peri majestic the real

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Αποκαταστάθηκε ο γιος του Γιωργάκη και κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική..Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε..

 

Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα !!! Γιατί; Γιατί έχει ο λαός θέμα...

Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο επικίνδυνα για τα εθνικά και κοινωνικά μας συμφέροντα, θα ήταν τουλάχιστον για γέλια! …Κασσελάκης, Μητσοτάκης, Παπανδρέου και Γερουλάνος από την ίδια βενιζελική «φωλιά» τού Κολεγίου Αθηνών, θα παριστάνουν τους «αντιπάλους» στη νέα «παράσταση», την οποία έχουν σκοπό ν’ «ανεβάσουν» οι Σιωνιστές στην Ελλάδα. Όπως αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ έχουν να περιμένουν κέρδος από τα «φτερά και τα πούπουλα» τού κολεγιόπαιδα Κασσελάκη και όχι το αντίθετο! Γι’ αυτόν τον λόγο τον αφήνουν τώρα ν’ «αλωνίζει» και, ενώ είναι πανάσχετος κι εξαιρετικά αδύναμος, δεν του επιτίθενται …Δεν του επιτίθενται τα παλιά «τζάκια» και δεν τον αντιμετωπίζουν με τον γνωστό δικό τους βρώμικο τρόπο ως νεοεισερχόμενο παρείσακτο και απειλή …Δικός τους άνθρωπος είναι και τα δικά τους συμφέροντα υπηρετεί! 

Τον αφήνουν μέσα από τα δικά τους ΜΜΕ να «αερολογεί» εναντίον τού Μητσοτάκη, ώστε να μην εκμεταλλευτεί κανένας άλλος την απέχθεια του κόσμου προς το πρόσωπο του γιου τού Αποστάτη. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι «χαριτωμένος» αυτός, που, εάν στη θέση του ήταν πραγματικά κάποιος νεοεισερχόμενος, θα ήταν για το κατεστημένο τής οικογενειοκρατίας ένας ««ανώμαλος» και «φυτευτός» από τη CIA». Κοινός στόχος όλων αυτών είναι ο κόσμος ν’ απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να επιστρέψει στο πράσινο «μαγαζάκι» τους! Το «κόκκινο» γι’ αυτό έγινε «ροζ» και θα ενισχύσει το «πράσινο»! …
Το μέλλον των επόμενων γενιών κρίνεται τους επόμενους μήνες! Εάν τους «βγει» ο σχεδιασμός κι επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα θα καταστραφεί τις επόμενες δεκαετίες …και πιθανόν να κινδυνεύσει με «θάνατο» ο ίδιος ο Ελληνισμός …Ένας Ελληνισμός αιώνων θα «ξηλωθεί» από την πατρίδα του, γιατί οι «αντινατιβιστές» «ηγέτες του» θέλουν να τον διώξουν απ’ αυτήν, για να «προοδεύσει» στο εξωτερικό. Ένας Ελληνισμός αιώνων θα αντικατασταθεί από ΛΑΘΡΟμετανάστες, τους οποίους αυτοί οι «ηγέτες» έχουν συμφωνήσει με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να εγκαταστήσουν στη γη τού Περικλή, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα …Το τρομερό «παιδί» τού ανθρώπινου πολιτισμού θα κινδυνεύσει από ΤΡΕΛΟΥΣ Μητσοτάκηδες, ΒΛΑΚΕΣ Παπανδρέου, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Τσίπρες κι ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Κασσελάκηδες …Δυστυχώς!!!

Ο «βρικόλακας», που μας έβαλε στα Μνημόνια, ετοιμάζεται για τη μεγάλη «επιστροφή»!

Τraianou.gr

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ξέρεις να διαβάζεις? Που είδες πλάκα? Που? Καλά κάνουν και μας κοροϊδεύουν...

      peri

      Διαγραφή
  2. Τελικά δεν πάνε χαμένα τα όποια γράμματα, οι γνωριμίες και οι άκρες του κομματικού σωλήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΞΙΕ
    Δήμαρχε της Αθήνας…
    Παρ’ όλο που ήσουν επιστημονικά ανύπαρκτος, κοινωνικά άγνωστος και ατομικά ασήμαντος, ο κόσμος τής Αθήνας έκανε την «υπέρβαση» και σε ψήφισε για το ύπατο αξίωμα της πόλης του…
    …Σε ψήφισε όχι γιατί τον έπεισες για κάτι σημαντικό —εφόσον εξ’ αρχής δεν είχες τίποτε να του προτείνεις—…
    …Σε ψήφισε πάνω απ’ όλα για να «τιμωρήσει» το Μητσοτακέικο, το οποίο ήθελε, μέσω τού Δήμου τής Αθήνας να βολέψει έναν άχρηστο γόνο του…
    …Σε ψήφισε για να στείλει ένα μήνυμα κατά τού νεποτισμού και του κομματισμού, που έχει φέρει την πατρίδα μας στον «πάτο»!!!
    Πώς ανταπέδωσες;
    «Ανέστησες» τη Λερναία Ύδρα τού νεποτισμού, αντικαθιστώντας ένα «πλοκάμι» της με ένα άλλο! Πριν καν προλάβεις ν’ αδειάσεις πέντε κάδους σκουπιδιών ή να βάψεις κάποιο παγκάκι, ήρθες σε «κόντρα» με τους Αθηναίους και έστειλες το αντίθετο «μήνυμα» στον νεποτισμό και τον κομματισμό.
    Ο κόσμος «έβγαλε» από την μπροστά «πόρτα» τής Δημόσιας Ζωής τον άχρηστο Μπακογιάννη κι εσύ την ίδια ώρα έβαλες από το «παράθυρο» τον εξίσου άχρηστο γόνο των Παπανδρέου! …Τον γιο τού Γιωργάκη τού χαζού …Τον γιο τού «λεφτά υπάρχουν» που μας κατέστρεψε! …Τον γιο τού Γιωργάκη τού Στρος Καν, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο! …Τον —άγνωστο πως— «επενδυτή» στο Real Estate του Knightsbridge.
    Με την «προκάτ» δικαιολογία τής δήθεν «άμισθης» τοποθέτησής του, «θεμελίωσες» μια νέα παρουσία στην πολιτική σκηνή, η οποία είναι θέμα χρόνου να οδηγήσει βραχυπρόθεσμα σε κάποιοι πραγματικό «βόλεμα», εφόσον είναι μέλος μιας οικογένειας που θεωρεί τον εαυτό της «εκλεκτό» κι αντιλαμβάνεται το κράτος σαν ιδιωτική της περιουσία. «Αμισθί» έβαλες κάποιον ανάξιο στα «σαλόνια» τής Πρωτεύουσας …όπου με τις διαπλοκές και τις γνωριμίες και είναι θέμα χρόνου η κάθετη πρόοδος του στο «στημένο» περιβάλλον τού δικομματισμού και της λοβιτούρας. Άλλος ένας γόνος που θα «εκπαιδευτεί» στου «κασίδη» το κεφάλι.
    Αδιαφορώντας για κάθε έννοια αξιοκρατίας —και για τις αντιδράσεις που αυτό θα προκαλούσε— έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια αυτούς που σε ψήφισαν. Μέσα σε λίγες ώρες τον έκανες «επώνυμο» με «βαρύ βιογραφικό» …σαν των υπόλοιπων Κούληδων που λεηλατούν τον τόπο. Του πρόσφερες «κεφάλαιο» δημοσιότητας, το οποίο κάποιοι άλλοι με τεράστιο έργο ζωής δεν έχουν καταφέρει ν’ απολαύσουν. Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εις βάρος σου δεν υπερασπίστηκες τον εαυτό σου για την απόφασή σου, αλλά τον «γόνο» για την αξία του! …Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσες τους Αθηναίους κακοήθεις και «δολοφόνους» χαρακτήρων…
    Ακόμα δηλαδή και η διαχείριση της «φασαρίας» δείχνει ότι ήταν εξ’ αρχής προσχεδιασμένη για να προσφέρει τζάμπα διαφήμιση στον «γόνο» …Ό,τι ακριβώς γίνεται στην περίπτωση που πρέπει δοθεί «αντιπαροχή», για να ξεπληρωθούν «γραμμάτια» …Την ώρα λοιπόν που οι ψηφοφόροι σου περίμεναν να «κυνηγήσεις» τον διαπλεκόμενο γόνο των Μητσοτάκηδων, που μαζί με την παρέα του λεηλάτησαν τον Δήμο, εσύ όχι μόνον δεν το έκανες, αλλά πήγες και διόρισες έναν ακόμα από τη «συμμορία» τού δικομματισμού στον κρατικό μηχανισμό, για να τον «βρούμε» κι αυτόν στο μέλλον μπροστά μας.
    Απέδειξες ότι, ενώ ήσουν ένα ΤΙΠΟΤΑ, όταν διεκδίκησες την ψήφο των Αθηναίων, παρέμεινες ένα ΤΙΠΟΤΕ κι αφού την πήρες! Απέδειξες ότι είσαι ένα κοινό κομματόσκυλο, που το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετείς τα αφεντικά σου …Ένα κομματόσκυλο, απ’ αυτά που υπηρέτησαν τον δικομματισμό, ο οποίος οδήγησε στα Μνημόνια των Γιωργάκηδων, των Κωστάκηδων και των Κούληδων, οι οποίοι «βύθισαν» την Ελλάδα στη σημερινή αθλιότητα …Αυτών που «σπρώχνουν» τους γόνους τους «αμισθί» να μας «υπηρετήσουν» και στον επόμενο αιώνα!
    ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...