peri majestic the real

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Είναι μια τραγωδία η Ελλάδα...

 

 Το να τυραννάς ένα ζώο είναι κατακριτέο και δεν χωρά καμία αμφιβολία.. Να πούμε όμως ότι σχεδόν κανένας από όλους που συμμετέχουν στη πορεία δεν θα βγει να μιλήσει για τη γυναίκα που κατασπάραξαν την ώρα της πορείας τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη, όπως δεν έχει βγει κανένα φιλοζωικό σωματείο ή οργάνωση μέχρι σήμερα να κατηγορήσει φιλόζωους τάχα μου ιδιοκτήτες σκύλων που αφήνουν τα σκυλιά τους στους δρόμους όταν τα βαριούνται...γιατί κι αυτό είναι μια μορφή τυραννίας. Μια χώρα που είναι γεμάτη με αδέσποτα επικίνδυνα ζώα...Όσοι κατοικούν σε μικρές κωμοπόλεις και χωριά νοιώθουν στο πετσί τους την επικινδυνότητα της όλης κατάστασης!

Να πούμε ότι στην Ευρώπη εκατοντάδες χιλιάδες είναι στους δρόμους για τα παιδιά της Παλαιστίνης. Για την γενοκτονία της Γάζας από την κλίκα του Νετανιάχου.  Πρόσφατα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωναν κατά των λαθρομεταναστών. Διαδήλωναν για το δικαίωμά τους στην ελευθερία...Περιττό να πούμε ότι εδώ και μήνες έχουμε διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας...Και η Ελλάδα;

 Τι είναι η σημερινή Ελλάδα; Ένα περίεργο κύκλωμα είναι η Ελλάδα...μιλάμε για τον λαό της κλάψας και της κουτοπονηριάς...τον λαό που εύκολα επιζητά παρεξηγήσεις...Μια φάρσα της ζωής είναι η Ελλάδα...

Τι μας έμειναν; Οι πορείες...κάποιες παρακμιακές πορείες...στο σύνταγμα.. άντε και καλό χειμώνα...

14 σχόλια:

  1. Δεν είναι τραγωδία η Ελλάς. Τραγωδία είναι οι νεο - ελεεινοί ραγιάδες. Στό 'χω ξαναγράψει, αλλά «στού κουφού την... μπόρτα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κτηνίατρος που εξέτασε το χάσκι που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα ξεκαθάρισε ότι «Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα».

    Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα μεταξύ των κτηνιάτρων για το αν ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση, η Κλεονίκη Τόλα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί», εξήγησε ότι δεν υπάρχει διγνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άτυχος Όλιβερ.
    Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. «Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ όταν τον έφερε στο ιατρείο της η κυρία Τόλα είπε πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

    Μιλώντας επίσης στην εκπομπή και ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς υποστήριξε με τη σειρά του πως αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει να βρεθεί αυτός που το έκανε.

    «Μας απασχολεί η ασφάλεια αυτή τη στιγμή είπε» και ζήτησε όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το θέμα να τη δώσει.
    ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΓΗ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ!!!
    ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ!!!!
    ---Υπενθυμίζεται ότι έμπειρα στελέχη από το Ανθρωποκτονιών βρίσκονται από χτες στην Αράχωβα για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.--

    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΘΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΥΠΟΘΕΣΗ"!! ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!!
    ΕΝΤΑΞΕΙ!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ!!!
    Και καποια κυρία είπε σήμερα για "κοινωνικοποίηση" του σκύλου!!!
    Ναι θα τον στείλουμε για Γαλλικά ,Πιάνο,να τετραγωνίσει τον κύκλο,να σχεδιασεί το νέο υδραγωγείο,να δουλεψει για την ΝΑΣΑ,..Να γράψει τόν νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας..Νά κάμει οικογένεια,να χτίσει ένα σπίτι...Να κάμει παιδια, να υιοθετίσει σκυλια,,να χαιρεταέι τους ηλικιωμένους ,να είναι ευγενικός με τούς ανθρώπους..να γίνει χρησιμος σε αυτήν την κοινωνία. Να κοινωνικοποιηθεί!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!!
    ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.!! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΒΛΗΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΣΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ; Σέ όλον τον κόσμο διαδηλωνουν για τά εγκληματα κατά της ανθρωπότητας ,και εδώ ασχολούντε με τον σκύλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι επικίνδυνη χώρα η ελλάδα γτ υπάρχει μεγάλη λοβοτομή...και μπορείς εύκολα να βρεις μπελά...

      peri

      Διαγραφή
    2. Προτινω να ιδρυθει στην ΕΛ.ΑΣ. τμημα ζωοκτονιων οπως το ανθρωποκτονιων....

      Διαγραφή
  3. Με την κακόμοιρη γυναίκα βλέπω να ξεχνιέται γρήγορα το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζοντας τα σχόλια σχετικά με το θέμα κακοποίησης του δυστυχισμένου Ολιβερ κατ αρχήν μια γενική παραδοχή, όποιος σκοτώνει ζώο άνετα σκοτώνει και άνθρωπο. Υπάρχει βεβαίως και μια άλλη οπτική στο όλο θέμα, σχετιζόμενη με μια άλλη παραδοχή, την ιδιότυπη ομερτά σε κλειστές κοινωνίες μπροστά στην αποκάλυψη μιας ειδεχθούς πράξης, ενός εγκλήματος , γιατί περί εγκλήματος πρόκειται, ανεξάρτητα αν αφορά ζώο, το να κάνουμε συμψηφισμούς δεν λύνουμε το πρόβλημα.Μετά το πριγκιπάτο της Μυκόνου με πολεοδομικές και τις άλλες γνωστές αυθαιρεσίες το καλοκαίρι, τώρα ανοίγουν στόματα και έρχονται καταγγελίες για το πριγκιπάτο του χειμώνα την Αράχοβα, που αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς προφανώς όχι για τους πλεμπαίους, αλλά τους ανώτερης οικονομικής στάθμης, όπου μπορούν οι γκλαμουράτοι και χλιδάτοι να περάσουν ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο μακριά από τους κατσαπλιάδες. Η εφιαλτική κακοποίηση του άμοιρου Ολιβερ, ίσως είναι η κορυφή του παγόβουνου, το λεω απευθυνόμενους στους σχολιάζοντες απερίσκεπτα και χωρίς ενσυναίσθηση για το τι θέλουν να αναδείξουν και που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσουν το πρόβλημα , χάνονται και αυτοραπίζονται.. Κυκλοφορούν φήμες, στόματα ανοίγουν, αλλά ταυτόχρονα βασιλεύει και μια ομερτά, όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι για την κακοποίηση μέχρι το επόμενο περιστατικό. Τελικά στην πατρίδα μας υπάρχουν πολλά άβατα, αλλά έχω την προσωπική μου άποψη ότι λίαν συντόμως θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση και απλά πολύ απλά θα τρίβουμε τα ομάτιά μας, Είδομεν ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Europol ή ίσως ακόμα και το FBI, πρέπει να αναλάβουν την υπόθεση, γιατί σίγουρα κάτι μεγάλο κρύβεται πίσω από τον βιασμό και τον φόνο του Όλιβερ.

      Διαγραφή
  5. Σούπερ αγαναχτισμένος πολίτης10 Δεκεμβρίου 2023 στις 1:50 μ.μ.

    Ανατροπή στην υπόθεση θανάτωσης του χάσκι στην Αράχωβα:
    Το σκυλί τελικά έπεσε θύμα αγέλης αδέσποτων!
    H .......Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών (ρε που φτάσαμε!!!!!) βάσει μαρτυριών και του οπτικού υλικού διαπιστώνει ότι το ζώο δέχθηκε επίθεση από άλλα σκυλιά.
    Τα στοιχεία που συνέλεξε η Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας έφεραν την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα.
    Όπως φαίνεται από το υλικό από κάμερες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, το άτυχο σκυλί έπεσε θύμα αγέλης αδέσποτων που του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

    Οι αστυνομικοί εξέτασαν από την αρχή την υπόθεση, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και καταθέσεις τόσο από τον κηδεμόνα του ζώου, όσο και από άτομα που το έβλεπαν συχνά στους δρόμους της Αράχωβας.
    Παράλληλα, αναζήτησαν πληροφορίες από τους γιατρούς που εξέτασαν το ζώο και οι οποίοι έκαναν αναφορά στα σημάδια κακοποίησης που είχε.

    Και κλάααααααααμα η ....πουΤατιάνα! που της έκοψε η μαγιονέζα.

    Κοντά 20.000 ανθρώπους έχουν γεννοκτονήσει οι εβραίοι στην Παλαιστίνη και συνεχίζουν και δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ όμως οι σεσημασμένες βίζιτες της δημοκρατίας φορέσανε πλερέζες για ένα σκυλί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σκυλί τελικά έπεσε θύμα αγέλης αδέσποτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επομένως μην προτρέχουν ορισμένοι αν δεν πήγαινε το ανθρωποκτονιών τι άραγε θα λεγαμε; οχι τίποτε άλλο αλλά με το άκουσμα ότι στη υπόθεση ενεπλάκη το συγκεκριμένο τμήμα έπεσε ειρωνεία, είπαμε η κεκτημένη ταχύτητα και η έλλειψη αξιολογικής κρίσης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος εκτιμήσεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα, αλλά πολύ που νοιάζει κάποιους μόνιμους εραστές της συνομμωσίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προωθείται η ατζέντα εξίσωσης ανθρώπου και ζώου. Μην νομίζει κανείς ότι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα για έναν κακοποιημένο σκύλο είναι τυχαία.
    Posted on 10 Δεκεμβρίου, 2023

    Τα δημιουργήματα του Θεού τα αγαπάμε όλοι μας και είναι αυτονόητο πως δεν επιθυμούμε τον βασανισμό τους. Όταν βλέπουμε όμως να κινητοποιείται κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών για έναν σκύλο που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, όταν ακούμε στην τηλεόραση για «την δικηγόρο του Όλιβερ» (του σκύλου) και για τον «μπαμπά του Όλιβερ» (του σκύλου), κάτι πάει δεν πάει καθόλου καλά. Ομοίως κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν βλέπουμε το συγκεκριμένο πολιτικό καθεστώς που προωθεί τις εκτρώσεις να ψηφίζει νόμο ο οποίος χαρακτηρίζει την κακοποίηση των ζώων που οδηγεί στον θάνατο «κακούργημα».
    Δεν υποστηρίζουμε εδώ την αδιαφορία της Πολιτείας μπροστά σε τέτοια φαινόμενα και την ατιμωρησία. Άλλο αυτό. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συγχέεται ο άνθρωπος με το ζώο. Και χρησιμοποιούνται κάποιοι άνθρωποι με ιδιαίτερες ευαισθησίες, οι οποίοι «κινητοποιήθηκαν», προφανώς από τα κοινωνικά δίκτυα, για να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και εμμέσως πλην σαφώς να δικαιολογήσουν στον γενικό πληθυσμό την «περίεργη» θέση της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα που στα κανάλια ακούμε για «την δικηγόρο και τον μπαμπά του Όλιβερ» και έχει ξεσηκωθεί το ανθρωποκτονιών να ερευνήσει την υπόθεση, δύο σκυλιά στην Θεσσαλονίκη κατασπάραξαν μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών μπροστά στο σπίτι της!

    Η «αναβάθμιση» των ζώων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον άνθρωπο, είναι στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η σκέψη της νέας τάξης είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν παραπάνω αξία από τα ζώα. Σύντομα, πρώτα ο Θεός, θα παρουσιάσουμε το σχετικό υλικό.

    Σύμφωνα με νεότερη εξέλιξη, το ανθρωποκτονιών που διερεύνησε την υπόθεση, μετά από επανεξέταση των μαρτυριών, εκταφή του σκύλου και εξέτασή του από τον κτηνίατρο, συμπέρανε ότι ο θάνατος του σκυλιού προήλθε από αγέλη σκύλων που βρέθηκε στο ίδιο σημείο! Διερωτώμεθα εάν οι «ζωόφιλοι» που βγήκαν στο Σύνταγμα συνεχίζουν να επιθυμούν την σύλληψη των «δραστών».

    Το «μασάζ» στην κοινωνία πάντως έγινε…

    Το «ανθρωποκτονιών» ενεπλάκη στην διαλεύκανση του θανάτου ενός σκύλου και οι «ζωόφιλοι» μπήκανε και επισήμως στην λίστα των χρήσιμων ηλιθίων.
    ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

    (Προφανώς όλοι εμείς "ανήκουμε" στήν κατηγορία τών "απολιτιστων",γιά κάποιους πολύ "ευαισθητουληδες" και χρήσιμους ηλίθιους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 52ο ποιός απο όλους; εγω γεννηθηκα χαλαρος μέχρι να σε συναντήσω από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Τα σκυλιά αντιδρούν ενστικτωδώς σε ήχους εκκωφαντικούς και διαπεραστικούς φοβούνται και νιώθουν ότι απειλούνται. Και αυτό το λέω ως εξήγηση, χωρίς να επιρρίπτω σε κάποιον ευθύνη. Εκείνη την ημέρα σωστά εκτελούνταν εργασίες με αλυσοπρίονο. Αυτό το ξέρουν όλοι. Το αλυσοπρίονο ακούγεται σε ολόκληρο το χωριό, είναι συριστικός, εκκωφαντικός θόρυβος από τον οποίο τα σκυλιά ένιωσαν πως απειλούνται.

    Και γιατί διάλεξαν αυτό το χρονικό σημείο και το μέρος για να πάνε τα σκυλιά; Γιατί εκείνη τη στιγμή εκδηλώθηκε ο συγκεκριμένος ήχος από το συγκεκριμένο σπίτι. "
    «Τα σκυλιά δεν είναι άνθρωποι, αντιδρούν ενστικτωδώς. Είναι επιστημονικό συμπέρασμα»

    ΕΤΣΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ "ΧΘΕΣ"..
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ"..
    Το "ανθρωποκτονιών για να εξιχνιάσει το εγκλημα"!!!! Νεκροψια στον σκυλο!! ΦΙΛΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.. Και δεν εχουν τσιπα να σκεφτούν τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτά που υποστηρίζουν οι δήθεν σοβαροί και λογικοί άνθρωποι!!
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΕΑΝ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΙΩΠΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ. ΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.
    "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ " ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΟΒΑΡΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
    ΣΤΗΝ "ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ"( των "σπηλαιων",του χωριάτη ,τού αμόρφωτου του ταλιμπαν και "φασιστα") εάν καποιος έκανε τέτοια "σκηνικά" τόν είχαν για τρελάδικο,για καθηστερημένο για "λολο"..Τον έκρυβαν σπίτι γιά να μην τούς εκθέσει στην γειτονιά στο χωριό,γιά να μην τους κοροιδεύουν!
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ; Η Οπως ελεγαν οι παλιοί "χωριάτες" είναι "απροβλεπτα",και εκει που είναι ησυχα και ήμερα,ένας θόρυβος ,μιά μυρωδιά φαγητού μπορεί να τα κάνει επιθετικά;
    "Ολιβερ,Ολιβερ Ολιβερ"!! Μαλάκα μου,και δέν ένοιωσαν καμμιά εντροπή,δέν ένοιωσαν καθόλου γελοιοι; Φίλος του Χάτσικου,ό Ολιβερ; κλάμα!! συγκίνηση ,δάκρυα καυτά!! Μνημειο του Ολιβερ,στήν είσοδο της Αραχωβούς!! Να προκσυνουν το μνήμα,και καμμιά προσοχή με χαιρετισμό,τον γνωστό,όπως κανουν οι ηλίθιοι στά 'αγάλματα" και στεφάνια!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...