peri majestic the real

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Νέος Ποινικός Κώδικας

 

Δικηγόροι και ποινικολόγοι βρίσκονται ακόμα μπροστά σε ένα γρίφο. Ποιος συνέταξε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο; Ποια επιτροπή; Ποιος είναι, τέλος πάντων, ο νομοθέτης και με ποιο σκεπτικό συντάσσει ένα νομοσχέδιο που έχει στο κέντρο του την τιμωρία; Ο νομοθέτης ακόμα αγνοείται. 

Όλη η Ελλάδα μια μεγάλη τραγωδία. Μια φρίκη. Ποιος θα ζήσει εδώ; Ποιος; Δεν υπάρχει κράτος Δικαίου...και μέσα σε όλα αυτά μας ζητάνε με τρόπο ΞΑΝΑ φαντάρους ενώ οι ανυπότακτοι εξαγοράζουν θητείες!  Πρωτοφανές!!

Tο ακόμη τρομερό είναι ότι με το καλημέρα του νέου Ποινικού Κώδικα η Intrakat ανέλαβε την ψηφιοποίηση αρχείων του Υπουργείου Δικαιοσύνης!! Συγκεκριμένα, αντικείμενο του έργου αποτελεί η ψηφιοποίηση των αρχείων του Υπουργείου Δικαιοσύνης πλήθους φορέων του Υπουργείου ανά την επικράτεια, όπως Ειρηνοδικεία, Εισαγγελίες, Πρωτοδικεία και Πταισματοδικεία. 

Ποιος θα διαχειρίζεται το αρχείο του wanna be Μέρικ Γκάρλαντ-Φλωρίδη;

2 σχόλια:

  1. δεν γινεται να παμε με αυτο το στυλ απο εκει και περα θα ελεγα οτι περιμενουμε το αναμενομενο για ολους μας. ειναι αναποφευκτο κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πρόσφατη συνέντευξη ο κυβερνήτης αυτής της χώρας παραλλήλισε τις φοιτητικές καταλήψεις με δημοκρατική απόφαση ληστείας σε μπακάλικο. Η λέξη μπακάλικο με πήγε νοητικά πολλά χρόνια πίσω, εικόνες μιας νοσταλγικής εποχής, εικόνες μια άλλης Ελλάδας. Ο μπακάλης και το μπακάλικό του, ήταν για δεκαετίες για να μην πω αιώνες,τα συστατικά στοιχεία του νεοελληνικού αστικού και επαρχιώτικου ανθρωπογεωγραφικού τοπίου.Ο μπακάλης , είχε μεγάλο κύρος στην γειτονιά,αλλά και πολλούς που τον φθονούσαν, γιατί λόγω οικονομικών δυσκολιών έπεφταν στην ανάγκη του,με το μπακαλοδεύτερο όπου ο μπακάλης έγραφε τα επάρατα βερεσέδια,που αν τα στύλωνε ο αφέντης -μπακάλης και έκοβε την πίστωση, έπεφτε πείνα των γονέων, κάτι σαν τα μνημόνια της τρόικας που αν δεν έρχονταν τα χρήματα ο λαός έπεφτε στην πείνα από το 10 και εντεύθεν.Την θέση λοιπόν του μπακάλικου στην ελληνική κοινωνία, πήρε το σούπερ μάρκετ, άλλωστε μεθοδικά και με στόχευση έχω την αίσθηση ότι οσονούπω όλα τα επαγγέλματα θα τεθούν σε κλειστά τύπου σούπερ μάρκετ δλδ θα έχουμε έναν επαγγελματικό χώρο ιδιωτικής πρωτοβουλίας, όπου θα συνυπάρχουν ο ηλεκτρολόγος, ο μπογιατζής, ο υδραυλικός, ο καθαριστής, ο επιβήτορας, ο κουβαλητής, κλπ όπου ο πολίτης θα διαλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του.Αραγε ήταν δόκιμος ο παραλληλισμός ; προφανώς και όχι, δλδ οι καταλήψεις ως αντίδραση στο σχεδιαζόμενο ξεπούλημα της Παιδείας στα ιδιωτικά συμφέροντα που βαπτίστηκαν και " μη κερδοσκοπικά " παρομοιάστηκαν με ληστεία μπακάλικου, μπακαλίστικες λογικές ΄ύστερα από την νομιμοποίηση της εκλογικής κολυμβήθρας , μην το ξεχνάμε, που το εκλογικό σώμα συμμετέχοντες και ιδεολογικά απέχοντες, έδωσαν λευκή επιταγή στους κυβερνώντες να λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...