peri majestic the real

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

 

Κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα…

Το ”Κέρας” της Αφρικής κινδυνεύει να εκραγεί | HuffPost Greece ΔΙΕΘΝΕΣ

…Οι Σιωνιστές συνεχίζουν τα εγκλήματά τους στην περιοχή τής Μέσης Ανατολής!…

…Η μουσουλμανική Αίγυπτος είναι ο πραγματικός «στόχος» των δήθεν ΑΝΤΙσιωνιστών μουσουλμάνων Χούθι!…

…Η «πληγή» τής Γάζας «μολύνει» τα στενά τής Ερυθράς Θάλασσας!

…«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!» λένε οι έμπειροι προπονητές και το ίδιο συμβαίνει και με τους πετυχημένους στρατηγικούς σχεδιασμούς …Και αυτούς δεν τολμά κάποιος να τους αλλάξει, όταν αποδίδουν σίγουρο κέρδος! Όταν σε ολόκληρο τον κόσμο είσαι διάσημος σαν δήθεν θύμα και έχεις ένα σίγουρο «ακροατήριο» —το οποίο δεν σε επικρίνει ποτέ …ό,τι στοιχεία κι αν έχει εις βάρος σου—, είναι εύκολο να εγκληματείς και να «φορτώνεις» τα θύματά σου με τις δικές σου άσχημες προθέσεις και πράξεις. Όταν μάλιστα ανήκεις σε μια «συμμορία» ισχυρών, που χρησιμοποιεί την ισχύ της και το ειδικό «πλεονέκτημά» της, για να εξυπηρετήσει τα γενικότερα συμφέροντά της σε μια ευρύτερη περιοχή, εύκολο είναι αυτήν την πρακτική να τη μετατρέψεις σε «βιομηχανία»! …«Βιομηχανία παραγωγής μαζικών εγκλημάτων»!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους Σιωνιστές, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Οι Σιωνιστές έχουν καταντήσει να είναι οι ΝΑΖΙ που «κλαίνε»! …Κανονικοί ΝΑΖΙ, που, αντί να ουρλιάζουν σαν τους Γερμανούς, απλά «κλαψουρίζουν», για να μη χαλούν τη «βιτρίνα» τους. Με τις «πλάτες» και τα μέσα των ΗΠΑ ενεργούν με πιο σκληρό κι αυθαίρετο τρόπο από τους ΝΑΖΙ και δεν τους πειράζει να «κλαίγονται» σαν «θύματα» και «μάρτυρες». Γι’ αυτόν τον λόγο —άσχετα με την ισχύ τους— δεν αλλάζουν το εθνικό τους «μάρκετινγκ» …Δεν τους πειράζει —ακόμα και στην απόλυτη ισχύ τους— να παριστάνουν τους κακομοίρηδες και τα θύματα. Οι πανίσχυροι Σιωνιστές έχουν βρει το ιδανικό κόλπο, το οποίο κάνει αποδοτικό το «κεφάλαιο» του «Ολοκαυτώματος» …Εξαιτίας τού «Ολοκαυτώματος» έχουν κάνει «μότο» τους αυτό το οποίο για όλους τους υπόλοιπους λαούς αποτελεί το αυτονόητο και είναι το «δικαίωμα στην ύπαρξη»!…

Όλη η στρατηγική τους βασίζεται στην «πίστωση» που έχουν σαν «θύματα» του «Ολοκαυτώματος» …Σαν «θύματα» εθνοκαθαρτικής πολιτικής, που δικαιολογεί την εθνική τους δράση! …Όποια κι αν είναι αυτή η δράση από την πλευρά τους …όσο εγκληματική κι αν είναι! …Ακόμα κι αν είναι σε εκκωφαντικά «κόντρα» ρόλο με την εθνική τους «βιτρίνα»! …Ακόμα κι αν είναι «εθνοκαθαρτική» εναντίον αυτών, οι οποίοι υποτίθεται «απειλούν» την ύπαρξή τους! …Ακόμα κι αν ασκείται απέναντι σε πραγματικά αδύναμους αντιπάλους! …Ακόμα κι αν οι ίδιοι είναι οι πανίσχυροι και δολοφονικοί «Γολιάθ» απέναντι σε αδύναμους «Δαυΐδ»!

Αυτό είναι το όλο κόλπο! …ΟΛΟΙ οι λαοί —σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη— μπορούν να παρουσιαστούν από τα εβραιοκρατούμενα διεθνή ΜΜΕ σαν «ΝΑΖΙ» και «τρομοκράτες», που θέλουν το «κακό» των «καλών» Εβραίων …οι οποίοι αποτελούν παγκόσμια «σύμβολα» «μαρτύρων» απέναντι σε εγκληματίες! …ΟΛΟΙ μπορούν να μπουν στο «στόχαστρο» του «καλού» ανθρώπου, που, «κλαίγοντας» —μ’ ένα χέρι που «τρεμοπαίζει»— κρατάει το «πιστόλι» …αλλά που η ιστορία δείχνει ότι δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να τραβήξει τη «σκανδάλη»!!! …Δεν έχει πρόβλημα να σκοτώσει, γιατί υποτίθεται έχει το «δικαίωμα»! …Το δικαίωμα στην «αυτοάμυνα»! Αυτό είναι που κάνουν οι Εβραίοι! Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί είναι και επειδή υποτίθεται ότι αγωνίζονται για την επιβίωση τους —η οποία «αποδεδειγμένα» κάποτε τέθηκε σε κίνδυνο—, έχουν εξασφαλίσει ένα ΜΟΝΙΜΟ «άλλοθι» για όλα τα εγκλήματά τους! …«Πυροβολούν»χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί έχουν εξασφαλισμένο το «άλλοθι» της άμυνας του «κατατρεγμένου».

Από τη στιγμή που κατόρθωσαν και μετέτρεψαν το αυτονόητο του «δικαιώματος στην ύπαρξη» σε ΜΟΝΙΜΟ «εθνικό στόχο» —ο οποίος βρίσκεται διαρκώς υπό δήθεν μόνιμη αμφισβήτηση—, μπορούν να το εκμεταλλεύονται …«ΜΟΝΟΝ» οι Εβραίοι «απειλούνται ΜΟΝΙΜΑ» με αφανισμό, γιατί είναι οι «ΕΚΛΕΚΤΟΙ» τού Θεού και οι υπόλοιποι λαοί τους «ΦΘΟΝΟΥΝ»! Όταν αυτήν τη «βιτρίνα» τού μόνιμα αδύναμου και κατατρεγμένου την έχουν εξασφαλίσει οι ισχυροί, τότε τα «παιχνίδια» εξελίσσονται εύκολα, εφόσον γίνονται εκ του ασφαλούς —ακόμα και σε κοινή θέα—! Σαν τον πονηρό μαθητή, που, όταν δεν βλέπει ο δάσκαλος, «τσιμπάει» τον συμμαθητή του και, όταν αυτός αντιδράσει, ο πονηρός τον χτυπάει ακόμα και μπροστά στον δάσκαλο, γιατί δήθεν τον «πνίγει» το δίκιο. Εάν και ο δάσκαλος —ο οποίος υποτίθεται είναι υπεύθυνος για την πειθαρχία— είναι στο «κόλπο», τότε το θύμα δεν τη γλιτώνει με τίποτε. Ο προβοκάτορας μαθητής πάντα θα ενοχλεί τον συμμαθητή του για να τον εκμεταλλεύεται και ο δάσκαλος πάντα θα έχει το «άλλοθι» να το επιτρέπει, γιατί θ’ «αναγνωρίζει» τον «βρασμό ψυχής» τού «καημένου», ο οποίος αναγκάστηκε ν’ «αντιδράσει».

Αυτό είναι που κάνουν και οι Σιωνιστές με τα θύματά τους —σε συνεργασία με τις ΗΠΑ—! …Με ΟΛΑ τα θύματά τους και σε ΟΛΑ τα επίπεδα! Με τις «πλάτες» των Αμερικανών, οι οποίοι παριστάνουν τους «προστάτες» τής παγκόσμιας Δημοκρατίας, οι Σιωνιστές ενοχλούν τους εχθρούς τους μέχρι να τους οδηγήσουν στη «χρήσιμη» αντίδραση! Στη συνέχεια ενεργούν βίαια, επειδή δήθεν τους «πνίγει» το δίκιο και οι «δίκαιοι» Αμερικανοί αυτό τούς το «αναγνωρίζουν»! Ποτέ και καμία καταδίκη δεν υπάρχει εναντίον τού Ισραήλ —για οποιοδήποτε έγκλημά του— επειδή στον ΟΗΕ υπάρχουν οι ΗΠΑ, οι οποίες θέτουν βέτο σε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια. Μιλάμε για μόνιμο «σενάριο»! Μόνοι τους χρηματοδοτούν τους υποτιθέμενους «εχθρούς» τους, ώστε να έχουν μια δικαιολογημένη «αντίδρασή» τους σαν «αυτοάμυνα» και με την κακή της χρήση να πετύχουν αποτελέσματα, τα οποία, εάν τολμούσαν εξ αρχής να διεκδικήσουν, θα ξεσήκωναν θύελλα αντιδράσεων! Το Ισραήλ προκαλεί, οι Άραβες αντιδρούν και οι Σιωνιστές αρπάζουν. ΑΥΤΗ είναι η ιστορία τής Μέσης Ανατολής τού τελευταίου αιώνα!!! …Το Ισραήλ «κλαίει», εξαιτίας των «κακών» Αράβων και για κάποιους «μυστήριους» λόγους το «καλό» Ισραήλ διαρκώς ισχυροποιείται, ενώ οι «κακοί» Άραβες είναι οι μόνοι που «ματώνουν»!

Israel at 70: How 1948 Changed American Jews | Jewish Federation of San  DiegoΑυτό είναι που γίνεται από την πρώτη στιγμή τής ίδρυσής του ως κράτους και —όπως εύκολα θα αποδείξουμε στη συνέχεια— γι’ αυτόν τον λόγο ιδρύθηκε κιόλας! Αυτός ο ρόλος είναι ο καταστατικός του στόχος! Τι σημαίνει αυτό; …Σημαίνει ότι ιδρύθηκε για να παίζει έναν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια των εθνικών ισραηλιτικών συμφερόντων …Ιδρύθηκε όχι εξαιτίας κάποιου δίκαιου αιτήματος ενός βασανισμένου λαού, αλλά εξαιτίας κάποιων συμφερόντων, που ο λαός αυτός, προκειμένου να τα εξυπηρετήσει, θα έπρεπε κατά ένα μέρος του να πάει και να εγκατασταθεί σ’ εκείνη την περιοχή. Οι Σιωνιστές επέλεξαν τους εθνικούς στόχους τού Εβραϊσμού και το Ισραήλ έγινε απλά ένα «εργαλείο» για την επίτευξη αυτών των στόχων, οι οποίοι ΔΕΝ συνδέονται απόλυτα με τα ισραηλινά συμφέροντα!

Θεωρητικά οι Σιωνιστές είχαν ως στόχο ν’ «αποκαταστήσουν» μια αδικία —η οποία μάλιστα συνδέεται με το Θείο Θέλημα— και να εξασφαλίσουν πατρίδα στους Εβραίους. Πρακτικά, όμως, συνέβαινε κάτι άλλο! …Οι Σιωνιστές είχαν ως στόχο να γίνουν συνέταιροι των νέων επικυρίαρχων της βιομηχανικής εποχής και έπρεπε να έχουν ένα «κεφάλαιο» να βάλουν στο κοινό «τραπέζι»! …και αυτό το «κεφάλαιο» ήταν το «Ισραήλ»! …Οι Σιωνιστές επεδίωκαν να γίνουν συνέταιροι των Αμερικανών και αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς να διαθέσουν στους Αμερικανούς κάποιο στρατηγικό «όπλο», το οποίο θα τους ήταν χρήσιμο στον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό τους. Οι Σιωνιστές ήθελαν να συνεταιριστούν με έναν «νταβατζή», ο οποίος πουλούσε «προστασία» στον Πλανήτη και ως «κεφάλαιο» έβαλαν ένα «πιστόλι», το οποίο αυτός —για να γίνει πιο «αποδοτικός»— θα το χρειαζόταν.

Η νίκη των Αμερικανών στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να μπορέσει να μετατραπεί σε δική τους παγκόσμια κυριαρχία, απαιτούσε την ενίσχυσή τους σε «μέσα». Για να έχουν οι Αμερικανοί αυτήν τη δυνατότητα, θα έπρεπε ν’ αποκτήσουν «εργαλεία», τα οποία να τους εξασφαλίζουν το ανάλογο παγκόσμιο «βεληνεκές» και τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν διέθεταν …Έπρεπε να μπορούν να ελέγχουν τα κράτη στην «ακτίνα» που τους ενδιέφερε και αυτό δεν γινόταν χωρίς κάποιο μέσον, το οποίο θα τους επέτρεπε να πιέζουν, να εκβιάζουν και να απειλούν τα υπόλοιπα κράτη. Αυτό γινόταν μόνον με τον έλεγχο της ενέργειας —και άρα του πετρελαίου— και άρα σε αυτόν τον τομέα αναζητούμε τον «κρυφό» ρόλο τού Ισραήλ. Το «εργαλείο» «Ισραήλ» ήταν εκείνο, το οποίο επέτρεπε στους Αμερικανούς να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους έναν ωκεανό μακριά από την «έδρα» τους!!! …Οι Σιωνιστές Εβραίοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη «γειτονιά» που ενδιέφερε τους Αμερικανούς και όχι οι ίδιοι οι Αμερικανοί! Αυτό το «εργαλείο», το οποίο τους πρόσφερε τον έλεγχο αυτόν, ήταν το Ισραήλ και αυτό ήταν ιδιοκτησία των Σιωνιστών.

Jewish refugees arriving in Palestine in 1947 : r/picsΟι Σιωνιστές πρόσφεραν στους συνεταίρους τους τούς Αμερικανούς τον έλεγχο του Ισλάμ και αυτήν τη δυνατότητα τούς την εξασφάλιζε το Ισραήλ. Το Ισραήλ «φυτεύτηκε» —κατά «σύμπτωση» μεταπολεμικά— ως ένας οπλισμένος και προκλητικός «μπράβος» στην περιοχή όχι επειδή ο ίδιος ήταν εγγενώς βίαιος και προκλητικός, αλλά επειδή αυτός ο ρόλος συνέφερε εκείνους που τον «έστειλαν» εκεί και οι οποίοι ήταν τα «αφεντικά» του! Επειδή όμως ο ρόλος του ως «μπράβου» —όταν αυτός είναι απροκάλυπτος— είναι ορατός και κατανοητός από τα θύματά του, οι Σιωνιστές χρειάστηκε να κάνουν ένα «τρυκ», που κάνει τον σχεδιασμό τους αποδοτικό. Τι έκαναν; …Ό,τι και οι γύφτοι εκβιαστές, οι οποίοι απειλούν τα θύματα τους με «φωνές» και «κλάματα» πολύ πριν βγάλουν τα «μαχαίρια» …Οι γύφτοι, που βάζουν ένα «δασκαλεμένο παιδάκι» μέσα σ’ ένα σπίτι «νοικοκυραίων» και μετά το περιφέρουν στη γειτονιά σαν δήθεν κακοποιημένο, εκβιάζοντας αυτούς τους «νοικοκυραίους» με κατηγορίες για «ανωμαλίες», «παρενοχλήσεις» κλπ..

Αυτό το «δασκαλεμένο παιδάκι», που βγάζει «νύχια» και μπήκε ανάμεσα στους Άραβες της Μέσης Ανατολής, είναι το Ισραήλ και ο διεθνής Σιωνισμός είναι ο πατέρας-«γύφτος», που —μέσω αυτού— ρυθμίζει τη συμπεριφορά τού αραβικού κόσμου …Ο «γύφτος», που, μέσω του Ισραήλ, διαμορφώνει την «εικόνα» τού αραβικού κόσμου σε ολόκληρο τον Πλανήτη …Είναι αυτός, που, ανάλογα με την πορεία τού εκβιασμού, θ’ αποφασίζει ποιοι Άραβες είναι «καλοί» και ποιοι «κακοί» …Αυτός, που, παρ’ όλη την «ταπεινότητά» του —επειδή «πνίγεται» από το «δίκιο» του—, θα βγάλει το «μαχαίρι» για την «αυτοάμυνά» του. Ποιος είναι ο στόχος αυτής της πολιτικής; …Να ελέγχεται το Ισλάμ με τη βία! …με δική του υποτίθεται ευθύνη —σαν τρομοκράτης— και άρα χωρίς να προκαλείται η διεθνής κοινή γνώμη από τα εγκλήματα του Σιωνισμού! …«Καλοί» και «κακοί» Άραβες επιλέγονται από τα ίδια αφεντικά και εναλλάσσονται στους ρόλους τους, για να γίνεται «παιχνίδι» εις βάρος των «θεατών».

Αυτό είναι το «παιχνίδι»! …Καθεστωτικοί ηγέτες και τρομοκράτες μουσουλμάνοι ελέγχονται από τα ίδια κέντρα κι έχουν κοινά συμφέροντα. Τόσο οι «καλοί» όσο και οι «κακοί» Άραβες θα επιλεγούν από την ΙΔΙΑ Μοσάντ και CIA, για να παίξουν τους ρόλους τους. Οι «καλοί» θα επιλεγούν, ώστε να κυβερνάνε τον αραβικό κόσμο —γιατί αυτούς θα αναγνωρίζει σαν δήθεν «νόμιμους» η Διεθνής Κοινότητα και οι Σιωνιστές— και οι φερόμενοι σαν «κακοί» θα πληρώνονται, για να συντηρούν με τις βίαιες ενέργειές τους το «παιχνίδι»! «Καλοί» οι «εμίρηδες», που με υποτροφίες των Σιωνιστών έχουν σπουδάσει στα «καλά» Κολέγια των ΗΠΑ και «κακοί» οι φτωχοί «τρομοκράτες», οι οποίοι ταΐζονται από τη Μοσάντ.

Το κόστος όλου αυτού του «παιχνιδιού» των προδοτών, των δολοφόνων και των χαφιέδων το «πληρώνει» το ίδιο το Ισλάμ με τα πετροδολάρια. Το κόστος το πληρώνει με την υπανάπτυξή της η «οικογένεια» του Ισλάμ, η οποία αναγκαστικά θα «ποντάρει» είτε στον έναν είτε στον άλλο «παίκτη», αγνοώντας ότι τόσο οι «καλοί» όσο και οι «κακοί» είναι εξίσου ενεργούμενα των ΙΔΙΩΝ αφεντικών!!! Χωρίς το «παιχνίδι» αυτό, το πάμπλουτο Ισλάμ δεν θα γινόταν ποτέ «λεία» των ισχυρών τού Πλανήτη. Χωρίς το «αγκάθι» τού Ισραήλ στα «πλευρά» τού Ισλάμ δεν θα ήταν υπανάπτυκτη η περιοχή αυτή, που, ακριβώς λόγω του απίστευτου φυσικού της πλούτου, αποτέλεσε το λίκνο του ανθρώπινου πολιτισμού. Το Ισραήλ και η «άνωθεν» επιβεβλημένη σε αυτό προβοκατόρικη πολιτική είναι το αίτιο της φτώχειας των μυθικών περιοχών τής Μεσοποταμίας και του Νείλου.

Σε αυτόν τον στόχο τού ελέγχου —μέσω της υποβάθμισης της περιοχής— παίζει το Ισραήλ τον σημαντικό του ρόλο. Παίζει έναν ειδικό ρόλο, που στοχεύει στη γενική υποβάθμιση της περιοχής και βασικό «στοιχείο» αυτού του ρόλου —για να έρθει εις πέρας— είναι η αυτοθυματοποίησή του. Ο πρωταγωνιστής «ήρωας» παριστάνει το «θύμα»! Μιλάμε καθαρά για «θεατρικού» τύπου ρόλο και υποκρισία, γιατί φυσιολογικά δεν θα έπρεπε το Ισραήλ να έχει μια τέτοια ανάγκη …Δεν θα μπορούσε να είναι πραγματικό θύμα! Με τις «πλάτες» που έχει το Ισραήλ, ως «εκλεκτός» τής χριστιανικής Δύσης και με την «πίστωση» που έχει ως «θύμα» τού ναζισμού, στην πραγματικότητα δεν θα είχε ποτέ βρεθεί σε θέση ν’ αναγκαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του! Αυτό, όμως, δεν είναι αποδοτικό …Οικονομικά αποδοτικό …Δεν φέρνει κέρδη! Τι είναι αυτό που φέρνει κέρδη; …Η φασαρία …Το αίμα …Τα ακρωτηριασμένα πτώματα …Η λεηλασία τού Ισλάμ και των πετρελαίων του!

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\B0D005E3.tmp

Αυτός είναι ο στόχος. Αυτός ήταν ο στόχος των Σιωνιστών ιδρυτών τού Ισραήλ …Να πάνε τα κέρδη τού πετρελαίου στους ισχυρούς και όχι σ’ αυτούς στους οποίους ανήκουν. Έτσι εξηγείται πως στη γη των εμίρηδων και των Lamborghini εκατομμύρια Αράβων προσπαθούν να ζήσουν με 2 δολάρια την ημέρα. Αυτό είναι που κατάφεραν με το προκλητικό Ισραήλ. Ένα μικρό μέρος από τα τερατώδη κέρδη τού πετρελαίου του Ισλάμ πηγαίνει στους φασίστες πορνοβοσκούς που κυβερνάνε τα ψευδοκράτη τού Ισλάμ, αλλά τη μερίδα τού λέοντος την αρπάζουν οι πολυεθνικές των πετρελαίων των σιωνιστών τοκογλύφων και των Αμερικανών. Αυτήν την «κατανομή» τού κέρδους των πετρελαίων τού Ισλάμ είναι που «πουλάνε» στους Αμερικανούς «Πλανητάρχες» οι Σιωνιστές μέσω Ισραήλ. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι μεταπολεμικά κατάφεραν κι έχουν γίνει «συνέταιροί» τους στον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό.

Gold And Diamond ToiletΣτη βιομηχανική εποχή, που τα ορυκτά καύσιμα ήταν το «οξυγόνο» που επέτρεπε στα κράτη ν’ «αναπνέουν», οι Σιωνιστές έδωσαν στους Αμερικανούς τη δυνατότητα να ελέγχουν τη «στρόφιγγά» τους …Τους έδωσαν τη δυνατότητα να ελέγχουν τα βιομηχανικά έθνη —όπως θα έλεγε κι ο Κίσινγκερ— …Τους έδωσαν τη δυνατότητα ν’ απειλούν και να εκβιάζουν τα υπάρχοντα βιομηχανικά κράτη ή τα κράτη που φιλοδοξούσαν ν’ αναπτύξουν βιομηχανία. Όταν όμως αυτή η «ζωογόνος» στρόφιγγα δεν σου ανήκει —και ανήκει σε άλλους—, θα πρέπει, ως Αμερικανός ιμπεριαλιστής, να «συνεταιριστείς» μ’ αυτούς που μπορούν να την εξασφαλίσουν και αυτοί ήταν οι Σιωνιστές. Ως Αμερικανός θα πρέπει ν’ ακολουθείς μια πολιτική, η οποία θα αφαιρεί τη δυνατότητα εκμετάλλευσης από τους ιδιοκτήτες της και να σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να την ελέγχεις εσύ ο ίδιος, έστω και εξ’ αποστάσεως …Έστω και με ένα «τηλεκοντρόλ»! …όπως είναι το Ισραήλ για τον Σιωνισμό.

Όπως αντιλαμβανόμαστε αυτή η πολιτική, η οποία δίνει τη μερίδα τού λέοντος στις αμερικανικές πολυεθνικές τού πετρελαίου, προϋποθέτει τον έλεγχο του Ισλάμ …Προϋποθέτει να μην αντιδρά το Ισλάμ. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να παραμένει αδύναμο, αμόρφωτο κι απελπισμένο. Άρα; …Άρα, μόνοι τους χρηματοδοτούν την πολιτική αυτή, η οποία δίνει την πολιτική εξουσία τού Ισλάμ σ’ εκείνους που τους βολεύουν! …Σε εκείνους που βαστούν αγράμματους τους Μουσουλμάνους! …Σε εκείνους που «επενδύουν» στη Σαρία, άσχετα εάν για τους εαυτούς τους και για τα παιδιά τους επιλέγουν να πηγαίνουν στα χριστιανικά Κολέγια και να είναι δια βίου οι πιο μεγάλοι πελάτες των χριστιανικών πορνείων! Αυτοί οι «πολιτισμένοι» Μουσουλμάνοι, που, ελέω ΗΠΑ, κυβερνούν τον αραβικό κόσμο, είναι οι ίδιοι που χρηματοδοτούν την «ΑΝΤΙισραηλινή» τρομοκρατία, η οποία «δικαιολογεί» όλες εκείνες τις πολιτικές που το διατηρούν στην κατάσταση που τους βολεύει!…

…Απλά πράγματα, τα οποία συμβαίνουν στα καταγώγια του υποκόσμου και τα οποία τα γνωρίζουν πολύ καλά οι Σιωνιστές. 


Μόνοι τους χρηματοδοτούν έναν «αντίπαλο» βίαιο, ο οποίος νομιμοποιεί όλα τα βίαια αραβικά καθεστώτα τής περιοχής! …Μόνοι τους χρηματοδοτούν έναν «αντίπαλο» βίαιο, που, όταν αυτός δρα ως τρομοκράτης, τούς δίνει το «άλλοθι» —και άρα τη δυνατότητα— να «χτυπούν» αυτούς που τους βολεύει! …Μόνοι τους φορτώνουν τη Χαμάς με ρουκέτες, για να κάνουν τις κατά «παραγγελίαν» αντιδράσεις, οι οποίες τους επιτρέπουν να λεηλατούν τους Παλαιστίνιους. Αυτοί πάντα θα είναι «νόμιμοι» νοικοκύρηδες και οι απέναντι οι τρομοκράτες …Τρομοκράτες, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοί τους! …Τρομοκράτες, που, ακόμα και τα μεγάλα «λόγια», τα οποία κατά καιρούς εκστομίζουν φέρουν την «υπογραφή» τής Μοσάντ. Όλες οι ηλιθιότητες που κατά καιρούς εκφράζονται από τους Ισλαμιστές είναι δημιουργήματα της Μοσάντ, για να τρομάζουν τους κοινούς πολίτες τής Δύσης και να ενθουσιάζουν τους φτωχούς Μουσουλμάνους, οι οποίοι καλούνται για τη «δόξα» τού Ισλάμ να ζήσουν με «ψίχουλα» δίπλα σε «εμίρηδες» που αφοδεύουν σε χρυσές λεκάνες. Μετρημένα κουκιά είναι όλα! Το Ισλάμ είναι απόλυτα ελεγχόμενο, γιατί απλούστατα οι ηγεσίες του είναι υποχείρια του Σιωνισμού!!!

Σαρία, ο «σιδερένιος» νόμος του Προφήτη: Λιθοβολισμοί, ακρωτηριασμοί και  δημόσια μαστίγωση – Τι ισχύει στην Ελλάδα 

<p data-wpview-marker=

Οι διεφθαρμένες, άπληστες, βίαιες και ανώμαλες ηγεσίες του, οι οποίες χρηματοδοτούν το ακραίο Ισλάμ, είναι υποχείρια των Σιωνιστών τοκογλύφων, εφόσον —και επισήμως— οι Σιωνιστές τοκογλύφοι βαστάνε τα «κλειδιά» των «θησαυροφυλακίων» τους …Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι είναι αυτοί που διαχειρίζονται τα πλούτη τού Ισλάμ!!! …Τα πλούτη των φανατικών τής Σαρία και της «ηθικής» τα διαχειρίζονται «επενδυτές» σαν τον παιδεραστή και μαστροπό Έπσταϊν! Απλά, ένα μέρος τού πλούτου αυτού χρησιμοποιείται από τις ηγεσίες τής περιοχής στη χρηματοδότηση του φανατικού Ισλάμ, το οποίο με τη στάση του συντηρεί το φασιστικό καθεστώς τού Ισραήλ και καθηλώνει ολόκληρο το Ισλάμ στην απόλυτη φτώχεια! …«Αγοράζουν» από τις οικογένειες παιδιά, τα οποία θα θυσιαστούν σαν «μάρτυρες» για να νομιμοποιούν τους «Νετανιάχου»! Οι ίδιοι είναι που χρηματοδοτούν τους όποιους «μάρτυρες» —οι οποίοι ανατινάζονται για να «διώξουν» τους Σιωνιστές— και ο ίδιοι είναι που παραδίδουν στους ίδιους Σιωνιστές τα χρήματά τους, για να τα επενδύσουν και να τους αποφέρουν κέρδη.

ΣΑΡΙΑ: Τι είναι ο ισλαμικός νόμος και τι σημαίνει για τις γυναίκες - OlaNeaΟι πλούσιοι «εμίρηδες» και οι «απέναντί» τους χαφιέδες «τρομοκράτες» παίζουν ένα «στημένο» παιχνίδι βίας και ψευδοεπανάστασης, για να δουλεύουν τον ισλαμικό κόσμο. Αυτό είναι το παιχνίδι …και, επειδή πάντα τούς «πιάνει», το επαναλαμβάνουν συνέχεια με τον ίδιο τρόπο! Με το πολεμοχαρές και προβοκατόρικο Ισραήλ στηρίζουν τον φασισμό μέσα στο Ισλάμ! …Στηρίζουν όλα τα φασιστικά καθεστώτα τής περιοχής! …Όλους εκείνους, οι οποίοι αυθαίρετα οικειοποιήθηκαν τα πετρέλαια του Ισλάμ και τα μετέτρεψαν σε προσωπικές τους περιουσίες …Όλους εκείνους, οι οποίοι έκαναν αυτό το οποίο για την «έρημο» είναι έγκλημα κι απαγορεύεται! …Εκείνους, οι οποίοι στην «έρημο» της φτώχειας τού Ισλάμ μετέτρεψαν τις «πετρελαϊκές οάσεις» σε ιδιωτικές τους «πισίνες», που επιτρέπουν μόνον στους ίδιους και στους Σιωνιστές να «ξεδιψούν» από τα πλούτη τους! Χάρη στο Ισραήλ επιβιώνουν οι φορείς τής Σαρία των πάμπλουτων «εμίρηδων», οι οποίοι επιβάλουν τον θρησκευτικό μεσαίωνα στις πατρίδες τους και οι ίδιοι είναι οι πιο διάσημοι θαμώνες των πορνείων τής Δύσης! …Αυτοί, οι οποίοι κουκουλώνουν τις γυναίκες τους με μπούργκες και είναι οι πιο γενναιόδωροι πορνοβοσκοί τής Δύσης!

Αυτοί είναι που χρηματοδοτούν τη δημιουργία των διαφόρων δήθεν αντισιωνιστικών Χαμάς, που λειτουργούν υπό τον απόλυτο έλεγχο της Μοσάντ …Των διαφόρων τύπων και κλιμάκων τρομοκρατικών «Χαμάς», που, όταν «ενεργούν» εναντίον των Σιωνιστών, τούς δίνουν το «άλλοθι» να χτυπήσουν τους Παλαιστίνιους και άρα τους Άραβες! …Να τους καθηλώσουν στον μεσαίωνα της φτώχειας, της αγραμματοσιάς και του θρησκευτικού φανατισμού! …Να τους διαλύσουν μέχρι την επόμενη φορά που θα τους «επαναφορτίσουν», για να γίνουν ξανά απειλητικοί και να επαναλάβουν το ίδιο «κόλπο»! …Αυτό το «κόλπο» είναι που κάνουν σε όλα τα επίπεδα. Αυτό, δηλαδή, το οποίο —μέσω της «τρομοκρατικής» Χαμάς— έκαναν εις βάρος των απλών Παλαιστινίων, το κάνουν και εις βάρος άλλων αραβικών κρατών σε άλλη κλίμακα …«Χαμάς», δηλαδή, δεν είναι μόνον η γνωστή οργάνωση …«Χαμάς» μπορεί να γίνει κι ένα ολόκληρο κράτος, όταν αυτό τους βολεύει! 

Το Ιράν είναι κι αυτό μια ακόμα «Χαμάς» στον σχεδιασμό τους!

Το ίδιο κόλπο τής «στημένης» αντιπαλότητας που παίζουν στην Παλαιστίνη εις βάρος των Παλαιστινίων το εφαρμόζουν παντού. Το ίδιο κόλπο για παράδειγμα κάνουν εις βάρος ΟΛΩΝ των σουνιτών Αράβων με το σιιτικό Ιράν …Το ίδιο έκαναν εις βάρος των Χριστιανών με το φονταμενταλιστικό ΙΣΙΣ …Συνεχώς το ίδιο κόλπο με τον ίδιο στόχο! Με την κατασκευασμένη «βεντέτα» με τους Παλαιστίνιους ελέγχουν τους Ισραηλινούς! Με τη «βεντέτα» με τους Ιρανούς ελέγχουν τους Άραβες! Με τη «βεντέτα» με το ΙΣΙΣ ήδη έχουν βάλει «χέρι» στην Ε.Ε.! Τώρα επιχειρούν να κάνουν το ίδιο εις βάρος ΟΛΟΥ του Δυτικού Κόσμου με τους Χούθι τής Υεμένης! Με τη χρηματοδότηση της Χαμάς, του ΙΣΙΣ, αλλά και του καθεστώτος τής Τεχεράνης, οι Σιωνιστές ελέγχουν τα πάντα! …σαν «θύματα» οι ίδιοι! …σαν άνθρωποι που τους «πνίγει» το «δίκιο», γιατί θέλουν απλά να «επιβιώσουν»! …Γιατί έχουν κι αυτοί το «δικαίωμα της επιβίωσης»! Με αυτούς τους «πληρωμένους» κάνουν το «παιχνίδι» που προσδίδει στο Ισλάμ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τα οποία τους επιτρέπουν να το ελέγχουν.

Τα άριστα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα βλέπουμε καθημερινά. Το φασιστικό καθεστώς τού Νετανιάχου διατηρείται στην εξουσία εξαιτίας τής Χαμάς, η οποία τρομοκρατεί τους ισραηλινούς πολίτες! Σκότωσαν χιλιάδες παιδιά στη Γάζα κι απαιτούν να μη «θαμπώσει» το «φωτοστέφανο» των «θυμάτων» τού «Ολοκαυτώματος»! Με το σιιτικό Ιράν απειλούν δήθεν την «ύπαρξη» του Ισραήλ, ώστε να δικαιολογούν τη «νόμιμη» εγκληματική του πολιτική και δραστηριότητα, η οποία όμως ισχυροποιεί ΟΛΑ τα φασιστικά σουνιτικά καθεστώτα τής περιοχής και καθηλώνει ΟΛΟΥΣ τους Άραβες στην υπανάπτυξη! Με το ΙΣΙΣ διέλυσαν τα κράτη που τους ενδιέφερε να χρησιμοποιήσουν, ώστε να προκαλέσουν ένα πρωτοφανές κύμα προσφυγικών «ροών», που σκοπό είχαν να το οδηγήσουν στη χριστιανική επικράτεια —σαν «παράτυπους εποίκους»—, προκειμένου να ελέγχουν τους χριστιανικούς λαούς.

Τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι ασχολούνται με τους Χούθι τής Υεμένης και εμείς πρέπει να καταλάβουμε το «τι ακριβώς» συμβαίνει και όχι το «τι φαίνεται να» συμβαίνει …Πρέπει να βρούμε τον λόγο που τόσο ξαφνικά οι «Νεάντερταλ» της Υεμένης αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τους Σιωνιστές. Άρα, πρέπει να εντοπίσουμε τα ανάλογα συμφέροντα. Έτσι συμβαίνει πάντα με τα επαναλαμβανόμενα εγκλήματα και με τους εγκληματίες. Πάντα στην εγκληματολογία αναζητάς το «μοτίβο» τού σχεδιασμού τους …Με εγκληματίες έχουμε να κάνουμε και με τη λογική τής εγκληματολογίας πρέπει να τους εντοπίζουμε! Εάν λοιπόν κάποιος γνωρίζει τους στόχους τους και τα «εργαλεία» τους, εύκολα «διαβάζει» τις επιδιώξεις από τις «ανεξήγητες» ενέργειές τους.

Ο Νετανιάχου χαιρετίζει τον Οικονομικό Διάδρομο Ινδίας-Ευρώπης ως ευλογία -  DirectusΕίναι προφανές ότι η υπόθεση των «πειρατών» τής Ερυθράς Θάλασσας είναι μεθοδευμένη με τον ίδιο τρόπο που είναι μεθοδευμένη η «τρομοκρατία» τής Χαμάς και η «αντιπαλότητα» με το Ιράν. Εάν τώρα βρούμε πού μπορεί να «συνδέονται» από πλευράς συμφερόντων η Γάζα με την Ερυθρά Θάλασσα, τότε ο «γρίφος» έχει «λυθεί» με τον πιο απόλυτο τρόπο. Το πάνοπλο Ισραήλ, το οποίο σήμερα εγκληματεί στη Γάζα, είναι προφανές ότι επιχειρεί μια νέα «αυτοθυματοποίησή» του εις βάρος και πάλι του αραβικού κόσμου και απλά στην περίπτωση αυτήν χρησιμοποιεί τούς Χούθι. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!…. Επειδή η Χαμάς δεν «φτάνει» μέχρι το Κέρας τής Αφρικής, «προσέλαβαν» τους «επαναστάτες» Χούθι!

Άρα, πρέπει να βρούμε τον λόγο που το Ισραήλ θέλει να «φτάσει» μέχρι το Κέρας τής Αφρικής. Είναι προφανές ότι, μέσω του παγκοσμίου προβλήματος που αυτοί οι «αντισιωνιστές τρομοκράτες» θα προκαλέσουν, το Ισραήλ έχει ως στόχο να ζητήσει και ν’ αποκτήσει τον ρόλο τού εγγυητή τής ομαλής διεξαγωγής τού παγκόσμιου εμπορίου, το οποίο αναγκαστικά διέρχεται από τα «στενά» μεταξύ Αφρικής και Ασίας! …Το Ισραήλ διεκδικεί τον ρόλο τού «προκεχωρημένου» φυλακίου τής «πολιτισμένης» Δύσης μέσα στο «καθυστερημένο» και «βάρβαρο» Ισλάμ! …Του φυλακίου που δήθεν προστατεύει τα συμφέροντα των λαών τής Δύσης και άρα θα τους κάνει να κλείσουν τα «μάτια» στα νέα εγκλήματα του Ισραήλ.

Άρα, αναζητούμε τον λόγο που οι Χούθι θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι στον χώρο όπου —φυσικά επί πληρωμή— «δραστηριοποιούνται». Γιατί είναι πολύτιμα για τους «εργοδότες» τους τα στενά τής Ερυθράς θάλασσας; …Γιατί με τον έλεγχο αυτών των στενών μπορούν να εκβιάζουν οι Σιωνιστές την Αίγυπτο και άρα να εκβιάζουν τον ιδιοκτήτη τού Σουέζ! Εάν, μέσω Ισραήλ, εμφανιστούν οι ίδιοι σαν οι «εγγυητές» τής απρόσκοπτης κι ασφαλούς λειτουργίας τού Σουέζ, εύκολα μπορούν να εκβιάζουν. Γιατί έχουν αυτήν την ανάγκη; …Γιατί θέλουν να κατασκευάσουν τη δική τους διώρυγα στην περιοχή και αυτό είναι απολύτως φυσικό να προκαλέσει μια έντονη αιγυπτιακή αντίδραση. Για να μπορέσουν λοιπόν να βάλουν τις μπουλντόζες και να ξεκινήσουν την κατασκευή της, θα πρέπει να είναι σε θέση να εκβιάσουν την Αίγυπτο. Με τον έλεγχο των στενών τής Ερυθράς Θάλασσας εύκολα μπορούν να την εκβιάσουν, γιατί το «μισό» είναι καλύτερο από το «καθόλου».

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\4BB42361.tmpΗ Αίγυπτος με το Σουέζ μπορεί να «απειλεί» ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο, αλλά, όποιος ελέγχει την είσοδο της Ερυθράς Θάλασσας, μπορεί να «απειλεί» την Αίγυπτο! Αυτό ακριβώς είναι που προσπαθούν να κάνουν τώρα. Για να καταλάβει ο αναγνώστης τα μεγέθη αυτού του εκβιασμού, αρκεί να σκεφτεί ότι 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια κοστίζει την ημέρα στη Διώρυγα του Σουέζ το πρόβλημα που προκάλεσαν οι Χούθι. Γιατί έχουν ανάγκη να κάνουν αυτόν το εκβιασμό; …Για να μην αντιδράσει η Αίγυπτος στους σχεδιασμούς τους! …Για να δεχθεί τους όρους τους! …Για να μη «ρίξει» τις τιμές διέλευσης της διώρυγας του Σουέζ στο επίπεδο που θα κάνουν μη-βιώσιμη την επένδυση του καναλιού «Μπεν Γκουριόν». Η Αίγυπτος —με ολοκληρωμένα όλα τα θέματα που αφορούν τις υποδομές διέλευσης— μπορεί, με μια απλή τιμολογιακή πολιτική, να «καταστρέψει» όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια των Σιωνιστών «επενδυτών»!

Γι’ αυτόν τον λόγο εμφανίστηκαν από το «πουθενά» οι ξυπόλητοι Χούθι!!! …Στην κυριολεξία από το «πουθενά»! …και αυτό είναι που «δείχνει» το προβοκατόρικο της υπόθεσης! Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το αντιληφθείς. Είναι δυνατόν για παράδειγμα να επιτρέψεις στους κατοίκους ενός καταυλισμού γύφτων να απειλούν με «κλείσιμο» το τούνελ τής Μάγχης, επειδή έτυχε να κατοικούν δίπλα στην είσοδό του και αρκετά κοντά για να μπορούν να λιθοβολούν τους συρμούς των τρένων; …Να επιτρέψεις σε μερικούς γύφτους να επηρεάσουν αρνητικά ολόκληρη την οικονομία τής Μεγάλης Βρετανίας, επειδή κάνουν «ρεσάλτο» σε βαγόνια; Αυτό ακριβώς συνέβη τώρα με τους Χούθι, επειδή υποτίθεται «ακουμπούν» στα Στενά τής Ερυθράς Θάλασσας. Είναι δυνατόν τα παγκόσμια συμφέροντα —και άρα τα συμφέροντα της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας και ολόκληρου του πετρελαϊκού παράγοντα— να επηρεάζονται αρνητικά από μερικούς οπλισμένους μωαμεθανούς, οι οποίοι κάνουν «ρεσάλτο» επάνω σε πλοία; …Μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να τους «εξατμίσουν»!!!…

Το ”Κέρας” της Αφρικής κινδυνεύει να εκραγεί | HuffPost Greece ΔΙΕΘΝΕΣ…Και όμως, αυτό το δήθεν επικίνδυνο «ρεσάλτο» αρκούσε, για να «φοβηθούν» τα μεγάλα συμφέροντα της θάλασσας …με πρώτους τους γνωστούς σφουγκοκωλάριους των Σιωνιστών! …Τους Γερμανούς!!! …Αυτούς, που —έναν χρόνο πριν— δέχθηκαν να πιστέψουν ότι τον ρωσικών συμφερόντων Nord Stream τον κατέστρεψαν οι ίδιοι οι Ρώσοι, αφήνοντας τον Γερμανικό λαό να ξεπαγιάσει, λόγω της τεράστιας αύξησης των τιμών των καυσίμων που θα καλούνταν να πληρώσει! …Τον αγωγό αυτόν, που ΗΔΗ έχει αποδειχθεί ότι τον κατέστρεψαν οι Αμερικανοί με εντολή των Εβραίων Μπλίνκεν, Νιούλαντ και Σάλιβαν! …Τους ίδιους Γερμανούς, οι οποίοι αποδέχονται να καταστρέψουν τη γερμανική αγροτική παραγωγή, γιατί αυτό επιβάλουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών υπό τις εντολές τού Εβραίου Χαράρι!!!


Αυτοί λοιπόν οι «υπερήφανοι» Γερμανοί «τρόμαξαν» τόσο πολύ, που ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη διώρυγα του Σουέζ. Πρώτη απ’ όλους η γερμανική Hapag-Lloyd δήλωσε ότι από «φόβο» θα σταματήσει να τη χρησιμοποιεί! …ΔΕΝ ζήτησαν οι Γερμανοί από τον πολιτισμένο κόσμο να «λιώσει» το γυφταριό που απειλεί το ζωογόνο για ολόκληρο τον Πλανήτη εμπορικό «αγωγό»!!! …Απλά «φοβήθηκαν» κι αποφάσισαν ν’ αλλάξουν «δρομολόγιο»!!! …Θα κάνουν τον «Γύρο τής Αφρικής» σαν τον «Μαγγελάνο»! …ΔΕΝ ζήτησαν τη βοήθεια των ισχυρών αυτού του κόσμου που ελέγχουν τα πάντα και τους «απειλεί» η αυθαιρεσία των «σαλταδόρων» γύφτων!!! Θα ξαναγυρίσουν στον Μεσαίωνα, γιατί τους τρόμαξαν οι «ξυπόλυτοι» με τα καρυοφίλια!

Απλά, για λόγους «σεναρίου» —και για να γίνει λίγο πιο πιστευτό στα «πρόβατα»— έβαλαν και τον γνωστό σιωνιστικό «μαϊντανό» στη «συνταγή»! …και αυτός δεν είναι άλλος από το Ιράν! …Δεν έφταναν μόνον οι ξυπόλητοι της αραβικής χερσονήσου. Είναι πολύ λίγοι και αδύναμοι οι Χούθι, για να απειλούν ευθέως την εμπορική λειτουργία των ισχυρών τού Πλανήτη και δεν δικαιολογείται η αδράνεια απέναντί τους! …Δεν τους «εξατμίζουν» αυτούς τους άχρηστους, γιατί δήθεν «πίσω» τους κρύβεται το «κρυφοπυρηνικό» Ιράν! …Το καθεστώς τού Ιράν, το οποίο στην πραγματικότητα επιβιώνει ελέω ΗΠΑ και υπό καθεστώς τρόμου, εφόσον ο λαός το μισεί και δεν ξέρουν πότε θα ξημερώσει η τελευταία τους μέρα …Το καθεστώς που το «ταΐζει» ο Μπάιντεν με χρήματα διαφθοράς, προκειμένου αυτό να επιβιώνει, καταστέλλοντας τις κοινωνικές αντιδράσεις εντός της επικράτειάς του! Αυτό λοιπόν το «αντισιωνιστικό» Ιράν, πέρα από το Ισραήλ, «στοχεύει» δήθεν και τα στενά τής Ερυθράς θάλασσας!!! …και αυτό το κάνει μέσω των «ξυπόλητων» Χούθι.

…Ούτε σε κωμωδία δεν θα μπορούσαμε να δούμε τέτοια υπερβολή! …Ούτε σε b-movie δεν θα βλέπαμε τέτοια επανάληψη των ίδιων «κλισέ», που το μετατρέπουν σε παρωδία! Και πάλι οι Σιωνιστές βάζουν λίγο Ισραήλ και πολύ «Χόλυγουντ» στην «υπερπαραγωγή» τους! …Ξανά οι άνθρωποι στο ίδιο έργο θεατές! …Στήνεται ξανά η ίδια «φάμπρικα» της αυτοθυματοποίησης! Όπως στην περίπτωση της Γάζας είδαμε τρομοκράτες με μοτοσυκλέτες κι ανεμόπτερα να παραβιάζουν τα καλύτερα φυλασσόμενα σύνορα στον κόσμο, έτσι και στην Ερυθρά θάλασσα είδαμε πειρατές με ελικόπτερα και ταχύπλοα! …«Μοντέρνους» πειρατές, που, μπορεί να ήταν ξεδοντιάρηδες, αλλά «γνώριζαν» ότι έκαναν πειρατεία σε «ισραηλινών συμφερόντων» πλοίο! …το οποίο, κατά «σύμπτωση», δεν είχε ούτε ΕΝΑΝ Ισραηλινό στο πλήρωμά του! …Μιλάμε για πειρατές-«χαρτορίχτρες»!!!

Υεμένη: Νέα «πιθανή έκρηξη» κοντά σε πλοίο, σε περιοχή που ελέγχουν οι Χούθι  | OnAlertΌπως καταλαβαίνουμε, η ΑΝΤΙισραηλινή ρητορική τους ήταν αναμενόμενη …Στην κυριολεξία επιβεβλημένη, γιατί με αυτήν την προβοκάτσια οι δήθεν αντισιωνιστές Χούθι θέλουν ν’ ανοίξουν τη «βεντέτα» με το Ισραήλ, προκειμένου να το «κατεβάσουν» στο Κέρας τής Αφρικής! …Να πάρουν αξία και τα πολεμικά αεροσκάφη τού Ισραήλ και να μην περιπολούν μόνον επάνω από καταυλισμούς στον Ιορδάνη ποταμό …Να μπει το Ισραήλ ως «παίκτης» στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα τη στιγμή που δεν έχει καν σοβαρό στόλο και άρα ελάχιστα θίγεται από τη δραστηριότητά τους! …Οι Χούθι θίγουν ΟΛΟΥΣ τους άλλους, αλλά τη «βεντέτα» και την «πίστωση» του θύματος την προσφέρουν ΜΟΝΟΝ στο Ισραήλ! …Απ’ ΟΛΟΥΣ τους λαούς που διαθέτουν ισχυρό εφοπλισμό, τη «βεντέτα» επέλεξαν να την ανοίξουν με το Ισραήλ, για να το «κατεβάσουν» εκεί κάτω με τον «οπλισμό» του! …Θα «προστατεύσουν» την παγκόσμια ναυσιπλοΐα αυτοί, οι οποίοι έχουν τις βάρκες τους στη «Θάλασσα» της Τιβεριάδας και ψαρεύουν με καλάμι στον Ιορδάνη ποταμό!

Αυτό, που μένει τώρα, είναι να βρούμε τα ιδιαίτερα σημεία αυτής της κρίσης …Να βρούμε το «γιατί τώρα και όχι νωρίτερα»; Γιατί οι Σιωνιστές αποφάσισαν να κάνουν αυτήν τη στρατηγική κίνηση τώρα και δεν την επιχείρησαν κάποιες δεκαετίες νωρίτερα, που φαινομενικά θα ήταν ευκολότερη η επέμβαση; …Γιατί απλούστατα τότε δεν ήταν απαραίτητη μια τέτοια κίνηση! Τώρα έχουν αλλάξει τα «αφεντικά» στην κορυφή τού Κόσμου και «διαφορετικά αφεντικά» σημαίνει και «διαφορετικές ανάγκες». Στην προηγούμενη Τάξη Πραγμάτων, της οποίας η πρώτη προτεραιότητα ήταν ο έλεγχος των πετρελαίων —και αφεντικά της ήταν οι Αμερικανοί—, τους αρκούσε ο έλεγχος του Σουέζ. Οι Αμερικανοί τής Pax Americana αρκούνταν που, μέσω Αιγυπτίων, πήραν τη διώρυγα του Σουέζ από τους Βρετανούς και έκαναν την πολιτική τους.

Τώρα με τη Νέα Τάξη και επειδή άλλαξαν οι συσχετισμοί δυνάμεων μεταξύ των ισχυρών της, αλλάζουν και οι ανάγκες της. Από τη βιομηχανική «Pax Americana» πηγαίνουμε στη μεταβιομηχανική «New Order» και άρα αλλάζουν τα συμφέροντα και οι κυρίαρχοι αυτών των συμφερόντων. Μέχρι τώρα οι Σιωνιστές πρόσφεραν στους «συνεταίρους» τους τούς Αμερικανούς το «εργαλείο» που λέγεται «Ισραήλ», ώστε, μέσω αυτού, να επιβάλουν την πολιτική τους —μέσω του ελέγχου της ενέργειας—. Τώρα πλέον οι Σιωνιστές, ως οι απόλυτα κυρίαρχοι της Νέας Τάξης, δεν αρκούνται στον έλεγχο του πετρελαίου —το οποίο ως καύσιμο είναι στα «τελευταία» του—…Τώρα θέλουν να ελέγχουν τη συνολική εμπορική λειτουργία τού Πλανήτη!

Επιπλέον, επειδή έχουν πάψει να είναι «συνέταιροι των Αμερικανών» κι έχουν γίνει «αφεντικά των Αμερικανών», έχουν μετατρέψει και τις ίδιες τις «ΗΠΑ» σε «εργαλείο» τους! …Ένα ακόμα «εργαλείο» στην «εργαλειοθήκη» τους, όπως το «Ισραήλ», το «Ιράν», η «Χαμάς», το «ΙΣΙΣ»! Οι ΗΠΑ ΔΕΝ είναι πλέον οι κυρίαρχοι του Πλανήτη! …Οι «ΗΠΑ» είναι απλά το πιο ισχυρό «εργαλείο» τού Πλανήτη! …Ένα «εργαλείο» παραγωγής πολιτικής μέσω εκβιασμών και απειλών, που ανήκει στα αφεντικά τους! …και αυτοί είναι οι Σιωνιστές! Η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Αυτοί οι Σιωνιστές μόνοι τους αποφασίζουν για το πώς θα μοιραστεί ο εθνικός πλούτος των Αμερικανών …Εάν θα χρηματοδοτηθεί η αμερικανική οικονομία ν’ ανακάμψει ή όχι …Εάν θα «κοπεί» νέο χρήμα ή όχι …Εάν θα χρηματοδοτηθούν νέοι πόλεμοι από το «ταμείο» των ΗΠΑ ή όχι …Εάν θα βοηθηθούν οι φτωχοί Αμερικανοί ή όχι.

Δεν πρέπει δηλαδή να μας φαίνεται παράξενο που οι ίδιοι «Αμερικανοί», οι οποίοι έδωσαν πάνω από διακόσια δισεκατομμύρια στους πολέμους τής Ουκρανίας και του Ισραήλ, έχουν παρατήσει τους Αμερικανούς άστεγους στους δρόμους! Έδωσαν όλα κι όλα 700 δολάρια συνολική «βοήθεια» σε κάθε οικογένεια που καταστράφηκε στο Μάουι! …700 δολάρια σε κάθε οικογένεια που έχασε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα σε μια «πυρκαγιά» που έκαψε τα σπίτια τους και μέσα σ’ αυτά κάηκαν ζωντανά τα παιδιά της! …700 δολάρια στην περιοχή με το ακριβότερο κόστος ζωής στις ΗΠΑ και άρα ως «έμμεση εντολή» να την εγκαταλείψουν! Αυτά αποφάσισαν οι Σιωνιστές και αυτά έγιναν. Ο γέρος τής διαφθοράς και του Αλτσχάιμερ πήγε στη Χαβάη και δεν απασχόλησε κανέναν ότι τον έβριζε ο κόσμος στους δρόμους. Έβριζαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και το γεγονός αυτό δεν δρομολόγησε καμία εξέλιξη κι ούτε άλλαξε κάποια πολιτική.

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\DBF977F7.tmp

Δεν άλλαξε τίποτε, γιατί απλούστατα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι πλέον απολύτως τίποτε! …Ένας υπάλληλος των Σιωνιστών είναι! Οι Σιωνιστές μόνοι τους αποφασίζουν για τα πάντα στις ΗΠΑ, χωρίς να ρωτάνε πλέον κανέναν! Ακόμα και που επιτρέπουν τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίζουν «χάρη» τούς κάνουν. Με βία, νοθεία και ψέματα, επέβαλαν τον Σιωνιστή «αχυράνθρωπο» Μπάιντεν στην Προεδρία! Η Εβραία Γέλεν, η οποία έχει το «πορτοφόλι» των ΗΠΑ, κάνει «κουμάντο» στα οικονομικά ενός χρεοκοπημένου έθνους. Ο Εβραίος Μπλίνκεν και το σιωνιστικό «κονκλάβιο» πίσω από αυτόν, διαμορφώνουν την εξωτερική τους πολιτική. Ο Εβραίος Γκάρλαντ αποφασίζει το πώς και με ποιον τρόπο θα αποδίδεται Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ. Ο Εβραίος Μαγιόρκας αποφασίζει για την εσωτερική πολιτική τού κράτους των ΗΠΑ. Αυτός, ως Υπουργός Εσωτερικών, συνεργάστηκε με τον Εβραίο Κυβερνήτη τής Χαβάη και έκαναν «εθνοκάθαρση» στο νησί τής Χαβάη που τους ενδιέφερε.

Τίποτε δεν τους σταματάει, γιατί κανένας δεν μπορεί να τους ελέγξει. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν σέβονται τους Αμερικανούς πρώην «συνεταίρους» τους ούτε μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ. Για τους ίδιους λόγους που δεν σέβονται τους ομοεθνείς τους στο Ισραήλ, δεν σέβονται και τους πρώην «συνεταίρους» τους στις ΗΠΑ. Τις έχουν λεηλατήσει και ως «μειονότητα» έχουν υπό την κατοχή τους το συντριπτικό μερίδιο του εθνικού τους πλούτου! …Έχουν μετατρέψει τη Δημοκρατία τους σε «Μπανανία», απαγορεύοντάς τους ακόμα και την ελεύθερη επιλογή ηγεσίας —εάν σκεφτεί κάποιος την πολιτική τους απέναντι στον Τραμπ—! Δεν υπολογίζουν καθόλου τη λαϊκή βούληση, εάν σκεφτεί κάποιος τη χρηματοδότηση των διεθνών πολιτικών κόντρα στη βούληση του αμερικανικού λαού, ο οποίος πλέον είναι ΘΕΟΦΤΩΧΟΣ!

Biden's Blinken pick implies changes for U.S. foreign policy on ChinaΌ,τι απαγορεύεται σε μια Δημοκρατία —και μάλιστα με ένα Σύνταγμα όπως αυτό των ΗΠΑ— οι Σιωνιστές το κάνουν! …Έχουν εργαλειοποιήσει το σύστημα Δικαιοσύνης και καταδιώκουν όσους αντιστέκονται σε οποιοδήποτε είδος πολιτικής τους! …Έχουν αμολήσει εναντίον των Αμερικανών τα γνωστά παρακρατικά κοπρόσκυλα του τύπου ΒLM τού Σόρος! …Επιμένουν στα ψέματά τους ακόμα κι όταν υπάρχουν οι ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τα αντίθετα, όπως συνέβη με την εισβολή» στο Καπιτώλιο! …Έχουν δημιουργήσει τους γίγαντες της λογοκρισίας των social media των ΗΠΑ και «φιμώνουν» όλες τις απόψεις που δεν είναι ταυτόσημες με τις δικές τους! …Έχουν στήσει μια «βιομηχανία» εκβιασμών των κορυφαίων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων των ΗΠΑ με κτηνάνθρωπους τύπου Επστάιν, που εκπορνεύουν παιδιά, για να τα χρησιμοποιούν σαν «εργαλεία»! …Αναδεικνύουν και καταστρέφουν κατά βούληση —σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς— τους Αμερικανούς που τους βολεύουν! Πρόσφατα επιχείρησαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους δημοσίως, για να καταστρέψουν ηθικά, οικονομικά και επαγγελματικά τους φοιτητές εκείνους, οι οποίοι εκδήλωσαν την υποστήριξή τους για τον παλαιστινιακό λαό. Τέλος, έχουν αφαιρέσει από τους Αμερικανούς κάθε είδους κυριότητα στην πατρίδα τους, πλημμυρίζοντάς την με την κατευθυνόμενη πλημμύρα των ΛΑΘΡΟ­μεταναστών, τους οποίους τους χειρίζονται σαν «εποίκους», έτοιμους να οπλιστούν και να σκοτώσουν γηγενείς!!!

Εδώ βέβαια βρίσκεται και η τραγική ειρωνία τής ιστορίας. Αυτοί, οι οποίοι ως εισβολείς απέκτησαν πατρίδα εις βάρος των Ινδιάνων, θα γίνουν τώρα οι «Ινδιάνοι» τής Νέας Τάξης, γιατί αυτό βολεύει τους Σιωνιστές! Αυτοί, οι οποίοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εις βάρος των Ινδιάνων, βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με ανάλογες πολιτικές. Έχουν απέναντί τους αδίστακτους Σιωνιστές! …Τους Σιωνιστές, οι οποίοι μόνον τα τελευταία χρόνια διέλυσαν ολόκληρα κράτη όπως τη Λιβύη ή τη Συρία …Τους Σιωνιστές, οι οποίοι στις ημέρες μας σκότωσαν πάνω από μισό εκατομμύριο Ουκρανούς, διαλύοντας το ουκρανικό κράτος! …Τους Σιωνιστές, οι οποίοι έκαψαν ζωντανά δέκα χιλιάδες παιδιά στο Μάουι, δίνοντας «σάρκα και οστά» στο «δικαίωμά» τους να «υπάρχουν»! …Τους Σιωνιστές, οι οποίοι σκότωσαν τα παιδιά τού Μάουι, για να οργανώσουν εκεί το απομονωμένο «καταφύγιο» τους, όταν έρθει η ώρα να βάλουν «φωτιά» σε ολόκληρο τον Πλανήτη!

Αυτό είναι που άλλαξε τώρα! …Άλλαξαν πλέον τα συμφέροντα των Σιωνιστών, οι οποίοι πλέον έκαναν πέρα τους συνεταίρους τους και θέλουν να εξασφαλιστούν οι ίδιοι για την επόμενη ημέρα! …Μια επόμενη ημέρα, που τους θέλει «θεούς» να «κατοικούν» στον απομονωμένο «Όλυμπο» του Μάουι και ν’ ανακοινώνουν τα «θέσφατά» τους από τις κορυφές τού «Νταβός». Σε αυτά τα συμφέροντα αναζητούμε τη νέα «βεντέτα» τού Ισραήλ με την Υεμένη και τους Χούθι. Αυτά τα συμφέροντα έχουν ανάγκη να κρατάνε τον έλεγχο του παγκόσμιου εμπορίου και αυτό γίνεται μόνον με τον έλεγχο του «δρόμου» από την Ανατολή προς τη Δύση …Του «δρόμου» που συνδέει την παραγωγή με την κατανάλωση!


Έχει πλέον αλλάξει ο μεταπολεμικός σχεδιασμός, ο οποίος βασιζόταν στον έλεγχο των κρατών μέσω της ενέργειας και άρα του πετρελαίου. Τώρα οι νέοι «αντίπαλοι» στην εξίσου «στημένη» «παρτίδα» είναι η ρωσική «αρκούδα» τού Πούτιν ή ο κινεζικός «δράκος» τού Σι Τζινπίνγκ. Τώρα είναι προφανές ότι άλλαξε η κατάσταση με τα ορυκτά καύσιμα και πρέπει ν’ αλλάξει και η τακτική τού Ισραήλ …Να αλλάξει η «χρήση» τού «εργαλείου» «Ισραήλ»! Εάν μέχρι τώρα τούς έφτανε το Ισραήλ να λειτουργεί ως «κατσαβίδι», τώρα πρέπει να γίνει και «κομπρεσέρ», γιατί μεγάλωσαν τα συμφέροντα και οι κλίμακες!…

…Τώρα πρέπει το Ισραήλ —και πάλι με τη «βιτρίνα» τού δήθεν θύματος— να βρει «πραμάτεια» να πουλήσει στους Νέους Κυρίαρχους, οι οποίοι ΔΕΝ είναι πλέον οι Αμερικανοί, αλλά οι άπληστοι Σιωνιστές! Ποια είναι αυτή η νέα «πραμάτεια» που θα πρέπει να «πουλήσει»; …Η νέα «στρόφιγγα» του νέου σχεδιασμού! …Η «στρόφιγγα» που ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο! Τώρα δεν ρέουν «λίτρα» πετρελαίου, αλλά «ρέουν» κοντέινερ εμπορευμάτων. Νέοι στόχοι διαφορετικής κλίμακας, δηλαδή, με το ίδιο όμως «σενάριο! Πάλι το ίδιο «έργο» και άρα και οι ίδιοι πρωταγωνιστές! …Η ίδια Χαμάς, οι ίδιοι τρομοκράτες και τα ίδια παιχνίδια των προκλήσεων και των «δίκαιων» αντιδράσεων!

Σε όλο αυτό το παιχνίδι προσπαθούν να δώσουν κορυφαίο ρόλο στο Ισραήλ, για να εκβιάζουν τη Δύση με την «πολυτιμότητά» του …Να την κάνουν —δήθεν για λόγους συμφέροντος— συνένοχη με αυτό στα εγκλήματά του …Να την κάνουν να μην «βλέπει» τα εγκλήματά του, γιατί και η ίδια η Δύση υποτίθεται θα επωφελείται απ’ αυτά. Την ώρα λοιπόν που προσπαθούν να προκαλέσουν επισιτιστική κρίση στη χριστιανική Δύση, καταστρέφοντας τη γεωργία της, προσπαθούν ταυτόχρονα να την εκβιάζουν και με έλλειψη αγαθών από τις μεγάλες βιομηχανικές δυνάμεις τής Ασίας! …Σιγά-σιγά θ’ αρχίσει να φαίνεται αυτός ο σχεδιασμός. Το «εργαλείο» «ΗΠΑ» θα προσφέρει χρήμα, όπλα και πολιτικές «πλάτες» στο «εργαλείο» «Ισραήλ» και αυτό θα λειτουργεί όπως ξέρει να λειτουργεί ένας «νταβατζής» και προβοκάτορας!

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\81B38915.tmpΑυτό δεν το λέμε εμείς, επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι …Αυτό μας το αποκαλύπτει ο ίδιος ο Νετανιάχου …Ο εγκληματίας και διεφθαρμένος Νετανιάχου! …Αυτός, που, ως ηγέτης τού μικρού Ισραήλ έδειξε στην ολομέλεια των Ηνωμένων Εθνών έναν παγκόσμιο χάρτη με τον νέο ρόλο του! Το Ισραήλ πρέπει να πουλήσει νέα «πραμάτεια» στον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης, η οποία πλέον δεν μπορεί να στηριχθεί αποκλειστικά στον έλεγχο των καυσίμων, όπως συνέβαινε με τη μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων! …Το Ισραήλ πρέπει ν’ αποκτήσει τον έλεγχο της νέας «διώρυγας» του εβραϊκού «Σουέζ»! Αναγκαστικά, γιατί αυτοί, οι οποίοι θα πρέπει να ελέγχονται, είναι μεγαλύτεροι «παίκτες» από τα εθνικά κράτη τού Χριστιανισμού και δεν εκβιάζονται με το πετρέλαιο —όπως η Ρωσία— και αυτό προϋποθέτει νέο σχεδιασμό! …Νέο σχεδιασμό, ο οποίος θα τους επιτρέπει να εκβιάζουν τον πανίσχυρο Χριστιανισμό και όχι τους αχυρανθρώπους που κυβερνούν τις ασιατικές δήθεν «υπερδυνάμεις», που είναι χάρτινοι «γίγαντες»!!!

Γιατί όμως το επιχειρούν αυτό τώρα και όχι αργότερα; Γιατί τόσο βίαια και τόσο απότομα, με κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί και να προκαλέσουν την παγκόσμια αντίδραση; …Γιατί οι Σιωνιστές έχουν μπροστά τους μια «dead-line»! …Έχουν μπροστά τους ένα χρονικό όριο και το οποίο αφορά τους πρώην «συνεταίρους» τους! Το όριο αυτό είναι οι προσεχείς προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ …Φοβούνται τον Τραμπ! …Φοβούνται την αντίδραση των Αμερικανών πολιτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να την εκδηλώσουν μέσω του Τραμπ! Δεν έχει σημασία η ποιότητα του Τραμπ ως πολιτικού! Δεν τον φοβούνται επειδή είναι «επαναστάτης» ή αντιδραστικός. Άλλωστε δίπλα του έχουν «φυτεμένο» τον Εβραίο γαμπρό του, ο οποίος τους ενημερώνει για τις διαθέσεις του και τον επηρεάζει με βάση τα σιωνιστικά συμφέροντα! Αυτό, το οποίο φοβούνται, είναι ότι ο Τραμπ δεν ρισκάρει τα «παιχνίδια» τους, τα οποία αποτελούν τον ορισμό των «Εγκλημάτων κατά τής ανθρωπότητας» και ταυτόχρονα έχει βολευτεί στην εύκολη δόξα που του προσφέρει ο εθνικού τύπου λόγος που εκφράζει …Στα «σίγουρα» κινείται ο Τραμπ! …και με χαμηλό τον «πήχη»!

Video New poll suggests Trump has stronger lead over Biden - ABC News

Άρα ό,τι είναι να κάνουν και τους ωφελεί στη στρατηγική τους, πρέπει να το κάνουν γρήγορα …Πρέπει να το δρομολογήσουν άμεσα, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν «τετελεσμένα» για την επόμενη Κυβέρνηση των ΗΠΑ —όποια κι αν είναι αυτή—! …«Τετελεσμένα», τα οποία, είτε έχουν κόστος σε αμερικανικές ανθρώπινες απώλειες είτε έχουν κόστος οικονομικό, δεν θα είναι εύκολο να εγκαταλειφθούν ή μέσα σε λίγο χρόνο ν’ αλλάξουν από καμία Κυβέρνηση, χωρίς αυτή να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για «προδοσία»! …«Τετελεσμένα», τα οποία θα έχουν «κατεβάσει» το Ισραήλ στο Κέρας τής Αφρικής! Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να «σέρνουν» αυτοί τον Τραμπ πίσω από τις δικές τους πολιτικές και να μην τον αφήνουν να δρομολογεί τις δικές του! Με λίγες προβοκάτσιες, οι οποίες θα διατηρούν την κατάσταση μόνιμα στο επίπεδο που τους βολεύει —και θα επιβάλει στον Τράμπ αναγκαστικές πολιτικές—, θεωρούν ότι θα ελέγχουν τις εξελίξεις. Άρα πρέπει να βιαστούν, ώστε αυτά τα «τετελεσμένα» να στηθούν πριν να είναι αργά.

Γι’ αυτόν τον λόγο «φλέγονται» στην κυριολεξία με τις σχεδιαστικές αλλαγές στη Μέση Ανατολή. Πρέπει να τις ολοκληρώσουν πριν να είναι πολύ αργά …Ο Τραμπ τούς απειλεί θανάσιμα. Είναι της λογικής «Make America Great Αgain» και άρα είναι προσκολλημένος στην προηγούμενη κατάσταση …Στην κατάσταση των ισότιμων «συνεταίρων», η οποία πλέον ΔΕΝ ισχύει …Στην κατάσταση στην οποία ο ίδιος νομίζει ότι οι Σιωνιστές είναι «συνέταιροι» των Αμερικανών και όχι «αφεντικά» τους! …Στην κατάσταση που νομίζει ότι η «ΑΝΤΙαμερικανική» πολιτική, που ακολουθεί το αμερικανικό κράτος, γίνεται από λάθος κι ανικανότητα και δεν είναι επιλογή των νέων αφεντικών περί της «χρήσης» τού «εργαλείου» «ΗΠΑ». Ως εκ τούτου, γι’ αυτά τα αφεντικά ο Τραμπ είναι ένα ανεπιθύμητο «ελατήριο», που προσπαθεί να σπρώξει προς τα «πίσω» μια κατάσταση, που αυτοί θέλουν —πάση θυσία— να πάει «μπροστά»! …Δεν μπορούν να περιμένουν, γιατί θα χάσουν την ευκαιρία τους.

Τώρα γίνεται ένας αγώνας δρόμου για την παγκόσμια εξουσία και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι Σιωνιστές δεν «τρέχουν» πλέον μόνοι τους. Η μάχη για την παγκόσμια εξουσία «περνάει» μέσα από την Παλαιστίνη και αυτό επιβεβαιώνει τις Προφητείες περί Αρμαγεδδώνα. Τώρα πλέον τα πράγματα έχουν πάρει μια τροπή, η οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί από κοινούς ιμπεριαλιστές …όσο ισχυροί κι αν είναι αυτοί! Το «τιμόνι» τού «σκάφους» που λέγεται «Ανθρωπότητα» είναι βέβαιο ότι έχει αλλάξει «χέρια» και δεν θα πάει εκεί όπου βολεύει τα κτήνη!

 https://traianou.gr/2024/01/krisi_stin_erythra_thalassa.html

Παναγιώτης Τραϊανού 

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζοντας Πέρι το σκεπτικό μου, χωρίς να υποβαθμίζω τα της ανάρτησης,βλέπουμε όσοι θέλουμε να βλέπουμε χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, την τοξικότητα στον κόσμο, όντως μας περιβάλλει μια παγκόσμια κρίση,που από ό,τι φαίνεται βγαίνει εκτός ελέγχου.Αρχίζουμε νομίζω να μην προλαβαίνουμε να παρακολουθήσουμε κρίσεις και προκλήσεις γύρω μας.Ετσι άλλωστε είχαμε τους φιλοιρανούς Χούθις στην Υεμένη,που έπλητταν με πυραύλους εμπορικά πλοία, περισσότερα με κατεύθυνση το Ισραήλ,οπότε ΗΠΑ και Βρετανία βομβάρδισαν την Υεμένη, η Υεμένη έχει αποκτήσει υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα από το Ιράν, που είναι ανταγωνιστικό με την Σαουδική Αραβία η οποία κατ εντολή των ΗΠΑ πρίν λίγα χρόνια επιχείρησε να καταλάβει την Υεμένη, αλλά απέτυχε αφού οι Χούθις επικράτησαν των Σαουδαράβων, που πίστεψαν ότι με την βοήθεια και στήριξη του Τράμπ θα καταλάμβαναν την Υεμένη.Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά,άλλη μια ανησυχητική πραγματικότητα έρχεται δλδ η πιθανότητα να επανεκλεγεί ο Τράμπ, όχι πως θα αλλάξει τίποτε στην φιλοσοφία των αμερικανών,και την επικινδυνότητα την εστιάζω Πέρι και στο γεγονός ότι το πολιτικό προσωπικό παντού γίνεται όλο και πιο μέτριο, ανεπαρκέστατο κατά την γνώμη μου. Αλήθεια που πιστεύεις οδηγούμαστε με μέτριους στην κορυφή ; και όταν διαβάζεις ή ακούς πχ στην Γερμανία αποκαθηλώνεται ο Σολτς και ανεβαίνει το ακροδεξιό κόμμα που τείνει να γίνει δεύτερο κόμμα στην Γερμανία, σε βάζει και με βάζει σε σκέψεις γκρίζες, αφού ειδικά στην Γερμανία είναι νωπές οι ναζιστικές παρακαταθήκες. Ας όψονται οι δυτικοί που μετά την ήττα της Γερμανίας , δεν ακολούθησαν το σχέδιο του Στάλιν, να μετατραπεί σε χώρα βουκολική,εκτροφής αιγοπροβάτων και παραγωγής γάλακτος που θα έλυνε και τις ανάγκες της Ευρώπης σε ζητήματα διατροφικά, σήμερα με πρόσχημα το Ουκρανικό εξοπλίζεται και αν δεχτούμε ότι ήταν η αιτία δυο παγκόσμιων πολέμων γιατί να μην αποτελέσει και την αφορμή ενός τρίτου ολοκληρωτικής καταστροφής που προφανώς απεύχομαι του πλανήτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή