peri majestic the real

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Weekend στις Σπέτσες. Ανάμεσα στο μπάνιο, marathon και ψάρι-κρασί, ποστάρω και 'καμιά social μπαρούφα στην Βαλκανομπανανία. Thanks Tsirizogidia!

Ελληναριό αυτή είναι η κατάντια σου, θαύμαζε από το Mega του Μαρινάκη, αυτά τα δύο χαζοκούδουνα!!Δεν σε λυπάμαι καθόλου, ότι έπαθες και ότι θα πάθεις σου αξίζει γιατί αυτό είναι το επίπεδο σου και αυτά σου πρέπουν!  

Χτες Σπέτσες, προχτές Μακρόνησο. Επόμενη στάση; Η Κύπρος και λίγο ο Βόλος για ξεκάρφωμα...Έρχονται και οι εκλογές της μαφιόζικης τοπικής αυτοδιοίκησης και όλα καλά. 

Κάνει το κομμάτι του γιατί ξέρει που βρίσκεται...

Δηλαδή αν είχαμε την Αχτσιόγλου θα άλλαζε κάτι; Όχι, βέβαια. Αυτή κι αν είναι καθυστερημένη. Μέχρι και τον Τζανακόπουλο έκρυψε από τα ΜΜΕ για να πουλήσει σανό στον κόσμο...Βλέποντάς στην νόμιζες ότι είναι μια "ανύπαντρη" Παπαρήγα..  Αιώνια Φοιτητριούλα νομικής στο 15 έτος!

 Μια παρεούλα είναι οι άνθρωποι με τα βενιζελικά ΜΜΕ της Ντόρας να τους προβάλουν σε κάθε τους κίνηση......Άνθρωποι των μνημονίων. Άνθρωποι που ρήμαξαν την Μακεδονία...και τις ζωές όλων μας...Άτομα που ζούνε απλά και μόνο για τα δικά τους συμφέροντα..

Νέοι με συμπεριφορά γέρων! Έφη Αχτσιόγλου - Δημήτρης Τζανακόπουλος: Το love story των δυο πολιτικών  που περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html       Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω;  Για το ξεπούλημα του ονόματος της...