peri majestic the real

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Από τις "ευρωεκλογές" θα μπορείτε να στείλετε και "επιστολή" για τις "επιλογές" σας..Κάπως έτσι "νίκησε" και ο Μπάιντεν..Δεν σας χρειάζεται κανείς απαραίτητα σε "κάλπες" σας το κάνουν ακόμα πιο εύκολο. Άντε μετά να βρεις από που ήρθαν οι "επιστολές" και σκασιλα τους αν δεν πάνε στα εκλογικά "κέντρα" Είδατε πως πάντα είναι μπροστά; Θα ξυπνήσουν σου λέει κάποτε τα Ζώα,αν δεν πάνε για τον σανό? Θα λέμε πως πήγαν επιστολικά.Και μας τα έφερε ο Άγιος Βασίλης!Έχω πάθει σοκ με την βλακεία κάποιων.

 

Γιατί να μην είναι άνετος; Οι περισσότεροι πιστεύουν πώς βγήκε πρωθυπουργός γιατί τον ψήφισαν οι άλλοι. Και οι άλλοι λένε πώς βγήκε γιατί τον ψήφισαν οι άλλοι. Μιλάμε γιά ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.


Μάλιστα "ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ". Θα "ψηφίσουν " και τά σέσκλα, και οι πεθαμένοι. Ποιός θα τούς ψάξει ύστερα; Θα βρίζουν και τούς ανύπαρκτους "ψηφοφόρους". 


ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.


Αν τούς πούν ότι "μαζικά" ψηφίσαν τον Κυριάκο, θα το πιστέψουν και αυτό.Αυτή θα είναι η "επιστολή" από τό όρος Σινά. Μιλάμε γιά κλάματα απο τα γέλια.
 

«Καθιερώνουμε για όποιον το επιθυμεί, εντός και εκτός Ελλάδος, την επιστολική ψήφο», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για μία ιστορική τομή."

 
Είπεν ο Κούλης!!! Θα μάθει ποτέ κανείς ποιός "επιθυμεί"; Μόνον από τά "ενημερωτικά" τους κανάλια.! θα πεθάνει ο λαός από τήν επιθυμία.Θα επιθυμήσουν τόσοι όσοι χρειάζεται για να συμπληρωθεί τό νούμερο.!! Και εάν τελικά ξυπνήσουν αργά και δεν πάνε για τον σανό τους,θα τούς έχουν προλάβει οι ¨επιθυμητές" με τίς "επιστολές"!! 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.


ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ!! ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ.

6 σχόλια:

  1. Γιατί να μην είναι άνετος; Οι περισσότεροι πιστεύουν πώς βγήκε πρωθυπουργός γιατί τον ψήφισαν οι άλλοι. Και οι άλλοι λένε πώς βγήκε γιατί τον ψήφισαν οι άλλοι. Μιλάμε γιά ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.
    Μάλιστα "ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ". Θα "ψηφίσουν " και τά σέσκλα,και οι πεθαμένοι. Ποιός θα τούς ψάξει ύστερα; Θα βρίζουν και τούς ανύπαρκτους "ψηφοφόρους".
    ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    Αν τούς πούν ότι "μαζικά" ψηφισαν τον Κυριάκο,θα το πιστέψουν και αυτό.Αυτή θα είναι η "επιστολή" από τό όρος Σινά. Μιλάμε γιά κλάματα απο τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Καθιερώνουμε για όποιον το επιθυμεί, εντός και εκτός Ελλάδος, την επιστολική ψήφο», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για μία ιστορική τομή."
    Είπεν ο Κούλης!!! Θα μάθει ποτέ κανείς ποιός "επιθυμεί"; Μόνον από τά "ενημερωτικά" τους κανάλια.! θα πεθάνει ο λαός από τήν επιθυμία.Θα επιθυμίσουν τόσοι όσοι χρειάζεται για να συμπληρωθεί τό νούμερο.!! Και εάν τελικά ξυπνήσουν αργά και δεν πάνε για τον σανό τους,θα τούς έχουν προλάβει οι ¨επιθυμητές" με τίς "επιστολές"!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ!! ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθω στην τηλεόραση ένα σίριαλ γιατί μου αρέσουν τα παλιά κτίρια , οι εικόνες της Μάνης , είναι η γή της ελιάς, αλλά όλοι πηδιούνται μεταξύ τους , και σκέπτομαι πότε προλαβαίνουν να μαζεύουν τις ελιές.Για την επιστολική ψήφο θα ασχοληθούν οι αμερικανοθρεμένοι , καταλαβαίνετε ποιοί είναι, ασε που διαβάζω ότι σκέφτονται να απαγορεύσουν την αποχή δηλαδή θα είναι υποχρεωτική η είσοδος στο παραβάν και θα υπάρχει ψηφοδέλτιο που θα γράφει απέχω, Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας βλέποντας κάτι μεγαλοπατριώτες που δηλώνουν ότι απέχουν να σκύβουν στο παραβάν, απέχουν μια μόνο μέρα από τις 365 τις υπόλοιπες 344 είναι μέρος του συστήματος στα λόγια επαναστάτες, μηδενιστές, αντισυστημικοί, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται ότι είναι μέχρι τα μπούνια γρανάζια της κίνησης του συστήματος εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περίμενα την πρόταση της ΝΔ για την επιστολική ψήφο για να πέσουν οι μάσκες των στυλοβατών του δικομματισμού, άλλωστε στην προηγούμενη βουλή το 60% των νομοσχεδίων που έφερε η ΝΔ ψηφίστηκαν από κοινού με Συριζα και Πασόκ.Πασόκ και Συριζα συναινούν για την επιστολική ψήφο, βάζοντας απλά μια προυπόθεση εγγυήσεις για το αδιάβλητο, ΄ομως το αδιάβλητο το εξασφαλίζει μόνο η αυτοπρόσωπη παρουσία στην κάλπη, Βέβαια η άποψή μου αφορά μόνο τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία, οι επιλέγοντες την εκ του μακρόθεν συμμετοχή δια της αποχής, ας μην χαλιούνται , το σύστημα είπαμε έχει ασφαλιστικές δικλείδες και εναλλακτικές για την επιβίωσή του, μην έχετε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, η ανατροπή δεν γίνεται με αποχές, η αποχή ως πολιτική επιλογή απλά ενδυναμώνει τους εξουσιαστές ταυτόχρονα χρυσώνει το χάπι του επιλέγοντος , ως ένα προσωπικό αφήγημα ότι εμείς είμαστε οι ξύπνιοι , οι συμμετέχοντες είναι τα χάπατα, που τους καταλάβαμε και τους τρίβουμε στα μούτρα με την αποχή μας την ακύρωση, μέχρις εκεί οκ , όμως όταν θέτω το ερώτημα η αποχή δυναμώνει ή όχι , απάντηση καμία γαργάρα και αφηρημένες κουβέντες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, κατά τα λοιπά η επιστολική ψήφος μάρανε ,μερικούς που απλά ψάχνουν να κριτικάρουν το περιτύλιγμα, για τα θέματα ακρίβειας, ανεργίας, οσφυοκαμψίας, νεποτισμού, παρακμής κλπ ούτε λόγος, επιδερμικές τοποθετήσεις και ανούσιες κενοφανείς φλυαρίες.Αλλά τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα μετά όλα θα είναι οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια κωμωδία που δεν πρέπει να χάσει ουδείς είναι ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος, έίναι διδακτικό και αφήνει μηνύματα ακόμα και ένας καταθλιπτικός βρίσκει ίαση, ο μισότρελος κάπου ίσως να μην το καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/videos/334314249354927

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...