peri majestic the real

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Tι γράφαμε εδώ και καιρό; Θα επαναφέρουν την τρομοκρατία η οποία θα είναι ΓΕΝΙΚΩΝ καθηκόντων. Δεν γίνεται διαφορετικά. Μετά την καραντίνα, παντού καταστολή. Πάντα με τον ίδιο υπουργό...με νέες κομματικές προσλήψεις..

Μιλάμε για ένα από τα χειρότερα καθεστώτα της υφηλίου που ισοπεδώνει την ανθρώπινη ύπαρξη. Πρέπει ο κόσμος να αισθάνεται την απειλή. Να ζει με την απειλή. Με τον ολοκληρωτικό τρόμο. Τώρα που η Ελλάδα ξεπουλιέται ολοκληρωτικά και ο λαός αργοσβήνει στα νοσοκομεία του θανάτου, είναι μια καλή ευκαιρία για καταστολή...στους "αντιδραστικούς"...σε αυτούς που θα θελήσουν να διαμαρτυρηθούν για την άτυχη ζωή τους. Τους κατατρεγμένους της εποχής μας..

 Tι έχουμε παρακάτω; Από τον Νοέμβριο παρακαλώ έβλεπαν τρομοκρατία...τι να σημαίνει τρομοκρατικό περιεχόμενο, ποιος θα ερμηνεύσει τον όρο; Μήπως οτιδήποτε αντιβαίνει στη θέληση των κυβερνώντων θεωρείται τρομοκρατία ; Τα πρόστιμα των γερόντων και το κυνήγι των μαγισσών στον Covid είναι κακά προηγούμενα ανήθικης κυβερνητικής αυθαιρεσίας...

1 σχόλιο:

  1. Διαχρονικά οι παρακρατικοί μηχανισμοί με τα υποτιθέμενα κόκκινα αστέρια και την ακροαριστερή ρητορική στις προκηρύξεις τους, εμφανίζονται στην κατάλληλη για το σύστημα εξουσίας στιγμή, την περίοδο της νηνεμίας βγαίνουν από τα παρακρατικά συρτάρια οι αναρχοαυτόνομοι να σπάσουν στο τέλος μιας ειρηνικής πορείας να αμαυρώσουν τα αιτήματα , να επέμβη η αστυνομία, τα μμε να ασχοληθούν με τους κάδους σκουπιδιών που αναποδογύρισαν, οι νομοταγείς πολίτες να εξαγριωθούν με τους νέους, τους απεργούς, που τους χαλάνε την βολή τους και την μόνιμη ύπνωσή τους η κοινωνία να ασχολείται με τις γιάφκες κλπ βλακείες, στάχτη στα μάτια και αποπροσανατολισμός ώστε τα υπόλοιπα που πλακώνουν τους πολίτες δλδ ακρίβεια,πληθωρισμός, ανεργία, πλειστηριασμοί κλπ δώρα του καπιταλιστικού συστήματος να παραμερίζονται μπροστά στις βομβιστικές ενέργειες, τα εγκλήματα, τους τσακωμούς νεων, τους βιασμούς κλπ ενώ ο ανηλεής νοητικός μας βιασμός να μένει ατιμώρητος. Περι και κάτι άλλο , όταν εμφανίζεται τρομοκρατία , ενδυναμώνονται οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, επομένως όλοι αυτοί οι " επαναστάτες " απλά λειτουργούν με την προβειά του μαχητή εναντίον του συστήματος, ως οι γνήσιοι υποστηρικτές του συστήματος, όλο και περισσότεροι δεν καταπίνουν αυτά τα κόλπα , τα ζογκλερικά που σκαρφίζονται για να αποπροσανατολίσουν, δλδ στην τελική όλοι αυτοί έχουν καμία σχέση με την αριστερά του βουνού ; μην τρελαθούμε , ακούγοντας για αντάρτικα πόλεων, εγώ ιστορικά ήξερα για αντάρτικα του βουνού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή