peri majestic the real

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ο λαός του Μέσι και του Μαραντόνα τα κατάφερε ξανά. Ο Μιλέι θα αναλάβει καθήκοντα στις 10 Δεκεμβρίου, όταν λήγει η θητεία του περονιστή Αλμπέρτο Φερνάντες. Φανατικός οπαδός του Νετανιάχου ο Μιλέι... υπόσχεται ότι θα αλλάξει την Αργεντινή προς το καλύτερο..σε μια χώρα όπου ο πληθωρισμός υπερβαίνει το 140% σε ετήσια βάση, τέσσερις στους δέκα Αργεντινούς είναι φτωχοί και τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας είναι στο κόκκινο...

  

Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που έχει πρόγραμμα 44 δισ. δολ. με την Αργεντινή, δήλωσε τη Δευτέρα ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Αργεντινής «για να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε ισχυρό σχέδιο για τη διασφάλιση της μακροοικονομικής σταθερότητας και την ενίσχυση της ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς». 

Με πληροφορίες από Reuters, AP, AFP

Αλμα στο άγνωστο για την Αργεντινή: Τι σηματοδοτεί ο θρίαμβος του ακροδεξιού Μιλέι-2

O Μιλέι κυματίζει με πάθος την ισραηλινή σημαία σε προεκλογική του συγκέντρωση στις 14 Νοεμβρίου (Reuters).

12 σχόλια:

  1. Η Αργεντινή θα πάει άπατη με κάτι τέτοια παλικάρια. Σε 2 χρόνια νέες εκλογές και θα τον φυγαδέψουν νύχτα. Χορτάσαμε από γραφικούς. Κάθε χώρα έχει μπόλικους αλλά το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος τους ψηφίζει. Αυτός μου φαίνεται εντελώς μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι σκελετοί βγήκαν στην Αργεντινή από τις ντουλάπες, το φάντασμα του δικτάτορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φάντασμα του δικτάτορα Βιντέλα πλανάται πάνω από την Αργεντινή,ο νέος ακροδεξιός φιλοχουντικός Μιλέι, ζητεί την άμεση διακοπή των σχέσεων με την Βραζιλία, επειδ΄΄η θεωρεί τον Λούλα σκληρό κομμουνιστή,ζητεί την απόλυτη ταύτιση με τις ΗΠΑ και Ισραήλ,δηλώνει θαυμαστής της Θάτσερ,το πρόγραμμα που επιθυμεί να εφαρμόσει προκαλεί ανατριχίλα. Τι παρατηρούμε λοιπόν, απλά οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται στρατιωτικές δικτατορίες δλδ χούντες, όπως έκαναν παλαιόθεν, σήμερα ή κάνουν απευθείας επεμβάσειςπχ Γιουγκοσλαβία, ή δια του διαίρει και βασίλευε δημιουργούν τεχνητές πολώσεις και εμφύλιους που τις προσφυγικές ροές θα τις υποστούν οι χώρες που βρίσκονται ατυχώς κοντά στις εμπόλεμες ζώνες ή με βελούδινες ανατροπές τύπου πλατείας Μειντάν στην Ουκρανία, είτε με εκλογές όπως στην Αργεντινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την εκλογή του δέχτηκε ο Μιλέι, μέσα από ένα tweet, και από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος τόνισε ότι ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ του Κιέβου.

    «Συγχαρητήρια στον Χαβιέρ Μιλέι για τη ευρεία νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Αργεντινής. Εκτιμώ την καθαρή στάση του για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Προσδοκώ να εργαστούμε για να ενισχύσουμε τη συνεργασία των δύο χωρών και να αποκαταστήσουμε τη διεθνή τάξη στη βάση του διεθνούς δικαίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αργεντίνος είναι δικός τους...φουλ σιωνιστής..

      peri

      Διαγραφή
  5. Περι σωστός ίσως από τους ολίγους που έχουν κατανοήσει ποιά η διαφορά μεταξύ αντισημίτη και αντισιωνιστή, δεν τσουβαλιάζονται όλοι οι Εβραίοι, ο σιωνισμός είναι το πρόβλημα, όσοι βλέπουν τον Εβραίο υποπίπτουν σε θεμελιώδες λάθος που ακριβώς στην ουσία λειτουργούν υπέρ του σιωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μίλερ,είναι απλά μιά "εικόνα" του "πολιτικού κύκλου".. Ενα καρναβάλι όπως όλα τα καρναβάλια. Μια παρακμιακή κατάσταση ,όπως όταν κοινωνίες βιώνουν καταστάσεις παρακμής! Τί θα περιμένες δλδ; Να τοποθετήσουν ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ; "Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια"..
    Η εικόνα ταιριάζει με την γενική παρακμή και τών λαών και τής "ηγεσίας" του.! ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΜΗ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ . Η ΚΟΡΥΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΡΑ; ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΖΙΑΒΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ.
    Καρναβάλια παντού καρναβάλια. Αλλοι τά βλέπουν όλα τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ "ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΟΧΗ "ΦΩΣΤΉΡΕΣ".
    Ελα βάλε το μυαλό σου τώρα με τους ηλίθιους.
    Ενας κασελάκης ένας μΗτσοτάκης ενας Τσίπρας κάποτε ένας Παπανδρεου.. Ορεξη να έχουν να τους δουλεύουν. Και όρεξη όπως βλέπεις υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται πώς όταν μιλάμε για Εβραίους δέν μπαίνει στό "τσουβάλι",και ο λαός τού Ισραήλ.Καί αυτοί όπως όλοι οι λαοί είναι θύματα τών "ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ" Η "ΜΑΚΑΒΑΙΩΝ" Η "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ".
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    Καί πάλι δεν υπάρχει "αντι".Το αντί είναι ένας όρος που οί ίδιοι "έριξαν" στο "τραπεζι" για βραχυκύκλωμα. Τι θα πεί "αντισημίτης"; Τι θα μπορούσε να πεί "αντιχολεριασμενο"; 'Αντιγύφτος","αντικινέζος"; Ορολογίες τού κώλου της νέας τάξης.Υπάρχει ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ και είναι απόλυτα ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. Σύνθετο και κατανοητό.
    Αρα είναι όλο ΛΑΘΟΣ. Καμμιά διαφορά δέν υπάρχει ,γιατί απλά ,δέν υπάρχει ¨ΑΝΤΙ". Δέν υπάρχει αυτός ό όρος,δέν υπάρχει κάτι ανάλογο. Κανείς δέν είναι ούτε "ρατσιστής",ούτε ¨ομοφοβικός" ,ούτε "αντισημίτης " η "αντισιωνιστής". Τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
    ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
    ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όσα διαβάζουμε δείχνει εκκεντρικός και αλλοπρόσαλλος. Φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ. Το πιο πιθανό είναι ότι τον βοήθησε ο Τραμπ, οπότε και θα τον συμβουλεύεται. Τώρα το μέλλον της Αργεντινής είναι αβέβαιο. Αλλά η επιλογή ενός τέτοιου ανθρώπου δείχνει την μεγάλη ανησυχία και απογοήτευση του λαού για το μέλλον. Επομένως και ο Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ έχει ελπίδες, αν τελικά επικρατήσουν οι εκκεντρικοί τύποι. Έπειτα έχει μεγάλη αδυναμία στο σκύλο του, με τον οποίο από ότι διαβάσαμε στο ρεπορτάζ επικοινωνεί μέσω μέντιουμ. Όλα είναι ανοιχτά και τίποτε δεν αποκλείεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αντισημιτισμός με το ΑΝΤΙ ,χαρακτηρίζεται η συστημική αντίθεση πρός την Εβραϊκή φυλή, καθώς και η προσπάθεια περιορισμού της έκφρασής της , φθάνοντας πολύ συχνά στην εχθρότητα αλλά και σε προσπάθειες εξόντωσης.Η βιαιότερη έκφραση αντισημιτισμού αποτελεί το ολοκαύτωμα από την ναζιστική Γερμανία.Σήμερα ο ακροδεξιού χαρακτήρα εβραϊκός εθνικισμός, εργαλειοποιεί τον αντισημιτισμό,ως όπλο για να φιμώνει τους επικριτές του., καταχράται την μνήμη των Εβραίων που στο παρελθόν υπέφεραν εθνοκαθάρσεις, μαζικές διώξεις, από τον αντισημιτισμό., ιδιαίτερα από τον ναζισμό και φασισμό, μην απορείτε που σήμερα τα χαρακτηριστικά του Ισραήλ σε σχέση με τους Παλαιστίνιους μοιάζουν με τις διώξεις των ναζί.Ο ΑΝΤΙσημιτισμός είναι μαι αντίληψη για τους Εβραίους , πχ η δήλωση Νετανιάχου, πως το Ισραήλ, ο περιούσιος λαός, είναι κράτος -έθνος,του Εβραϊκού λαού ΜΟΝΟ, είναι ωμός ρατσισμός και αντισημιτισμός , εναντίον των Παλαιστινίων, των Χριστιανών και Μουσουλμάνων που ζούν στο Ισραήλ.Ο αντισιωνισμός αντιτίθεται και είναι απέναντι, είναι εχθρός του Εβραϊκού εθνικισμού,τα θύματα του αντισημιτισμού σήμερα είναι οι Αραβες και οι μουσουλμάνοι, και όχι πλέον οι Εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν με τίς αποδείξεις στό φώς ,αποδειχτεί πώς οι ίδιοι οι εβραίοι,έφτιαξαν τό δήθεν ολοκαύτωμα,πώς θα ονομαστεί στήν Ιστορία αυτό; ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ. ΚΤΗΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ..μηπως θα τους ονομάσουμε και εμείς"αντιανθρωπιστές". η "αντι αριανιστές"Μήπως θα ονομάσουμε τα κορόιδα,που "τσίμπησαν" από τα κόλπα τους "υπερηλίθιους"; Η υπέρμαχους της ηλιθιότητας; Θα τούς λένε απλά κορόιδα η ηλίθιους.
    Ενα χάος στίς σκέψεις εντελώς ρέ φίλε! Μεσαίωνας κυριολεκτικά. Ετσι κατάντησαν τον κόσμο.
    Ποιά προσπάθεια "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ";; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ; ΑΛΗΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙ".Σε κλέβουν και φωνάζουν "κλέφτης",και σε ληστεύουν ,και φωνάζουν "ληστές με λήστεψαν". ΕΛΕΟΣ!
    "εργαλειοποιεί"Καταχράται""εθνικισμός",¨φασισμός" ¨ναζισμός"..σάς έχουν κανει το μυαλό πιό κιμά. "Χλέπα" ,εντελώς μιλάμε.

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ" ειναι αυτοί που έχουν ξεσκισει τούς πάντες,και βγαινουν και "από πάνω" που λένε . Αυτοί κλαψουρίζουν συνεχώς,και "τρέχουν" να προλάβουν όποιον αντιδράσει στίς πουστιές τους ,ξεφωνίζοντας τον "αντι".
    Αντιμαλάκας υπάρχει; Πόσοι δεν γουστάρουν τους μαλάκες Γιατί δέν υπάρχουν "αντιμαλάκες";; Αντιπούστης; Γιατί αυτόν τον ονόμασαν "ομοφοβικό";


    ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Εξ άλλου το είπαμε..\¨ο βλάκας έχει ξεκινήσει με αρνητικό πρόσιμο".Που σημαίνει πώς κάτι δέν έχει "πιάσει" σωστά καί άρα ,όλη η "γνωση" του βασιζεται , και συνεχίζει , με αυτό το αρνητικό πρόσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://panagiotistraianou.substack.com/p/made-in-usa?fbclid=IwAR1WlrE2SDOuLNYFwDIJv6BwEIARbYa_eZCbsh-4qUkkI57dJALDo1cnQtI
    Να και το άρθρο του Τραιανου,που βάζει τα πράγματα στην θέση τους..
    Αλλο ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ και αλλο "ΑΝΤΙ- ΣΗΜΙΤΗΣ- ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ' ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή