peri majestic the real

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Στη σημερινή Ουκρανία «βλέπεις» το παρελθόν τής Ελλάδας και στη σημερινή Ελλάδα το μέλλον τής Ουκρανίας!

Αν καθίσεις και ψάξεις θα πάθεις σοκ. Είναι ΟΛΟΙ του καθεστώτος και αρκετά γνωστοί κομπάρσοι...Τίποτα τυχαίο. Ποδοσφαιρικές ομάδες, λάθρο, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, μπράβοι, Δομές με λάθρο, ΜΜΕ, λίγο αλβαναριό, μαγαζιά με υπαλλήλους, όπλα και ότι θες. Και όλο αυτό λέγεται Πολιτική. Λέγεται αυταρχικό μαφιόζικο καθεστώς.  Είναι προφανές πως όλα στην χώρα ελέγχονται από τα κόμματα και την Πρεσβεία

Αυτή είναι η Ελλάδα. ...Παρακάτω υπάρχει το τελευταίο κείμενο του Τραΐανού....ρίξε μια ματιά..Στη σημερινή Ουκρανία «βλέπεις» το παρελθόν τής Ελλάδας και στη σημερινή Ελλάδα το μέλλον τής Ουκρανίας!

 fotia-3 

Το Πρώτο Θέμα, η κυβερνητική εφημερίδα της Ν.Δ έσβησε ΟΛΑ τα σχόλια...

4 σχόλια:

  1. Είναι μεγάλη μπίζνα το λαθρομεταναστευτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν έχουμε να βγάλουμε τον μήνα και αυτός θέλει να του πληρώσουν την ανακαίνιση.

    https://twitter.com/i/status/1753376323211345937

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η ομερτά στην στήριξη του συστήματος, αποπροσανατολισμός στάχτη στα μάτια των ήδη παραμορφωτικών οματίων της πλέμπας και να η πρωτιά στις εκλογές, αλήθεια δεν κατάλαβα για ποιό πράγμα διαμαρτύρονται οι εξερχόμενοι της κάλπης και οι μη εισερχόμενοι σε αυτήν για τα ποσοστά ; η ακρίβεια και όλα τα κακώς κείμενα έχει ονοματεπώνυμο είναι όσοι σύρθηκαν στην επιλογή του μικρότερου κακού και όσοι την έκαναν αφήνοντας πεδίο δόξης λαμπρό στους κυβερνώντες καβαλάρηδες της εξουσίας, που με την αυτοδυναμία κάνουν παιχνίδι για όλους μας, αν πχ τις αυξήσεις στα καύσιμα, στο σούπερ μάρκετ, στην ηλ ενέργεια κλπ τις πλήρωνε το 41% δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά δυστυχώς σήμερα κανένας δεν παραδέχεται ότι συμμετείχε στο αυτοδύναμο ποσοστό που σε κάνει να σκέφτεσαι " καλά τελικά πως βγήκε " , οι περισσότεροι ψελλίζουν να μου κοπεί το χέρι αν το ματακάνω,θυμίζει την ίδια ρήση επί Πασόκ , όταν γέμισαν από κοψοχέρηδες οι πόλεις και δεν μπορούσαν να δίνονται τα αντίστοιχα επιδόματα, Ρε που φτάσαμε και ακόμα δεν είμαστε στον πάτο και ο Περι συνεχίζει ακάθεκτος να ασχολείται περί ανέμων και υδάτων, δλδ ανιχνεύει τις αιτίες της κατακόρυφης πτώσης αλλά για προτάσεις διεξόδου τίποτε,νερό στον μύλο του συστήματος δλδ ρε Περι και έναν απλό ψηφοφόρο της ΝΔ να ρωτήσεις θα σου σκιαγραφήσει τις αιτίες , αλλά αναφορικά στο αν θα αλλάξει επιλογή κομματική έχει άλλη άποψη, στο μαντρί μην έχουμε τίποτε επαναφορές κατσαπλιάδων που αποδεικνύονται συστημικότεροι των καραμπινάτων συστημικών της νεοφιλελεύθερης εκδοχής, Περι τελικά ο μόνος νικήτής στις εκλογές δεν είναι όπως λένε οι παπαγάλοι ο "κανένας" αλλά ο δικομματισμός , η αιτία όλων των παθογενειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Flesh And Blood