peri majestic the real

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Στο όνομα του Χριστιανισμού…

 

\

Στο όνομα του Χριστιανισμού……

στο ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ !!! 

…συναντήθηκε ο  Εβραίος Σιωνιστής, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό   Εξωτερικών   των   ΗΠΑ   με   τον  Εβραίο   Σιωνιστή,   ο   οποίος   παριστάνει   τον Πρωθυπουργό   τού   Ισραήλ,   για   να   επιλύσουν   το   θέμα   τής   Γάζας   …με   την   ισχύ   τού Χριστιανισμού  υπέρ  τού Σιωνισμού  και  εις  βάρος  τόσο  των Παλαιστινίων  όσο  και   των Ισραηλινών!!!ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ……οι ΗΠΑ, εξαιτίας των Σιωνιστών τοκογλύφων, χρωστάνε πάνω από 32 τρισεκατομμύρια δολάρια !!!…η Ευρώπη, εξαιτίας των Σιωνιστών τοκογλύφων, έχει μπει στο σύνολό της —είτε τυπικά είτε άτυπα— σε καθεστώς Μνημονίων !!!…το Ισραήλ,  εξαιτίας των Σιωνιστών τοκογλύφων,  έχει μπει σε μια τεράστια οικονομική πολιτική   και   κοινωνική   κρίση,   λόγω   της   διαφθοράς   των   «εκλεκτών»   αυτών   των τοκογλύφων!!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ……οι ΗΠΑ,  εξαιτίας τού Εβραίου Μαγιόρκας, έχουν «πλημμυρίσει» με ΛΑΘΡΟμετανάστες, περιμένοντας να ζήσουν κι αυτές συνθήκες Μέσης Ανατολής !!!…η Ευρώπη,  εξαιτίας τού Εβραίου Σόρος,  έχει «πλημμυρίσει» με ΛΑΘΡΟμετανάστες και από τη Σουηδία μέχρι τη Γαλλία και την Ιταλία ΗΔΗ ζει σε συνθήκες Μέσης Ανατολής !!!

…το Ισραήλ, εξαιτίας τού Εβραίου Νετανιάχου και των Εβραίων φανατικών τής κυβέρνησής του, έχει «πλημμυρίσει» με φανατικούς και θα «φύγει» από τη Μέση Ανατολή για να «μπει» στην Κόλαση !!!

Όμως, όταν γνωρίζουμε ποιο είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που απειλεί τις κοινωνίες, δεν πρέπει ν’ απαντήσουμε και στα ερωτήματα που αφορούν τη δημιουργία του; …Πώς βρέθηκαν τόσοι αλλόθρησκοι ΛΑΘΡΟμετανάστες εντός τού Χριστιανισμού; Η απάντηση είναι απλή: …Οι Εβραίοι Σιωνιστές, οι οποίοι κυβερνούν τις ΗΠΑ, διέλυσαν το Ιράκ και η αστάθεια της Μέσης Ανατολής ήταν εκείνη που έφερε το πρώτο «κύμα» των προσφύγων στην Ευρώπη. Στη συνέχεια οι ίδιοι άνθρωποι φρόντισαν να ενισχύσουν το φαινόμενο της ΛΑΘΡΟ­μετανάστευσης, διαλύοντας και τη Λιβύη μαζί με τη Συρία, για ν’ ανοίξουν ταυτόχρονα τα «στεγανά» τής Ασίας και της Αφρικής. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους τής Ευρώπης: …Πόλεις χωρίς καμία δυνατότητα αστυνόμευσης!  …«Γκέτο» —εκτός κοινωνικής λειτουργίας— που έχουν μεταφέρει το «λειτουργικό» τής ερήμου και της «Σαρία» στην καρδιά τής Ευρώπης! …Εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι δεν «ενσωματώνονται» στις κοινωνίες στις οποίες οι ίδιοι επέλεξαν να ζητήσουν «άσυλο» και την ίδια ώρα εκπαιδεύονται από εσωτερικές εξουσίες να μισούν τους «συγκάτοικούς» τους.

Το ίδιο κάνουν αυτήν τη στιγμή οι ίδιοι άνθρωποι και στις ίδιες τις ΗΠΑ! Από την εποχή τού Τραμπ συγκεντρώνονταν έξω από την «πόρτα» τους ένα τεράστιο ανθρώπινο «ρεύμα» απελπισμένων και φτωχών …Ένα «κύμα» ΛΑΘΡΟμεταναστών έτοιμο να «πλημμυρίσει» τις ΗΠΑ. Με απειλές και αστυνόμευση η Κυβέρνηση-Τραμπ το είχε σταματήσει έξω από τον «φράχτη» τού Τέξας. Η κυβέρνηση του Μπλίνκεν και του Μαγιόρκας —στο όνομα ενός δήθεν «ανθρωπισμού»— «άνοιξε» τα σύνορα και τώρα όλες οι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση «αποσύνθεσης»! Η τεράστια φτώχεια των Αμερικανών έγινε ακόμα πιο μεγάλη! Το «αμερικανικό όνειρο» μπορεί πλέον να μην υπάρχει, αλλά ο «αμερικανικός εφιάλτης» μόλις τώρα ξεκίνησε! …τόσο για τους Αμερικανούς όσο και για τους ξένους, οι οποίοι πήγαν στις ΗΠΑ νομίζοντας ότι θα «σωθούν».

Εάν το «αμερικανικό όνειρο» —εξαιτίας των Σιωνιστών αυτών— έγινε «εφιάλτης», αυτό δεν σημαίνει ότι γλίτωσε το Ισραήλ από τον σχεδιασμό τους! …Η «Γη τής Επαγγελίας» έγινε —εξαιτίας τους— «Κόλαση επί Γης»! Πώς βρέθηκαν τόσοι φανατικοί Μουσουλμάνοι να περιφέρονται στους δρόμους τού Ισραήλ και να μισούν τους Ισραηλινούς; …Εξαιτίας και πάλι των ίδιων Σιωνιστών! Οι Σιωνιστές Κυβερνήτες, οι οποίοι, εξαιτίας τής διαφθοράς φτωχοποίησαν το Ισραήλ, «εργαλειο­ποίησαν» για άλλη μία φορά το Ισλάμ. Για να «ξεφορτωθούν» το πρόβλημα εκείνο, το οποίο τούς έφερνε αντιμέτωπους με τον ισραηλινό λαό, αποφάσισαν να θέσουν τον λαό υπό την «ομηρία» τους. Έφεραν στα άκρα τον ήδη θεόφτωχο παλαιστινιακό λαό, προκειμένου η απειλή τής αντίδρασής του να τρομοκρατήσει τους Ισραηλινούς και να τους συσπειρώσει γύρω από τη διεφθαρμένη ηγεσία τού κράτους τους. Ο Νετανιάχου, επάνω στην αγωνία του να πάρει την εξουσία, για να σώσει τον εαυτό του από βέβαιη καταδίκη και φυλάκιση, έδωσε «γη και ύδωρ» στους φανατικούς, για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους!

Αυτοί οι φανατικοί Εβραίοι είναι το αίτιο της σημερινής «έκρηξης»! …Αυτοί οι φανατικοί —με τις φαντασιώσεις τους περί «εκλεκτών»— οι οποίοι μπορούν στο Όνομα του Θεού να κάνουν ό,τι θέλουν …Οι «εκλεκτοί», οι οποίοι πραγματικά νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι «γκόεμ», δηλαδή «ζώα» …Αυτοί είναι που χαίρονται τώρα, που είναι εκμεταλλεύσιμη η βία των «ζώων» που οι ίδιοι προκάλεσαν! …Αυτοί είναι που εκτελούν τις εντολές τού Σιωνισμού, για να «ρυθμίζουν» την ισραηλινή κοινωνία εις βάρος των συμφερόντων της! …Αυτοί είναι που έφεραν την κατάσταση στα απόλυτα όρια!

Χάθηκαν οι ισορροπίες και ένας λαός, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν πιεσμένος, έφτασε σε σημείο αντίδρασης, γιατί δεν είχε καμία άλλη επιλογή! Όταν αυτό συμβεί και κάποιος ανοίξει την «πόρτα» τής Κολάσεως, παύει να υπάρχει λογική …Ό,τι και να συμβεί από εκεί και μετά, είναι μέσα στα πλαίσια του πιθανού, γιατί απλά έτσι είναι η Κόλαση! …Δεν έχει όρια και δεν έχει κανένα νόημα το «σωστό» και το «λάθος»! Το να ψάχνεις δηλαδή να βρεις ποιος είναι ο «χειρότερος» και ποιος έκανε τα «χειρότερα» σε μια κατάσταση ενεργοποιημένων ανθρωπίνων ενστίκτων επιβίωσης, είναι σαν να ψάχνεις να βρεις ποιος είναι πιο «βρεγμένος» από δύο «ναυαγούς», οι οποίοι παλεύουν στη μέση τού ίδιου «ωκεανού».

Την ίδια ώρα που χύνεται αίμα στο Ισραήλ, η «αιμορραγία» τής Ουκρανίας δεν έχει σταματήσει! Σκοτώθηκαν ήδη πάνω από 400.000 χιλιάδες Χριστιανοί στον ενδοχριστιανικό εμφύλιο μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων, τον οποίο προκάλεσαν οι Εβραίοι Ζελένσκι, Μπλίνκεν, Σάλιβαν, Νιούλαντ, Φινκ, Σόρος και όλα τα «καλά» «παιδιά» τής τοκογλυφίας …Τα «αφεντικά» και «συνοδοιπόροι» τού Νετανιάχου …Αυτοί, οι οποίοι τώρα έπιασαν τα «μαντήλια» για να «κλαίνε» …Αυτοί, οι οποίοι πιέζουν τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να απελάσουν τους Ουκρανούς φυγάδες, οι οποίοι βρίσκονται στις επικράτειές τους, γιατί τελείωσε το «κρέας» στη «μηχανή» τού «κιμά» που χρησιμοποιεί ο Εβραίος Ζελένσκι. Ψάχνουν να βρουν κορόιδα να θυσιάσουν! …καθώς «μόνον οι δειλοί φοβούνται τον παγκόσμιο πόλεμο», όπως μας είπε κι ο Εβραίος «μαστούρας» Σον Πεν, ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά το «μάρκετινγκ» αυτού του πολέμου.

Οι Σιωνιστές «κατασκευαστές» και υποστηρικτές αυτού του πολέμου, ο οποίος κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς Χριστιανούς και απειλεί να γυρίσει την Ευρώπη στον Μεσαίωνα, είναι εκείνοι οι οποίοι τώρα βγαίνουν με τα «μαντήλια» για να «κλάψουν» για τα εγκλήματα των Παλαιστινίων …Οι δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι ΔΕΝ βγήκαν ΠΟΤΕ για να καταγγείλουν τους άχρηστους ομόθρησκους, ομοεθνείς και ομοϊδεάτες τους, οι οποίοι προκάλεσαν τον πόλεμο της Ουκρανίας απλά για να «κονομήσουν», διαλύοντας ένα κράτος και θυσιάζοντας έναν λαό ολόκληρο, τώρα «κλαίνε»! …

https://panagiotistraianou.substack.com/p/5de

Του Παναγιώτη Τραϊανού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...