peri majestic the real

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ο Θεός «τιμωρεί» τους «Εκλεκτούς» Του;

 

Στις 21 Ιανουαρίου 2024

ο Ίδιος ο Θεός τού Ιουδαϊσμού

«τελειώνει» τη Θρησκεία Του!!!…

…Θα αποβάλει τους Εβραίους από τον χριστιανικό Οίκο Του;

…Έφτασε το «Τέλος τού Κόσμου»;

Ο Αδάμ και η Εύα»Εάν υπάρχει μία περίπτωση, στην οποία το γνωστό «Ποτέ μην λες Ποτέ» να έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή, τότε θα λέγαμε ότι αυτό συμβαίνει στην περίπτωση των Ιουδαίων! Μιλάμε για τόσο απόλυτη εφαρμογή τής γνωστής ρήσης, που μόνον με θαύμα Θεού θα μπορούσε να εξηγηθεί. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα ίσχυε για τους Εβραίους και εύκολα προσδιοριζόταν με τη λέξη «ΠΟΤΕ», σήμερα αποτελεί μόνον μια μακρινή ανάμνηση και το οποίο πλέον δεν το αναγνωρίζει κανένας. Αυτοί, οι οποίοι μέχρι σήμερα αναγνωρίζονταν απ’ όλη την ανθρωπότητα σαν οι «ιερές αγελάδες» της, τις οποίες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμούσε «ΠΟΤΕ» ν’ «αγγίξει», σήμερα γίνονται ο «σάκος τού «μποξ» για ολόκληρο των Πλανήτη …Σήμερα γίνονται το απροστάτευτο «έρμαιο» των πάντων και όχι μόνον των εμφανών εχθρών τους! Ακόμα και το «επτασφράγιστο» ταμπού τής ανθρώπινης ιστορίας, που είναι το «Ολοκαύτωμα», κινδυνεύει σήμερα με «βεβήλωση»!

Tens of thousands rally around the world against Israel's Gaza bombardment  | Israel War on Gaza News | Al JazeeraΌλο και περισσότεροι εμφανίζονται απροκάλυπτα ως «αρνητές» τού «Ολοκαυτώματος» και το ακόμα χειρότερο είναι ότι όλο και περισσότεροι ιστορικοί θέλουν ν’ ανοίξει ο φάκελός του, για να μελετηθεί ως το κορυφαίο ιστορικό γεγονός τού προηγούμενου αιώνα. Ποιος να το φανταζόταν λίγους μήνες πριν ότι εκατομμύρια ανθρώπων θα έβγαιναν στους δρόμους να καταγγείλουν τους Εβραίους για εθνοκαθαρτικές πολιτικές τύπου ΝΑΖΙ …Εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι εξόχως επιθετικοί και προσβλητικοί απέναντι στον «εκλεκτό» λαό! …Οι Ιουδαίοι έμειναν ξαφνικά μόνοι τους! …Διαδηλώνουν μόνοι τους υπέρ των εαυτών τους κι έχουν αρχίσει να φοβούνται στους χώρους όπου κατοικούν και στους οποίους μέχρι τώρα αντιμετωπίζονταν σαν «ζωντανά μνημεία» τού φασισμού και τής ανθρώπινης θηριωδίας …Έχουν αρχίσει να έχουν και πάλι τους παλιούς εφιάλτες τής «Τελικής Λύσης», η οποίοι επί αιώνες τούς τρόμαζαν.

One week after attack on Israel, divided Georgians take to streets, state  officials condemn Hamas - Georgia RecorderΓι’ αυτόν τον λόγο η ρήση τού «Ποτέ μην λες Ποτέ» βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στην περίπτωση των Ιουδαίων. Εάν λίγους μήνες πριν έλεγε κάποιος ότι «ΠΟΤΕ η ανθρωπότητα δεν θα τολμήσει να στραφεί εναντίον των «θυμάτων» τού ναζισμού», αυτό θα φαινόταν απόλυτα λογικό, αλλά —για άλλη μία φορά— το «ΠΟΤΕ» πλέον δεν ισχύει! Όλα αυτά στα οποία αναφερόμαστε άλλαξαν μέσα σε λίγες εβδομάδες …Άλλαξαν μετά τη βλακώδη απόφαση του διεφθαρμένου Νιετανιάχου να τραβήξει τη «σκανδάλη» στη Γάζα …Την εγκληματική απόφασή του να προσπαθήσει να «ξεπλύνει» τη διαφθορά του με το αίμα χιλιάδων αθώων παιδιών. Με αυτό το λάθος «ξεσκέπασε» άθελά του το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κύκλωμα, το οποίο αυτήν τη στιγμή βασανίζει τον κόσμο και μόνον τον τελευταίο αιώνα έχει σκοτώσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Άθελά του αποενοχοποίησε τον αντισιωνιστικό λόγο! Απελευθέρωσε την ανθρωπότητα από την ενοχική αυτολογοκρισία, την οποία η ίδια επέβαλε στον εαυτό της σε όλα τα θέματα που αφορούσαν τον Ιουδαϊσμό! Κατέστρεψε μια προπαγάνδα, η οποία κόστισε δισεκατομμύρια δολάρια κι απαίτησε σχεδόν έναν αιώνα για να επιβληθεί στους ανθρώπους! ΜΟΝΟΙ τους δηλαδή οι Εβραίοι έβαλαν τα χέρια τους κι έβγαλαν τα μάτια τους.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης το αντικείμενο του παρόντος κειμένου. Μέχρι πριν από λίγους μήνες κανένας δεν θα μπορούσε ούτε καν να φανταστεί τη σημερινή κατάρρευση του ίδιου του Ιουδαϊσμού …Τη γενική κι απόλυτη απαξίωση του διεθνούς Ιουδαϊσμού και όλων των «πτερύγων» του —είτε μιλάμε για τους Σιωνιστές είτε για τους Ισραηλινούς είτε για τους φανατικούς Ορθόδοξους—. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ «πτέρυγα» του Ιουδαϊσμού, η οποία να έχει επιβιώσει της κρίσης που ξέσπασε εξαιτίας τής Γάζας. Ό,τι εδώ κι έναν αιώνα δεν κατάφεραν να κάνουν τα τεράστια παγκόσμια εγκλήματα του Σιωνισμού, το κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες το αίμα των παιδιών τής Γάζας! …Το αίμα αυτών των παιδιών έχει τοποθετήσει το σύνολο του Ιουδαϊσμού στο «στόχαστρο» της ανθρωπότητας για Εγκλήματα Κατά Τής Ανθρωπότητας! …Αυτοί, οι οποίοι τον τελευταίο αιώνα «πουλάνε» την απόλυτη «αυτοθυματοποίησή» τους, εμφανίζονται πλέον ξεκάθαρα ως οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΘΥΤΕΣ τής ανθρωπότητας! …Αυτοί, οι οποίοι έφαγαν «παντεσπάνι» σαν «αντιναζιστές», εμφανίζονται πλέον ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΑΖΙ μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο! …Αυτοί, οι οποίοι τον τελευταίο αιώνα «δείχνουν» με το «δάχτυλο» τους εγκληματίες, σήμερα πλέον είναι «δακτυλοδεικτούμενοι» ως τέτοιοι!!!

Οι Σιωνιστές βρίσκονται σήμε­ρα στο στόχα­στρο των πάντων! …Μπλεγμένοι σε ΟΛΑ τα μεγάλα εγκλήματα —τα οποία σήμερα είτε «ματώνουν» είτε «δηλητη­ριάζουν» την ανθρω­πότητα— και όχι μόνον στο έγκλημα της Γάζας! Απλά, εξαι­τίας τής Γάζας, οι πάντες θυμή­θη­καν τα πάντα! …Θυμή­θηκαν ότι Εβραίοι, όπως ο Κίσινγκερ, ο Σάλιβαν, ο Μπλίν­κεν ή η Νιούλαντ είναι οι υπεύ­θυνοι για την τερα­τώδη ανθρω­πι­στική καταστρο­φή τού πολέ­μου τής Ουκρα­νίας …Αυτοί, που, απλά για τα κέρδη τους, εξόντωσαν στην κυριολεξία τον «ανθό» ενός ολόκληρου λαού! …Αδίστα­κτοι και άπληστοι, οι οποίοι τώρα, που τους «τελείωσαν» οι άνδρες, αναζητούν γυναίκες να επιστρατεύσουν, για να τις βάλουν κι αυτές στη «μηχανή τού κιμά» που λέγεται ουκρανικό μέτωπο. Για τα κέρδη τού Εβραίου Φινκ και των άλλων Σιωνιστών τοκογλύφων —και χρησιμοποιώντας τον Εβραίο ναρκομανή Ζελένσκι— έχουν δρομολογήσει μια τεράστια ανθρωποσφαγή, για την οποία κανένας δεν γνωρίζει ακόμα τις ακριβείς της διαστάσεις! …Τεράστια η ανθρωπιστική καταστροφή που έχουν προκαλέσει και δυστυχώς αυτή ΔΕΝ περιορίζεται μόνον στο επίπεδο αυτό!…

WEF - You Will Own Nothing And Be Happy? - YouTube…Οι ίδιοι αυτοί Σιωνιστές έχουν προκαλέσει ταυτόχρονα περιβαλλοντική καταστροφή, εάν σκεφτεί κάποιος ότι με τη χρήση όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου υπάρχει κίνδυνος να «μολυνθεί» ο σιτοβολώνας τής Ευρώπης και ν’ απειληθεί ολόκληρη η ήπειρος με πείνα! …Έχουν μολύνει τον Πλανήτη ολόκληρο με την ανατίναξη του Nord Stream, που— ως γνήσιοι αλήτες τού δρόμου— προσπάθησαν να τη «χρεώσουν» στους Ρώσους! Με την εξωφρενικά εγκληματική αυτή πράξη τους εκτόξευσαν σε απίστευτα ύψη τις τιμές των καυσίμων, οδηγώντας στην απελπισία εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι πλέον ξεπαγιάζουν πεινασμένοι εξαιτίας τους …Ευρωπαίοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον τρόμο τής ανεργίας, εφόσον με αυτήν την πραγματικά τρομοκρατική ενέργεια οι Σιωνιστές κατέστρεψαν την όποια ανταγωνιστικότητα είχε απομείνει στην ευρωπαϊκή βιομηχανία! Ο κόπος των Ευρω­παίων ενός ολόκληρου αιώνα για την ανάπτυξή τους πήγε στα «σκουπίδια», γιατί τα ζώα κατέστρεψαν τις συνθήκες που επιτρέπουν στην ανάπτυξη να «ζει»!

Δεν υπάρχει ΜΕΓΑ έγκλημα στον Κόσμο στο οποίο οι Εβραίοι Σιωνιστές όχι απλά να πρωταγωνιστούν, αλλά στην κυριολεξία να είναι οι εμπνευστές και οι εκτελεστές του …Από τα σαπιοκάραβα του Σόρος, που μεταφέρουν εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμεταναστών, μέχρι τα «εμβόλια» του Μπουρλά, που δηλητηρίασαν την κοινωνία, οι ίδιοι Σιωνιστές πρωταγωνιστούν. Με συντονιστές τούς Κίσινγκερ και τους Χαράρι —οι οποίοι μέσω παράνομων κι εξωθεσμι­κών κέντρων εξουσίας τύπου WEF «χαράζουν» την παγκόσμια πολιτική—, οι Σιωνιστές είναι οι «εμπνευστές» τής πολιτικής τής «απόλυτης ευτυχίας» τού ανθρώπου μέσω της απόλυτης ένδειάς του!!! …Αυτοί είναι που μοιράζουν την «ευτυχία» τού πένητα στους λαούς και οι ίδιοι είναι αυτοί που «φορτώνουν» τους εαυτούς τους με την «απόλυτη δυστυχία» τού πάμπλουτου που τα κατέχει όλα! …Είναι αυτοί που, για το δικό μας «καλό», αναγκάζονται να πίνουν τα «παλιά» κρασιά και να τρώνε τα «μουχλιασμένα» τυριά …Για το «καλό» μας «φορτώνονται» οι ίδιοι τη «χοληστερίνη» μας. Όλοι οι υπόλοιποι «γραμμή» για τα Lidl, προκειμένου να προμηθευ­τούν την τροφή τής «πλέμπας», η οποία ήδη «κατασκευάζεται» στα «βαρέλια» τού Γκέιτς.

 

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Υπό την ηγεσία αυτών των «φωτισμένων» τού Νταβός, οι Σιωνιστές εμπλέκονται σε ΟΛΑ τα μεγάλα εγκλήματα με την οργανωτικότητα που χαρακτηρίζει μια συμμορία εγκληματιών! Αυτοί είναι που, μέσω της Wall Street, είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια καταλήστευση των λαών και των κρατών. Μέσω της εισαγωγής των παγκοσμίων «φιλέτων» στο αμερικα­νικό χρηματιστήριο έχουν αρπάξει τα πάντα από τους λαούς …Έχουν αρπάξει τα δίκτυα υποδομών και ταυτόχρονα έχουν μετατρέψει σε χρηματιστηριακά «προϊόντα» ΟΛΑ τα αγαθά που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα για να επιβιώσει …ΟΛΑ εκείνα τα αγαθά, τα οποία τους επιτρέπουν να την απειλούν με πείνα και αφανισμό! …ΟΛΕΣ τις πρώτες ύλες, οι οποίες της επιτρέπουν ν’ αναπτυχθεί! Για τα κέρδη των κερδοσκόπων τού αμερικανικού χρηματι­στη­ρίου «καταστρέφεται» σήμερα η ολλανδική ή η γερμανική γεωργική παραγωγή, τις οποίες έχει ανάγκη η Ευρώπη για να επιβιώσει!!! Για να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων —και άρα για τα κέρδη των κερδοσκόπων «επενδυτών»— απογυμνώνεται η Ευρώπη από κάθε είδους παραγωγή!!! Με πρόφαση τη δική τους ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ περί δήθεν Κλιματικής Αλλαγής επεμβαίνουν σε όλα τα κράτη με στόχο να εκβιάσουν τους λαούς τους με πείνα κι εξαθλίωση …για το «καλό» τους!

Conspiratorial Thinking Is Getting Worse Because of the Internet - Tablet  Magazine

Είναι τόσο αδίστακτοι, που δεν υπολογίζουν τίποτε και κανέναν. Ακόμα και τους πιο ισχυρούς λαούς στον κόσμο προσπάθησαν και κατάφεραν να τους εξαθλιώσουν! …Ακόμα και τους λαούς αυτούς, τους οποίους θα έπρεπε να αποκλείσουν από τις άρρωστες ορέξεις τους, έχοντας ανάγκη την προστασία που θα τους πρόσφεραν σε μια ενδεχόμενη αποτυχία τού εγκληματικού τους σχεδιασμού. Με βασικό τους θύμα τον φτωχοποιημένο πλέον αμερικανικό λαό, έχουν λεηλατήσει τους πάντες με «φούσκες» και «πυραμίδες» όλων των τύπων! Μόνον στην εποχή τής δήθεν Πανδημίας έχουν αρπάξει από τον αμερικανικό λαό πάνω από Πέντε Τρισεκατομμύρια δολάρια!!! …Απατεώνες, που όμοιούς τους δεν έχει δει άλλη φορά η ανθρωπότητα! …Απατεώνες, που από «σύμπτωση» κάποιοι από αυτούς βρί­σκονται εκτός φυλακής ενώ κάποιοι άλλοι όχι …Απατεώνες, όπως ο Μπάφετ …Γνήσια «παιδιά» τού Μάντοφ και του Μπάνκμαν.

Ένοχος για όλες τις κατηγορίες ο πρώην «βασιλιάς» των κρυπτονομισμάτων Σαμ  Μπάνκμαν Φράιντ - Οι πελάτες του έχασαν δισεκατομμύρια (video) - Κόσμος -  Athens magazineΣτην κυριολεξία δεν σταμα­τάνε μπροστά σε τίποτε. Δεν σταμα­τάνε μπροστά σε τίποτε, γιατί, ελέγχοντας τη Δικαιο­σύνη των ΗΠΑ —με κτήνη όπως ο Εβραίος Γκάρλαντ— δεν φοβούνται την τιμωρία τους. Ως εκ τούτου δεν διστάζουν μπρο­στά σε τίποτε. Χρησιμο­ποιούν την ασυλία  των ΗΠΑ απέναντι στα διεθνή δικα­στή­­ρια και ταυτόχρονα έχουν εξασφαλισμένη και την ατιμω­ρησία τους μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα. Αρπά­ζουν τα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη, χρησιμοποιώντας ψευδο­διε­­θνή όργανα, όπως το ΔΝΤ τού Εβραίου Στρος Καν και βάζουν «χέρι» παντού. Δεν είναι μόνον τα δίκτυα υποδομών των λαών που διεκδίκησαν κι απέσπασαν από αυτούς! …Δεν είναι μόνον η τροφή των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θέλησαν να ελέγξουν! …Ακόμα και η «στέγη» αυτών των ανθρώπων μπήκε στο στόχαστρό τους!!! …Το μεγαλύτερο και πιο φοβερό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σημερινός άνθρωπος! …Το πρόβλημα που τον καταρρακώνει ψυχολογικά και δεν του επιτρέπει να κάνει σχέδια για τη ζωή του!

Σημαντικές Αλλαγές στην Αγορά των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Airbnb στην Ελλάδα  φέρνει η Κυβέρνηση! - Newsboom - 'Ολες οι ειδήσεις στην Ελλάδα και τον  υπόλοιπο κόσμοΟι Σιωνιστές εμπλέκονται ΑΜΕΣΑ στην παγκόσμια κρίση τής ανθρώπινης κατοικίας, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν μέσω του Airbnb και του εγκληματικού «ξεπλύματος» «μαύρου» χρήματος της παγκόσμιας διαφθοράς, που στο συντριπτικό του ποσοστό γίνεται μέσω του Real Estate …Συνειδητό έγκλημα, το οποίο προσπάθησαν να «καλύψουν», επιβάλλοντας νόμους που προστατεύουν την «ανωνυμία» των «επενδυτών»! …Συνειδητό έγκλημα για την άμυνα του οποίου «επιστράτευσαν» τις διεφθαρμένες ηγεσίες των κρατών, μετατρέποντάς τες σε συνενόχους τους! Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή διεφθαρμένος ηγέτης στον Κόσμο, ο οποίος να μην επενδύει στο Real Estate, το οποίο αυτήν τη στιγμή ελέγ­χεται από τα σιωνιστικά Funds των «ανώνυμων» ιδιο­κτη­­τών! Γιατί άραγε στη Γερμανία ψηφί­στηκε νόμος, ο οποίος δεν επιτρέπει στον κόσμο να δει ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιο­κτήτες των διαμερισμάτων τού «άστε­γου» πλέον γερμανικού λαού;;; Γιατί κρύβονται;;; …Δεν τα αγόρα­σαν νόμιμα;;;

Ακριβώς, επειδή λεηλάτησαν τους λαούς ακόμα και στο επίπεδο της κατοικίας τους, έχουν ανάγκη να «κρυφτούν»! Σε αυτόν τον σχεδιασμό έχουν παρασύρει και τους διεφθαρμένους πολιτικούς, οι οποίοι τους διευκόλυναν στα σχέδιά τους. Δεν υπάρχει ηγέτης αυτήν τη στιγμή στον Κόσμο, ο οποίος να μην εκβιάζεται γι’ αυτήν τη «συνεργασία» του μ’ αυτούς …«Βούτυρο στο ψωμί» οι απειλές και οι εκβιασμοί για τον λαό που «γαλουχήθηκε» μέσα στα βρώμικα γκέτο και τα καταγώγια της παρανομίας. Μέσω αυτής της «συνεργασίας» επέτρεψαν στους επίορκους ηγέτες να «προστατεύσουν» τα αποκτήματα της διαφθοράς τους μέσα στην αχανή παγκόσμια αγορά ακινήτων. Στην κυριολεξία έχουν «λεηλατήσει» ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη και τους λαούς τους …Τους έβαλαν μέσα σε ένα «παιχνίδι» τύπου Μονόπολης και —ως γνωστόν— εκείνοι, που τελικά κερδίζουν στο παιχνίδι αυτό, είναι οι τραπεζίτες! Δεν άφησαν τίποτε στους λαούς! …ούτε καν στο απλό επίπεδο της καθημερινής τους λειτουργίας.

Δύο Πακιστανοί τραβούσαν την 15χρονη μαθήτρια φωνάζοντας της ¨σεξ¨…. –  TOURKIKANEA.GRΑκριβώς, επειδή έχουν απόλυτη συναίσθηση και συνείδηση των εγκλημάτων που πραγμα­τοποίησαν εις βάρος των λαών που τους φιλοξενούν, προσπάθησαν να εξασφαλίσουν άμυνες απέναντί τους …Άμυνες ανάλογης κλίμακας, εφόσον απέναντί τους είχαν τους λαούς που είχαν την αφέλεια να τους φιλοξενούν. Τους καρπούς των εγκληματικών τους πράξεων εις βάρος αυτών των λαών επέλεξαν να προστατεύσουν με νέες εγκληματικές πράξεις! Γι’ αυτόν τον λόγο επινόησαν και δρομολόγησαν την παγκόσμια ανθρωπιστική κρίση τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης —μέσω των «Open-Society» των «ευαίσθητων» Σόρος—. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία μετακινήθηκαν τόσο μεγάλοι πληθυσμοί από θρησκεία σε θρησκεία και από ήπειρο σε ήπειρο! Ποτέ και για κανέναν λόγο λαοί δεν εξαναγκάστηκαν να «ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ» παρά τη θέλησή τους —και στο όνομα της δήθεν «πολυπολιτι­σμι­κότητας»— ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών —και μάλιστα με ορατή τη μεταξύ τους εχθρικότητα— πριν καν κληθούν σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ! …Αποθρασυμένους «συγκάτοικους», οι οποίοι —με την ενθάρρυνση και με τις «πλάτες» των χορηγών τους— ξεχνάνε ότι είναι «ικέτες» και λειτουργούν καθαρά σαν έποικοι …Αγράμματοι άνθρωποι, που «γλείφουν» εκείνους που κατέστρεψαν τις πατρίδες τους και μισούν αυτούς των οποίων τις πατρίδες καταστρέφουν οι ίδιοι. Όλα αυτά τα προκάλεσαν οι Σιωνιστές! …Οι Εβραίοι τύπου Κίσινγκερ, Ολντμπράιτ, Χόλμπρουκ, Μπλίνκεν κλπ..

Αυτοί οι Σιωνιστές είναι που διέλυσαν όλα τα κράτη τής Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, προκειμένου να μεταφέρουν εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ευρώπη …Στη χριστιανική Ευρώπη, η οποία απλά, λόγω γεωγραφίας, είναι και λευκή. Αυτήν την Ευρώπη των λευκών Χριστιανών αποφάσισαν να υποτάξουν και το έκαναν με «όπλο» τον δήθεν ανθρωπισμό και τον πολιτισμό …και εποίκους τους «έγχρωμους» ΛΑΘΡΟμετανάστες! Μέσω αυτών των ΛΑΘΡΟμεταναστών φιλοδοξούν να πλαισιώσουν τους εαυτούς τους και τις εβραϊκές κοινότητες της Διασποράς με βίαιους κι εμπειροπόλεμους «μπράβους», τους οποίους ανά πάσα στιγμή μπορούν να τους στρέψουν εναντίον των αντιπάλων τους …Μόνιμους «μπράβους», εφόσον, λόγω της διαφορετικής θρησκείας τους και της φυλής τους, ΠΟΤΕ δεν θα ενσωματωθούν στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν! Το ίδιο κάνουν και στις ΗΠΑ με το τεράστιο κύμα τής ΛΑΘΡΟμενάστευσης που σήμερα «πνίγει» το μεγάλο αμερικανικό κράτος.

A group of Muslims hold jummah, Friday prayers in Parliament Square for the  first time ever, organised by a group called Muslim Climate Action  Featuring: Atmosphere Where: London, United Kingdom When: 09Όποιος αντιδρά στις μεθοδεύσεις τους δεν είναι πατριώτης, αλλά φασίστας …Δεν είναι καλός Χριστιανός, αλλά ρατσιστής αντισημίτης …Λογοκρίνεται …Καταδικάζεται στην απόλυτη «φίμωση», εφόσον δεν αφήνουν ν’ ακούγεται τίποτε που να μην τους συμφέρει. Είναι θέμα επιβίωσης γι’ αυτούς να πρωτοστατούν στην παγκόσμια λογοκρισία. Ελέγχοντας τα Παγκόσμια ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα, «φιμώνουν» τους πάντες. Ζούγκεμπεργκ, Πέιτζ, Μπριν, Έλισον, είναι όλοι τους Εβραίοι και φανατικοί Σιωνιστές. Αυτοί και οι όμοιοί τους ελέγχουν τα πάντα στο διαδίκτυο. Ακόμα και με αδιάσειστα στοιχεία να εμφανιστεί κάποιος, απλά δεν θα του επιτραπεί να τα επιδείξει. Το έκαναν με τις κατηγορίες για εμπλοκή τής Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές και το επανέλαβαν με την «εισβολή στο Καπιτώλιο», η οποία αποδείχθηκε πως ήταν μια φάρσα! Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, εάν σκεφτεί κάποιος ότι μέχρι και τον Τραμπ —ως εν ενεργεία Πρόεδρο των ΗΠΑ— τον έχουν «λογοκρίνει»! …Τόλμησαν να «λογοκρίνουν» τον ηγέτη τής πρωτεύουσας χριστιανικής δύναμης!

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Το Ισραήλ αποτέλεσε το πειραματόζωο των εμβολίων της  Pfizer – Το ζήτησα εγώ από τον Α.Μπουρλά» – Pronews.gr

Τα ίδια ακριβώς έκαναν και στο θέμα τής «Πανδημίας». Επάνω στο «πατρόν» τής ποινικοποίησης του «Ολοκαυτώματος» ή της «Υπερθέρμανσης του Πλανήτη» έστησαν και την ανθρωποκτόνα απάτη τής «Πανδημίας». Για άλλη μία φορά αποφάσισαν ΜΟΝΟΙ τους για το τι είναι «αληθινό» και τι είναι «Fake»! …ΜΟΝΟΙ τους αποφάσισαν για το τι είναι «επιστημονικό» και τι «αντιεπιστη­μονικό»! …ΜΟΝΟΙ τους αποφάσισαν ποιοι πολίτες θα «λογαριάζονται» σαν «υπεύθυνοι» και «δημοκράτες» και ποιοι θα παρουσιάζονται σαν «ανεύ­θυνοι φασίστες»! …Ως εκ τούτου, ΜΟΝΟΙ τους αποφάσισαν ότι «αληθι­νό» κι «επιστημονικό» —που εξέφραζε τους «υπεύθυνους δημοκράτες πολίτες»— ήταν ΜΟΝΟΝ ό,τι συμφωνούσε με τον Εβραίο Μπουρλά και τη θησαυρί­ζουσα επιχείρησή του! …ΜΟΝΟΙ τους αποφάσισαν —για το «καλό» μας— να μας εμβολιά­σουν ΟΛΟΥΣ, σαν να είμασταν έναν κοπάδι άβουλων αγελάδων! …ΜΟΝΟΙ τους αποφάσισαν να περιορίσουν την ελεύθερη κυκλοφορία κι επικοινωνία των πολι­τών στην «αυγή» τής τρίτης χιλιετίας! Εάν δεν τα είχαμε δει όλα αυτά να συμβαίνουν, δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαν κάποτε να συμ­βούν. Ούτε κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα δεν υπήρχε τόσο ισχυρή κι απόλυτη «Ιερά Εξέταση» …και βέβαια τέτοιο γενικό κι εντατικό «κυνήγι μαγισσών»!


Αυτοί λοιπόν οι άπληστοι κι αδίστακτοι Σιωνιστές —που θέλουν το «καλό» μας— εμπλέκονται ακόμα και στην υπόθεση της παγκόσμιας μάστιγας των ναρκωτικών! …Εμπλέκονται σε βαθμό πρωταγωνιστικό, εάν σκεφτεί κάποιος ότι αυτοί είναι που —εξαιτίας αυτής της πληγής τής ανθρωπότητας— επωφελούνται περισσότερο από τον καθένα! …Αυτοί είναι που αρπάζουν τη «μερίδα τού λέοντος» από τα κέρδη του, εφόσον αυτοί είναι που «ξεπλένουν» τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που προέρχονται από τον ανθρώπινο θάνατο και τη δυστυχία! Δεν έχει σημασία που δεν είναι οι ίδιοι τα «βαποράκια» τού θανάτου …Αυτοί εκμεταλλεύονται τα «βαποράκια» αυτά σε βαθμό που αυτά να λειτουργούν σαν δικοί τους υπάλληλοι. Επωφελούνται τόσο πολύ, που είναι βέβαιον ότι οι ίδιοι επιβάλουν τις πολιτικές που «φουντώνουν» το πρόβλημα των ναρκωτικών και άρα το κάνουν οικονομικά πιο αποδοτικό.

Όπου υπάρχει παρανομία —από πορνεία, διακίνηση όπλων, ανθρώπινων οργάνων κλπ.— οι Σιωνιστές τοκογλύφοι είναι εκείνοι που αρπάζουν τη «μερίδα τού λέοντος» στα κέρδη, εφόσον αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να «ξεπλύνουν» τα κολοσσιαία κέρδη από την παγκόσμια εγκληματικότητα και διαφθορά …Την πολιτική διαφθορά των «καλεσμένων» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του WEF, η οποία τους παραδίδει όλα τα κράτη «ανοχύρωτα» και τους λαούς τους «γυμνούς»! …Την πολιτική διαφθορά, η οποία τους επιτρέπει στην κυριολεξία να «διορίζουν» ηγεσίες —τις οποίες σε δεύτερο χρόνο υποτί­θεται οι λαοί εκλέγουν «ελεύθερα»—. Αυτοί οι διεφθαρμένοι ηγέτες είναι τα υπο­χεί­­ριά τους και τους επιτρέπουν ν’ αντι­μετωπίζουν την Κοινωνία των Εθνών σαν μια «λεία», η οποία είναι διαθέσιμη στις ορέξεις τους. Όλα αυτά τα κατα­φέρνουν μέσω του «ξεπλύματος» του χρήματος της παγκόσμιας εγκλη­μα­τι­κής δραστηριό­τητας!

Με αυτήν την απίστευτη και πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία «ρευστότητα» της παγκόσμιας παρανομίας, βγαίνουν στην αγορά και «σαρώνουν» τα πάντα …Με «ξεπλυμένα» όλα τα «βρώμικα» χρήματα του παγκόσμιου εγκλήματος, αγοράζουν τα πάντα …Δίκτυα υποδομών, βιομηχανίες, πλουτο­παραγωγικές πηγές, παλάτια, κάστρα, ξενοδοχεία, έργα τέχνης, πνευματικά δικαιώματα επάνω σε φάρμακα, επάνω σε τεχνο­λογία κλπ. …Τα ΠΑΝΤΑ! Τα χρήματα γι’ αυτούς δεν έχουν πλέον καμία αξία. Γι’ αυτόν τον λόγο μπορούν ν’ αγοράσουν τα πάντα σε οποιαδήποτε τιμή. Όταν λέμε «τα πάντα» εννοούμε «ΤΑ ΠΑΝΤΑ» και μέσα σ’ αυτά συμπεριλαμβάνουμε και τις ανθρώπινες συνειδήσεις, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν πανάκριβες, αλλά τώρα είναι σχεδόν «τζάμπα». Με τα χρήματά τους εξαγοράζουν «συμπάθειες» και υποστήριξη, γιατί γνωρίζουν τον βρώμικο ρόλο τους στην παγκόσμια φτώχεια και δυστυχία. Εξαγοράζουν πολιτικές ηγεσίες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιο­γράφους, ακτιβιστές …Εξαγοράζουν «υποστήριξη», για να μπορούν να «ξεπλένονται» οι ίδιοι μπροστά σε μια παγκόσμια κοινωνία, η οποία παρακολουθεί «παγωμένη» τον ίδιο τον «θάνατό» της.

Με τα παράνομα χρήματα της παρατραπεζικής λειτουργίας και της τοκογλυφίας εύκολα απέκτησαν «νόμιμη» περιουσία και με την περιουσία αυτήν ελέγχουν την παρανομία, κλείνοντας έτσι τον «κύκλο» και κάνοντάς την ακόμα πιο κερδοφόρα. Η ανθρωπότητα έχει μπλέξει με έναν «καρκίνο», που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ! …Μια «αρρώστια», για την οποία δεν έχει «αντισώματα» να την αντιμετωπίσει! …Μια αθάνατη «αρρώστια», η οποία απειλεί το σύνολο της ανθρωπότητας, εφόσον —μέσω του σχεδιασμού τους— επιτρέπουν σε τεραστίων διαστάσεων και ισχύος πολυεθνικές εταιρείες να δραστηριο­ποιούνται ανεξέλεγκτα στην οικονομία και να μιμούνται ανθρώπινες συμπεριφορές ακόμα και στις εγκληματικές τους εκφάνσεις!!! …Αθάνατη «αρρώστια», εφόσον μη-φυσικά πρόσωπα αποκτούν εγκληματικά «ένστικτα», τα οποία τα στρέφουν εναντίον των ανθρώπων …Μη-φυσικά πρόσωπα αποκτούν όλα τα υλικά αγαθά που έχουν ανάγκη οι άνθρωποι για να επιβιώσουν! …Αθάνατοι «μεγα­λο­ϊδιοκτήτες» κατοικιών, εργο­στα­σίων, αγροτεμαχίων, δασών, ορυχείων, δικτύων υποδομής κλπ. …Αδίστακτοι «μεγαλο­ϊδιο­κτήτες» με στρατιές δικηγόρων ν’ απειλούν τους πολίτες και ενίοτε να τους εξοντώνουν, εφόσον πληρώ­νουν άπειρους μπράβους για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους …«Τέρατα» πραγματικά, που θα «μακελεύουν» τους ανθρώ­πους και θα δίνουν πλούσια μερίσμα­τα στα «αφεντικά» τους ναRecord private jet flights into Davos as leaders arrive for climate talk |  Global development | The Guardianδια­σκεδάζουν σαν κακοί δαί­μονες στα διά­φορα «Lolita Express», τα οποία είδαμε ήδη να «παρελαύ­νουν» στο Νταβός.

Εάν δεν αντισταθεί η ανθρω­πό­­τητα, τα πράγματα θα γίνουν τραγικά γι’ αυτήν. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια από τώρα τα πάντα θα έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού Πολυεθ­νικών …Πολυεθνικών σιωνιστικής ιδιοκτησίας …Εταιρίες, όπως η Black Rock τού σε όλα «μπλεγμένου» Εβραίου Φινκ. Παντού οι ίδιοι άνθρωποι λεηλατούν τα πάντα, βάζοντας «μπροστά» αυτές τις αθάνατες εταιρείες …Ανώνυμες εταιρείες, των οποίων οι ιδιοκτήτες «κρύβονται», κάνοντας χρήση ειδικών νόμων, οι οποίοι είναι νεοφανείς και επινοήσεις τής Νέας Τάξης …Εταιρείες που είτε θα κατηγορούν τους εχθρούς τους για συνωμοσιολογία είτε θα τους εκτελούν και θα τους πετάνε στα χαντάκια! …Εταιρείες που θα φιμώνουν τους πάντες, εφόσον θα τους απειλούν με φυλακίσεις με τους πληρωμένους από τις ίδιες νόμους περί «ρητορικής μίσους»! Έφτιαξαν περιβάλλον «Μεσαίωνα» και προσπαθούν να βάλουν την ανθρωπότητα μέσα σ’ αυτόν. Ποτέ η έννοια της «ιδιωτικοποίησης του Πλανήτη» δεν ήταν τόσο κοντά στην απόλυτη εφαρμογή της! Μερικές χιλιάδες ανθρώπων —στην κυριολεξία— είναι ιδιοκτήτες τού Πλανήτη. Ούτε όλοι μαζί οι διάσημοι στην ιστορία αυτοκράτορες δεν είχαν θεωρητικά την περιουσία που έχουν σήμερα οι Σιωνιστές μόνοι τους. Ό,τι σήμερα δεν τους ανήκει, είτε το διαπραγματεύονται για να το εξαγοράσουν είτε δεν τους ενδιαφέρει να το κατέχουν.

Όμως, επειδή όλα αυτά έγιναν με συνωμοσίες, προδοσίες και εγκλήματα εις βάρος των λαών —οι οποίοι μοιράζονται μεταξύ τους αυτόν τον Πλανήτη—, φυσικό είναι να φοβούνται. Λεηλάτησαν στον απόλυτο βαθμό τον Χριστιανισμό και φοβούνται την αντίδραση των Χριστιανών, οι οποίοι —σύμφωνα με την ιστορία— δεν είναι και τα πιο αγαθά «παιδιά». Γι’ αυτόν τον λόγο εξ’ αρχής είχαν κάνει έναν σχεδιασμό που να τους εξασφαλίζει συμμάχους …Συμμάχους σε ένα συλλογικό επίπεδο, εφόσον απέναντί τους τα θύματά τους είναι ολόκληροι λαοί και όχι απλά φυσικά πρόσωπα. Εδώ κάπου πήραν και το μεγαλύτερο ρίσκο στην ιστορία τους και κινδυνεύουν να χάσουν τελικά το «παιχνίδι» με «αυτογκόλ»! Το πιο επικίνδυνο γι’ αυτούς είναι το γεγονός ότι, αναζητώντας διαρκώς αμυντικούς μηχανισμούς, μετέτρεψαν σε Σιωνιστές ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους τής Διασποράς! …Μετέτρεψαν σε «εργαλεία» τους ΟΛΕΣ τις τοπικές εβραϊκές κοινότητες!

Bondi racist bus attack: Jewish schools on alert after eight males threaten  to cut schoolchildren's throats, five teenagers arrested | Daily TelegraphΗ εβραϊκή Διασπορά —και το αντί­στοιχο πολυδιάστατο και πολυ­επί­πεδο των συμφερόντων των κοινο­τήτων της— ήταν το μυστικό τής επιβίωσής τους …Η Διασπορά —και η μερική ταύτιση των συμφε­ρόντων των μελών της με τα συμφέροντα του εκάστοτε ξενιστή τους— ήταν εκείνη που δεν επέ­τρεπε σε κάποιον εχθρό τους να τους «απομονώσει» και να τους εξαλεί­ψει, γιατί απλού­στατα δεν μπορού­σαν να γίνουν οι απαραί­τητες ταυτίσεις που  απαιτούν αυτού του είδους οι πολιτικές. Τα πολυδαί­δαλα και πολλές φορές αλληλοσυγκρουό­με­­να συμ­φέ­ροντα των εβραϊ­κών κοινοτή­των —οι οποίες βρίσκονταν μέσα σε διαφο­ρετικά κράτη και τα οποία βρίσκονταν σε ανταγω­νιστι­κή σχέση μετα­ξύ τους— ήταν αυτά που τους προστάτευσαν από ενιαίες αντιεβραϊκές πολιτικές. Ό,τι συνέ­φερε σε κάποιον να κάνει εναντίον των Εβραί­ων, έθιγε κάποιον άλλο που εξαιτίας τους κέρδιζε και αυτό αποτελούσε ασφαλιστική δικλείδα για τις εβραϊκές κοινότητες. Επι­πλέον, δεν υπήρχε τέτοιου είδους και μεγέθους εχθρός, ώστε να τους καταδιώξει παγκοσμίως …Ούτε καν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες μέσα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!

10 έγχρωμες φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματική φρίκη του Ολοκαυτώματος  - ΜικροπράγματαΌλα αυτά άλλαξαν μετά την παγκόσμια «επιτυχία» τού Σιωνισμού, που ακολούθησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Την επικίνδυνη για τους ίδιους ομογενοποίηση, την οποία δεν μπορούσαν να επιτύχουν οι εχθροί τους, την πέτυχαν οι Σιωνιστές ηγέτες. Οι Σιωνιστές «μέθυσαν» στην κυριολεξία από τη δύναμη που πέρασε στα χέρια τους. «Ξέχασαν» τους λόγους για τους οποίους επιβίωναν οι κοινότητες των προγόνων τους και νόμισαν ότι δεν υπήρχε πλέον εχθρός να τους απειλεί. «ΞΕΧΑΣΑΝ» οι Κίσινγκερ ότι επιβίωσαν ως Γερμανοί, οι Σόρος ως Ούγγροι και οι Ντασό ως Γάλλοι και νόμισαν ότι με το αμερι­κανικό διαβατή­ριο έγιναν οι κύριοι αυτού του Κόσμου. Αυτό το μυστικό τής εβραϊκής επιβί­ωσης οι Σιωνιστές δεν το σεβά­στη­καν και ενέπλεξαν το σύνο­λο του Εβραϊσμού στον δικό τους σχεδια­σμό και άρα το ευθυγράμμισαν με πολύ συγκε­κριμένα συμ­φέ­ροντα, τα οποία, όσο μεγάλα κι αν είναι, δεν παύουν να είναι μονοδιάστατα …Συμφέροντα αντιχριστιανικά μέσα σ’ έναν Χριστιανισμό, ο οποίος, όσο κι αν τον είχαν «μεθύ­σει» με την προπα­γάνδα, δεν θα αργούσε —και μάλιστα σε συνθήκες φτώχειας κι εξαθλίωσης— να καταλά­βει τι συνέβη.

Γι΄ αυτόν τον λόγο λέμε ότι επάνω στη «μέθη» τής παντοδυναμίας τους ακύρωσαν όλες τις επιτυχείς τακτικές άμυνας του Εβραϊσμού τής Διασποράς, οι οποίες είχαν επινοηθεί από τους ίδιους και είχαν δοκιμαστεί για την αξία τους μέσα στους αιώνες. Οι Σιωνιστές «ξέχασαν» ότι τους Εβραίους τους προστάτευε η ανωνυμία και η συνήθεια να προσαρμό­ζουν τα ονόματά τους ή ακόμα και το ίδιο το θρήσκευμά τους στο περιβάλλον όπου κατοικούσαν. Για να τους ελέγχουν και να τους εκβιάζουν εύκολα, τους κατέγραψαν, τους «φακέλωσαν» και τώρα τα στοιχεία ΟΛΩΝ τους είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου και άρα και των δυνάμει διωκτών τους! Ανέβασαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Εβραϊσμό επάνω σε μία «βάρκα» …και, ως γνωστόν, ακόμα και η καλύτερη «βάρκα» βυθίζεται!

Πριν λοιπόν φτάσουν στο σημερινό σημείο ν’ αναζητούν μέσα στον Χριστιανισμό την ασφάλειά τους —μέσω του μωαμεθανικού περίγυρου των φτωχών ΛΑΘΡΟμεταναστών—, ξεκίνησαν αυτήν την πολιτική των ομόκεντρων κύκλων με τους φτωχούς ομοεθνείς τους των γκέτο …Αυτούς, τους οποίους μόνοι τους τούς «βάπτιζαν» σαν «μάρτυρες» και «θύματα» του «Ολοκαυτώματος» …Αυτούς, τους οποίους οι ίδιοι τούς φόρτωναν στα τραίνα και τους τραβολογούσαν δήθεν στα «Άουσβιτς» …ακόμα και σε χρόνο που αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είχαν κλείσει οριστικά!!! Όλα αυτά τα έκαναν για να τους εμπλέξουν στον σχεδιασμό τους! …Για να εξασφαλίσουν συνενόχους! …Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν έναν «μηχανισμό», ο οποίος, μέσω της μαζικής «εμβάπτισης», θα τους επέτρεπε να τους ευνοήσουν παράνομα και εις βάρος των λαών, προκειμένου να τους ελέγχουν μέσω των εκβιασμών. Γι’ αυτόν τον λόγο βιάζονταν να τους φορτώσουν στα τραίνα ακόμα και τις ώρες που ήδη οι ΝΑΖΙ είχαν υπογράψει την ήττα τους!!!

…Τους εκβιάζουν εύκολα, γιατί με τις δικές τους «πλάτες» φτωχοί άνθρωποι από τα βρωμερά γκέτο οδηγήθηκαν κατ’ ευθείαν στις πιο ακριβές συνοικίες των πιο διάσημων χριστιανικών πόλεων. Άνθρωποι, οι οποίοι ψοφολογούσαν στα γκέτο τής Βαρσοβίας και της Πράγας, βρέθηκαν —με μια ολιγοήμερη «βάπτιση» στο Άουσβιτς— κατ’ ευθείαν στο Σανς Ελιζέ ή στο Μανχάταν. Όλα αυτά όμως τα παράνομα, τα οποία ήταν προϊόντα απάτης, τούς καθιστούσαν ομήρους στις ορέξεις των Σιωνιστών. Στα χρόνια τής μεταπολεμικής επιτυχίας —κατά τα οποία οι Σιωνιστές πλούτισαν απίστευτα— έδωσαν σε αυτούς τους Εβραίους ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ, ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ και τους έκαναν ακόμα πιο εκβιάσιμους!!! Το «Ολοκαύτωμα» για όλους αυτούς ήταν ο χρυσοφόρος «λαχνός» τους …Ο «λαχνός» που τους έκανε πλούσιους! …Η «πηγή» τής χαράς και της ευτυχίας, που τους έλυσε όλα τα προβλήματα μέσα σε μία στιγμή! …μέσα σ’ έναν κόσμο απολύτως κατεστραμμένο!

Αυτήν τη στιγμή δεν πρέπει να υπάρχει στην κυριολεξία ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φτωχός Εβραίος στη Διασπορά …και όλα αυτά χάρη στον Σιωνισμό και το «colpo grosso» τού «Ολοκαυ­τώματος»! …Χάρη στα πολιτι­κά μέσα, τις αυθαιρεσίες και τις παρα­νομίες των Σιωνι­στών, που έγιναν σε όλα τα κράτη που «φιλοξενούν» εβραϊκές κοι­νό­τητες. Αυτό όμως είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ και εμπλέκει τους πάντες στα εγκλήματα των Σιωνιστών, εφόσον οι πάντες επωφελούνται από αυτά —είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο βαθμό—. Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία τού Εβραϊσμού τής Διασποράς υπάρχουν απτές απο­δείξεις ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ των Εβραίων σε εγκλήματα κατά των Χριστιανών …Υπάρχουν αποδεί­ξεις ότι οι τοπικές εβραϊκές κοινό­τητες συνεργά­στηκαν μυστικά με τους δυνάστες τού ιμπεριαλισμού και πρόδωσαν τους λαούς που τους φιλοξενούσαν στα κράτη τους. Για πρώτη φορά η «Τελική Λύση» είναι πλέον ορατή ως ενδεχόμενο που αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΗ πλέον τη Διασπορά! …ΟΠΟΥ κι αν αυτήν κατοικεί!!!…

…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «Τελική Λύση» και όχι τις ηλιθιότητες των αγράμματων ναζιστών, οι οποίοι πληρώνονταν από τους Σιωνιστές για να «γαυγίζουν». Εάν λοιπόν η «Τελική Λύση» απαιτεί τη μαζική τους «μεταφορά» στη «Γη τής Επαγγελίας», τότε δεν είναι πλέον απίθανο αυτό να συμβεί στις μέρες μας! Εάν αποκαλυφθούν οι αλήθειες που τους αφορούν, κανένας λαός δεν θα τους ανεχθεί σαν «συγκάτοικους». Εάν αποκαλυφθούν τα εγκλήματα στα οποία συμμετείχαν ως «όργανα» του Σιωνισμού —ο οποίος σκόρπισε τη δυστυχία και τη φτώχεια και «μάτωσε» στην κυριολεξία τον Χριστιανισμό— θα ακολουθήσουν έντονες πανχριστια­νικές αντιδράσεις …Για προδότες θα τους «μετρήσουν» ΟΛΟΙ οι λαοί και αυτό είναι πλέον εύκολο ν’ αποδειχθεί με όλα τα στοιχεία που απαιτεί η νομική επιστήμη και το Διεθνές Δίκαιο! Το «δούλεμα» του «Ολοκαυτώματος» θα βγει στη «φόρα» και θα «κάψει» ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή λεηλατούν τους Χριστιανούς, παριστάνοντας τους «μάρτυρες» της Δημοκρατίας και τα «θύματα» του φασισμού.

ΙΣΡΑΗΛ

Οι ίδιοι αυτοί αδίστακτοι και άπληστοι Σιωνιστές «έμπλεξαν» στα εγκλήματά τους όχι μόνον την εβραϊκή Διασπορά, αλλά και το ίδιο το Ισραήλ! Μόνοι τους αποκάλυψαν ότι το Ισραήλ ΔΕΝ το ίδρυσαν επειδή αυτό ήταν μια Θεία Εντολή …Το ίδρυσαν για να το χρησιμοποιούν με όλους τους τρόπους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Αυτό ήταν που έκαναν πάντα και το ίδιο έκαναν και τώρα. Μόνον που τώρα άλλαξε όλη η κατάσταση, εφόσον ζούμε στην εποχή τής εύκολης επικοινωνίας και της υψηλής τεχνολογίας. Τα ίδια μπορούσαν δηλαδή να κάνουν και στις εποχές τού Αραφάτ, αλλά τότε δεν υπήρχε ούτε διαδίκτυο ούτε social media. Τώρα όλα πλέον «φαίνονται» και η «ορατότητα» ποτέ δεν συμφέρει τους εγκληματίες! Τι «έδει­ξαν» αυτά τα media σε όλον τον Πλανήτη; …Ότι οι Σιωνιστές, οι οποίοι σήμερα κυβερνάνε το Ισραήλ, είναι χειρό­τεροι από τους χειρότερους ΝΑΖΙ …Πολύ χειρότεροι, εάν σκεφτεί κάποιος ότι, την ώρα τού παναν­θρώπινου θρήνου για τον θάνατο μικρών παιδιών, βγήκαν και δήλωσαν δημοσίως, ότι «…πρόκειται για «ζώα», που δεν υπάρχει πρόβλημα με την εξόντωσή τους»!!! Οι «εκλεκτοί» τού Θεού σκότωναν «ζώα», θεωρώντας ότι έχουν την «ευλο­γία»! …Σκότωναν «ζώα» για τα δικά τους κέρδη και τη «δόξα» τού Θεού τους! …Άρπαζαν με δολοφονίες τη γη άλλων ανθρώπων, γιατί χιλιάδες χρόνια πριν τούς την είχε «υποσχεθεί» ο Θεός τους!

Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι και διάσημοι σαν «μαρτυρικά» θύματα του ρατσισμού και των εθνοκαθαρτικών πολιτικών, αποκάλυψαν σε ολόκληρο τον Κόσμο ποια είναι η πραγματική τους άποψη για τους εαυτούς τους και τους υπόλοιπους ανθρώπους …Η ρατσιστική και φασιστική τους άποψη! …Η άποψη ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι «γκοΐμ», δηλαδή «ζώα», τα οποία υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπηρετούν τους «εκλεκτούς»! Αυτοί λοιπόν οι άπληστοι δολοφονικοί, αθεόφοβοι και ρατσιστές Σιωνιστές μετά τους Εβραίους τής Διασποράς έμπλεξαν και τους Ισραηλινούς στα εγκλήματά τους! …Τους έμπλεξαν μάλιστα με τρόπο που «ακυρώνει» ΟΛΗ την προπα­γάνδα τού «Ολοκαυτώματος» σε κανονικά Εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας! Για ό,τι έως τώρα κατηγο­ρούσαν οι «μάρτυρες» Εβραίοι τούς ΝΑΖΙ, το κάνουν τώρα οι ίδιοι οι Ισραηλινοί και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό εις βάρος των Παλαιστι­νίων! Αποδεικνύεται με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι οι ίδιοι ναζιστές Σιωνιστές, οι οποίοι ελέγχουν την κυβέρ­νηση του Ισραήλ, είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για ΟΛΑ τα εγκλήματα που σήμερα συμβαί­νουν στην παγκόσμια κοινωνία.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς ζητά από τη Δύση να παρέμβει για να σταματήσουν  οι βομβαρδισμοί στη ΓάζαΣτην κυριολεξία όμοιοι με τους ναζιστές!!! …Όλα «στη­­μένα», για να «δου­λεύ­­ουν» οι εγκληματίες τα θύματά τους. Όπως έχει αποδείξει η ιστορική με­λέτη ότι οι ΝΑΖΙ ήταν «συγκοινω­νούντα δο­χεία» με τους κομμου­νιστές, έτσι αποδει­κνύεται και σήμερα ότι και το παρακράτος τού Τελ Αβίβ είναι «συγκοινω­νούντα δο­χεία» με το παρακράτος τής Χαμάς!  Όπως εύκο­λα αποδεικνύ­ε­ται από την ιστορία ότι ΝΑΖΙ και κομμουνιστές χρημα­το­δο­τούν­ταν από τους ίδιους Εβραίους τοκογλύφους, έτσι και σήμερα στο Ισραήλ αποδει­κνύεται ότι η διε­φθαρ­μένη κυβέρνηση του διεφθαρ­μένου Νετανιάχου έχει τους ίδιους χρηματο­δότες με τη Χαμάς! Οι άνθρωποι που χρηματο­δο­τούν την πολιτική ηγεμονία τού Νετανιάχου στο Ισραήλ είναι οι ίδιοι άνθρω­­ποι που χρηματο­δο­τούν την πολιτική ηγεμονία τής Χαμάς στη Λωρίδα τής Γάζας! Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι χρηματο­δο­τούν εκείνους που αναζητούν τα τούνελ τής Χαμάς στη Λωρίδα τής Γάζας, είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν την κατασκευή τους!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο Ισραήλ των Σιωνιστών είναι ίδια με τη ναζιστική Γερμανία των ΝΑΖΙ!!! Όπως οι ναζιστές με τον προβοκατόρικο εμπρησμό τού Ράιχσταγκ εξασφάλισαν το «άλλοθι» να καταλύσουν τη Δημοκρατία εις βάρος τού γερμανικού λαού, έτσι έκαναν και τα κτήνη τού Νετανιάχου με την προβοκατόρικη επίθεση της Χαμάς, για να καταλύσουν τη Δημοκρατία εις βάρος τού ισραηλινού λαού. Είναι πλέον γνωστό στους πάντες ότι οι ίδιοι οι Σιωνιστές κτηνάνθρωποι «κατασκεύασαν» την προβοκάτσια τής Χαμάς! …Τους είχαν δοθεί οι πληροφορίες να την αποτρέψουν και δεν το έκαναν! …Άφησαν αφύλακτα τα πιο καλά φυλασσόμενα σύνορα στον κόσμο, για να κάνει η Χαμάς το «σώου» της! …Σκότωσαν οι ίδιοι τους ισραηλινούς όμηρους, για να έχουν «αίμα» στην «υπερπαραγωγή» τους! …Έδωσαν εντολή στους δικούς τους τρομοκράτες να μην απελευθερώσουν όλους τους ομήρους, για να μπορεί ο Σιωνισμός να σκοτώνει παιδιά και να έχει «υπόλοιπο» για να παριστάνει το θύμα!

Ο Νετανιάχου σε ρόλο ευαγγελιστή μίας Νέας Μέσης Ανατολής | ΚοσμοδρόμιοΌλα «στημένα» για τη στρατιω­τική εισβολή στη Γάζα με τον ίδιο τρόπο που οι ΝΑΖΙ «έστησαν» την εισβολή στην Πολωνία, αφού πρώτα εξουδε­τέ­ρωσαν την αντίσταση του γερμα­νικού λαού με τον «τρόμο» των κομ­μουνιστών. Γιατί επεδίωκαν αυτήν τη σύγκρουση; …Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών! …Για να διώξουν τους Παλαιστίνιους από τη Γάζα! …Για ν’ αποκτήσουν οι Σιωνιστές τον έλεγχο του «οικοπέδου» τής Γάζας και να δρομολογήσουν την κατασκευή της διώρυγας του «Μπεν Γκουριόν», η οποία θα τους επιτρέπει να ελέγχουν τα «στενά» τού παγκοσμίου εμπορίου! …Τα ιδιόκτητα «στενά» μέσα από τα οποία διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος τού παγκόσμιου εμπορίου! …Γι’ αυτά τα «στενά» δολοφόνησαν χιλιάδες παιδιά στη Γάζα!!!! Αυτά τα «στενά» ήταν η «αντιπαροχή» τού κτηνάνθρωπου Νετανιάχου, προκειμέ­νου να μην πάει φυλακή ο ίδιος για τη διαφθορά του.

 

ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Και εκεί που θα έλεγε κάποιος ότι δεν θα μπορούσαν οι Σιωνιστές να κάνουν τα πράγματα χειρότερα για το μέλλον τού παγκόσμιου Ιουδαϊσμού, αυτοί κατόρθωσαν το ακατόρθωτο! Εξαιτίας τής «μέθης» τους συνέχισαν τα λάθη τους! Ως εκ τούτου δεν άργησε να συμβεί και το πιο απίθανο σενάριο εις βάρος τού πάλαι ποτέ «θωρακισμένου» Ιουδαϊσμού …Δεν άργησε να εκτεθεί κι αυτό το μέρος του, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν τόσο καλά «απομονωμένο» κι «απόκοσμο», που θα θεωρούσε κάποιος αδύνατον να εκτεθεί σε «Εγκλήματα κατά τού Κόσμου», γιατί απλούστατα λειτουργούσε «Εκτός Κόσμου». Μία από τις πιο «δυναμικές» πτέρυγες του Ιουδαϊσμού, η οποία μάλιστα έβγαινε «μπροστά» για να καταγγείλει τον ναζισμό και τις θηριωδίες των ομόθρησκων Σιωνιστών, ήταν οι Υπερορθόδοξοι Εβραίοι …Ήταν οι Εβραίοι εκείνοι, που, έστω και σε ένα βασικό επίπεδο, έδιναν ένα «άλλοθι» θρησκευτικότητας στον κερδοσκοπικό Ιουδαϊσμό …Έδιναν μια πιο πνευματική εικόνα απέναντι στην «κοσμική» υπερδραστηριότητα των ομοεθνών τους.

Όλοι είδαμε την Αστυνομία τής Νέας Υόρκης να εισβάλει και να «ξετρυπώνει» σαν τους «ποντικούς» τούς Υπερορθόδοξους Εβραίους μέσα από τούνελ γύρω από τη Συναγωγή τους! Ακόμα κι αυτό —ως είδηση— θα ήταν «ακόμα μία» γραφικότητά τους, η οποία δεν θα αφορούσε τον κόσμο, εάν δεν συνδεόταν και με άλλες περίεργες αποκαλύψεις. Μέσα στα τούνελ, όπου περιφέρονταν οι φανατικοί «πον­τι­­­κοί» τού Ιουδαϊσμού, βρέθηκαν παιδικά καρεκλάκια, των οποίων η ύπαρ­ξη στο σημείο εκείνο ΔΕΝ δικαιολο­γούνταν! …Βρέθηκαν παι­δι­κά στρωμα­τάκια λερωμένα με λεκέδες, που στάλθη­καν στα εργα­στήρια για να διερευνηθεί η προέ­λευσή τους! Η βίαιη και πανικό­βλητη αντίδραση των «ποντικών» δεν έκανε απλά άσχημη εντύπωση στην Αστυ­νομία, αλλά κινεί πλέον και υποψίες για τη διάπραξη παράνομων πράξεων μέσα στα τούνελ! …Κακουργηματικού επι­πέ­δου παρά­­νομων πράξεων, εφόσον αφήνονται υπόνοιες για παιδερα­στίες, αλλά και για εμπόριο ανθρω­πίνων οργάνων!!!

Η παγκόσμια κοινή γνώμη για άλλη μία φορά αιφνιδιάστηκε από την κρυφή ζωή των «μαρτύρων»! Πολλοί θυμήθηκαν ιστορίες τού Μεσαίωνα και των δεισι­δαιμονιών που οι  Χριστιανοί μετέφεραν στα παιδιά τους …και αφορούσαν Εβραί­ους που «έπιναν» αίμα παιδιών και τα τεμά­χι­ζαν, προσφέροντάς τα ως θυσία στον Διάβολο …Εποχές τού «Ονόματος του Ρόδου» ξαναζούμε!!! …Μιλάμε για ρεκόρ! …Μέσα σε λίγους μήνες κατόρ­θωσαν οι Εβραίοι κι «έσβησαν» όλους τους «καρπούς» μιας πανά­κριβης προπαγάνδας, η οποία τους θυματο­ποιούσε και τους εμφάνιζε σαν «ιερές αγελάδες» τού Χριστιανισμού!

Αυτοί, οι οποίοι κατόρθωσαν τα αδύνατα —να εμφανιστούν δηλαδή οι τιποτένιοι και οι άπλυτοι των βρωμε­ρών γκέτο και των χριστια­νι­κών πορνείων σαν οι «γαλαζοαίματοι» του Χριστιανισμού—, κατόρθωσαν από την απληστία τους να τα «σβήσουν» ΟΛΑ μέσα σε λίγους μήνες και τώρα να βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο των Χριστιανών! …Των Χριστιανών, οι οποίοι τώρα θα έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους, εφόσον αυτά, τα οποία κάποτε «υποπτεύονταν» ότι σκαρώνουν εις βάρος τους οι Εβραίοι, τα έχουν δει πλέον με τα μάτια τους! …Οι Εβραίοι —αποδεδειγμένα πλέον— τα έχουν πραγματοποιήσει και οι Χριστιανοί τα έχουν ΗΔΗ —με άπειρο αίμα και δυστυχία— πληρώσει! Ό,τι περιγραφόταν στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών» ότι θα κάνουν οι Εβραίοι εις βάρος των Χριστιανών —και οι ίδιοι «ορκίζονταν» ότι ήταν «συνωμοσιολογίες» ΑΝΤΙσιωνιστών και μυστικών υπηρεσιών— σήμερα αποδεικνύεται ότι τα έχουν ήδη κάνει!!! Φτώχεια και δυστυχία, πόλεμοι, χρεοκοπίες, εξώσεις, ναρκωτικά και «πανδημίες», για τους Χριστιανούς έχουν πλέον συγκεκριμένο «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ»!!! Ο σημερινός εκφυλισμός τής κοινωνίας με τους ομοφυλόφιλους, τους τρανς, οι οποίοι στρέφονται εναντίον τής ίδιας της ανθρώπινης οικογένειας, είναι πρακτικές που έχουν περιγραφεί στα «Πρωτόκολλα» αυτά πολλές δεκαετίες πριν να εφαρμοστούν στις ημέρες μας!

Αυτή η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, η οποία πλέον για τους Χριστιανούς είναι κοινή —και όχι απλά η άποψη των συνωμοσιολόγων και των ΑΝΤΙσιωνιστών—, είναι η μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να πάθει ο Ιουδαϊσμός! Αποδεικνύεται ότι ακόμα και οι πιο γραφικοί και «άκακοι» Εβραίοι είναι επικίνδυνα αντικοινωνικά στοιχεία! …Αποτελούν «πρόβλημα» για την κοινωνία! Οι Εβραίοι αυτοί δεν σέβονται κανέναν νόμο και κανέναν πολιτισμό τής κοινωνίας που τους φιλοξενεί! …Θέλουν να ζουν με τα μέσα και τον πλούτο των «άλλων», αλλά λειτουργώντας με τον δικό τους πρωτόγονο, παράνομο και βίαιο τρόπο! Δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες κι ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνουν. Μια κοινωνία αρσενικών «κηφήνων», που εκμεταλ­λεύεται τις γυναίκες της και πραγματικά ζει εις βάρος των πάντων. Αγέλες θλιβερών και βρώμικων αυνανιστών, οι οποίοι αρνούνται να ευθυγραμμιστούν με την ανθρώπινη πρόοδο και τον πολιτισμό και βασανίζουν συνανθρώπους τους, έστω κι αν αυτοί είναι συγγενικά τους πρόσωπα.

Από τη «Jew York» θα ξεκινήσει ένα «ξήλωμα» αυτών των φανατικών Ιουδαίων, οι οποίοι αναγκαστικά θα πρέπει να οδηγηθούν σε χώρους όπου θα πρέπει να ζήσουν με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μέσα και τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ κόπο! …και όχι ως παράσιτα εις βάρος των κοινωνιών που τους «φιλοξενούν»!!! Όποιος θέλει να ζει με τον τρόπο που επιθυμεί, το κάνει με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μέσα και τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ κόπο! Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων και γι’ αυτήν την ιουδαϊκή «πληγή» τής χριστιανικής κοινωνίας …ΔΕΝ μπορείς να πουλάς «τρέλα» και να την αποδίδεις στον Θεό σαν «λατρεία»! Άνδρες άεργους, ανεπάγγελτους και βρωμιάρηδες ΔΕΝ θέλει κανένας Θεός να Τον λατρεύουν ως φανατικοί οπαδοί Του. Γυναίκες, οι οποίες δυστυχούν και υποφέρουν, επειδή απλά έτυχε να γεννηθούν εντός μιας σκληρής κι ανδροκρατούμενης θρησκείας, κανένας Θεός δεν θα τις αφήσει απροστάτευτες! …Κανένας Θεός δεν θέλει παιδιά να γεννιούνται και να μεγαλώνουν σαν τα ζώα εξαιτίας Του! …Η «πλάκα» θα τελειώσει πολύ σύντομα.

ΕΠΣΤΑΙΝ και ΜΑΟΥΙ

Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα η λίστα του με διάσημα ονόματα - «Στον Κλίντον  άρεσαν τα μικρά κορίτσια»Όλα όσα περιγράφουμε αποδει­κνύουν με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι οι Σιωνιστές φέρονται καθαρά ως οργανωμένη συμμορία! …Συμμορία με συγκεκριμένη ηγεσία και βέβαια με πανίσχυρο μηχανισμό εκβιασμού και απειλών! Όλη αυτή η «κοσμογο­νία», η οποία αφορά όλες τις «πτέρυγες» του Ιουδαϊσμού —σε πολιτικό, εθνικό, θρησκευτικό και οικονομικό επίπεδο—, δείχνει ότι τα πάντα λειτουργούν ως «συγκοινωνούντα δοχεία» …«Δοχεία», τα οποία κάποιοι επιμελώς —για λόγους άμυνας— μέχρι τώρα τα εμφάνιζαν σαν «διαφο­ρετικά» κι «ανεξάρ­τητα», ενώ ΔΕΝ ήταν τέτοια! …«Δια­φορετικό» το «δοχείο» των σιωνιστών τοκογλύφων από το κράτος τού Ισραήλ, για παράδειγμα. Όλα αυτά σή­μερα —ως δια «μαγείας»— αποκαλύ­πτο­νται στο πρα­γμα­τικό τους μέγεθος και στις πραγματικές μεταξύ τους σχέσεις…

…Αποκαλύπτεται, για παρά­δειγμα, η «Βιομηχανία» των εκβιασμών που είχαν στήσει οι Ιουδαίοι υπέρ των συμφερόντων τους —καί ως Σιωνιστές καί ως Ισραηλίτες καί ως Εβραίοι τής Διασποράς— και λειτουργούσε με ενιαίο τρόπο εξαιτίας των ενιαίων συμφερόντων! Με τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες αφορούν το σκάνδαλο του «Lolita Express», αποδεικνύεται ότι ο ανώμαλος Έπσταϊν ήταν σιωνιστής τοκογλύφος τής Wall Street, αλλά ταυτόχρονα ήταν και στέλεχος της «εθνικής» Mossad τού Ισραήλ! …Έπαιζε τα διεθνή παιχνίδια του ως Σιωνιστής, αλλά ταυτόχρονα απολάμβανε και την προστασία ενός κρατικού μηχανισμού! …Το ίδιο και όλοι οι ανώμαλοι παιδεραστές που τον πλαισίωναν και είχαν ανάλογα μικτά χαρακτηριστικά, αλλά και συμφέροντα.

Βροχή αποκαλύψεων για μυστικές επαφές του Μπιλ Γκέιτς με τον παιδόφιλο  Επστάιν για να πάρει το Νόμπελ ΕιρήνηςΔεν είναι τυχαίο δηλαδή που τον Εβραίο Έπσταϊν, τον οποίο τον προ­στάτευε η Μοσάντ, τον «έφτια­ξε» οικονομικά ο «Αμερι­κανός» Εβραίος ιδιοκτή­της τής Victoria Secret ονόματι Βέξνερ. Δεν είναι τυχαίο που βασικός συνεργάτης του —και «εργα­λείο» για όλες τις «δουλειές» του— ήταν η «Βρετανίδα» Εβραία Μάξγουελ, η οποία είναι η κόρη εκείνου τού Μάξγουελ, ο οποίος ήταν επίσης στέλεχος της ισραηλινής Μοσάντ. Δεν είναι τυχαίο που αυτός, ο οποίος του προμήθευε τα θύματά του, ήταν ο «Γάλλος» Εβραίος Μπρουνέλ. Δεν είναι τυχαίο που ο νομικός προστάτης του, στις πρώτες δίκες του απέναντι στα θύματά του, ήταν ο επίσης «ταξιδιώτης» τού Lolita Express Εβραίος Ντέρσοβιτς, ο οποίος —κατά «σύμπτωση»— είναι ο νομικός παραστάτης τού κράτους τού Ισραήλ στις κατηγορίες που το Ισραήλ αντιμετωπίζει σήμερα για Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Στον Κλίντον άρεσαν τα μικρά κορίτσια» - Στο φως η λίστα Επστάιν με  κορυφαία ονόματαΌλοι μαζί, δηλαδή, συνθέτουν μια ενιαία ΣΥΜΜΟΡΙΑ με κοινά συμφέ­ροντα! …Κανονική ΣΥΜΜΟΡΙΑ, όπως ακριβώς την ορίζει το ποινικό δίκαιο! Μια συμμορία γνήσιων Εβραίων, που κινείται «πάνω» από τις προσχηματικές εθνικές ιδιότητες των μελών της και η οποία, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της, εκβιάζει ηγέτες διαφόρων κρατών και χρησιμοποιεί το κράτος τού Ισραήλ ως «εργαλείο» της. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που όλοι αυτοί που «ανησυχούν» για την υγεία μας, την περιουσία μας, τη «γονιμότητα» των gay ή τη «θερμοκρασία» τού Πλανήτη, το κάνουν ξαπλωμένοι στα κρεβάτια τού νησιού τού Έπσταϊν …Μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ, η οποία με ελάχιστη έρευνα μπορεί να φτάσει μέχρι τις «τουαλέτες» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και τις κρεβατοκάμαρες του Νταβός …Μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ, που, όπως όλες οι συμμορίες, λειτουργεί οργανωμένα κάτω από τις εντολές μιας διοίκησης …Μιας διοίκησης, η οποία, επειδή εγκληματεί σε βαθμό που ν’ απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα, φυσικό είναι ν’ αναζητεί την αντίστοιχη ασφάλειά της.

Στο σημείο αυτό έρχεται και συνδέεται ΑΛΛΟ ΕΝΑ πολύ πρόσφατο Έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας! …Λίγο πριν πάρει «φωτιά» η Γάζα, πήρε φωτιά το Μάουι! Πρόσφατα γίναμε όλοι μάρτυρες της ανθρώπινης τραγωδίας που συνέβη στη Χαβάη! Τι ήταν όμως αυτό; …Ένα τραγικό συμβάν ή μια οργανωμένη εγκληματική ενέργεια;;; Κατά «σύμπτωση» το αμερικα­νικό κράτος των λακέδων των Σιωνιστών φέρθηκε στους ανθρώπους αυτούς που πονούσαν με τον πιο σκληρό κι απάνθρωπο τρόπο. Το κράτος αυτό, το οποίο κυβερνάται από το κόμμα τού Εβραίου Σούμερ και έχει ως Υπουργό Εσωτερικών τον Εβραίο Μαγιόρκας, φέρθηκε με απόλυτα σκληρό κι ανηλεή τρόπο σε δυστυχείς ανθρώπους, οι οποίοι θρηνούσαν τα παιδιά τους. Γιατί υπήρξε αυτή η τόσο σκληρή και άδικη συμπεριφορά;;; Γιατί ακολουθήθηκε μια εθνοκαθαρτικού τύπου πολιτική «ξηλώματος» του τοπικού πληθυσμού από τις κατεστραμ­μένες εστίες του, όπως συνέβη και στη Γάζα;;; …Για τους ίδιους ακριβώς λόγους! …Θέλουν τη γη τους και θέλουν να τους διώξουν απ’ αυτήν!

Κατά «σύμπτωση», όλοι όσοι εμφα­νίζονται επωφελημένοι από αυτήν την καταστροφή, είναι «γνωστοί» μας …Οι γνωστοί Σιωνιστές! Οι ίδιοι που βομβαρ­δίζουν τη Γάζα είναι οι ίδιοι που πυρπόλησαν το Μάουι! Μόνον τα θύματα στις δύο αυτές περιπτώ­σεις είναι διαφορε­τικά …Παλαιστίνιοι είναι αυτοί που θρηνούν τα παιδιά τους στη Γάζα και Χαβανέζοι είναι εκείνοι που θρηνούν τα δικά τους παιδιά στο Μάουι! …Όλοι (όμως ανεξαιρέτως) όσοι κερδίζουν απ’ αυτήν την τραγωδία είναι Σιωνιστές! …Σιωνιστές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη «λανθασμένη πολιτική» που «πυρπόλησε» τη Χαβάη και εξώθησε τους γηγενείς κατοίκους της στην καταστροφή και την απελπισία …Τη ΧΑΒΑΗ, η οποία «κυβερνάται» από έναν ΕΒΡΑΙΟ τής «Jew York» με το όνομα Τζος Γκριν …Τη ΧΑΒΑΗ, που για το «δίκιο» της και το «δίκιο» των παιδιών της θα «παλέψει» στο Καπιτώλιο ο ΕΒΡΑΙΟΣ Γερου­σιαστής της!

Αυτοί οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι που θα «προστατεύσουν» τους ΧΑΒΑΝΕΖΟΥΣ από τη σιωνιστική «λαίλαπα», η οποία έβαλε στο στόχαστρο τα νησιά τους!!! Αυτοί είναι που θα «προστατεύσουν» τους «Ιθαγενείς» από τα κουμάσια τής διεθνούς τοκογλυφίας, που έχουν «αλώσει» ολόκληρα κράτη!!! Τέρατα, όπως ο Φινκ, ο Ζούγκεμπεργκ, ο Έλισον, o Γκέιτς, ο Μπέζος και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι πίσω από τα Funds τής ανωνυμίας, εμφανίζονται ως οι άμεσα επωφελημένοι τής καταστροφής στο Μάουι. Γιατί μπορεί να τους ενδιάφερε αυτή; …Γιατί, όπως στην περίπτωση της Γάζας έτσι και σ’ αυτήν την περίπτωση, χρειάζονται το «οικόπεδο» της Χαβάη! …Χρειάζονται το «οικόπεδο» που κατέχουν κάποιοι άλλοι! …Θέλουν, για λόγους ασφαλείας, σ’ έναν κόσμο που τον «ματώνουν» σαν μικροί και ψυχοπαθείς θεοί, να μην μπορεί να τους προσεγγίσει ο απλός άνθρωπος …και η Χαβάη είναι το ιδανικό μέρος! …Θέλουν να κατοικούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους στο πιο ασφαλές κι απομονωμένο σημείο τού Πλανήτη …Δίπλα στη μεγαλύτερη ναυτική βάση τής «Μπανανίας» των ΗΠΑ τού Σιωνιστή Μπάιντεν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την όποια κοινωνική αντίδραση! …όπου κι αν αυτή εκδηλωθεί!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ακόμα και ο πιο ανύποπτος παρατηρητής τής επικαιρότητας, όλα αυτά ΔΕΝ μπορεί να είναι τυχαία! …ΔΕΝ μπορεί να είναι τυχαίο ότι όπου εμπλέκονται οι Σιωνιστές —Ουκρανία, Γάζα, Μάουι— βλέπουμε παντού τις ίδιες εικόνες με συντρίμμια, αποκαΐδια και νεκρά παιδιά! …Επίσης, όμως, ΔΕΝ μπορεί να είναι τυχαίος όλος αυτός ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ λαθών κι αποκαλύψεων, που «στριμώχνουν» το σύνολο του Ιουδαϊσμού σε ένα «αδιέξοδο»! …ΔΕΝ μπορεί να είναι τυχαίο την ώρα που ενεργοποιείται η «σκανδάλη» τής ισραηλινής «αυτοχειρίας» στη Γάζα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα τής λίστας τού Έπσταϊν και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να εξευτελίζονται στην καρδιά τής Νέας Υόρκης οι «πρωτόγονοι» Ιουδαίοι των σπηλαίων και των τούνελ! …Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που αντιδρούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στη σιωνιστική κυριαρχία τόσο οι ελεγχόμενες ΗΠΑ όσο και η υποταγμένη Γερμανία; Όλοι οι στρατηγικοί σύμμαχοι και «μπράβοι» τού Σιωνισμού έχουν βρεθεί «απέναντί» του —είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά τού Ατλαντικού—. Αντιδρούν και δεν μπορεί ο Σιωνισμός να παίξει το γνωστό του παιχνίδι με τα «καρότα» τής εύνοιας ανάμεσα στα κύρια «εργαλεία» του.

Affaire Epstein : nouvelles photos embarrassantes pour Bill Clinton -  Égalité et RéconciliationΚαθημερινά αποκαλύπτονται καταστάσεις που τους εκθέτουν …Τους εκθέτει η αθλιότητα του Εβραίου Γκάρλαντ, ο οποίος έχει «μολύνει» θανάσιμα το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης, «κυνηγώντας» τον Τραμπ και προστατεύοντας τον διεφθαρμένο Μπάιντεν! …Τους εκθέτει η αθλιότητα του Εβραίου Σούμερ, ο οποίος αφήνει αθώους ανθρώπους να σαπίσουν στις φυλακές, για να καλλιεργηθεί η απάτη τής «εισβολής» τής 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο! …Τους εκθέτουν οι «επενδύσεις» τού Εβραίου ναρκο­μανούς Ζελένσκι, ο οποίος έχει διαλύσει έναν ολόκληρο λαό και ετοιμάζεται για τη μετα­πολεμική του dolce vita! …Τους εκθέτει η υποκρισία τού Εβραίου Νετανιάχου, ο οποίος απαιτεί τη θυσία των Ισραηλινών στρα­τιωτών και τον γιο του τον έχει «παρκα­ρισμένο» στο Μαϊάμι! …Τους εκθέτει η διαφθορά τής Φον Ντερ Λάιεν και οι ιδιαί­­τερες σχέσεις της με τη εβραϊκή Φάιζερ! …Τους εκθέτει η παλιαν­θρωπιά τού Εβραί­ου Μπουρ­λά, ο οποίος «δη­λη­τη­ρίασε» εκατομ­μύ­ρια ανθρώ­πων, διαφθείροντας τις χριστια­νικές ηγεσίες! …Τους εκθέτει η ατιμωρησία τού Εβραίου Μπάνκμαν, ο οποίος «έφα­γε» δισε­κα­τομ­μύ­ρια δολάρια Αμερι­κα­νών πολιτών και τώρα κάνει διακοπές στο εξοχι­κό του υπό την προστασία τού αμερικανικού κράτους! …Τους εκθέτει η ατιμωρησία τής Εβραίας Μάξγουελ, η οποία είναι φανερό ότι κάνει χρήση τού «οπλοστασίου» της σε ένα παιχνίδι εκβιασμών και απειλών κατά των εξουσιαστών! …ΔΕΝ υπάρχει αυτήν τη στιγμή βρωμιά που να μην τους εκθέτει! …Από τα πτώματα της Ουκρανίας και τους νεκρούς των εμβολιασμών μέχρι τα ακρωτηριασμένα παιδιά τής Γάζας τα πάντα «φωνάζουν» εναντίον τού Σιωνισμού!!!

Αυτός ο Σιωνισμός πλέον κιν­δυ­­νεύει, εφόσον με την υπό­θεση του Εβραίου Έπσταϊν αποκα­λύπτονται τα σκοτεινά κυκλώ­ματα όχι απλά της ανωμα­λίας, αλλά του τρόπου ελέγχου του ίδιου του Χρι­στιανισμού!!! …Μέσα από τις λίστες επικοι­νωνίας τού Έπσταϊν αποκα­λύπτονται όλοι οι ανώμαλοι συνεργάτες τους που ταλαιπω­ρούν τους λαούς. Με την αποκάλυψη του κυκλώματος αυτού αποκαλύ­φθηκε στην κυριο­λεξία μια «Βιομηχανία» παραγωγής εκβιασμών και απειλών ΟΛΩΝ των ισχυρών ηγετών τού Χριστιανισμού! …Μια «Βιομηχανία», η οποία βασίζεται σε χιλιάδες ώρες βίντεο με τις ανωμαλίες των ισχυρών αυτού του Κόσμου! …Όλων αυτών, οι οποίοι, ακόμα και σήμερα, θέλουν να μας ανακοινώσουν «θέσφατα» από το Νταβός! Για μία ακόμα φορά έρχεται στο μυαλό μας η γνωστή ρήση που «θέλει» τον Θεό να γελά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια …Να «ξεκαρδίζεται» ειδικά, όταν αυτά τα σχέδια είναι κακοήθη και στρέφονται εναντίον άλλων ανθρώπων.

Το τόξο του Οδυσσέα και η θανάσιμη παγίδα στους μνηστήρεςΑπ’ ό,τι φαίνεται έχει «ΑΝΩΘΕΝ» αποφασιστεί να τελειώσει άπαξ το πρόβλημα του Σιωνισμού. O κλοιός «σφίγγει» γύρω από τον Ιουδαϊσμό, πιάνοντας όλα τα «πλοκάμια» του ταυτόχρονα και είναι φανερό ότι αυτό ΔΕΝ γίνεται από κοινούς ΑΝΤΙσιωνιστές εχθρούς των Ιουδαίων! …ΔΕΝ μπορεί να γίνει τέτοια γενική παγίδευση από κοινούς θνητούς, οι οποίοι είναι εχθροί τους. Καλά θα κάνουν λοιπόν οι Ιουδαίοι —είτε ως Σιωνιστές είτε ως Εβραίοι είτε ως Ισραηλίτες— να ετοιμάζονται για την Κρίση τους! …Μια Κρίση ΤΩΡΑ, που τα έχουν αποκτήσει ΟΛΑ και η οποία τους απειλεί με απώλεια των ΠΑΝΤΩΝ, γιατί απλούστατα τα «ΟΛΑ» των απατεώνων και των κλεφτών είναι εκείνα που ΛΕΙΠΟΥΝ από τα θύματά τους! …και ο Θεός —όπως φαίνεται πλέον— έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα ν’ αποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη Παγκοσμίως! Αυτό είναι που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα! …Παγιδεύεται ο ίδιος ο Ιουδαϊσμός —και όλες οι πτέρυγές του— και αυτό ΜΟΝΟΝ ο Ίδιος ο Θεός του μπορεί να το κάνει!

Στις 21 Ιανουαρίου ο Θεός θα βγάλει από τη «πρίζα» τον Ιουδαϊσμό και αυτός θα συνεχίσει να πορεύεται χωρίς «ενέργεια» για όσο διάστημα θα μπορεί ακόμα να «πηγαίνει» μόνον με τη «φόρα» του …Η πρώτη θρησκεία —από τις υπόλοιπες που θ’ ακολουθήσουν— που θα «απενεργο­ποιηθεί» από τον Θεό. Βαδίζουμε τα τελευταία μέτρα μιας τεράστιας πορείας, της οποίας το Τέλος θα κρύβει άπειρες εκπλήξεις! …Εκπλήξεις, για άλλους ονειρεμένες και για άλλους εφιαλτικές. Τώρα, λοιπόν, που μαζεύτηκαν όλοι οι Σιωνιστές «μνηστήρες» στο «συμπόσιο» του Νταβός, για ν’ αποφασίσουν μόνοι τους για το πώς θα λειτουργεί ο Οίκος και η «οικογένεια» ενός απόντος Κυρίου, ας ψαχτούν λιγάκι! …Ίσως αυτήν τη φορά να έχουμε «απαρτία» και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους άπληστους κι αχάριστους σφετεριστές μνηστήρες.

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 Traianou.gr

 

2 σχόλια:

  1. Για όλους όσους εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Θεό, Περι και αν θέλεις μπορείς να το αναρτήσεις ως μια διαφορετική μουσική επιλογή, το τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού -ΠΆΤΕΡ ΗΜΩΝ, δώσε στα λόγια προσοχή και προφανώς θα καταλάβεις πολλά από την σημερινή κατάσταση που ζούμε , την απόλυτη παράνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια φωνή από το μέλλον...

ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ;   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ; ΠΙΣΤΕΥΟ...