peri majestic the real

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Παύλος Ασλανίδης: Ντροπή και προσβολή των νεκρών μας, το τέλος της Εξεταστικής της Βουλής για τα Τέμπη..

 

Μιλάμε για καθεστώς μαφίας...Δεν υπάρχει τίποτα. Δείτε στα νοσοκομεία τι νόμο περνάνε. Θανατικό παντού. Φρίκη παντού. Τρομάζεις με μια απλή γρίπη. . Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν.  Χάνουν τα πάντα. Η φτωχοποίηση γίνεται με πρόγραμμα. Φόροι με επιπλέον φόρους και μποναμάδες στους κολλητούς με τα ΜΜΕ να το διασκεδάζουν.....Η ζωή σου δεν παίζει ρόλο. Περιμένουν μια κακιά στιγμή να σου συμβεί, για να σου αρπάξουν τα πάντα...Είναι 21 Φεβρουαρίου του 2024 και ο κόσμος   ( πλειοψηφία) δεν έχει χρήματα να ψωνίσει...να πάρει φάρμακα...με την ακρίβεια να θερίζει. 

Δείτε που μοιράζουν τα χρήματα...όλα μπροστά σας είναι...

6 σχόλια:

  1. Δεν θα την έλεγα τόσο αποικία την Ελλάδα όσο Μπανανία. Δηλαδή είναι και επιβεβλημένη από έξω αποικία αλλά και οι ιθαγενείς εδώ έχουν συνειδητά Ισλαμοθωμανική αντίληψη. Και μάλιστα το χαίρονται και το ομολογούν καθημερινά. Και με έργα και πράξεις! Δες τον άλλο, τον άνθρωπο των σπηλαίων. Κι εγώ χριστιανός είμαι και πάω εκκλησία 'οποτε μπορώ αλλά δεν ζω σε σπηλιές. Και ούτε εργάζομαι στο δημόσιο και έχω να πάω χρόνια. Με το που τον είδα μεσ' την απλυσιά με την κοτσίδα και την παπαρολογία κατάλαβα οτι ειναι αριστερός ασχέτως οτι πήγαν να τον κάνουν Χρυσαυγιτη με το έτσι θέλω. Υπολογίζουν στον δημόσιο βιο, χωρίς άγχος με το μισθό να πέφτει χειμώνα καλοκαίρι άκοπα και η επιθυμία του να ζούσε στη Γερμανία για να περνάει καλύτερα, με ξεπερνούν. Αυτό το πράγμα δεν είναι ούτε μπανανία. Δεν ξέρω τι ειναι. Τηλεργασία στην καθαριότητα, επίδομα τυφλού σε ταξιτζή, και πόσα άλλα έχουμε δει και θα δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κράτα γερά κύριε Ασλανίδη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις απόλυτο δίκιο, τα έχουνε εντελώς χαμένα και ζητάνε εφεδρεία 46:50 https://youtu.be/AmDOP0777z4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δένδιας δεν μιλά ελεύθερα. Αφήνει αναπάντητα ερωτήματα. Ας δούμε ένα απόσπασμα από το Mil Net.gr Η Ελλάδα λέει ο Δένδιας, χρειάζεται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, διότι αντιμετωπίζει υπαρκτές απειλές. Δεν το κάνει επειδή το επιλέγει, μακάρι να ήμασταν ένα κράτος σαν το Λουξεμβούργο. Μία επιλογή θα ήταν ένας αμιγώς επαγγελματικός στρατός. Η δική μου προσωπική απάντηση και η κυβερνητική απάντηση είναι αρνητική. Πιστεύουμε στον στρατό των πολιτών. Βεβαίως με επαγγελματικά στελέχη, αλλά όχι αμιγώς με επαγγελματικά στελέχη. Από εκεί και πέρα, αυτός ο στρατός των πολιτών για να έχει μια αξία να λέγεται στρατός, οφείλει να είναι καλά εκπαιδευμένος και να είναι ενταγμένος σε αξιόμαχες μονάδες. Μονάδες με 25% πληρότητα, των οποίων το 75% θα συμπληρωθεί από εφέδρους οι οποίοι είναι ανεκπαίδευτοι, δεν είναι αξιόμαχες μονάδες. Ουδείς μπορεί να το ισχυριστεί αυτό.

      Τι εννοεί στρατό των πολιτών ο κύριος Δένδιας? Πολύ Ισραηλινό δεν ακούγεται αυτό?? Τι γίνεται εδώ?? Από πότε η Ελλάδα χώρα μέλος της Ε.Ε θα έχει στρατό των πολιτών αλλά όχι αμιγώς με επαγγελματικά στελέχη?? Αυτό δεν υπήρχε ποτέ. Ούτε στους Βαλκανικούς.Τι θέλει να μας πει?? Άλλαξε το πολίτευμα της χώρας και δεν πήραμε χαμπάρι?? Ζούμε στην εποχή του μεσοπολέμου? Είναι ερωτηματικά...

      Είναι καλά ψυχικά ο άνθρωπος?

      peri

      Διαγραφή
    2. Αφού αχρήστεψαν την χώρα ψάχνουν καταφύγιο στον πατριωτισμό...

      peri

      Διαγραφή
  4. Αν 11.55 ωραίος αναλυτής είσαι , αλλά ρε αδερφέ με προβλημάτισες και είπα στον εαυτό μου, μήπως πρέπει να αφήσω κοτσίδα, να ανοίξω μια οπή στο κήπο που δεν έχω , να σταματήσω να πλένομαι , αφού παρατηρώ ότι κάνω ακυρωτική κριτική στο σύστημα που μοιάζει να εδράζεται σε αριστερή οπτική , όχι συριζέϊκη μακριά από μένα τέτοιες αριστερές των μνημονίων, ασε που στην γειτονιά μου ο μοναδικός πατριώτης χουντικής εκδοχής είναι ένας παρακμιακός κατσαπλιάς, ένας βρωμίλος και εντός και εκτός, ένας κομιστής πληροφοριών άνευ κουκούλας δλδ ρουφιάνος, που ακόμα και ο νεοκόρος στην εκκλησία όταν μπαίνει την Κυριακή, τον οδηγεί σε μέρος μακριά από το υπόλοιπο εκκλησίασμα όχι ότι φοβάται μήπως μολύνει με ψευτοπατριωτισμό του, αλλά ζέχει από την απλυσιά. Στα γράφω γιατί ενδεχομένως να βρείς απάντηση όταν μπαίνοντας και εσύ στο σούπερ μάρκετ, να απορείς γιατί οι πελάτες απομακρύνονται με την παρουσία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...