peri majestic the real

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ας μη γελιόμαστε. Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ De Facto λεηλατημένη τριτοκοσμική χώρα. Άρα; Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

 

Με το Παραδοσιακό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο του 1lt να φτάνει τα 15,38 €. Έρχεται λιμός και θάνατος ( καταστροφή του ΕΣΥ από τα μνημόνια) . Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Δεν μετράει ο λόγος του πουθενά και σε καμία χώρα. Το πολιτικό σύστημα είναι νεκρό. Τα κόμματα άχρηστα και σάπια. Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έχουν τεράστια ευθύνη για τους θανάτους από πείνα στην Ελλάδα. Τα debates στα ΜΜΕ είναι στημένα. Οι δημοσιογράφοι εξαγορασμένοι. Η Ελλάδα παντού συρρικνώνεται. Δεν έχει φωνή. Δεν παράγει τίποτα ουσιαστικό. ΕΣΠΑ σε φίλους, κολλητούς, ψευτο-ιδρύματα και ΜΚΟ είναι η Ελλάδα...Ζούμε τη μετατροπή της δηλαδή σε προσωπικό τους φέουδο...Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Μαζί και η κλίκα του. Δεν μετράει ο λόγος του. Είναι ανακόλουθος. Παραμένει στην εξουσία με εκβιασμούς και με φτιαγμένους εχθρούς.

 Η Ελλάδα είναι στον γύψο!! ... και η εικόνα φιλτραρισμένη σε πλάνο με γαλάζιο ουρανό και ατελείωτη θάλασσα.

19 σχόλια:

  1. μόνο σου τα γράφεις και μονός σου φωνάζεις τα βόδια δεν ξυπνάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβω ειλικρινά ας υποθέσω ότι όντως είμαι ένα κοιμισμένο βόδι 3,18 τι ακριβώς ευελπιστείς να γίνει αν ξυπνήσω, θα βγω στους δρόμους να φωνάξω για το σύστημα εξουσίας ; , θα πάρω τα βουνά ; θα κάνω επανάσταση ; δεν θα πάω να ψηφίσω ; ε και ας τα πάρουμε με την σειρά , αν βγω στους δρόμους δεν πρόκειται τίποτε να αλλάξει, αν πάρω τα βουνά θα με πουν γραφικό και ηττοπαθή, επανάσταση το κόβω δύσκολο να κάνω, με το να μην πάω στην κάλπη θα χαίρονται αφού το αναλύσαμε αυτό ακριβώς επιθυμούν ο πολίτης στην απόξω, ρίξε μια ματιά το σύστημα στην μητρόπολη του καπιταλισμού τις ΗΠΑ σιγά αλλά σταθερά δημοκρατικά έδωσαν το δικαίωμα στον πολίτη να μην πηγαίνει να ψηφίσει δλδ όσοι ήταν απέναντι αυτομόλησαν δλδ έκαναν χαρακίρι μόνοι τους έβγαλαν τους εαυτούς τους εκτός και ο δικομματισμός ρεπουμπλικάνοι-δημοκρατικοί εναλλάσσονται κατά το δοκούν στην εξουσία με ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία 20-30 % , αφού το 70% ψηφίζει αποχή, τι δεν καταλαβαίνεις πολύ απλά αν το σύστημα εξουσίας φοβόνταν όντως την αποχή τι αλήθεια πιστεύεις θα επέτρεπε στους πολίτες που είτε είναι αποστασιοποιημένοι , είτε ιδεολογικά εναντίον όλου του πολιτικού προσωπικού να απέχουν , να σου θυμίσω μέχρι πρόσφατα η φήφος ήταν υποχρεωτική και ο νόμος είχε και ποινικές και διοικητικές κυρώσεις για τον απέχοντα χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Προφανώς για να μην παρεξηγηθώ οι εκλογές δεν αλλάζουν ούτε θα φέρουν καμία ανατροπή, επομένως αναμένω από εσάς που έχετε εμβαθύνει να μου πείτε αν έχετε επεξεργαστεί κάτι άλλο που να πράξω αν και όποτε ξυπνήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο άλλος ίδρυσε αν είναι αλήθεια κόμμα, γιατί και εγώ μπορεί να λέω ότι ίδρυσα κόμμα αλλά αν δεν καταθέσω επώνυμα στον Αρειο Πάγο για να πάρω το οκ όπως κάνουν όλα τα συμμετέχοντα , γιατί υπάρχει περίπτωση να με απορρίψει για συγκεκριμένους λόγους, τότε είναι ντουφεκιές στον αέρα , δηλαδή για κάποιους λόγους κρατώ την ανωνυμία στο διαδίκτυο που ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, πολύ εύκολα μπορούν να εντοπίσουν όνομα διεύθυνση κλπ , μόνο που τα γραφόμενά μου όχι μόνο μπορεί να ενοχλούν αυτό ουδόλως τους πειράζει, αλλά να λειτουργούν ως εφαλτήριο που θα τους ταρακουνήσει, οπότε το σύστημα εξουσίας χρειάζεται όπως τους κουκουλοφόρους που καλύπτουν την ανωνυμία τους με την κουκούλα για να διαλύονται ειρηνικές πορείες διεκδίκησης του αυτονόητου και τους φέροντες την " κουκούλα " της ανωνυμίας στο αχανές διαδίκτυο που λειτουργεί ως η εκκλησία του δήμου της αρχαίας Αθήνας, ο κάθε πικραμένος βρίσκει στασίδι να κατακεραυνώνει το σύστημα χωρίς να προτάσσει και λύσεις ή στην τελική εντοπίζει, διαπιστώνει τις αιτίες αλλά όταν του λές ο καπιταλισμός φταίει ηλίθιε , μούγκα στην στρούγκα, να στη Ευρώπη πνέει άνεμος ανόδου της ακροδεξιάς με την προβειά του αντισυστημικού μόνο για την προσέλκυση αφελών και μη, πιστεύει κανείς ότι όλος αυτός ο συφερτός των υποτίθεται στα λόγια αντισυστημικών αν στην περίπτωση αναλάβουν τα ινία της εξουσίας θα ανατρέψουν τον καπιταλισμό ως ένα επαχθές οικονομικό σύστημα ; πολύ απλά ρίξτε μια ματιά στις χώρες που ανέλαβαν οι ακροδεξιοί , Ιταλία, Ουγγαρία,Αργεντινή κλπ συνέβη καμία αλλαγή ή και οι αντισυστημικοί προσπαθούν να εξωραϊσουν το υφιστάμενο σύστημα δίνοντας ανάσες ανακούφισης , οπότε ο διαχρονικός κομμουνιστής Βάρναλης είχε δίκιο όταν έγραφε αν ξυπνήσει θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς , όχι με ηττοπαθείς αποχές και κουραφέξαλα, ή στην άλλη περίπτωση αν δεν ξυπνήσει απλά θα ακολουθήσει στον διαχρονικό ύπνο του Κεμάλ που συμβιβάστηκε ότι αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται να αλλάξει, διαλέξτε την σωστή πλευρά της ιστορίας, ή με τον Βάρναλη ΄ ή με τον Κεμάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κάτσε ρε Περι σε είχα κατατάξει σε άνθρωπο διορατικό και όχι δυστοπικό, δλδ αν ο Μητσοτάκης φύγει όπως διατυμπανίζεις για όλα όσα του προσάπτεις, μπορείς να μου δώσεις την εικόνα της επόμενης μέρας ; το σύστημα που υπηρετεί δεν θα ακολουθήσει το Γιάννης με δύο ν κερνά Γιάννης πίνει, πιστεύεις ότι η εναλλακτική θα είναι κάτι διαφορετικό ; εννοώ θα μειωθεί η ανεργία, θα πέσουν οι τιμές στα σούπερ, θα μειωθεί η κιλοβατώρα, θα πέσει η έπαρση ; τι στο διάλο θα γίνει που εγώ ο πτωχός τω πνεύματι δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός και εσκεμμένα στοχοποιούμε τον Μητσοτάκη ως πρόσωπο ως η αιτία όλων των δεινών αφήνοντας στο απυρόβλητο το σύστημα που υπηρετεί , γιατί είσαι έξυπνος από ό,τι φαίνεται και οι υπόλοιποι του δικομματικού παιχνιδιού το ίδιο σύστημα υπηρετούν απλά έχουν διαφορετική οπτική αφού κάθονται στα αριστερά έδρανα , οπότε η ειδοποιός διαφορά είναι στο πώς τους βλέπει κανείς , προσωπικά δεν ασχολούμαι με την οπτική αποδεχόμενος ότι είναι οι όψεις του ιδίου νομίσματος. Ειλικρινά με ξεπερνάει η εμμονή σου στα πρόσωπα και όχι στις πολιτικές που καλούνται να εφαρμόσουν, βέβαια δεν αναμένω να αναλύσεις την λογική σου , αφού καλά το αντιλαμβάνεσαι ότι το φύγε εσύ πάρε το ρεπό ανάπαυσης , έλα εσύ και πάλι από την αρχή πολύ απλά διαιωνίζει τα ίδια και τα ΄ίδια, το μάνα εξ ουρανού για το σύστημα δεν πέφτει σαν το μενίρ του Οβελιξ από τον ουρανό, έρχεται από το παγκόσμιο κέντρο της νέας τάξης και εξουσίας , όπως γίνεται πάντα, τας Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι,για αυτό το σύστημα (οποιοδήποτε άδικο σύστημα )το πολεμάς εν τη γενέσει του και με τα ίδια του τα όπλα,όχι υποχωρώντας συνεχώς.

      Διαγραφή
  5. https://panagiotistraianou.substack.com/p/0ad?fbclid=IwAR2JUdTgM9EKMCD6WgWWMzcw1u6Ya_wlYzkp2rAaGMyYmeiHMAOSSATGmpc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://traianou.gr/2023/12/sionistiko_sxedio.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περι θα μας τρελάνεις δέχεσαι και εσύ την προπαγάνδα ότι υπάρχει κορονοιός μια στο καρφί και μια στο πέταλο , έπεσε πολύ σανοφαγία παρατηρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για μποναμά-δώρο στους επιχειρηματίες του εθνικού δικτύου με αύξηση ύψους 7,6 % στα διόδια όλης της χώρας για το 2024 ,Κατά τα άλλα το παραμύθι συνεχίζεται με πολλούς δράκους, η ελληνική οικονομία είναι σε ανοδική πορεία, σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα, οι επενδύσεις αυξάνουν , αλλά τα νοικοκυριά λόγω πληθωρισμού και ακρίβειας , βουλιάζουν στην ανέχεια. Πάντως σημειώθηκε μείωση τιμών στους λοτούς για να είναι ελκυστικοί οικονομικά στο πόπολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περι εσύ μας προτείνεις να διαβάσουμε τραϊανού για τις εξετάσεις του Ιουνίου θα είμαστε οκ εγώ αν δεν προλάβω θα αντιγράψω είμαι μάνα στην αντιγραφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών
    Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τής ανθρωποσφαγής τής Γάζας!
    Θέμα χρόνου ένα μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων στην ανύποπτη Ε.Ε..
    Η Μοσάντ είναι αυτή που θα πυροδοτήσει την ισλαμική τρομοκρατία εναντίον των Ευρωπαίων, για να τους «πείσει» για το «δίκιο» του Ισραήλ!
    .https://panagiotistraianou.substack.com/p/0ad… Δείτε περισσότερα

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ 'ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή απαντάς όπου σε βολεύει , αγαπητέ Περι μπορείς να μου φτιάξεις την εικόνα για την πατρίδα μας την επόμενη που θα αποχωρήσει ο Μητσοτάκης, ποιά θα είναι η εναλλακτική τι όντως δομικά αναμένεις να αλλάξει, θα τελειώσει η γάγγραινα του δικομματισμού ως η μοναδική αιτία των δεινών θέλω να πιστεύω μετά την μεταπολίτευση και μην μου πείς να ξυπνήσει ο πολίτης και να επιλέξει την αποχή , διότι ξέρεις πολύ καλά και 80% αποχή να έχουμε πράγμα καθαρά ουτοπικό , πάλι κυβέρνηση θα βγεί με το υπόλοιπο 20 % και μάλιστα το πρώτο κόμμα θα έχει και μεγάλο ποσοστό και βέβαια αυτοδυναμία. Προσωπικά δεν έχω κανένα ζήτημα πέραν της αισθητικής . δλδ ενοχλούμαι τα μάλα από την ρητορική της έπαρσης, του ψευτοπατριωτισμού, την ρητορική του αποκλεισμού, με τα πρόσωπα αφού και εσύ κατά βάθος γνωρίζεις ότι τα πρόσωπα απλά υπηρετούν το σύστημα που ακυρώνεις με διαπιστώσεις , αλλά όταν τίθεται το ζήτημα της αιτίας των δεινών, πετάς να φύγει δλδ ψεκάστε τελειώσατε, ε δεν είναι έτσι τόσο απλοϊκά το ζήτημα της λύσης, μάλλον πιστεύω ότι ενώ τον αποδομείς πίσω από την κουρτίνα λειτουργείς υπερ, ζητάς αποχή και ουσιαστικά τους ενδυναμώνεις, άρα προβοκατόρικα λειτουργείς, ως δούρειος ίππος του σύστήματος. Αναμένω λοιπόν να μου ζωγραφίσεις την εικόνα μετά την αλλαγή προσώπων, τι θα αλλάξει στην καθημερινότητα του πολίτη, θα μειωθεί ο ΦΠΑ, θα πέσουν οι τιμές στα ράφια , στα καύσιμα, στην ΔΕΗ, θα ελαχιστοποιηθεί η φοροδιαφυγή των μεγαλοπατριωτών, θα ζούν οι νοικοκυραίοι όπως παλιά που το προτείνει ο νέος αρχηγός του Συριζα και ο μόνιμος σχολιαστής -αναλυτής- ιστορικός- συνομωσιολόγος-ποιητής-σεναριογράφος της ιστοσελίδας σου, είδες τα μεγάλα πνεύματα που ευθυγραμμίζονται με την ρητορική της ακροδεξιάς στην χώρα μας συναντιούνται, τέλος πάντων αν έχεις την εικόνα στο μυαλό σου ρίξτην και ας πάει και το παλιάμπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχοντα τελικά μην απαντάς δικανικά που λέν και οι δικηγόροι, υπήρξε και υπάρχει κορονοϊός ναι ή όχι, αν ναι τότε απεταξάμην τις θεωρίες συνομμωσίας που κάποιοι διακινούν γιατί οτι και να συμβαίνει πάντα υπάρχει δάκτυλος εβραϊκός, πάντα κάτι μας κρύβουν οι παγκόσμιοι ιλουμινάτοι, οι νεοταξίτες, παγκοσμιοποιητές, πάντα υπάρχει 'ένα σκοτεινό σχέδιο που μας κρύβουν αλλά ευτυχώς υπάρχει και κάποιος που τους ξεμπροστιάζει, ο γνωστός άγνωστος χ, πάντα κάποιος θέλει να μας γεμίσει με λαθραίους για να μας τελειώσει πολιτισμικά και εθνολογικά, εδώ ο ινδός μετανάστης στην Βρετανία απεδείχθη βασιλικότερος του βασιλέως , περισσότερο πατριώτης απο τους ορίτζιναλ βρετανούς αποικιοκράτες, ας είναι ο ίδιος αποτέλεσμα της αποικιοκρατίας,κάπως σαν τους γενίτσαρους στη Οθωμανική σκλαβιά, ε δεν μπορεί Περι να ευθυγραμμίζεσαι με ανοησίες και περιφερόμενες βλακείες, τους εκθέτεις και εκτίθεσαι, δλδ διαβάστε -διαδώστε κλπ ε και τι θα γίνει, θα γίνουμε σοφότεροι ; θα γίνουμε αναλυτές , θα γίνουμε αξιολογητές ; η θα κουβαλάμε νερό στον μύλο του συστήματος εξουσίας, που κάποιοι έχουν την αυταπάτη ότι ακυρώνουν ή ψευδαισθήσεις ανατροπών χωρίς πουθενά να μας λένε πως θα γίνει η ανατροπή, αφήνουν να εννοηθεί ότι με ένα μαγικό ραβδάκι κάποιος κάποτε προφανώς Ελλην, θα αποφασίσει χωρίς την βοήθεια του πολίτη αφού στο μεταξύ θα τον έχει κοιμίσει σε βαθύ ύπνο να ανατρέψει ένα ολόκληρο σύστημα με μηχανισμούς, με pretador, με αρμούς κλπ αραβουργήματα και ως δια μαγείας την επόμενη θα ζούμε σε έναν κόσμο ηθικά αγγελικά πλασμένο, αν Περι είσαι ουτοπιστής οκ συνέχα και προσωπικά εγώ τουμπεκί δεν θα σε γειώσω ζητώντας εξηγήσεις, δική σου η ιστοσελίδα γράψε ότι γουστά;ρεις απλά μην υποτιμάς την νοημοσύνη μερικών εξ υμών και ημών. Την ευλογία μου λοιπόν και καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να φύγει ο Μητσοτάκης και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Το πιστεύω κ εγώ εκτός κι αν οι έλληνες θέλουνε να αγοράζουν την φέτα 20 ευρώ το κιλό...δεν ξέρω γούστα είναι αυτά. Αν τώρα φύγει ο Κούλης εξαφανίζονται κάτι Ανδρουλάκηδες και Κασσελάκηδες αλλάζουν ολα και φτου από την αρχη ξανα και αυτό λέγεται ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει ο Έλληνας να μπορέσει να βγει σπο το σύστημα. Μας θέλουν να είμαστε φτωχοί,άρρωστοι, ακληροι η πεθαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 304 Αν ήταν τόσο απλά θα είχαμε ξεμπερδέψει χρόνια τώρα από την στημένη εναλλαγή του στημένου δικομματικού παιχνιδιού, να στο ζωγραφίσω καλύτερα στην προηγούμενη Βουλή και προφανώς στην σημερινή και στην επόμενη θα γίνεται λεκτικός "σκοτωμός " από τους μονομάχους του δικομματισμού, φωνές άναρθρες χωρίς ουσία, λόγος ξύλινος, πατριωτικές κορώνες,αερολογίες και βερμπαλισμοί, κτυπήματα κάτωθεν της ζώνης κλπ οι μόνιμοι θεατές και μόνιμοι αιμοδότες του δικομματισμού δλδ οι πολίτες θα παρακολουθούν όπως πάντα έκαναν τους διαξιφισμούς και θα σκέφτονται πόση αντιπαλότητα έχουν τα γρανάζια του συστήματος εξουσίας, όμως στο τέλος που θα γίνει ταμείο ως εκ θαύματος η πλειονότητα και μάλιστα σε κομβικά και σημαντικά νομοσχέδια που θα κατεβάσει πρός ψήφιση το κυβερνών κόμμα θα ψηφιστούν από κοινού με πασόκ και συριζα, όπως και στην προηγούμενη Βουλή όπου το 60% των νομοσχεδίων υπερψηφίστηκαν δικομματικά. Μου επαναλαμβάνεις το στερεότυπο ή μάλλον την καραμέλα που βολεύει ως απλοϊκό αφήγημα που δεν συνάδει με το επίπεδο του νοητικού σου πηλίκου, ότι αν φύγει τελειώσαμε, να προσπαθήσω να σου θυμίσω μετά την μεταπολίτευση που ανδρώθηκε ο τεχνητός διπολισμός, πόσοι ηγέτες αποχώρησαν από την εξουσία,όλα όδευσαν πρός το χειρότερο, μην μου πείς ξανά το τετριμένο , το πρόβλημα δεν είναι με τα πρόσωπα που απλά κάνουν την δουλειά που τους ανετέθη, αν την κάνουν καλά για το σύστημα τότε παραμένουν στους θώκους αν όχι τότε αποσύρονται ως αναλώσιμο υλικό και αντικαθίστανται από την εφεδρεία που διαθέτει και να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί πίσω που περιμένουν την ανάδειξή τους, μην σου διαφεύγει υπάρχει και το ευρωκοινοβούλιο ως εναλλακτική για τους ρέκτες της αποτυχίας, αποσύρονται δια της πλαγίας, όπως με τους υποψήφιους βουλευτές που αποτυγχάνουν να εκλεγούν, παρότι δείχνουν ότι για να αποτύχουν δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια, δεν τους ξεχνούν και τους τοποθετούν σε νευραλγικές θέσεις, κανένας λοιπόν δεν πάει χαμένος, αλλά στην τελική ξεκόλλα , αν θέλεις που μαλλον δεν θέλεις προσπάθησε να αποδομείς το σύστημα που γενά ακρίβεια , παθογένειες ,ανισότητες δλδ όλες τις πληγές του Φαραώ για τον πολίτη που να επισημάνουμε είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε, απευθύνομαι σε σένα που πολλάκις μέσα από τα δικά σου παρεμβατικά άρθρα =αναρτήσεις και όχι από αναπαραγωγές ξένων που είναι βουτηγμένες σε διαπιστώσεις οφθαλμοφανέστατες και δεν κομίζουν κάτι καινούργιο και που προφανώς απευθύνονται σε αφελείς που τους αποδέχονται άκριτα και τους χρήζουν και στρατηλάτες και όταν τους λές αφού κόμμα υπάρχει, οι συνθήκες είναι τέλειες , ο κοσμάκης στα μανταλάκια, τόσα χρόνια κριτική γιατί άραγε δεν κατέρχεται να αποτινάξει το στημένο ; απάντηση δεν παίρνεις οπότε να δώσω την δική μου [που ίσως να μην είναι απόλυτα αληθής, για την κατάθεση στον Αρειο Πάγο απαιτείται όνομα διεύθυνση κλπ που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το βιογραφικό που όπως γράφει για ευνόητους λόγους δεν κατατίθονται περαιτέρω στοιχεία, εγώ Περι σκέφτομαι αν οι διαχειριστές του συστήματος εξουσίας έβλεπαν ότι υπάρχει φόβος ανατροπής από τα γραφόμενα αναμφίβολα θα έκαναν τις απαραίτητες " διορθωτικές " κινήσεις φίμωσης, αντίθετα αφήνονται ελεύθερες προβοκατόρικες αρθογραφίες ακόμα και εσύ είσαι στο απυρόβλητο άραγε γιατί ;πολύ απλά γιατί μπούχτησαν από κενοφανείς διαπιστώσεις, επιζητούν στο αχανές διαδίκτυο να γράφονται διάφορα ώστε ο πολίτης να εκτονώνει την οργή του, να κατασκευάζονται ανενεργοί, αποστασιοποιημένοι, παροπλισμένοι πολίτες που θα είναι στα λόγια απέναντι, θα αδιαφορούν για τις τύχες τους αφού όλοι μαζί τα τρώνε και δεν αλλάζει τίποτε, θα επιλέγουν την αποχή κερασάκι στην τούρτα λωτού,θα στήνουν το γαΙτάνακι ο ηγέτης φταίει άρα να φύγει, αλλά να μην ξεχνούν ποτε ότι το σχολείο εκπαίδευσης νέων σωτήρων , μεσσίων εξ αμερικής ορμώμενο ετοιμάζει τους ουρανοκατέβατους σωτήρες που σωτηρία δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 304 ωραία να το δεχτώ, αλλά αν φύγουν όλοι και από μηδενική βάση υπάρξει επανασχεδιασμός , τα νέα κόμματα και το νέο πολιτικό προσωπικό ποιό σύστημα θα υπηρετούν , αυτό ρωτώ και απάντηση δεν λαμβάνω, οκ από χαμηλής ποιότητας νόησης δεν προσδοκώ απάντηση επί του ερωτήματος, όμως απο ψαγμένους και εχέφρωνες νοητικά αναμένω την προσωπική τους θέση , όσο διαβάζω τερατουργήματα απλά καταλαβαίνω ότι δεν έχουν επεξεργαστεί την επόμενη μέρα, παραμένουν εραστές του αμονιαζόλ φεκάστε τελειώσατε, προσωπικά να δεχτώ το ψεκάστε τους ψεκασμένους μπας και τελειώσουμε με τους φαιδρούς και γραφικούς επικίνδυνα για την εγκεφαλική μας ισορροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...