peri majestic the real

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Αναπόφευκτη η εισβολή του ισραηλινού στρατού στη Γάζα. Μεγάλη προσοχή για Ελλάδα! Μας δεσμεύει σε πολλά το Nετανιάχου state. Μην ξεχνάμε ότι ο κομπλεξικός χανιώτης πρότυπο το Ισραήλ είχε στο θέμα των εμβολίων....

Image

Η εξειδίκευση της ιδέας των πρωθυπουργών κ. Γ. Παπανδρέου και Μπέντζαμίν Νετανιάχου να συσταθεί ένα κοινό Υπουργικό Συμβούλιο Ελλάδος και Ισραήλ που θα έχει στόχο την εμβάθυνση των σχέσεων και της συνεργασίας των δύο χωρών ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης του υπουργών των Εξωτερικών κ. Δημ. Δρούτσα και του Ισραηλινού ομολόγου του Αβιγκορ Λίμπερμαν, που βρίσκεται από χθες στη χώρα μας. Η σχετική ιδέα που επισφραγίστηκε την Τρίτη το βράδυ σε τηλεφωνική συνομιλία των δύο πρωθυπουργών, όπως είπε χθες ο κ. Δρούτσας, όχι μόνον επιβεβαιώνει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις Αθήνας και Τελ Αβίβ, αλλά θα έχει «πολλαπλά οφέλη για τους λαούς των δύο χωρών». Χθες επίσης διευκρινίστηκε ότι το πρωτότυπο αυτό διακρατικό όργανο, αναλόγως τη θεματολογία του, θα συνεδριάζει κατά τακτά διαστήματα με τη συμμετοχή των καθ’ ύλην αρμοδίων υπουργών, ενώ η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Ισραήλ τον Απρίλιο. Θέλοντας ενδεικτικά να αναφέρει ορισμένους τομείς συνεργασίας, ο κ. Δρούτσας επικαλέστηκε τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή και τον τομέα υψηλής τεχνολογίας, ενώ ερωτηθείς σχετικά ο κ. Λίμπερμαν δεν αρνήθηκε την πρόθεση της Αθήνας και του Τελ Αβίβ να υπάρξουν κοινά βήματα στον τομέα των επενδύσεων που σχετίζονται με το φυσικό αέριο. «Απαιτείται όμως να γίνει εμπεριστατωμένη έρευνα», είπε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ και χαρακτήρισε την προσβλεπόμενη ελληνοϊσραηλινή οικονομική συνεργασία ως «την πρόκληση των ερχόμενων ετών και γι’ αυτό πρέπει να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν».Δήλωση Πρωθυπουργού από Καστελόριζο - YouTube

Κατά τα λοιπά, ο κ. Δρούτσας θέλησε να απαντήσει σε όσους επικρίνουν την Αθήνα για τις άκρως φιλικές σχέσεις που δημιουργεί με τη σημερινή κυβέρνηση του Τελ Αβίβ, διευκρινίζοντας ότι οι απόψεις της Ελλάδας δεν συμπίπτουν σε όλα τα θέματα με αυτές του Ισραήλ, αλλά ακριβώς λόγω της ειλικρίνειας που τις διέπει, η Αθήνα έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη τόσο του Ισραήλ, όσο και του αραβικού κόσμου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε...  10 πίτσες και 32 αναψυκτικά..

13.01.2011

 Πηγή Καθημερινή 

 Πίτσες σε LIVE σύνδεση παρέλαβε ο Κασσελάκης ΑΛΛΑ δεν τον ήξερε ο  ντελιβεράς | Luben TV - YouTube

6 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχααχαχχαχααχ! Κάποτε είχα ακούσει από κάποιον τόν επιθετικό προσδιορισμό, ¨αρσενικό"!! ( Για τον Γιωργάκη) -Έπρεπε αμέσως να καταλάβω πώς ήταν ντιπ για ντίπ ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπορεί τελικά ο τρόμος, η στυγνή προπαγάνδα και παραπληροφόρηση ή για να είμαι αντικειμενικός η μονόπλευρη πληροφόρηση και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού των κοινωνιών αποδεκτών σε όλο τον πλανήτη , ο τρόμος και η προσπάθεια χειραγώγησης, που ασκείται για λογαριασμό του σιωνιστικού κράτους να κάμψει τις κοινωνικές αντιστάσεις , μάλλον όχι, η απάντηση έρχεται από τις χιλιάδες των κινητοποιήσεων για ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος και για το φρένο στην γενοκτονία.Βροντοφωνάζουν να μπεί ένα τέλος στο γαΪτανάκι του τρόμου, , καταδικάζουν την συνεχιζόμενη γενοκτονία ακόμα και εκατοντάδες εβραίοι που εισήλθαν στο αμερικανικό κογκρέσο ζήτησαν να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί. Να θυμίσω απλά την φράση του τελευταίου επιζώντος του ναζιστικού γκέτου της Βαρσοβίας εβραίου Μάρεκ Εντελμαν, ο΄οποίος σχολιάζοντας τα εγκλήματα του Ισραήλ . έλεγε το να είσαι Εβραίος σημαίνει να είσαι πάντα με τον καταπιεσμένο και ποτέ με τον καταπιεστή./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στόν νοήμονα άνθρωπο δείχνει πώς κανείς δέν θέλει πόλεμο. Επίσης δείχνει και το τέλος..
      Δέν θα πείσουν δλδ οι Σιωνιστές ,πώς τούς κυνηγούν,και τους καταδιώκουν ,αλλά θα φανεί πώς μόνιμα κυνηγούν όλους ,ακόμα και τούς αδερφούς τους γιά το κέρδος ,και τούς θυσιάζουν.. Σήμερα ο ΝΟΗΜΩΝ βλέπει ,πως τα προβατα του Ισραήλ δέν πάνε εύκολα για σφάξιμο,και αντιδρούν.
      Ακόμα υπάρχουν ψάρια που έχουν δαγκωμένο το δόλωμα του "ολοκαυτώματος".! Ενώ οι ίδιοι οι Ισραηλίτες έχουν πονηρευτεί,κάποιοι υπνοβάτες ακόμα "ρομαντικά " σαλατοποιούν,ότι βλέπουν και ότι ακούν! Λογικό εν μέρη. Αν γνώσεις δέν υπάρχουν η σύγχυση είναι μονόδρομος.
      ΕΛΑ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ...

      Διαγραφή
  3. Εβραίος είσαι; Η Εβραίος;


    (-Να θυμίσω απλά την φράση του τελευταίου επιζώντος του ναζιστικού γκέτου της Βαρσοβίας εβραίου Μάρεκ Εντελμαν, ο΄οποίος σχολιάζοντας τα εγκλήματα του Ισραήλ . έλεγε το να είσαι Εβραίος σημαίνει να είσαι πάντα με τον καταπιεσμένο και ποτέ με τον καταπιεστή./-)

    -Ευτυχώς που υπάρχουν και φανατικοί θαυμαστές τών "θυμάτων" και κάνουν την δουλεια τους οι πονηροί εβραίοι.Ευτυχώς γιά αυτούς που υπάρχουν βλάκες και πουλάνε το παραμυθι τους. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιπαρέρχομαι ξανά να δω μέχρι πότε τον νοητικό χυλό ,ας γίνουμε κάποτε ειλικρινείς και ας αφήσουμε τα δακρύβρεχτα, τις πόρνες βαβυλώνες και να ο νυμφίος έρχεται εν τω μέσω νυκτός, ας δούμε την πραγματικότητα από όποια οπτική και αν την προσεγγίζουμε, υπάρχουν κάποιες παραδοχές, κατ άλλους θέσφατα που δεν μπορούν να κλονίσουν το ιδεολόγημα ατομικό ή συλλογικό, δλδ η στάση των κυβερνήσεων της δύσης στο Παλαιστινιακό δεν μου προκαλεί ΄΄εκπληξη, είναι ένα ιστορικό συνεχές , άσχετα με την συγκυρία,που τουλάχιστον για μένα αποδεικνύεται αμετακίνητο. Ο αποκλεισμός κάθε αντίλογου, οι κυρώσεις απέναντι σε αθλητές,συγγραφείς και οποιονδήποτε εκφράσει έστω και ενστάσεις για την στάση των σιωνιστών , προφανώς ήταν αναμενόμενες. Αλλωστε ζούμε σε έναν κόσμο φανατικών, επικίνδυνα φανατικών τρελλαμένων,εδώ που κάθε συμφέρον μεταφράζεται σε ιδεολογία και υπερασπίζεται τον εαυτό του ως κοσμοθεωρία και τελικά ως δόγμα μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης.Δεν είναι λίγοι που ανασύρουν έναν ξαναζεσταμένο πόλεμο των πολιτισμών, για να χρυσώσουν το αφήγημά τους και την απόλυτη ταύτιση με τους άρπαγες Ισραηλινούς,τον πόλεμο αυτόν τον ανασύρουν ώστε να θωρακίσουν την χωρίς αποχρώσεις στήριξή τους πρός την ακροδεξιά κυβέρνηση Ντετανιάχου. Προφανώς μέσα από αυτήν την συλλογιστική και τις εφαρμογές της δλδ το απαρχάιντ στην λωρίδα της Γάζας, οιμ μαζικές δολοφονίες,η εθνοκάθαρση στα βήματα των ναζί που αντί να τους κάνουν να ακούν εθνοκάθαρση και να παθαίνουν βέρντιγκο, τελικά δεν περιγράφεται μόνο ως ανάγκη βλέπε το αφήγημα δικαίωμα άμυνας οι πράξεις αυτές για τους δυτικούς ,τελικά αν υιοθετήσεις το αφήγημα, τότε η κυβέρνηση του Ισραήλ πράττει όσα πράττει στο όνομα μιας φαντασιακής Δύσης, που υποτίθεται υπερασπίζεται τις αξίες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aναγκαστικά διαβάζω σχόλια όχι για να γίνω ποιοτικότερος ή να γεμίσω την προσωπική μου δεξαμενή γνώσεων , αλλά πολύ απλά για να προσπαθήσω να κατανοήσω την θολούρα ορισμένων οκ προχωράμε στην συνομοταξία μας προφανώς θα εμφυλλοχωρούν και τέτοιες βαθυστόχαστες απόψεις και εκείνη η πουτάνα η Βαβυλώνα τελικά μας κατάντησε βαβυλωνία.Η επίκληση της Δύσης ως επιχειρήματος για οτιδήποτε πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι προβληματική και δεν με πείθει,όχι μόνο γιατί υπονοεί μια ξεκάθαρη ρατσιστική,ηθική και πολιτισμική ανωτερότητα, αλλά γιατί ποτέ δεν περιγράφει ποιά είναι αυτή η Δύση, δλδ μιλάμε για μια διαδικασία εξέλιξης αξιών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών ή απλώς για μια συμμαχία χωρών, για έναν πολιτισμό εδραζόμενο στον δυτικό προτεσταντικό, καθολικό χριστιανισμό, οπότε υπό αυτή την οπτική η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτόν τον δυτικό κόσμο αλλά στον ορθόδοξο μαζί με την Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία κλπ, επομένως αλήθεια σε ποιά γεωπολιτική σφαίρα κουμπώνει το Ισραήλ; Βέβαια αυτή η απροσδιοριστία βολεύει την δύση που ταυτίζεται με το αφήγημα του περιούσιου λαού, αφήνει ηθελημένα εκτός πλαισίου την κληρονομιά του διαφωτισμού αποδεχόμενη την κληρονομιά του ισχυρού αποτέλεσμα της αποικιοκρατίας, της πολιτιστικής ανωτερότητας και του ρατσισμού, αποδεχόμενη εγκλήματα με την μορφή νόμιμης ΄'αμυνας, 'ισως γιαυτό να μην προκρίνει ως λύση άμεσα την ανακήρυξη ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους που θα έλυνε μια για πάντα το πρόβλημα. Αυτή την δύση επιλέγουμε ; σε αυτή τη Δύση κατοικούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...