peri majestic the real

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Θα γίνει "μίνι" στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αμερική; Ο Μπάιντεν δεν ελέγχει την κατάσταση και κάποιοι βιάζονται...

 Ντόναλντ Τραμπ 

Δεν έχει σημασία η ποιότητα του Τραμπ ως πολιτικού! Δεν τον φοβούνται επειδή είναι «επαναστάτης» ή αντιδραστικός. Άλλωστε δίπλα του έχουν «φυτεμένο» τον Εβραίο γαμπρό του, ο οποίος τους ενημερώνει για τις διαθέσεις του και τον επηρεάζει με βάση τα σιωνιστικά συμφέροντα! Αυτό, το οποίο φοβούνται, είναι ότι ο Τραμπ δεν ρισκάρει τα «παιχνίδια» τους, τα οποία αποτελούν τον ορισμό των «Εγκλημάτων κατά τής ανθρωπότητας» και ταυτόχρονα έχει βολευτεί στην εύκολη δόξα που του προσφέρει ο εθνικού τύπου λόγος που εκφράζει …Στα «σίγουρα» κινείται ο Τραμπ! …και με χαμηλό τον «πήχη»!

Video New poll suggests Trump has stronger lead over Biden - ABC News

Άρα ό,τι είναι να κάνουν και τους ωφελεί στη στρατηγική τους, πρέπει να το κάνουν γρήγορα …Πρέπει να το δρομολογήσουν άμεσα, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν «τετελεσμένα» για την επόμενη Κυβέρνηση των ΗΠΑ —όποια κι αν είναι αυτή—! …«Τετελεσμένα», τα οποία, είτε έχουν κόστος σε αμερικανικές ανθρώπινες απώλειες είτε έχουν κόστος οικονομικό, δεν θα είναι εύκολο να εγκαταλειφθούν ή μέσα σε λίγο χρόνο ν’ αλλάξουν από καμία Κυβέρνηση, χωρίς αυτή να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για «προδοσία»! …«Τετελεσμένα», τα οποία θα έχουν «κατεβάσει» το Ισραήλ στο Κέρας τής Αφρικής! Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να «σέρνουν» αυτοί τον Τραμπ πίσω από τις δικές τους πολιτικές και να μην τον αφήνουν να δρομολογεί τις δικές του! Με λίγες προβοκάτσιες, οι οποίες θα διατηρούν την κατάσταση μόνιμα στο επίπεδο που τους βολεύει —και θα επιβάλει στον Τράμπ αναγκαστικές πολιτικές—, θεωρούν ότι θα ελέγχουν τις εξελίξεις. Άρα πρέπει να βιαστούν, ώστε αυτά τα «τετελεσμένα» να στηθούν πριν να είναι αργά.

Γι’ αυτόν τον λόγο «φλέγονται» στην κυριολεξία με τις σχεδιαστικές αλλαγές στη Μέση Ανατολή. Πρέπει να τις ολοκληρώσουν πριν να είναι πολύ αργά …Ο Τραμπ τούς απειλεί θανάσιμα. Είναι της λογικής «Make America Great Αgain» και άρα είναι προσκολλημένος στην προηγούμενη κατάσταση …Στην κατάσταση των ισότιμων «συνεταίρων», η οποία πλέον ΔΕΝ ισχύει …Στην κατάσταση στην οποία ο ίδιος νομίζει ότι οι Σιωνιστές είναι «συνέταιροι» των Αμερικανών και όχι «αφεντικά» τους! …Στην κατάσταση που νομίζει ότι η «ΑΝΤΙαμερικανική» πολιτική, που ακολουθεί το αμερικανικό κράτος, γίνεται από λάθος κι ανικανότητα και δεν είναι επιλογή των νέων αφεντικών περί της «χρήσης» τού «εργαλείου» «ΗΠΑ». Ως εκ τούτου, γι’ αυτά τα αφεντικά ο Τραμπ είναι ένα ανεπιθύμητο «ελατήριο», που προσπαθεί να σπρώξει προς τα «πίσω» μια κατάσταση, που αυτοί θέλουν —πάση θυσία— να πάει «μπροστά»! …Δεν μπορούν να περιμένουν, γιατί θα χάσουν την ευκαιρία τους.

Τώρα γίνεται ένας αγώνας δρόμου για την παγκόσμια εξουσία και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι Σιωνιστές δεν «τρέχουν» πλέον μόνοι τους. Η μάχη για την παγκόσμια εξουσία «περνάει» μέσα από την Παλαιστίνη και αυτό επιβεβαιώνει τις Προφητείες περί Αρμαγεδδώνα. Τώρα πλέον τα πράγματα έχουν πάρει μια τροπή, η οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί από κοινούς ιμπεριαλιστές …όσο ισχυροί κι αν είναι αυτοί! Το «τιμόνι» τού «σκάφους» που λέγεται «Ανθρωπότητα» είναι βέβαιο ότι έχει αλλάξει «χέρια» και δεν θα πάει εκεί όπου βολεύει τα κτήνη!

 https://traianou.gr/2024/01/krisi_stin_erythra_thalassa.html

Παναγιώτης Τραϊανού

4 σχόλια:

  1. Πρέπει να το δρομολογήσουν άμεσα, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν «τετελεσμένα» για την επόμενη Κυβέρνηση των ΗΠΑ —όποια κι αν είναι αυτή—! …«Τετελεσμένα», τα οποία, είτε έχουν κόστος σε αμερικανικές ανθρώπινες απώλειες είτε έχουν κόστος οικονομικό, δεν θα είναι εύκολο να εγκαταλειφθούν ή μέσα σε λίγο χρόνο ν’ αλλάξουν από καμία Κυβέρνηση, χωρίς αυτή να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για «προδοσία»! …«Τετελεσμένα», τα οποία θα έχουν «κατεβάσει» το Ισραήλ στο Κέρας τής Αφρικής!
    ------------------
    Την απάντηση τήν δίνει μέσα στο κείμενο του.

    Το εάν θα προλάβουν έχει να κάνει με την γενικότερη κατάσταση πάνω στην γή.
    Γιατί; Γιατί όλοι οι λαοί έχουν φθάσει στά όρια τους. Και αυτό είναι ο παράγοντας που τους απειλεί. Ο χρόνος είναι λίγος, οι λαοί ήδη στριμωγμένοι και σε δεινή θέση,και αυτοί ,όλο και περισσότερο πιέζουν ,όλο και περισσότερους ενοχλούν με τους "πολέμους" τους και την πείνα .
    Δέν ενδιαφέρει τους λαους ο λόγος της ανέχειας,αλλά η ίδια η ανεχεια.
    Στην Γαλλία ,στην Γερμανία ,και σε πολλές χώρες έχουν ανοίξει μέτωπα,Πόσα θα ελέγξουν; Πόσους θα "ρίξουν" μεσα στους απεργούς και στούς ανήσυχους, για να σωθούν με προβοκάτσιες; Ηδη όσους συλαμβάνουν οι άνθρωποι ξεκινάν τον λιντσάρισμα.
    ---------
    "Εβραίοι-"γώγ"- Μαγώγ"
    Ο "Αντιχριστος" και τα στρατεύματα του έχουν ριχτεί στην ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ..
    ---------
    Αντίνοος -Ευρυμαχος-Ιρος.
    Ο Οδυσσέας επέστρεψε και περιμένουμε την Μνηστηροφονία.
    ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ 'ΣΚΟΤΕΙΝΑ"
    ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέγαμε πρίν μερικά χρόνια,πώς η Αμερική θα μοιάζει με "καμπούλ"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος βιάζεται να αναλύσει σκοντάφτει, τίποτε δεν θα αλλάξει, όπως τίποτε δεν άλλαξε με τα κίτρινα στην Γαλλία, με τα τρακτέρ στη Γερμανία, με το μαϊμού πραξικόπημα στη Τουρκία, με τα Τέμπη στην Δανιμαρκία, αν το παγκόσμιο σύστημα της νέας τάξης, αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στα θεμέλια του νεοφιλελευθερισμού, είπαμε έχει έτοιμη την εναλλακτική, ήδη τα συστημικά μμε παντού, δημιουργούν την αίσθηση στη παγκόσμια πλέμπα .οτι αφού απέτυχαν οι νεοφιλελέ ελίτ στην διαχείριση του σάπιου και γηρασμένου καπιταλιστικού συστήματος, προκειμένου να μην έχουμε τίποτε αριστερούς κατσαπλιάδες και τίποτε σκέψεις ανατροπής, ας βγάλουμε από το ντουλάπι τους σκελετούς της ακροδεξιάς, δικοί μας ιδεολογικά άνθρωποι είναι , έ λίγο ποιό μπουρτάλ,λίγο νεάντερτναλ, λίγο μπρατσωμένοι και τατουαζάκιδες με έφεση στον αγκυλωτό, αλλά καλύτερα αυτοί παρά οι άλλοι. Βέβαια είναι και η αριστερά του χαβιαριού, που απλά χρησιμοποιεί ρητορική ανατροπής και η ελπίδα έρχεται και όπως θυμάσαι το 15 ήρθε μαζί με τα μνημόνια και η ακύρωση με ένα 'αρθρο και ένα νόμο, αλλά δεν ήξεραν ότι πρίν σκίσουν το συστημικό καλτσόν θα έπρεπε να διαβάσουν τις οδηγίες. Περιιιιιιιιιι μην βιάζεσαι , έχεις χρόνια μπροστά σου θα τα δείς όλα, δλδ υποθετικά φεύγει ο Μπάιντενόπουλος και έρχεται ο Ντοναλντ, την επόμενη ο Νετανιάχου θα σταματήσει την γενοκτονία, ή ο ηθοποιός θα συνθηκολογήσει ; μην τρελαθούμε στο τέλος, αφού η τέλεια μορφή του δικομματικού στημένου παιχνιδιού εφαρμόζεται στις ΗΠΑ και μάλιστα , εκεί οι κυβερνήσεις βγαίνουν με ποσοστό συμμετοχής 30-40 % και πολύ λέω, το υπόλοιπο απολίτικα απέχει, άρα μην κτυπιέται με την φτώχεια, την ελλειπή ιατρική κάλυψη, τον κοινωνικό αποκλεισμό, αλλά και εδώ σε λίγο ο δικομματισμός τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει η δεξιά + ακροδεξιά=ρεπουμπλικάνοι και Συριζα + σοσιαλδημοκράτες = δημοκρατικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι «μάσκες» ΕΠΕΣΑΝ !
    Οι «μάρτυρες» έγιναν πλέον οι Νέοι Δήμιοι !
    Αυτοί, οι οποίοι πλούτισαν καταγγέλλοντας τον ναζισμό, έγιναν οι ίδιοι η πιο σκληρή κι απάνθρωπη εκδοχή τού ναζισμού!!!
    Το 1930, εάν έλεγε κάποιος ότι οι ΝΑΖΙ τού Χίτλερ και του Χίμλερ θα συγκέντρωναν το 1945 τούς Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, θα χαρακτηριζόταν «συνωμοσιολόγος»…
    …Το 1946, εάν έλεγε κάποιος τα ίδια πράγματα έξω από τα Δικαστήρια τής Νυρεμβέργης, θα ήταν απλά Ιστορικός!
    Το 1989, εάν έλεγε κάποιος ότι οι Σιωνιστές τού Κίσινγκερ και του Γκρίνσπαν θα επιτίθονταν στον Χριστιανισμό, για να επιβάλουν «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών», θα χαρακτηριζόταν «συνωμοσιολόγος»…
    …Το 2024, εάν το πει κάποιος αυτό, βλέποντας το κοινωνικό και οικονομικό "χάλι" τής Ευρώπης και των ΗΠΑ, θα είναι απλά Ιστορικός!
    Το 2024, εάν ισχυριστεί κάποιος ότι ο Εβραϊσμός τής Διασποράς των αιώνων θα γίνει Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΛΑΟΣ στον Πλανήτη και θα ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ από ΟΛΑ τα κράτη, για να συγκεντρωθεί ΒΙΑΙΩΣ στο Ισραήλ, θα είναι «συνωμοσιολόγος»…
    …Να δούμε ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ θα απαιτήσει η καταμέτρηση των νεκρών παιδιών τής Γάζας, για να το καταγράψουν αυτό οι Ιστορικοί!!!
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...