peri majestic the real

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει μέλλον με όλους αυτούς ( De facto ο εθνικός ακρωτηριασμός)...Στημένη η σύγκρουση των βενιζελικών κουμπάρων Μητσοτάκη-Μαρινάκη στη βουλή. Ο σαμποτέρ αντιδεξιός Μητσοτάκης ροκανίζει επίτηδες την Νέα Δημοκρατία για την φασαριόζικη γνωστή Μητσοτακική μεγάλη έξοδο ( η Ν.Δ έχει αυτοκτονήσει με την πολιτική Μητσοτάκη...) Ο Μαρινάκης αγκαλιάζει ολοκληρωτικά την ελεγχόμενη αντιπολίτευση του Μητσοτάκη με το θέμα των Τεμπών. . Η αγορά της στοιχειωμένης Ελευθεροτυπίας υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego, δηλαδή του Ευάγγελου Μαρινάκη, μας φανερώνει την επόμενη μέρα...Μια αλυσοδεμένη αντιπολίτευση στα μέτρα των βενιζελικών..Ο βενιζελικός γιδοβοσκός Πολάκης, ο βενιζελικός Ανδρουλάκης, ο gay βενιζελικός Κασσελάκης, ο βενιζελικός Γερουλάνος, ο βενιζελικός Αποστολάκης των Βαρδινογιάννηδων, η πασοκτζού Τζάκρη, ο πασόκος Ραγκούσης προορίζονται για τα μεγάλα σουξέ..με αντίπαλον δέος τον βενιζελικό ψυχάκια Δένδια της Ουκρανίας....την Όλγα των Βαρδινογιάννηδων. Αργά αλλά σταθερά αρχίζουν και προετοιμάζουν τα πράγματα. Πολλά θα κριθούν στις Ευρωεκλογές αλλά και στο επικίνδυνο μέτωπο της Ουκρανίας που οδηγεί σε εθνικές περιπέτειες..

 Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και η Ελευθεροτυπία - Η χρεοκοπία πριν από  12 χρόνια και η «σφαγή» στον πλειστηριασμό - Europost.gr

Ο Μητσοτάκης είναι σαμποτέρ. Αφήνει νάρκες. Αφήνει πόνο και δυστυχία. Διαλύει με δόλο διαχρονικές συμμαχίες. Με την βοήθεια των ΜΜΕ σκεπάζει με ψέμα τις βρωμιές του. Όσο παραμένει στην εξουσία ο Μητσοτάκης η Ελλάδα θα αυτοκαταστρέφεται. Χωρίς κύρος, χωρίς παραγωγή και χωρίς πραγματικούς συμμάχους η Ελλάδα δεν έχει λόγο ύπαρξης και αυτό μάλλον είναι αυτοσκοπός του καθεστώτος. Ένα Μεξικάνικο καρτέλ που θα δίνει λόγο μόνο στους πολιτικούς των μνημονίων...με πολίτες χαμένους εντελώς...ξενιτεμένους...βαθιά αποβλακωμένους..

Με λευκή σκόνη, κάνναβη, ποτά, με ζητιάνους και προφήτες δεν μπορείς να ζήσεις. Η Ελλάδα μυρίζει θάνατο με βρυκόλακες να την γυροφέρνουν...με λόγια γλυκά να σε οδηγούν στο δικό τους σφαγείο..

1 σχόλιο:

  1. Προσωπική διαπίστωση που προφανώς δεν αφορά τους επιλέγοντες το κόμμα " Βρούβες". στις προηγούμενες εκλογές εκτιμώ ότι η δυσαρέσκεια μιας κοινωνίας που μεταπολιτευτικά βρίσκεται σε τέλμα, δεν εκφράστηκε δλδ το κυβερνών κόμμα δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης όπως λαθεμένα εκτιμούν επίσημα χείλη και παπαγάλοι του αφηγήματος ότι το 41% αποτελεί ψήφο αποδοχής, δεν αποτελεί ψήφο επιβράβευσης αλλά θεωρώ ότι αποτελεί μια ψήφο αδιεξόδου.Οι πολίτες οι επιλέγοντες συμμετοχή σε μεγάλο βαθμό μέσα από ένα ετεροβαρές πολιτικό σύστημα φήφισαν ΝΔ γιατί πολύ απλά δεν είχαν που αλλού να πάνε , δεν έβλεπαν εναλλακτική οπότε είναι φυσικό να στράφηκαν στην επιλογή του μικρότερου κακού,/Βέβαια στην διόγκωση της διαφοράς από την πρώτη φορά αριστερά , ρόλο καταλυτικό έπαιξαν οι προεκλογικές υποσχέσεις - μεταξωτές κορδέλες και οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των συστημικών μμε, που μηδένιζαν ή ακόμα ακύρωναν οποιαδήποτε άλλη πολιτική πρόταση, εκθειάζοντας την διαχείριση του κυβερνώντος κόμματος ως την μοναδική που υπήρχε στην χώρα. Επιμένω ότι οι εκλογές δεν ανατρέπουν το σύστημα πολύ απλά Περι και λοιποί συγγενείς, αν υπήρχε έστω και μια αμυδρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι το ίδιο το σύστημα θα τις είχε απαγορεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια φωνή από το μέλλον...

ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ;   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ; ΠΙΣΤΕΥΟ...