peri majestic the real

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Είναι τραγική η κατάσταση. Η εικόνα και η επικοινωνιακή εκμετάλλευση πάνω από όλα σε μια χώρα που καταρρέει, που λεηλατείται...Την ίδια στιγμή που σε λίγες μέρες στην Αθήνα, θα βρίσκεται ο Ερντογάν...

 


2 σχόλια:

  1. ΄Μετά την γραβάτα και την καλτσοδέτα πήγα για τα νεύρα μου στον doctor και μου απαγόρευσε την λωτοφαγία και σανοφαγία που προσφέρουν τα συστημικά μμε, αφού και ο φιλλέληνας Κάρολος ντύθηκε με τα γαλανόλευκα έστω σε επίπεδο γραβάτας και μαντηλιού, ο Σούνακ θα μας; επιστρέψει τα μάρμαρα αυτό είναι 100% σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Γλυπτά του Παρθενώνα, τα κλεμμένα είναι πολύ σοβαρή εθνική υπόθεση. Ομως τα συστημικά φερέφωνα, τα ντόπια τσολιαδάκια ενθουσιάστηκαν από την στυλιστική εκδοχή της γραβάτας του Κάρολου, με τα ελληνικά σημαιάκια. Η Ελληνική σημαία ως σύμβολο δεν μπορεί να κεντηθεί σε μαντηλάκια και γραβάτες αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα .Ανακάλυψαν την Αμερική, ανακάλυψαν ότι ήταν ένα τεράστιο μήνυμα του μονάρχη πρός τον Σούνακ, γελοιότητες εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας.Το μόνο σίγουρο είναι πως η γραβάτα και το μαντηλάκι με τα ελληνικά σημαιάκια,δεν λέει τίποτε , ειδικά όταν τα φορά ο βασιλιάς μιας χώρας που παράνομα κρατά τα Γλυπτά και επι του θέματος δεν εκφέρει γνώμη, τότε πρόκειται για κοροϊδία. Οσο για τους γηγενείς ενθουσιασμένους, ραγιάδες εγεννήθησαν ραγιάδες θα αποθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή