peri majestic the real

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς - Απ' Το Βορρά Μέχρι Το Νότο

Η νύχτα δεν έχει μεροκάματο εδώ και χρόνια. Αρκετός κόσμος που δούλευε την νύχτα κυριολεκτικά καταστράφηκε εξαιτίας των μνημονίων. Φρίκη! Μαύρο χάλι...Έφυγε ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς και μαζί του φεύγει και μια εποχή. Πόνεσε αυτός ο θάνατος μιας και ήταν ο αγαπημένος της νεολαίας ειδικά μετά την συνεργασία του με τους θρυλικούς Πυξ Λαξ. Την δεκαετία του 90 δεν υπήρχε ραδιοφωνικός σταθμός χωρίς τα τραγούδια του. Χρόνια συναρπαστικά και μοντέρνα...όπου ένα ραδιοκασετόφωνο αρκούσε...

Φεύγουν οι παντελονάτοι και μας μένουν οι αποτριχωμένες αδερφές...με κάτι παρακμιακά Καφέ με ιδιοκτήτες Αλβανά...

 

Είναι δύσκολη αυτή η εποχή. Έχει θάνατο και τρόμο. Έχει σκοτάδια. Με εγκληματικές συμμορίες.


9 σχόλια:

  1. Αρχοντες στην νυχτερινή ζωή με κύρος και αιγλη. Στηβ Κακέτσης. Εφυγε πονεμένος. Αρχοντας και καλοπληρωτής.Είχε τόσες οικογένεις και τις τάιζε. Είχε ονοματάρες! Φωνάρες! Εληνάρες.
    Ο Παπαργυρόπουλος ,Θεοχάρης.
    Επιχειρηματίες με κύρος και "μουράτοι". Είναι σήμερα σέ άσχημη κατάσταση. Σήμερα ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ; Σήμερα τί υπάρχει απο εκείνην την όμορφη κατάσταση,που διασκεδαζε ο κόσμος όμορφα,και δούλευαν κάποιοι ,για τίς οικογένειες τους;
    Ολα τα κατέστρεψαν. Οτι είχαμε όμορφο όλα μάς τα γκρέμισαν! Ερχόταν οι ξένοι γιά τουρισμό και έβλεπαν "τρελούς" Ελληνες να διασκεδάζουν να χορεύουν να σπανε ,να τα δίνουν όλα,λές και ήταν η τελευταία νύχτα τους.
    ήμερα γέμισε κάθε τετράγωνο με "κλάμπ" "καφέ' με τσόκαρα,και παρανοική νεολαία.
    Πού είναι εκείνα τα δικά μας χρόνια; Με την ομορφιά και τόν έρωτα; Σήμερα τραγουδάνε ουκρανέζες Γεωργιανές και αλβανέζες.
    Ασε μας ρε. Ποιός θα άνοιγε το μαγαζί του μιά Νεράιδα για το αλβανό;
    Εσπασε το φράγμα. γίναν όλα στάχτη ύστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ο τραγουδοποιός Καρράς αναμφίβολα,τραγουδήθηκε από την νεολαία, αλλά τα τραγούδια του χωρίς απαραίτητα να φταίει ο ίδιος απλά εκτόνωναν χωρίς να παίζουν ρόλο ανάτασης δηλαδή να δίνουν στα προβλήματα των νέων προοπτική επίλυσης, βέβαια ο ίδιος ήταν άνθρωπος καθαρός, με συναίσθηση και αλληλεγγύη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός ο τραγουδοποιός Καρράς αναμφίβολα,τραγουδήθηκε από την νεολαία, αλλά τα τραγούδια του χωρίς απαραίτητα να φταίει ο ίδιος απλά εκτόνωναν χωρίς να παίζουν ρόλο ανάτασης δηλαδή να δίνουν στα προβλήματα των νέων προοπτική επίλυσης, βέβαια ο ίδιος ήταν άνθρωπος καθαρός, με συναίσθηση και αλληλεγγύη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είναι δώρο άδωρο
    ν'αλλάξεις χαρακτήρα
    Τζάμπα κρατάς λογαριασμό,
    τζάμπα σωστός-ή με το στανιό
    Μουσική και στίχοι γραμμένοι από τον ΒασΊλη Καρρά, τραγουδισμένο από άλλους τραγουδιστές, αφιερωμένο από μένα στους γητευτές αλλοπαρμένων ψυχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΧΗ είναι μάχη θρησκειών.-Σιωνισμός και παιδιά του Αβραάμ,είναι οί ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ αυτήν τήν ώρα..ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ολόκληρη την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΙΠΠΟ"
    Εφτασε λοιπόν εκείνη η ώρα ,που θα "κατέβουν" από την "κορυφή",τού κόσμου,-που δίχως ΕΠΙΣΗΜΗ θρησκεία ,δίχως κανόνες ,δίχως ΘΕΟ -θέλουν να εξαφανίσουν όλους τούς λαούς και τίς θρησκείες τους.-Σφαγιάζουν στήν Γάζα ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.


    Το 2024 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΔΡΑΚΟΥ"..και όταν "ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ"..
    Η χρονιά της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ απέναντι στους ΚΛΕΦΤΕΣ της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΝ "ΒΟΗΘΩΝ" ΤΟΥΣ..
    Θα γίνουν συγκλονιστικά γεγονότα ,και θα χάσουν τον μπούσουλα τους.
    Θα ξαναθυμηθούν οι ΡΩΜΙΟΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
    Εφτασε η ωρα ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ορθόδοξη Σερβία,ξεκίνησε..
    (Μόνον οι Ρωμιοί μπορούν να "μπούν" πνευματικά στήν Νέα Ρώμη.Οι Ελληνες είναι "Ελληνες " μόνον ω΄ς "στράτευμα" στήν μάχη εναντίον τών ¨υιών " του ανδρός.
    "Ακέφαλοι " λειτουργούν ώς Ελληνες συνθέτοντας τον "λευκό ίππο"
    Ο Ηγέτης τους είναι αυτούς που μετά την νίκη τους θα τούς μετατρέψει σε ΡΩΜΙΟΥΣ.
    ....Μιάς μάχης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ που πλημμυρίζει με "αίμα" όλον τόν Πλανήτη.
    Σύντομα θα εκπληρωθούν οι προφητίες γιά τον ΄Μαρμαρωμένο βασιλιά "τών Ρωμαίων
    Η " επιστροφή τών Ρωμιών" στην Ιστορική τους "έδρα" θα είναι γιορτινή.
    Θα γιορτάσουν τήν νίκη τους με εκείνους τούς Ρωμιούς πού είχαν ¨κρυφτεί¨στήν Τουρκία.
    Θα πανιγυρίσουν την νίκη τους μαζί με τούς Μωαμεθανούς οι οποίοι περιμένουν την Ρωμαική νίκη της τελευταίας στιγμής.
    ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΥΣ.")

    Ξεκίνησε η μάχη των Ρωμαίων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλάδα... μένει Ορφανή...
    Φεύγουν γνήσιες φωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον συχωρεμένο δεν τον ήξερα ούτε ειχα ακουσει τραγουδια του μιας και μένω στο εξωτερικο αλλα το πολυ το μπούρου-μπουρου μετα τον θανατο του απ' τα τσοντοκαναλα μούκανε εντυπωση οπότε ψάχνοντας λιγακι κατάλαβα.
    Ο δημοφιλής λοιπον πρακτικά αυτοκτόνησε. Τον πήραν στον λαιμό τους το Κόμμα και η μπιστήμη.
    Ο συγχωρεμένος, ήταν από την κατακόκκινη Καβάλα. Που εβγαλε τον πρώτο Κόκκινο Δήμαρχο τον Παρτσαλίδη. Ηταν και φίλος της Κόκκινης ΕΠΕ και το έκανε για να μπορεί να τραγουδάει διότι είχε εμπιστοσύνη στην μπιστήμη και το Κόμμα.
    Μετά, όπως τον είχε προειδοποιήσει ο Μοντανιέ, εμφάνισε μια από τις παρενέργειες.
    Και άρχισε τις θεραπείες με εμπιστοσύνη στην ...μπιστήμη που του είπε ότι αν δεν το κάνει είναι σαν να αυτοκτονεί.
    Και ενώ μπιστήμη και οι συγγενείς ησαν αισιόδοξοι, κόλλησε ...Μπούρλα και σαν καρκινοπαθής πέθανε κι όλο το κομμουνισταριό τον χειροκροτούσε, οχι στην πίστα αλλα στο νεκροταφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ουσία είναι ανεξαρτητη από τον ίδιον τον καλιτέχνη και τίς "επαφές του'. Καί κάποιοι πάνε "νότια".
    Το θέμα είναι να γίνοντε κάποιες σκέψεις,που μάς βγάζουν σε συμπεράσματα,ασφαλή.
    Λέμε λοιπόν πώς σήμερα δέν ήταν όπως "χθές",δέν θα μπορούσε να ήταν, άν αντιληφθούμε τον στόχο τους.
    Θα μπορούσε σήμερα ένας Καρράς να είναι κορυφή; Οχί! Γιατί; Μα γιατί πολύ απλά ,έπρεπε να "καθαρίσουν" τό κάθε εμπόδιο γιά να φτάσουν στόν στόχο τους.
    Ενας Καράς ένας άλλος λαικός τραγουδιστής ,που τραγουδούσε σχεδόν κλαίγοντας για μιάν γυναίκα!; Θα μπορούσε σημερα; Με τίποτα. Πώς θα γίνει δλδ; Σήμερα έχουμε ερμαφρόδιτες καταστάσεις. Σήμερα οι "αντρες' είναι λίγο από όλα. Λίγο σκύλος λίγο άντρας,λίγο γυναίκα. Τα κάνει όλα και τους συμφέρει. Η Γυναίκα στο περιθώριο,-και απο μόνη της με τις "επιλογές" που τής άφησαν -και άχρηστη γενικώς. Αμα έχεις Κασελάκηδες και πουστράκηδες τι να τις κάνεις τίς γυναίκες;
    Πρώτα οι μαύροι πουλούσαν τα cd με τους κόπους και τον υδρώτα των καλιτεχνών ,και ύστερα άνοιξαν και τα "κλαμπακια" που τά έδιναν όλα σχεδόν τζάμπα και ότι σαβούρα.. Υστερα έκλεισαν τίς διασκεδάσεις,και έφεραν "διασκεδάσεις" ήθελαν ..
    Κάτι Γεωργιανές,κάτι αλβανές,και γίναμε "Σαλάμι"..Σύντομα θα ακούμε και τά άσματα στα αλβανικά η τα Γεωργιανά.
    Θα μουγκρίζουν ακόμα περισότερο απο σήμερα,σε όσα ακούμε.Αν πρόσεξες ,δέν καταλαβαίνει τι λένε στα τραγούδια τους.Και καλά παίζει δυνατά ήχος.
    Ολα έχουν στόχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...