peri majestic the real

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

"Υπηρέτης του Λαού" Κβαρτάλ 95

 
 

 Κάτι γράφαμε https://noumer.blogspot.com/2024/02/gay.html

5 σχόλια:

  1. Τελικά συμφωνησε ο Πούτιν πώς είναι isis ! Ούτε να συμφωνήσουν δέν μπορούν μεταξύ τους. Με καθηστέρηση ,αλλά τελικά βρήκαν τον "ένοχο"..Τρόμαξε η Γερμανία,πανικοβλήθηκε η Ιταλία,η Γαλλία...
    Θα δώσουν πόνο στο επόμενο διάστημα..! Τρομοκρατικές στό ψαχνό ,Πάσχα καθολικών και ορθοδόξων,πλησιάζει..Κόσμος μαζεμένος σε διάφορες χώρες..
    Τον ξεπέρασε η Κειτ τον "καρκίνο"; .."Βασίλισσα "όσο ναναι ,θα τον "νικήσει"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαναχτισμενος πολιτης26 Μαρτίου 2024 στις 6:01 π.μ.

      Εσυ ησουν που του φωναζες "καλος πολιτης";
      https://www.youtube.com/watch?v=64OZZpCWtm4

      Διαγραφή
    2. νέος ζελενσκι

      Διαγραφή
  2. Περι προσπερνάω τα φληναφήματα δλδ τα στημένα παιχνίδια του δικομματισμού, δεν ήρθε η ώρα ακόμα να πάρει ρεπό η κυβερνώσα δεξιά , όταν το σύστημα επιλέξει τον χρόνο θα δώσει το οκ, μέχρι τότε απλά θα γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου μεταπολιτευτικού σκηνικού , ο άλλος πυλώνας του δίπολου θα ρίχνει ενίοτε ντουφεκιές στον αέρα προκειμένου να συντηρείται στην πλέμπα η τεχνητή αντιπαλότητα δλδ στάχτη στα μάτια που όντως φορούν ήδη παραμορφωτικούς φακούς δώρο του συστήματος εξουσίας που οι συμμετέχοντες απλά αποτελούν το πολιτικό προσωπικό που το υπηρετούν άριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνική εορτή , τα ίδια εθνικοπατριωτικά, να σου θυμίσω Πέρι πόσο ανάποδος λαός είμαστε, η μοναδική χώρα στην υφήλιο που γιορτάζει την έναρξη και όχι την απελευθέρωση, ίσως για να αποφύγουμε το αφήγημα ότι στην απελευθέρωση συμμετείχαν μόνο πατριώτες άσχετα αν μετά οι πατριώτες σύρθηκαν στις φυλακές πχ Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, κλπ το 1821 και το ίδιο σκηνικό το 1944 μετά την ναζιστική κατοχή που οι δοσίλογοι συνεργάτες των Γερμανών έστειλαν στα ξερονήσια για εθνική διαπαιδαγώγηση όλους όσους μάτωσαν για την απελευθέρωση, αλλά αυτή θα μου πείς είναι η μοίρα της πατρίδας μας.Σκέφτηκα που λες , υποθετικά αν οι Αρματωλοί ζούσαν στην Αγρια Δύση θα ήταν καουμπόηδες, παλικαράδες, αν ήταν στη Ιαπωνία θα ήταν περιπλανώμενοι σαμουράι αναζητώντας αφέντη , όπως οι ιππότες της Μεσαιωνικής Δύσης που μάτωναν επί πληρωμή στους πολέμους του εκάστοτε άρχοντα.Η ιστορική αλήθεια για τους δικούς μας αρματωλούς, προφανώς δεν είναι αυτή που διδάσκεται,έζησαν και πολέμησαν στην ευρύτερη βαλκανική, υπέρ των Οθωμανών, τηρούσαν την τάξη δλδ ήταν χωροφύλακες των κατακτητών στην περιοχή ευθύνης τους, προστετεύοντας από τους Κλέφτες δλδ συμμορίες ληστών που δεν έκαναν διαχωρισμό μεταξύ πλουσίων Ρωμιών και Τούρκων και καμιά φορά και μεταξύ πλούσιων και φτωχών. Ολα αυτά μέχρι την έναρξη του αγώνα, οι αρματωλοί άρχισαν τον αγώνα όχι μόνο για τη λευτεριά της πατρίδας, αλλά και για τους νέους Ελληνες αφέντες που και αυτοί ως συνήθως κατέληξαν να αλληλοσφαγούν στους δύο εμφύλιους πολέμους , για τα λεφτά και την εξουσία, που μην το ξεχνάμε το οφείλουμε στην Ρωσία που αν δεν γίνονταν η ναυμαχία στο Ναυαρίνο , ενδεχομένως σήμερα να αποτελούσαμε επαρχία της Τουρκίας,Την συμβολή λοιπόν της Ρωσίας στην απελευθέρωση την ακυρώσαμε αφού φέτος στους εορτασμούς την αποκλείσαμε , αντίθετα καλέσαμε τους Τούρκους. Ισως το ότι γιορτάζουμε λοιπόν την έναρξη του αγώνα και όχι την απελευθέρωση να σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουμε απελευθερωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή