peri majestic the real

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Εδώ και χρόνια τι γράφουμε; Τι; Ο Μητσοτάκης μόνο με κομπάρσους κυβερνά. Όλα τα κόμματα έχουν κομπάρσους. Κανονικός στρατός. Είναι ένα καθεστώς δικτατορικό με έναν λαό εντελώς αδιάφορο.. Είναι ένα καθεστώς Big Brother. Όλα τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα . Ότι βγαίνει στην οθόνη φιλτράρεται. Καμία "μεγάλη" καριέρα δεν είναι αξιοκρατική είτε είναι για παράδειγμα στρατός, αστυνομία, δημοσιογραφία... Πουθενά απολύτως! Ζούμε σε ένα γυαλιστερό μπουρδέλο τίγκα στα ψυχοφάρμακα...

 

Στο Γαλάτσι ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα ζευγάρι που απέκτησε σπίτι, λέει, μέσα από το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Ομως είναι το ζευγάρι που διαφήμιζε ξανά το «Σπίτι μου» σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας κατά την προεκλογική περίοδο! 

Τι θέλει ο Μητσοτάκης; Να σπρώξει νέα δάνεια...μετά την φούσκα των ακινήτων που δημιούργησε επίτηδες με τα ενοίκια...και το συνεχίζει με τις αντικειμενικές αξίες..

Πάει καιρός που ήσυχα ήσυχα οι τράπεζες πούλησαν ενήμερα δάνεια σε ιδιωτικές εταιρείες. Με μια απλή ενημέρωση που πολλοί δεν πήραν καν χαμπάρι. Οι δανειολήπτες δεν βγάζουν άκρη πουθενά αφού οι τράπεζες δηλώνουν ότι δεν τους ανήκουν τα δάνεια και οι εταιρείες κάνουν ότι γουστάρουν. 

Αν σου ανεβάσουν την δόση δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιο αρμόδιο τμήμα αλλά απλά να στείλεις αίτημα. Σε καλούν μετά από 1 μήνα με ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά. Ρωτήστε να δείτε πόσοι κλαίνε και έχουν μπλέξει σε μια απίστευτη κατάσταση με κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους. Και μιλάμε για ενήμερα δάνεια. 


Τι γράφαμε; Τι;

 Αναγνωρίζει ως καλούς  φίλους αυτούς που έχουν μια οικονομική άνεση. Θα του φανούν χρήσιμοι κάπου στο μέλλον. Όπως π.χ. το προσυνέδριο  της Ν.Δ με τους βαλτούς νεολαίους....που δήθεν με την δικιά του κυβέρνηση επέστρεψαν στον τόπο τους  και βρήκαν δουλειά.. Δεν είναι κάτι το παράξενο. Όπου πηγαίνει, όλα είναι στημένα. Κομπάρσοι, ηθοποιοί, τραμπούκοι βρίσκονται πάντα δίπλα του. Και το ξέρει. Το επιδιώκει. Το θαυμάζει. Δεν έχει ενδοιασμούς. Κορδώνεται και χαμογελάει με μεγαλομανία ψάχνοντας την αποδοχή. Οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν. Δεν υφίστανται. Είναι ξεχασμένες οντότητες. Είναι ο παλιός κόσμος μιας άλλης εποχής. Είναι οι βάρβαροι. Είναι οι καθυστερημένοι. Τα φασιστικά παράσιτα. Οι εχθροί. Οι αντιδραστικοί. Oι αρκετά φτωχοί. Με δική του υπογραφή εξαφανίζει τους Λιγνίτες. Το χαίρεται άλλωστε. Το βλέπει ως επένδυση και το διαλαλεί.  Με δική του εντολή τα ΜΑΤ χτύπησαν κόσμο στην Κοζάνη. Mε δική εντολή ένα κομμάτι του λαού πληρώνει πανάκριβα τα Rapid....με δική του εντολή δίνονται οι ιθαγένειες στους λάθρο...ο φόβος στους ανθρώπους...ακόμα και η "διχόνοια" με δική του εντολή δημιουργήθηκε.. Η υπαρξιακή λύσσα για την δημιουργία εχθρών είναι αυτοσκοπός.



Ο παλιός κόσμος που δεν ντύνεται με Tom Ford, δεν ψωνίζει στην Madison Αvenue και δεν συχνάζει στο Κολωνάκι ή στο Εκάλη Club. Οι "βάρβαροι" που δεν σπουδάζουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό. Που δεν έχουν βγει ποτέ στο εξωτερικό... που δεν γνωρίζουν που πέφτει το Παρίσι...οι "μίζεροι" που δεν έχουν κινητό αξίας 1000 ευρώ και δεν ψωνίζουν Dior. Οι ανεύθυνοι, που φοβούνται την επιστήμη, δεν αναγνωρίζουν την Gay society ...δεν είναι αρκετά φιλόζωοι...και πιστεύουν ακόμα σε ιδανικά...οι βλάκες που δεν μπορούν να στήσουν μια Offshore με κρατικό χρήμα...και χάνουν τα σπίτια τους από "μικρούς" φόρους...

Kάπου εκεί κοντά είναι η αλήθεια...κάπως έτσι βλέπει τον κόσμο.. ένας δυνάστης της νέας εποχής...του HARVARD, του YALE και του STANFORD, χωρίς ηθικές αρχές, ανελέητος στο χρήμα...ένας κυνικός τύπος που βλέπει τον άνθρωπο ως αναλώσιμο βιομηχανικό προϊόν, ως αριθμό, για την ανοιχτή κοινωνία του Karl Popper...μια κοινωνία χωρίς πυξίδα....χωρίς πνεύμα...αναρχοαυτόνομη και πολυφυλετική.

 Σε μία κοινωνία των άπληστων αγορών, του καταναλωτισμού, νεανίζουσα, η φιλελεύθερη κουλτούρα της χωρίς πολιτισμικά
 σύνορα...

 
Δεν μπορείς να επιβιώσεις με όλους αυτούς. Δεν γίνεται. Μια βόλτα στο ίντερνετ και τρομάζεις...Οι μπίζνες τους είναι μεγάλες....Άνοιξε η Κερκόπορτα των μνημονίων και αναποδογύρισε μια ολόκληρη χώρα...Για παράδειγμα το αγαθό της δημόσιας Υγείας που εξασφαλίζεται από το Σύνταγμα, θα μετατραπεί σε ένα εμπόρευμα που πάντα θα υστερεί σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα, για να αντλείται πελατεία από τους κλινικάρχες....Όλοι αυτοί οι άδικοι θάνατοι, ο τρόμος για μια απλή εποχική γρίπη αυτόν τον στόχο εξυπηρετούν... 
 
χρόνια μάσκες και θάνατος παντού!!

Είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνο. Με πολλούς λαγούς. Με πληρωμένους κομπάρσους...Ένα καθεστώς κακούργο που ΔΕΝ συγχωρεί να κάνεις λάθη...
 
Κατάλαβες; Τρέξε...
 
 True detective season 3 detectives todo GIF - Encontrar en GIFER
 

2 σχόλια:

  1. Δίκιο απόλυτα δίκιο. όντως διαπιστώνεις μια εικόνα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, οκ δεν θέλω να προτείνεις πως θα βγούμε από τα ομιχλώδη αδιέξοδα, δεν θέλω προτάσεις διαφυγής , απλά αν έχεις διορατική και αναλυτική σκέψη , που από τις αναρτήσεις σου διαπιστώνω ότι έχεις , περιμένω καιρό τώρα να μου πεις υπάρχει κατ ¨αρχήν εναλλακτική έξοδος ;αν ναι τότε αποτύπωσε τι ακριβώς βλέπεις που εγώ τουλάχιστον σήμερα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από τα φίλια συστημικά μέσα μαζικής χειραγώγησης και την βρώση κουτόχορτου που η τιμή του δεν επηρεάζεται από τον πληθωρισμό, σε συνδυασμό ,με την επιλογή του μικρότερου κακού και προφανώς αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους άπιστους Θωμάδες με το ποσοστό της αποχής που δίνει αυτοδυναμίες του στυλ με βγάλατε αυτοδύναμο .άρα μου δίνετε το δικαίωμα να κάνω ότι γουστάρω και εσείς απλά αράξτε μην ξεχάσετε μόνο την επόμενη εκλογική αναμέτρηση διακατεχόμενοι από το σύνδρομο της Στοκχόλμης να μας προτιμήσετε. Στην τελική Περι οι διαπιστώσεις σου ευθυγραμμίζονται με τις δικές μου, αλλά άνευ πρότασης εναλλακτικής απλά παραμένουν διαπιστώσεις που συντηρούν τον συμβιβασμό ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει σε τουτο το γωνιακό οικόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι παρατηρώ ανεξήγητα αποφεύγεις να απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτω, να υποθέσω ότι υπάρχει στο πνευματικό σου οπλοστάσιο έλλειμμα επιχειρημάτων , δεν νομίζω αφου οι αναρτήσεις σου όντως είναι στοχευμένες αλλά παράλληλα αποτελούν διαπιστώσεις , που η πλειονότητα έχει εμπεδώσει , ανεξάρτητα αν οι πολιτικές της επιλογές εστιάζουν στο μικρότερο κακό , αφού υπάρχει έλλειψη εναλλακτικής. Εκτός και ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα επαφής νοητικής μέσω της ιστοσελίδας σου, αρχίζεις να αποδέχεσαι την οπτική μου, προφανώς και το σέβομαι η διαφορετική μας ιδεολογική προσέγγιση δεν σου επέτρεπε να πεις " μήπως ο Δημήτρης έχει δίκιο " βέβαια στην συνέχεια έθετες το απεταξάμην και τέλος . Οκ δεκτά όλα άρχοντα /.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

True Faith