peri majestic the real

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Τσίπρας που παρέδωσε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς δεν θα καταθέσει στην εξεταστική???????? Που είναι τα συμβόλαια παραχώρησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς??? Γιατί οι Ιταλοί μας έφεραν μεταχειρισμένα τρένα ως υπερσύγχρονα???? Το επιτρέπει η Ευρωπαική νομοθεσία????? Γιατί το Ελληνικό Δημόσιο επιδοτούσε και επιδοτεί με δεκάδες εκατομμύρια ετησίως την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την στιγμή που είναι εξαγορασμένη από την ιταλική Ferrovia dello Stato Italiano????? Γιατί αρνείται να υπογράψει την κατάθεσή του ο Μαουρίτσιο Καποτόρτο στην εξεταστική για τα Τέμπη???? Τι φοβάται????

Τι λέει ο Τσίπρας στη Μέρκελ και ξεκαρδίζεται;

 

Ιδιαίτερη αξία έχει να σταθούμε και στη στάση του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2017, είχε βρεθεί στην Κέρκυρα μαζί με τον τότε πρωθυπουργό της Ιταλίας, Πάολο Τζεντιλόνι, με τους δύο άνδρες να «γιορτάζουν» την υπογραφή της συμφωνίας....μιας συμφωνίας όπως μάθαμε με μόλις 45 εκ ευρώ! 

 Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίησή της εταιρείας,  τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών προχώρησαν στη διαγραφή των χρεών συνολικού ύψους 692.161.809,27 ευρώ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον ΟΣΕ. Βουλή και λαός ΔΕΝ θα πρέπει να μάθουν πως εξαφανίστηκαν αυτά τα λεφτά; Μιλάμε για την εποχή που Τσακαλώτος και Κατρούγκαλος έκοβαν συντάξεις και μισθούς. Για την εποχή της μεγάλης καταστροφής των Ελ Επαγγελματιών..

Είναι δυνατόν ο Τσίπρας να είναι εξαφανισμένος; Ο Κούλης δεν ξέρει τίποτα; Τραγικά πράγματα. Ο ένας βοηθά τον άλλον. Ομερτά ανάμεσα σε μνημονιακές συμμορίες..

    
 Από τύχη συνεχίζουμε να ζούμε...!!! όποιος προσπαθεί να κάνει το παραμικρό δεν τον αφήνουν να κάνει βήμα, μόνο κατάντια, και όλα στον βωμό του χρήματος!

5 σχόλια:

  1. Ο Καραμανλής βγάζει έπαρση διότι γνωρίζει ότι δε πρόκειται να υπάρξει δίωξη εναντίον του. Ο Άρειος πάγος αδιαφορεί σκόπιμα μετά από καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων. Πώς γίνεται στο δυστύχημα των Τεμπών να φταίει ένας απλός σταθμάρχης και όχι κάποιος ανώτερος; Και στο μάτι να φταίει μόνο ο υπαρχηγός; Δηλ. Δήμαρχος περιφερειάρχης, πολιτική προστασία κλπ όλοι αθώοι; Ας μην ξεχνάμε ότι ο τότε Υπαρχηγός ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στο Μάτι (ο κος Ματθαιόπουλος) τον επόμενο μήνα «ανταμείφθηκε» και έγινε αρχηγός του Π.Σ.,όπως και ο τότε Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. (ο κος Ανδρικόπουλος)-αρμόδιος για τα εναέρια μέσα του Σώματος,ήταν ο επόμενος αρχηγός.

    Ομερτά παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου κάποτε διάβασα Περι, ότι η ειδοποιός διαφορά μας από τα υπόλοιπα ζώα είναι πως δεν τρώμε την τροφή μας περπατώντας, όποτε λοιπόν βλέπω τον σύγχρονο και πολιτισμένο ; άνθρωπο να περπατάει ταχέως λές και τον κυνηγάνε 10 λιοντάρια και να τρώει με λαιμαργία μια τυρόπιτα από αυτή την ονομαζόμενη και "για πέταμα ¨ή "αυτή την σκέτη με σφολιάτα " ή την εικόνα κάποιος να σέρνεται στον δρόμο μασουλώντας ασύδοτα το πανάκριβο πλέον σουβλάκι, καμιά άλλη σκέψη δεν έρχεται στο μυαλό μου. Θα μου πείς ότι είμαστε ανώτερα όντα γιατί έχουμε δημιουργήσει τεχνικό πολιτισμό κλπ ναί όντως ισχύει , αλλά για ρίξε μια ματιά στην κοινωνία των μελισσών ή σε μια φωλιά μερμηγκιών.Προφανέστατα δεν είμαστε το ύψιστο δημιούργημα καμίας φύσης, άλλωστε για αυτό δημιουργήσαμε έναν θεό τιμωρό, συμπλεγματικό με την ανθρώπινη φύση, ώστε να αισθανόμαστε υψηλοδημιουργημένοι. Να αυτοφτυστούμε μην ματιαστούμε λοιπόν,γιατί τι είναι η ζωή , μωρε παιδιά από την Σαμαρίνα , ωρέ παιδιά καημένα ; λίγο κρασί,λίγη πενιά και το αγόρι μου , εδώ χωράει και μια άλλης τάξης συζήτηση στο αγόρι μου,που φορούσε το πουκάμισο το θαλασσί, που φόραγες καμιά φορά και εσύ, εκεί κάτω στο γιαλό στα βοτσαλάκια, στο τσιμέντο στα πλακάκια, είπα τσιμέντο και αλήθεια θυμήθηκα το τσιμέντο στην Ακρόπολη και στα Τέμπη. Σκέφτομαι αλήθεια ισχύει ότι η εξουσία και το σύστημα να τα έχει κάνει πλακάκια με την κοινωνία ; Δλδ είναι η σχέση ανταποδοτική ; η κοινωνία , ο ενεργός πολίτης δλδ δίνει οκ και η εξουσία προχωρά ; είναι άραγε η σχέση αμφίδρομη ; δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος , ενδεχομένως να είναι χειραγωγούμενος ο πολίτης, ενδεχομένως να υπάρχει ένα διαχρονικό έλλειμμα παιδείας, ίσως να υπάρχει ευνουχισμός από τα μμε, ίσως η πελατειακή σχέση που δημιούργησε με τα κόμματα εξουσίας να επέφερε αυτή την ιδιότυπη αλλοτρίωση, δεν ξέρω ειλικρινά και να σου πω στην τελική δεν με ενδιαφέρει ποιά είναι η αιτία, κρατώ μόνο το αποτέλεσμα που είναι ορατό, ίσως να είναι όλα μαζί , σημασία έχει ότι οι αστοχίες, οι παθογένειες κλπ δημιουργούνται μεν από τους κυβερνώντες διαχρονικά, αλλά με την έμμεση ευθύνη των πολιτών που κάθε τέσσερα χρόνια τους νομιμοποιούν είτε συμμετέχοντας , είτε ιδεολογικά και συνειδητά απέχοντες, που στην πράξη λόγω του ισχύοντος εκλογικού νόμου, είναι σαν να συμμετέχουν διπλασιάζοντας τα ποσοστά του πρώτου κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια μέσα στον ορυμαγδό και τα ομόφυλα ζευγάρια ,διάβασα και την καινούργια εκδοχή της λέξης ' 'ανθέλληνες" δλδ όλοι όσοι έχουν αντιρρήσεις, μέχρι σήμερα ταύτιζα τον ανθέλληνα με τον ψευτοπατριώτη , τον εθνικόφρονα πατριδοκάπηλο, άκουσα ακόμα ότι ο ανθός της ελληνικής νεολαίας δλδ το μέλλον της πατρίδας είναι πλιατσικολόγοι, το δε δημόσιο Πανεπιστήμιο που σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται άλλος χαρακτήρας είναι λίκνο παρανομίας , που παράγει χαμηλές προσδοκίες, χαμηλά στάνταρ και κοινωνικές μηχανικές. Ειλικρινά έχασα την μπάλα και για λίγο τον προσανατολισμό μου, σκέφτηκα αυτή η χώρα τελικά τρώει τα παιδιά της , σκέφτηκα τους οικονομικούς μετανάστες του 15 όταν λόγω κρίσης νέα παιδιά αναγκάστηκαν να βρούν εργασία στις μεσαιωνικά σκλαβοπάζαρα της ΕΕ, σκέφτηκα τα παιδιά που επέλεξαν λόγω χαμηλού κόστους μετακίνηση με τρένο, σκέφτηκα το ποσοστό ανεργίας ειδικά σε νέους σήμερα, σκέφτηκα, σκέφτηκα , αλλά δεν βρήκα άκρη, πραγματικά χάνεσαι σε έναν τούνελ χωρίς επιστροφή .Ενα τούνελ γεμάτο από ψέματα, παραπληροφόρηση, απειλές,υποσχέσεις και ολιστικές ανοησίες, γεμάτο από στάχτες που πέφτουν στα μάτια για αποπροσανατολισμό,Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για το Μάτι, αυτοί που στοχοποίησε ως υπεύθυνους για την πολύνεκρη τραγωδία, από κάποιους επιλέχτηκαν για να στελεχώσουν σε αυτό το επίπεδο τον μηχανισμό καταστολής, επομένως άστοχα και με λαθεμένα κριτήρια επιλέχτηκαν να διαχειριστούν αυτή την κρίση και απέτυχαν παταγωδώς κρινόμενοι εκ του αποτελέσματος, κάποιοι την επόμενη χρονιά αναβαθμίστηκαν άρα ξανά η επιλογή ήταν άστοχη εκ του αποτελέσματος κρινόμενη , το ίδιο πιθανολογώ θα γίνει και για τα Τέμπη. Αστοχίες εδραζόμενες σε κρανιοκενείς αντιλήψεις και μέσα σε όλο αυτό το παρακμιακό περιβάλλον, έρχεται και το νομοσχέδιο ιδού ο νυμφίος κλπ και το τραγικό , είναι δυνατόν ο Μέγας στρατηλάτης να είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον κολλητό του φίλο τον Ηφαιστίωνα ; όπως παρουσιάζεται ως εκδοχή σε ντοκιμαντέρ, αλήθεια μπορεί να ισχύει ; είναι τυχαίο που έχει χρονική συμβατότητα με τα νέα ήθη ; άλλωστε στην αρχαιότητα οι αρσενοκοίτες στερούνταν ακόμα και τα πολιτικά τους δικαιώματα, πως θα μπορούσε ενας στρατηγός που τον θαύμαζαν οι στρατιώτες του αλλά ακόμα και οι αντίπαλοί του να είναι με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό ; Οντως νοητικές ακροβασίες και νεφελώματα, άλλοι καιροί άλλα ήθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ ούτε να τον βλεπω ούτε να τον ακουω…..καμία μεταμέλεια ,καμία τύψη,καμία ενοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Flesh And Blood