δλδ γυαλίζω το πόμολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://traianou.gr/2018/04/makedoniko-stalinovenizelikoi.html

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ..ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΜΟΛΩΝ.
    ΡΑΜΑ -ΖΑΕΦ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΤΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΕΛΟΙΟ..
    Μιά αντιγραφή ,τοποθετηση στον google ,και βγήκε το άρθρο. Μπορεί να πάρει κάποιες ώρες,όμως σώζει κυριολεκτικά απο ατοπήματα,τέτοιου τύπου.
    Ο Ράμα είναι σκληρός κουμμουνιστής,και λειτουργεί σάν το σκληρό εργαλείου του ΕΒΡΑΙΚΟΥ μορφώματος ,που ονομάζεται Κουμμουνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 124 οκ ο ΤρΆμπ δεν είναι η λύση όπως γράφεις αλλά η μόνη επιλογή, καλά και γιατί όταν γράφω ότι το παγκόσμιο σύστημα ωθεί το πόπολο στην επιλογή του μικρότερου κακού δέχομαι αρνητική κριτική, ακόμα και αν είναι η μόνη επιλογή του στημένου δικομματικού παιχνιδιού στις ΗΠΑ, αποφεύγεις να την ονοματίσεις φιλοσιωνιστική , πολιτική που ματώνει λαούς, αν όντως είναι η μόνη επιλογή τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω, Βέβαια ανων 106 δεν χωρά κριτική στην ανιστόρητη κριτική σου, δλδ όποιος έζησε σε καθεστώς κομμουνιστικό που προσωπικά δεν θεωρώ το καθεστώς Χότζα κομμουνιστικό , αλλά στο όνομα του κομμουνισμού κυβέρνησε καθαρά δικτατορικά, όπως και ο δικός μας ο Συριζα καμία σχέση με την αριστερά, η αριστερή ιδεολογία δεν συμβαδίζει με μνημόνια κλπ, βέβαια αν κάποιος δεν θεωρεί ότι υφίσταται ο διαχωρισμός αριστερά -δεξιά , αυτό επιδέχεται κριτικής , πολύ απλά όσο υπάρχουν ταξικές διαφορές θα υπάρχει και διαχωρισμός, η ονομαζόμενη δεξιστερά έχει σχέση με την έννοια του τεχνητού δίπολου δλδ του δικομματισμού, που έφτιαξε το σύστημα εξουσίας, προκειμένου αφ ενός να αποδομήσει την ταξική κοινωνία και σαφώς να αποπροσανατολίσει στην κατεύθυνση όλοι ίδιοι είναι, όλοι μαζί τα φάγανε κλπ που προσωπικά θα συμφωνήσω ότι όντως δεξιοί και σοσιαλδημοκράτες ίδιοι είναι, τα φάγανε και θα τα τρώνε , γιατί οι υπόλοιποι στην απόξω άντε να γλείψουν κανένα κοκαλάκι και πολύ είναι, κανένα επιδοματάκι, που στην τελική αφού μας επιτρέπουν και να αναπνέουμε να λέμε και ευχαριστώ. Κλείνοντας την παρέμβασή μου, απλά δεκτή η κριτική έστω και ανευ επιχειρημάτων, αφού δεν δέχομαι ως θέσφατο κανέναν , όλοι θέτουν τους εαυτούς τους και τα γραφόμενά τους στην βάσανο της απόδειξης, και μέχρι να δούμε το φως το αληθινό, κρατώντας μικρό καλάθι εγώ όχι εσείς οι φολόουερς, διατηρώ το δικαίωμα της αμφισβήτησης, γιατί μόνο άν έρθει το τέλος της δεξιστεράς δλδ η ακύρωση του δικομματισμού, θα δούμε άσπρη μέρα, κατά τα λοιπά, οι απόψεις μου που ενίοτε καταθέτω δεν έχουν ουδεμία πρόθεση να σας ταράξουν ορισμένων την ραστώνη και την νοητική ηρεμία.Τέλος δεν δίνω το δικαίωμα να θεωρεί κάποιος γελοίες τις αναφορές μου, δεν εχει το δικαίωμα κανείς φασιστικά να σβήνει απόψεις που δεν προσβάλουν , απόψεις που ακόμα και αν είναι αποτέλεσμα ιστορικής άγνοιας δεν είναι αποτέλεσμα ιστορικής αφασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τέλος τής Δεξιστεράς είναι γεγονός. Τέλειωσε και ετοιμάζουν την Δεξιά δήθεν ,με αντίπαλο δήθεν ,το δικό τους Πασόκ.Για να ξέρουμε και τι λέμε. Δεξιστερά ήταν όταν μάς έπαιζαν Δεξιά με Σύριζα. Μέ το πού το δήθεν αριστερό Σύριζα,τελείωσε το έργο που τού ανέθεσαν Πρέσπες δλδ,τό απέσυραν,οί ίδιοι. Πάλι γιά να ξέρουμε τί λέμε και τι εννούμε.

      Διαγραφή
  6. Δηλώνοντας υπεύθυνα εν γνώση των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως, ότι είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως , έχω να απευθύνω μια απλή ερώτηση σε αυτούς τους ευτυχώς λίγους που κουνούν το δάκτυλο σε οποιονδήποτε ταρακουνήσει το ιερό δισκοπότηρο, συγκεκριμένα σε αυτούς που θεωρούν την παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη πραγμάτων αλλά κάρτ δλδ ενώ στην Ελλάδα η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες θεωρείται νομιμοποίηση, οπότε προκρίνεται η επιλογή της αποχής, μέχρις εδώ θα έλεγε κανείς ορθολογικά σκεπτόμενος εντάξει είναι και αυτό μια άποψη άσχετα αν η μη συμμετοχή στην τελική είναι έμμεση νομιμοποίηση αφού ενισχύει το πρώτο κόμμα , το ερώτημα που θέτω , γιατί αυτή η συλλογιστική δεν ισχύει και στις εκλογές πχ στις ΗΠΑ, γιατί να μην απέχει ο αμερικανός πολίτης, όχι πως η αποχή δεν είναι μεγάλη της τάξης του 70% αλλά ο δικομματισμός λειτουργεί τέλεια αφού βγάζει κυβερνήσεις με συμμετοχή του 30%, αλλά εκεί διαβάζω το εξής τραγελαφικό , ο Τράμπ δεν είναι η λύση αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή δλδ στις ΗΠΑ προκρίνεται όχι η αποχή αλλά η συμμετοχή με την επιλογή του μικρότερου κακού. Τελικά ας αποφασίσουμε τι θέλουμε, από εκεί και πέρα βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάτι που ξέχασα απευθύνομαι σε μερικούς που κτυπούν αλύπητα τον σιωνισμό και τους Εβραίους, να ρωτήσω λοιπόν διαχρονικά ο Μπάιντεν και οι δημοκρατικοι είναι οι στηριζοντες , ή μήπως και η τραμπική ακροδεξιά συντάσσεται και στηρίζει αναφανδόν το σιωνιστικό κράτος, για να μην τρελαθούμε με όλα όσα ανεκδιήγητα διαβάζουμε, ή μήπως πίσω από δημοκρατικούς και ρεπουμπλικάνους δεν βρίσκεται το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι , δλδ η ελίτ που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήτες στις ΗΠΑ. Ολα τα υπόλοιπα καταδεικνύουν τρικυμία εν κρανίω. Σταματώ εδώ και θα παρακαλούσα να μην υπάρξει απαντητικό σχόλιο, αφού δήλωσα ανεπαρκής και νοητικά ιστορικά και πνευματικά βρίσκομαι στην λάθος πλευρά , δεν κατανοώ ΄και για να είμαι ειλικρινής δεν γουστάρω στην τελική να διαβάσω κανέναν και τίποτε, μου αρκεί να αξιολογώ μόνος μου χωρίς δεκανίκια και να σχηματίζω την μεγάλη εικόνα, αρκετά λοιπόν ασχολήθηκα , κατεβάζω διακόπτες και σας αφήνω στην ηρεμία σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία κλπ συμπαραμαρτούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή