peri majestic the real

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Που είναι οι δικές μας επενδύσεις στην Αίγυπτο;

 

«Θα πουλήσει η Αίγυπτος την Αλεξάνδρεια στην Τουρκία;» Το ερώτημα θέτει η αραβική εφημερίδα  Al-Quds Al -Arabi σε ρεπορτάζ αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Κάιρο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. 

Σύμφωνα πάντα με την αραβική εφημερίδα , η Αίγυπτος για να ενισχύσει τα οικονομικά της, συζητά το ενδεχόμενο «να πουλήσει την Αλεξάνδρεια στην Τουρκία», με στόχο τη δημιουργία ενός ναυτιλιακού κέντρου, που «θα συμβάλει σημαντικά στην αναζωογόνηση του περιφερειακού εμπορίου, στη δημιουργία νέων ευκαιριών εργασίας και στη συνέχιση της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών»

www.naftemporiki.gr

Είναι μόνο το λιμάνι ή και το όνομα της Αλεξάνδρειας που οι Τούρκοι το θέλουν αλλαγμένο;; Αυτό υπάρχει ως  άγρια φήμη αυτές τις μέρες σε όλη την Αίγυπτο..

Τα ρεμάλια των Αθηνών ξέρουν τίποτα; Υπάρχει ενδιαφέρον;

Μιλάμε για ένα έθνος τέρμα αποβλακωμένο!!!

Ο χαμογελαστός Δένδιας που ζητά εφεδρείες τι έκανε εδώ και πολύ καιρό με την Αίγυπτο; Ποια είναι η δήθεν προσωπική σχέση που έχει ο  Μητσοτάκης με τον Σίσι; Πάνε μαζί για καφέ; Ποιο είναι το στρατηγικό βάθος όπως μας έλεγε; Ποιο; Τι απέγινε εκείνο το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Αίγυπτο; 

Με λίγα λόγια όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις του Σίσι...αν συμβεί το μοιραίο θα μιλάμε για τρομερή εθνική καταστροφή..

Αλλά δεν "φοβόμαστε" Έχουμε το Ισραήλ του Νετανιάχου...

Πέρα από την ειρωνεία, φανταστείτε τι μας κυβερνά...από το 2009 και μετά...

5 σχόλια:

  1. Επίτηδες έφυγε για Ινδία και Κατάρ ο Μητσοτάκης. Γνωρίζει τις κινήσεις Ερντογάν και είναι αδιάφορος. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ό,τι ο Μητσοτάκης δεν εκπροσωπεί τα ελληνικά συμφέροντα. Είναι ο άνθρωπος του Βερολίνου στην Ελλάδα. Παλιά λέγαμε σε κάτι γραφικούς κνίτες που προσπαθούσαν να μας ψήσουν για τα καλά του κομμουνισμού ότι στη Ρωσία ζούσαν με κουπόνια , τους παρακολουθούσαν , δεν υπήρχε δικαιοσύνη , ο τύπος και οι τηλεοράσεις ήταν όλα του κόμματος ,οι τιμές στα βασικά αγαθά τρόφιμα καύσιμα ενέργεια ήταν στα ύψη και μόνο η ελίτ των συντρόφων καλοπερνούσε. Αυτό είναι το καθεστώς που ζούμε. Δεν υπάρχει ελεύθερη φωνή. Φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται. Αυτός ο Μητσοτάκης δεν είναι χαζός. Έχει επίγνωση των όσων κάνει. Εχει , σαφής και ακριβής γνώση των θεμάτων. Ο Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι βουλευτής, πριν λίγες μέρες κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων της Βουλής, για να παρακολουθήσει μέρος της συζήτησης για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό που δεν ξέρει ο απλός κόσμος είναι ό,τι ο Κασσελάκης,παρακολούθησε την ομιλία της Ντόρας Μπακογιαννη. Όταν η κ. Μπακογιάννη κατέβηκε από το βήμα ο κ. Κασσελάκης, έγινε καπνός. Είναι ολοφάνερο με ποιους έχουμε μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά τις; φιλότιμες προσπάθειες Περι να ανοίξεις τα μάτια , έρχονται κάποιοι αναγνώστες με σχόλια και μας πετάν τα μάτια όξω, που τα βρίσκεις όλα αυτά τα φιντάνια απορίας ΄'αξιο, αλλά είπαμε το τσίρκο μεντράνο έχει ακόμα υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά Περι απορείς πώς βγήκε ο Μητσοτάκης , με όλα αυτά που κατά καιρούς διαβάζουμε, όχι μόνο βγήκε με τους ευρισκόμενους στα σύννεφα, αλλά θα ξαναβγεί με όλο αυτόν τον συφερτό, με όλους αυτούς τους χυλοποιημένους εγκεφάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...