peri majestic the real

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Παπανικολάου: Επίτηδες δημιουργήθηκαν λίστες αναμονής χειρουργείων! Αν δεν έχεις λεφτά, πέθανες..

 

Ο Πάνος Παπανικολάου γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη. 

Τρομερά πράγματα και δεν κουνιέται φύλλο. 

Κατέβασε με το ζόρι την Μέτσολα στην Αθήνα γιατί ξέρει πολύ καλά τι κάνει στην υγεία. Προσπαθεί να κρυφτεί Πίσω από τους αξιωματούχους της Ε.Ε δημιουργώντας μια εικονική πραγματικότητα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα λεηλατημένη από μια συμμορία υπανθρώπων...

mitsotakis-metsola-new

4 σχόλια:

  1. "Γιατί είναι επιτακτική ανάγκη η επιστροφή του Α.Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ
    H κυβέρνηση φθείρεται και χρειάζεται άμεσα μία σοβαρή αντιπολίτευση"!

    Αυτά είναι τα ζητήματα,που τούς απασχολούν! Είδες πόσο όμορφα την έφτιαξαν την επιστροφή του "μεγάλου τιμονιέρη"? Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
    Πάμε ξανά ,για το ΝΔ YS ΠΑΣΟΚ,και από κάτω πλέον ο Συριζα,με τα δικά του γνωστά ποσοστά. Εκαναν την δουλειά τους και ξεκινάνε πάλι από το μηδέν. Βαφτίστηκαν γυαλίστηκαν κια νατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είπαν οι αγρότες; Πώς ήρθαν γιά σήμερα,θα φύγουν αύριο γιά να κανονίσουν πότε θα ξανακατεβούν; Δλδ, θα πάνε γιά να ξανα΄ρθουν; Τζάμπα ο κόπος ,που έφθασαν μέχρι εκεί. Η που πάς και το τελειώνεις η που βγήκες για να ανοίξεις το τριώδιο.Μάλλον βγήκαν γιά να ανοίξουν το τριώδιο,και μετά θα ακολουθήσει το καρναβάλι. Λίγοι ,πολύ λίγοι είμαστε τελικά οι Ελληνες. Λίγοι και ακόμα "μεθυσμένοι" ,λίγοι και ακόμα δέν έχουμε πιάσει σε τί πάτο είμαστε.
    Οι Γάλλοι ,οι πολωνοί οι Γερμανοί έκαναν ντόρο,και έχουν επιμονή΄Εδώ μέσα ακόμα το ΚΚΕ παίζει μπάλα,και ρυθμίζει.
    Τι είναι εκείνος ο Μπαλάφας τών αγροτών;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια τραγούδια, η ίδια νοοτροπία...Δεν αλλάζει η Ελλάδα. Εμείς τι ψάχνουμε? https://youtu.be/FJKEviFOx5s

      peri

      Διαγραφή
  3. Πάντως είμαστε για τον γάΙδαρο καβάλα, για να μην κατέβω ανάμεσα στα πόδια στο όργανο αναπαραγωγής, ιστορική όντως στιγμή όχι μόνο για την χώρα μας αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη, γίναμε το πρώτο τριτοκοσμικό θεοκρατικό κράτος ομοφοβικών ορθόδοξων ταλιμπάν , που ψήφισε τον νόμο για τον γάμο ομοφύλων, η συνέχεια , το επόμενο βήμα να παντρευτούν δύο παπάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...