peri majestic the real

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, πριν από λίγο, o Όλαφ Σολτς έγινε ο πρώτος καγκελάριος που έλαβε μέρος σε δημόσια τελετή για το άναμμα της Μενορά, για την γιορτή της Χανουκά. Ο Όλαφ Σολτς έβγαλε και διάγγελμα και βλέπει παντού τρομοκρατία.

 

https://traianou.gr/2023/12/sionistiko_sxedio.html

 

 Με φοβίζει η Ουκρανία...Τους έχω ικανούς για τα πάντα. Το Αν Αιγαίο σταδιακά θα χαθεί...όπως γίνεται με τα εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια των Ελλήνων που ήδη αλλάζουν χέρια. Ο Γεραπετρίτης αυτός είναι. Δεν αλλάζει. Δεν γίνεται να αλλάξει. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους. Όλο το πολιτικό σύστημα είναι ένας Γεραπετρίτης. Ανέκαθεν...

Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει..

3 σχόλια:

  1. Τρομοκρατία και ισλαμοφοβία στην Ευρώπη δεν βλέπει μόνο ο Σολτς και οι ακροδεξιοί, νεοναζί και νεοφασίστες που σήμερα συντάσσονται υπέρ των σιωνιστών του Ισραήλ και με τους νεοναζί του Ζελένσκι,. εξυπηρετώντας το αφήγημα του Νετανιάχου, δηλαδή το φως κτυπάει το σκοτάδι ,δλδ τους τρομοκράτες της Χαμάς , γενικά κάποια κέντρα ύποπτης προέλευσης και στόχων προσπαθούν να μετατοπίσουν το πρόβλημα να δημιουργήσουν και λόγω των γιορτών και όχι μόνο , ένα κλίμα φόβου, ας πιέσουν το Ισραήλ να βάλει τέλος στην γενοκτονία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τοπικά μμε, μίλαγαν για μια επιτυχημένη συνάντηση, μια συνάντηση σε καλό κλίμα, που προφανώς αφορούσε δύο συμμάχους στο ΝΑΤΟ, όμως πέραν των φιλοφρονήσεων και των υποκλίσεων που ως κίνηση του σώματος δείχνει οσφυοκαμψία και θα πρεπει παντελώς να αποφεύγεται για να μην πω δια ροπάλου να απαγορεύεται,παρούσες ήταν οι τουρκικές θέσεις περί τουρκικής μειονότητας στην Θράκη,οι αναφορές για Κούρδους τρομοκράτες , η καταγραφή της διχοτομημένης Κύπρου, ως μια πραγματικότητα που πρέπει να γίνει αποδεκτή και στην λογική της συνδιαχείρισης και συνεκμετάλλευσης των πόρων του Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tiς δημόσιες υποκλίσεις μην τις φοβάστε, αυτές που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από τους ιθαγενείς να φοβάστε, οι πρώτες ρεζιλεύουν τους οσφυοκάμπτες, οι δεύτερες γεμίζουν τις τσέπες τους, Τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή