peri majestic the real

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ποιος πληρώνει την λειτουργία του; failed state elladistan...


Όλα τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με αλλοδαπούς. Με παράνομους αλλοδαπούς. Τους στέλνουν και σε ιδιωτικές θεραπευτικές κλινικές με έξοδα του δημοσίου. Είναι πολλά τα λεφτά που παίρνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δήμαρχοι, Υπουργοί και Περιφερειάρχες με αφορμή τους αλλοδαπούς. Είναι ολόκληρη κλίκα....Είναι το οργανωμένο έγκλημα...ΠΟΥ ΔΕΝ φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού..Η πάνω φωτογραφία δείχνει πολλά. Μιλάμε για κοινότητα με υπαλλήλους του κράτους!! Μιλάμε για κοινότητα με ιδιώτες επιχειρηματίες!!

Καταλάβατε; Τρώνε αρκετοί με το μεταναστευτικό...


Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, παίξε τίς κούκλες σου και γέλα. Αυτοί που παραμένουν ηλίθιοι; Ας τρέξουν στις κάλπες..

Προστατέψτε και προσέχετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας γιατί το Ελληνικό Κράτος δεν πρόκειται να το κάνει. Είναι κακούργο και ανθελληνικό. Βγάζει φθόνο και παλιανθρωπιά.

Η μεγάλη αρπαχτή γίνεται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Από εκεί μεγαλώνει το χρέος της Ελλάδος. Η μεγάλη κερκόπορτα είναι η αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...